Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Ο Ταρατσας εγινε αντικειμενικος παλι  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εμάς?  :think: Ραδιοφωνικό σταθμό? :think:
Η παε Άρης(ανεπίσημε) έφτιαξε δικό της σταθμό στους 98.7 τα αθλητικά νέα και βγαίνει και η εφημερίδα σε λίγο καιρό γιατί η αναλογία σε σταθμούς και εφημερίδες σε σχέση με τον παοκ ήταν πολύ μικρή δηλ δεν σας έπαιζαν όπως τον παοκ!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
επιδομα θερμανσης πηρατε ή θα κανετε κανα συλλαλητηριο?

Επισκέπτης
Η παε Άρης(ανεπίσημε) έφτιαξε δικό της σταθμό στους 98.7 τα αθλητικά νέα και βγαίνει και η εφημερίδα σε λίγο καιρό γιατί η αναλογία σε σταθμούς και εφημερίδες σε σχέση με τον παοκ ήταν πολύ μικρή δηλ δεν σας έπαιζαν όπως τον παοκ!
Καλά όλ'αυτά αν κι εδώ με πιάνεις αδιάβαστο.
Το κάποιους από εσάς μου εξηγείς λίγο? Γιατί αν είμαι μέτοχος σε ραδιοσταθμό και δεν το ξέρω τότε να την ψάξω τη δουλειά μήπως έχω και κανένα βαπόρι και δεν το έχω πάρει χαμπάρι.

Επισκέπτης
Καλά όλ'αυτά αν κι εδώ με πιάνεις αδιάβαστο.
Το κάποιους από εσάς μου εξηγείς λίγο? Γιατί αν είμαι μέτοχος σε ραδιοσταθμό και δεν το ξέρω τότε να την ψάξω τη δουλειά μήπως έχω και κανένα βαπόρι και δεν το έχω πάρει χαμπάρι.
Κάποιοι απο εσάς τους αρειανούς εννοώ! :uglystupid:

Επισκέπτης
Για την ΠΑΕ δεν γράφεις εδώ?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ο οφη του βορρα
οι ανοιχτομπουτες της μακεδονιας
οι νυφες του θερμαικου
αυτος ειναι ο μπαοκ και οι ξεφτιλισμενοι οπαδοι του

Επισκέπτης
Αυτοί μπορεί να είναι Αρειανοί.Εμείς οι υπόλοιποι δεν είμαστε η ΠΑΕ.Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τη διαφορά.
Το όλο θέμα για απόκτηση μέσων μαζικής ενημέρωσης άρχισε από απλούς φιλάθλους και αυτοί γκρίνιαζαν και ωθούσαν το θέμα!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
επειδη βγαινει ενας στην τηλεοραση κ μιλαει για τον Παοκ δεν σημαινει πως τον δεχομαστε η μας αρεσει η θελουμε να μας εκπροσωπει

Καλα, αστο, δε μας πειθεις, στην ιδια πολη ζουμε, εσενα μπορει να μη σ' αρεσει αλλα στην ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΑΣ τον καραγουσταρετε και τρωτε το σανο που σας πετανε κατι τετοιοι τυποι.....

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Το όλο θέμα για απόκτηση μέσων μαζικής ενημέρωσης άρχισε από απλούς φιλάθλους και αυτοί γκρίνιαζαν και ωθούσαν το θέμα!

Και που ειναι το κακο ρε ταρατσα, που οι ιδιοι οι "πελατες" ζητουν καλυτερη ενημερωση???? Και καποιοι επιχειρηματιες βλεποντας καποια προοπτικη δημιουργησαν μεσο????? Κακο ειναι κι αυτο????

Επισκέπτης
μαγκες ,διπλο για πλακα στη λεβαδεια...χτες εχασε 4-0 απο τα σκοντα...απο μας που ειμαστε πορσε ...θα τους παρουμε στα σιγουρα ...ο παο θα χασει μεσα στο γαυρο...και εμεις θα παρουμε τη 2η θεση....οι βαζελοι φετος ειναι για 3οι....ξυπνησε ο γιγαντας ρε σεις...χτες ετυχε...ειχαμε ατυχια,εβαλε 2 γκολ ο βιντρα....μας εσφαξε και η διαιτησια

Επισκέπτης
Και που ειναι το κακο ρε ταρατσα, που οι ιδιοι οι "πελατες" ζητουν καλυτερη ενημερωση???? Και καποιοι επιχειρηματιες βλεποντας καποια προοπτικη δημιουργησαν μεσο????? Κακο ειναι κι αυτο????
Το όλο θέμα με τις εφημερίδες και τα ραδιόφωνα στην Ελλάδα είναι γελοίο γενικά! 20 εφημερίδες αθλητικές όταν στο εξωτερικό υπάρχει απο 1 έως καμία! Απο τα αθλητικά νέα, τα Σπορ του Βορρά θα έχεις ενημέρωση αλλά μέσα απο την ίδια την παε του παοκ και του αρη, δεν πρόκειται ποτέ να ακούσεις καμιά αλήθεια!
Πολλοί οπαδοί μπαίνουν σε αυτό το τρυπάκι και φανατίζονται χωρίς λόγο με υπερβολές όπως π.χ στον πρωταθλητή σε αγώνα πιγκ πογκ του του ολυμπιακού να έχει 12 θεατές και να γράφει η εφημερίδα "κυρίαρχος ο λαός του θρύλου"!

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
435
Πόντοι
26
ο οφη του βορρα
οι ανοιχτομπουτες της μακεδονιας
οι νυφες του θερμαικου
αυτος ειναι ο μπαοκ και οι ξεφτιλισμενοι οπαδοι του
Τι λες ρε μαγκα,ξεφτιλισμενη ειναι η δικια σου ομαδα...
Βρε ουστ απο δω !!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
ΠΑΟΚ ΡΕ ...ο οφη της αθηνας ειναι ο γαυρος,που πηρε τα 9 απο τα πρωταθληματα του με καλυτερο παικτη τη διαιτησια

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
μαγκες ,διπλο για πλακα στη λεβαδεια...χτες εχασε 4-0 απο τα σκοντα...απο μας που ειμαστε πορσε ...θα τους παρουμε στα σιγουρα ...ο παο θα χασει μεσα στο γαυρο...και εμεις θα παρουμε τη 2η θεση....οι βαζελοι φετος ειναι για 3οι....ξυπνησε ο γιγαντας ρε σεις...χτες ετυχε...ειχαμε ατυχια,εβαλε 2 γκολ ο βιντρα....μας εσφαξε και η διαιτησια

Την μαλαματίνα να την βάζεις ψυγείο.... :headbang: :headbang: :headbang:

Τι λες ρε μαγκα,ξεφτιλισμενη ειναι η δικια σου ομαδα...
Βρε ουστ απο δω !!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Κάτσε ρε μεγάλε...ο δωρητής είναι παλιό μέλος...μην του την βγαίνεις έτσι και σε τιμωρήσει...

ΠΑΟΚ ΡΕ ...ο οφη της αθηνας ειναι ο γαυρος,που πηρε τα 9 απο τα πρωταθληματα του με καλυτερο παικτη τη διαιτησια

Και αμέσως στο...ψυγείο...  :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom