Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
DYBpuwjXkAU6Gfa-1.jpg

Το ξεραμε πως ολα τα ΜΟΥΝΙΑ θα βγαιναν απο τις τρυπες τους! Αλλωστε απο την αρχή της χρονιάς ΜΟΝΟ ΜΕ ΞΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΠΩΣ ΓΑΜΑΤΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ !!!  :rockon:

Οι ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΙ θα φάνε κ το σανό της μεγαλύτερης πρόκρισης στην Ευρώπη κ ας μείνουν στο τέλος της χρονιάς στο -15! :takethis: :takethis:

Μίλησαν και οι Κουλες 2014 εδώ γελάνε κ τα τσιμέντα! Το θρυλικό Αιγαλεω κ ο Αθηναϊκός φέραν βαθμούς ρε μούνια! Είστε οι πρώτοι και θα μείνετε για ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΩΝ Ο Βαθμών!!! Αλλα ετσι ειναι αμα ξεχνας οτι πριν 3 χρόνια σε εχυναν οι ΡΑΦΗΝΙΩΤΕΣ!!! :wanker: :wanker:

Για τις Μπουγάτσες με σκουλήκια βαριέμαι να γράψω έστω κ μια πρόταση!!! :grin:

[move][size=80pt]ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2018-2019!!![/size][/move]

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
o -8 και σπερματοσυλεκτης απο καθε χωριο της ευρωπης και ο πρωταθλητης των δοκαριων βγηκαν να μιλησουνε! κλαμα!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
DYBpuwjXkAU6Gfa-1.jpg

Το ξεραμε πως ολα τα ΜΟΥΝΙΑ θα βγαιναν απο τις τρυπες τους! Αλλωστε απο την αρχή της χρονιάς ΜΟΝΟ ΜΕ ΞΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΠΩΣ ΓΑΜΑΤΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ !!!  :rockon:

Οι ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΙ θα φάνε κ το σανό της μεγαλύτερης πρόκρισης στην Ευρώπη κ ας μείνουν στο τέλος της χρονιάς στο -15! :takethis: :takethis:

Μίλησαν και οι Κουλες 2014 εδώ γελάνε κ τα τσιμέντα! Το θρυλικό Αιγαλεω κ ο Αθηναϊκός φέραν βαθμούς ρε μούνια! Είστε οι πρώτοι και θα μείνετε για ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΩΝ Ο Βαθμών!!! Αλλα ετσι ειναι αμα ξεχνας οτι πριν 3 χρόνια σε εχυναν οι ΡΑΦΗΝΙΩΤΕΣ!!! :wanker: :wanker:

Για τις Μπουγάτσες με σκουλήκια βαριέμαι να γράψω έστω κ μια πρόταση!!! :grin:

[move][size=80pt]ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2018-2019!!![/size][/move]

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
Επειδή είσαι τριμαλάκας μάθε το λοιπόν ότι η ΑΕΚ φέτος ΕΔΩΣΕ βαθμούς στην Ελλάδα. 0 βαθμούς πήρε στους ομίλους. Αλλά πιο είναι χειρότερο; Να μη πάρεις βαθμός έχοντας να αντιμετωπίσεις Μπάγερν, Άγιαξ, και Μπενφίκα ή να έχεις μόλις 3 με αντιπάλους Τσέλσι (η μόνη από τον όμιλό σου που μπορούσε να κοιτάξει στα μάτια ομάδες του Τσου Λου) και ΚΥΡΙΩΣ Βίντι και Μπάτε, έχωντας μάλιστα ΧΑΣΕΙ από τις 2 τελευταίες μέσα στην έδρα σου με επιμέρους σκορ 1-5;

Αλλά έτσι είναι ρε πούστη μου. Ξεχνάς ότι πριν από ένα χρόνο ρουφούσες τα ψωλοχύματα από Εστερσουντ

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Επειδή είσαι τριμαλάκας μάθε το λοιπόν ότι η ΑΕΚ φέτος ΕΔΩΣΕ βαθμούς στην Ελλάδα. 0 βαθμούς πήρε στους ομίλους. Αλλά πιο είναι χειρότερο; Να μη πάρεις βαθμός έχοντας να αντιμετωπίσεις Μπάγερν, Άγιαξ, και Μπενφίκα ή να έχεις μόλις 3 με αντιπάλους Τσέλσι (η μόνη από τον όμιλό σου που μπορούσε να κοιτάξει στα μάτια ομάδες του Τσου Λου) και ΚΥΡΙΩΣ Βίντι και Μπάτε, έχωντας μάλιστα ΧΑΣΕΙ από τις 2 τελευταίες μέσα στην έδρα σου με επιμέρους σκορ 1-5;

Αλλά έτσι είναι ρε πούστη μου. Ξεχνάς ότι πριν από ένα χρόνο ρουφούσες τα ψωλοχύματα από Εστερσουντ
ρε φιλε γκρεγκ. τοσα χρονια που διναμε οι γαυροι κ εμεις βαθμους απο την ελλαδα τα ιδια ελεγες? μη μας σπας τον πουτσο τωρα που εφερες ο,τι βαθμους εφερες μετα απο 10 χρονια τωρα. στην τελικη εκανες και αρνητικο ρεκορ και μιλας κιολας απο πανω? να μας την πει κανας γαυρος να το καταλαβω ρε φιλε. εσυ τι να πεις? 0 βαθμοι, και εβαλες 2 γκολ επειδη μεινανε με 10 οι αλλοι και εχασες, πιστευω να το εχεις καταλαβει οτι αν η μπενφικα επαιζε με 11 ουτε γκολ δεν θα εβαζες? η εστερσουντ παρολαυτα, απο σενα με ενα μονο χρονο στην ευρωπη εχει παρει περισσοτερες και μεγαλυτερες νικες (αρσεναλ, χερτα γαλατα)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ξεκουτιανες ρε συ????μηπως εχεις κοπανησει τιποτα καιπιρινια και μιλαει το αλκοολ ????ο ΠΑΟΚ δεν εφερε δηλαδη φετος βαθμους?νταξει ειπαμε.....εκανε κακη πορεια στο γιουροπα φετος...δεν του βγηκε...δηλαδη κατι χρονιες που πιπωνε κατι ευρωπαικα μεγαθηρια τις ξεχασες?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
για ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ και μονο......ειναι στιγμες που φτανεις μπροστα σε 2 δρομους.....αν παρεις τον ενα ,απασφαλιζεις βγαινεις μπροστα τα γαμας ολα ,δε βλεπεις μπροστα και ξεσπας....ευκολος δρομος και στιγμιαια καταπραυντικος...αλλα οδηγει σε εσωστρεφεια,φαγωμαρα,απαξιωση σε βαθος χρονου.....ειμαστε μανουλες σε αυτα(δε λεω) ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ!!!
...Ο δευτερος δρομος ειναι αρκετα πιο δυσκολος στην αρχη.....ξεκινας με το να παραδεχτεις τα λαθη σου,ναι το να σε κανει μεροκαματο η βιντι και η μπατε, αγγιζει τα ορια του κλαρινου,αλλα με ηρεμια βρισκεις τι φταιει ,σταματαν οι 3αγωνες τη βδομαδα πλεον και μπαινεις δυναμικα προς τον μεγαλο σου στοχο,το πρωταθλημα,στο οποιο εισαι μπροστα με +10....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
ΕΧΩ γραψει σε ολους τους τονους με ολους τους τροπους πως ο ρουμανος δεν ειναι προπονηταρα,ουτε στρατηγος,ουτε καπετανιος,ουτε θαυματοποιος ουτε οτι αλλο προσωνυμιο του χουνε κολλησει....ειναι ενας ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ προπονητης που προσπαθει να διαχειριστει 25 χαρακτηρες(ορισμενους πολυ δυστροπους) και νατους κατεβαζει 11αδα καθε κυριακη ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ...ΤΟ μπαλακι παει στη διοικηση,πρεπει παση θυσια να κανει αυτα που δεν εκανε το καλοκαιρι και να προστατεψει την επενδυση....ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΙΣΩ ΔΕ ΓΥΡΝΑΕΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ,Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΝΟΔΙΚΗ,θα ερθουν σφαλιαρες ,ταρακουνηματα ,αλλα ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΨΗΛΑ!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
ΣΤΗ λειβαδια, το θυγατρικο σωματειο θα κατεβει με ολα τα "μεσα" για μπλοκο....ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ,ΑΠΟ ΤΟ 1 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 95 ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ,ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΒΡΟΧΗ ΓΚΟΛ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ!

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
ΣΤΗ λειβαδια, το θυγατρικο σωματειο θα κατεβει με ολα τα "μεσα" για μπλοκο....ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ,ΑΠΟ ΤΟ 1 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 95 ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ,ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΒΡΟΧΗ ΓΚΟΛ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ!
Μια από τις χειρότερες ομάδες στα χαφ είναι ο κομποτιακος! Θα ταραχτουν στο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ρε φιλε γκρεγκ. τοσα χρονια που διναμε οι γαυροι κ εμεις βαθμους απο την ελλαδα τα ιδια ελεγες? μη μας σπας τον πουτσο τωρα που εφερες ο,τι βαθμους εφερες μετα απο 10 χρονια τωρα. στην τελικη εκανες και αρνητικο ρεκορ και μιλας κιολας απο πανω? να μας την πει κανας γαυρος να το καταλαβω ρε φιλε. εσυ τι να πεις? 0 βαθμοι, και εβαλες 2 γκολ επειδη μεινανε με 10 οι αλλοι και εχασες, πιστευω να το εχεις καταλαβει οτι αν η μπενφικα επαιζε με 11 ουτε γκολ δεν θα εβαζες? η εστερσουντ παρολαυτα, απο σενα με ενα μονο χρονο στην ευρωπη εχει παρει περισσοτερες και μεγαλυτερες νικες (αρσεναλ, χερτα γαλατα)
Για το αρνητικό ρεκορ πόντων έχω πει στο νήμα της ΑΕΚ.Εν τάχυ. Δε με ενοχλεί τόσο το 0 στη βαθμολογία, όσο η εικόνα τηνς ομάδας και φυσικά το 0 εντός στόχου στα εκτός παιχνίδια.
Η ερώτησή μου ήταν όμως άλλη. Τι είναι χειρότερο; Να αποτύχεις (οικτρά) σε έναν όμιλο του Τσου Λου που έχει Μπάγερν, Άγιαξ και Μπενφίκα ή να αποτύχεις (λιγότερο οικτρά γιατί πήρες 3 βαθμούς) σε έναν όμιλο του Γιουρόπα που έχει Μπάτε, Βίντι και Τσέλσι έχοντάς χάσει μάλιστα από τις 2 πρώτες στην έδρα σου με επιμέρους σκορ 1-5;

Υ.Γ Αυτό με την Έστερσουντ ήταν μεγάλη μαλακία που έγραψες και ελπίζω να το έχεις καταλάβει
Υ.Γ Καλά αν το πάμε με τα ΑΝ, τότε ΑΝ από τα 12-13 δοκάρια που έχει η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα τώρα παίζει να ήταν και πάνω από τον ΠΑΟΚ στη βαθμολογία και όχι να τον βλέπει με τα κυάλια. Ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ λογική

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ξεκουτιανες ρε συ????μηπως εχεις κοπανησει τιποτα καιπιρινια και μιλαει το αλκοολ ????ο ΠΑΟΚ δεν εφερε δηλαδη φετος βαθμους?νταξει ειπαμε.....εκανε κακη πορεια στο γιουροπα φετος...δεν του βγηκε...δηλαδη κατι χρονιες που πιπωνε κατι ευρωπαικα μεγαθηρια τις ξεχασες?
Για υπογράμισσέ μου ακριβώς που έχω γράψει ότι ο ΠΑΟΚ δεν έφερε φέτος βαθμούς;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
[size=30pt]κλαρινου[/size]

[size=30pt]να προστατεψει την επενδυση....[/size]

[size=30pt]θυγατρικο σωματειο [/size]

Ενώ το ξεκινάς σωστά και όμορφα και μιλάς για [size=30pt]κλαρίνο[/size] , συνεχίζεις ολόσωστα και μιλάς για "προστασία της επένδυσης" δηλαδή για τους [size=30pt]πιασμένους κόρακες[/size] , μας το χαλάς στο τέλος ρε παίκτη, να μιλάς εσύ πλέον για [size=30pt]θυγατρικά σωματεία[/size] ;

Γελάνε και τα ετοιμόρροπα μπετά της τούμπας.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Για το αρνητικό ρεκορ πόντων έχω πει στο νήμα της ΑΕΚ.Εν τάχυ. Δε με ενοχλεί τόσο το 0 στη βαθμολογία, όσο η εικόνα τηνς ομάδας και φυσικά το 0 εντός στόχου στα εκτός παιχνίδια.
Η ερώτησή μου ήταν όμως άλλη. Τι είναι χειρότερο; Να αποτύχεις (οικτρά) σε έναν όμιλο του Τσου Λου που έχει Μπάγερν, Άγιαξ και Μπενφίκα ή να αποτύχεις (λιγότερο οικτρά γιατί πήρες 3 βαθμούς) σε έναν όμιλο του Γιουρόπα που έχει Μπάτε, Βίντι και Τσέλσι έχοντάς χάσει μάλιστα από τις 2 πρώτες στην έδρα σου με επιμέρους σκορ 1-5;

Υ.Γ Αυτό με την Έστερσουντ ήταν μεγάλη μαλακία που έγραψες και ελπίζω να το έχεις καταλάβει
Υ.Γ Καλά αν το πάμε με τα ΑΝ, τότε ΑΝ από τα 12-13 δοκάρια που έχει η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα τώρα παίζει να ήταν και πάνω από τον ΠΑΟΚ στη βαθμολογία και όχι να τον βλέπει με τα κυάλια. Ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ λογική
το μονο ΑΝ που ειπα ειναι οτι αν επαιζε με 11 η μπενφικα ουτε γκολ θα εβαζες που δεν νομιζω να ειναι παραλογο. μεσα στα διχτυα σε ειχε βαλει και δεν περασες καν το κεντρο οποτε ειναι παρα πολυ πιθανο. δεν ξερω ποιο ειναι χειροτερο αλλα αυτο το 0 βαθμοι αουγεται πολυ χειροτερα εντος κ εκτος συνορων (συν το 2-13 γκολ) απο το οτι βγηκαμε 4οι με 3 βαθμους σε εναν θεωρητικα ευκολο ομιλο. αν ολα πανε καλα φετος σε 1-2 χρονια θα εχει ξεχαστει το χτεσινο φιασκο. οι 0 βαθμοι και ειδικα μετα το περσινο πρωταθλημα σου θα σε κυνηγαν αιωνια.  Αυτο με την εστερσουντ ειναι ακριβως οπως στο λεω. πες μας ποσες νικες εκανες εσυ στην ευρωπη περσι ΚΑΙ φετος και πες μου ποσες νικες (και με ποιους) εκανε η εστερσουντ ΜΟΝΟ περσυ.. δεν θα σαρεσει η απαντηση. εσεις πορευεστε με τα αν φετος και ογαυρος, ΑΝ εμπαιναν τα δοκαρια, ΑΝ εμπαιναν τα γκολ του φεφτα και του χασαν παντως..

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
το μονο ΑΝ που ειπα ειναι οτι αν επαιζε με 11 η μπενφικα ουτε γκολ θα εβαζες που δεν νομιζω να ειναι παραλογο. μεσα στα διχτυα σε ειχε βαλει και δεν περασες καν το κεντρο οποτε ειναι παρα πολυ πιθανο. δεν ξερω ποιο ειναι χειροτερο αλλα αυτο το 0 βαθμοι αουγεται πολυ χειροτερα εντος κ εκτος συνορων (συν το 2-13 γκολ) απο το οτι βγηκαμε 4οι με 3 βαθμους σε εναν θεωρητικα ευκολο ομιλο. αν ολα πανε καλα φετος σε 1-2 χρονια θα εχει ξεχαστει το χτεσινο φιασκο. οι 0 βαθμοι και ειδικα μετα το περσινο πρωταθλημα σου θα σε κυνηγαν αιωνια.  Αυτο με την εστερσουντ ειναι ακριβως οπως στο λεω. πες μας ποσες νικες εκανες εσυ στην ευρωπη περσι ΚΑΙ φετος και πες μου ποσες νικες (και με ποιους) εκανε η εστερσουντ ΜΟΝΟ περσυ.. δεν θα σαρεσει η απαντηση. εσεις πορευεστε με τα αν φετος και ογαυρος, ΑΝ εμπαιναν τα δοκαρια, ΑΝ εμπαιναν τα γκολ του φεφτα και του χασαν παντως..
Επειδή στο ματς με τη Μπενφίκα ήμουν μέσα, σου λέω ότι μέσα στα δίχτυα είχε βάλει την ΑΕΚ μέχρι το 25. Από εκεί μέχρι και τη λήξη του ημιχρόνου η ΑΕΚ είχε αν θυμάμαι καλά 2 κλασσικές ευκαιρίες και είχε ισορροπήσει το παιχνίδι. Τώρα να θα έβαζε 2 γκολ ειλικρινά δε μπορώ, και πιστεύω ούτε και εσύ, μπορείς να ξέρεις.
Με την Έστερσουντ το άλλαξες τώρα. Μου ζητάς να σου πω φέτος και πέρσι όταν πριν μου έλεγες να σου πω γενικά. Ας το πάμε αλλιώς. Φέτος η Εστερσουντ που είναι; Γιατί η ΑΕΚ ήταν στο Τσου Λου μέχρι προχθες.

Εσύ ξεκίνησες τα ΑΝ. Εγώ αυτό που σου λέω είναι πως όπως τα δοκάρια είναι μέρος του παιχνιδιού έτσι και οι κόκκινες (και ειδικά όταν αυτές δίνονται γιατί αποφάσισε ο άλλος να παιξει αντιαθλητικά. Ειδικά ο συγκεκριμένος παίχτης της Μπενφίκα έπρεπε να είχε αποβληθεί λόγο σκληρών φάουλ πιο νωρίς).

Στην Ελλάδα, ναι δε θα ξεχαστεί το 0 βαθμοί. Αυτό είναι το κακό. Ότι δηλαδή δε θα ξεχαστεί το 0 βαθμοί, αλλά θα ξεχαστεί η εικονα της ομάδας. Αυτή είναι η διαφορά με την Ευρώπη. Γιατί πχ πέρσι που η Μπενφίκα που και αυτή πέρσι 0 βαθμούς μάζεψε με χάλια εικόνα, έμαθε. Δε στάθηκε στους 0 βαθμούς. Στάθηκε στη χάλια εικόνα. Και έμαθε. Εδώ στην Ελλάδα θα υπάρχει στο μέλλον η διακιολογία "παίξαμε με Μπενφίκα, Άγιαξ και Μπάγερν" και δε θα θυμούνται ή θα κάνουν ότι δε θυμούνται την αηδιαστική εικόνα της ομάδας.... Και δε θα μάθουμε ποτέ από τα λάθη μας.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Επειδή στο ματς με τη Μπενφίκα ήμουν μέσα, σου λέω ότι μέσα στα δίχτυα είχε βάλει την ΑΕΚ μέχρι το 25. Από εκεί μέχρι και τη λήξη του ημιχρόνου η ΑΕΚ είχε αν θυμάμαι καλά 2 κλασσικές ευκαιρίες και είχε ισορροπήσει το παιχνίδι. Τώρα να θα έβαζε 2 γκολ ειλικρινά δε μπορώ, και πιστεύω ούτε και εσύ, μπορείς να ξέρεις.
Με την Έστερσουντ το άλλαξες τώρα. Μου ζητάς να σου πω φέτος και πέρσι όταν πριν μου έλεγες να σου πω γενικά. Ας το πάμε αλλιώς. Φέτος η Εστερσουντ που είναι; Γιατί η ΑΕΚ ήταν στο Τσου Λου μέχρι προχθες.

Εσύ ξεκίνησες τα ΑΝ. Εγώ αυτό που σου λέω είναι πως όπως τα δοκάρια είναι μέρος του παιχνιδιού έτσι και οι κόκκινες (και ειδικά όταν αυτές δίνονται γιατί αποφάσισε ο άλλος να παιξει αντιαθλητικά. Ειδικά ο συγκεκριμένος παίχτης της Μπενφίκα έπρεπε να είχε αποβληθεί λόγο σκληρών φάουλ πιο νωρίς).

Στην Ελλάδα, ναι δε θα ξεχαστεί το 0 βαθμοί. Αυτό είναι το κακό. Ότι δηλαδή δε θα ξεχαστεί το 0 βαθμοί, αλλά θα ξεχαστεί η εικονα της ομάδας. Αυτή είναι η διαφορά με την Ευρώπη. Γιατί πχ πέρσι που η Μπενφίκα που και αυτή πέρσι 0 βαθμούς μάζεψε με χάλια εικόνα, έμαθε. Δε στάθηκε στους 0 βαθμούς. Στάθηκε στη χάλια εικόνα. Και έμαθε. Εδώ στην Ελλάδα θα υπάρχει στο μέλλον η διακιολογία "παίξαμε με Μπενφίκα, Άγιαξ και Μπάγερν" και δε θα θυμούνται ή θα κάνουν ότι δε θυμούνται την αηδιαστική εικόνα της ομάδας.... Και δε θα μάθουμε ποτέ από τα λάθη μας.
σου ξαναλεω ενα ΑΝ σου ειπα κ αυτο για την μπενφικα το οποιο ειναι και προφανες. τα γκολ τα εβαλες γαιτι επαιζε με 10. ναι σε εβαλε μεχρι το 25 στα διχτυα σε ειχε 0-2 και αραξε για να κανει αγγαρεια προφανως. Τα αν σου ειπα κ πιο πανω ποιος φετος τα εχει κανει τατουαζ μην τα ξαναλεμε. και το 0 που λες οτι δεν θα ξεχαστει ειναι απορροια των εμφανισεων σου φιλε. και για τον γαυρο θυμασαι οτι περασε μονο 2 απο τις 20 φορες που συμμετειχε στους ομιλους. ποσοι αραγε να θυμουνται οτι κανα 2-3 φορες επαιξε καλα και αποκλειστηκε με 9-10 βαθμους? φετος η εστερσουντ ειναι νομιζω πουθενα κ εσυ ησουν τσαμπιονλς λιγκ, παρολαυτα και εδω ειναι η ουσια αυτου που θελω να σου πω, με 1 χρονο παραπανω στην ευρωπη απο την εστερσουντ (αφου φετος δν πρεπει να επαιξε) η εστερσουντ η οποια κοροιδευεις εχει παραπανω και μεγαλυτερες νικες απο εσενα. ακομα κ εγω που αυτες οι 2 χρονιες μου στην ευρωπη ητανε πολυ τραγικες πιο πολλες νικες εχω απο εσενα.. τι δεν καταλαβαινεις ?

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.371
Πόντοι
5.006
ελα ρε μαλεα μπουχο τι εγινε παλι  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: ΟΥΤΕ ΣΕΤ :coolcondom: :coolcondom:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.371
Πόντοι
5.006
Πάρτι στην Πυλαία με... καλεσμένο τον ΠΑΟΚ για Ολυμπιακό! :grin:
Με φόρα από την πρόκριση στον τελικό Λιγκ Καπ, ο Ολυμπιακός πέρασε «αέρα» και από την Πυλαία, επικρατώντας άνετα με 3-0 σετ του ΠΑΟΚ, στο μεγάλο ντέρμπι της ένατης αγωνιστικής της Volleyleague.

takhs andr

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2017
Like
339
Πόντοι
21
τσαπου πειραιοτικη και μαγκικη μεσα στην πυλαια βοπυλγαρακια θυρα 7 παντου με ντου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom