Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

adamantidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Ρε κέρδισες γαύρο μετά από 5 χρόνια και όχι κωλομπαρίστικα όπως τότε. Μέσα στην Τούμπα παίζεις μπαλάρα. Δεν έχεις παίκτη να βγάζει από το κέντρο μπαλιές για να ανοίγει το παιχνίδι. Στα μισά ματς έπαιξες με Λάκη και Κωνσταντινίδη και Αναστασάκο. ¨ολοι οι παίκτες σου πλην του Λίνο είναι αργοί και παρόλα αυτά τώρα έπεσες στην 3η θέση μετά από 20 αγωνιστικές. Ποιος κατσαβάκης ρε είδαμε και παρασχο καραγεωργιου. Αυτοί ειναι για μικρές ομάδες. Ο Σάντος σου έφερε Βιερινια και Λίνο και ο παρασχος μπαιανο αλαν ενώ ο αγγελος γιανιτσανακη και ραιαν καπαγιαννιδη. Παλιοτερα δλδ με αυτές τις ομάδες γαμούσες. Θυμίσου πέρσι που και με τις τρεις εκτός κερδιζαμε τις εντυπώσεις αλλά χάναμε κιόλας ενω βγήκαμε 9οι. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι τότε παίζαμε με ενθουσιασμό ενώ τώρα με προγραμματισμό. Ακόμα και σήμερα μέχρι το 35 ελέγχαμε πλήρως τον αγώνα. Από στημένα τα φάγαμε ενώ και ο αγώνας ήταν ψιλοανούσιος αφου οι διαφορά στα πλει οφ θα είναι μηδαμινή. Εκεί ια δείξεις τι είσαι. Μη ξεχνάς ότι ακόμα και σήμερα παίζαμε με απουσίες σημαντικότατες. Επίσης δεν είμαι βάζελος κλαψιάρης για να μιλήσω για χέρια και ανύπαρκτα οφσαιτ που μπορεί να αλλάζαν την μορφή του αγώνα.Ημασταν τραγικοί και δίκαια χάσαμε. Όσο για σένα αμφιβάλλω αν έχεις παέι γήπεδο για να στηρίξεις την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Αν πραγματικά δεν έχεις δώσει ούτε ευρώ φέτος για μένα είσαι ανύπαρκτος και δε δικαιούσαι να εκφέρεις άποψη ΑΥΤΑ.....

τα γνωστά παραμύθια του Μετρουλάκη,του Καμόρα,του Λαγογιάννη,του περιπτερά και του τρέγια!!!
πέρυσι παίζαμε με Μπαιάνο.Στα αρχίδια μου,και γω κάποτε είχα Ζάσταβα και τώρα Πόρσε τι να κάνω να κάτσω να κλαίω ή να πηγαίνω με 30 χλμ επειδή κάποτε είχα Ζάσταβα
όποιος δεν έδωσε λεφτά,δεν δικαιούται να μιλάει.Σώπα ρε,όταν εγώ πήγαινα στο γήπεδο εσύ μάζευες χαρτάκια Πανίνι(εσύ πρέπει να πήγες αεροδρόμιο όταν ο Μπάτμαν έφερε τον...Βαλέντσια με το ένα πόδι πιο κοντό απ'το άλλο!!!)

Πασχάλης Καμόρα(ντεμέκ Παοκτσής) στο ράδιο τώρα.Ζούμε για το ματς με Ολυμπιακό στο Κύπελλο.ΤΌΣΟ ΒΛΑΧΑΔΕΡΑ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ
και αν περάσουμε τον Θρύλο,το πήραμε!!!ξέχασε ο βλάχος τον ΑΕΚ και τον ΠΑΟ!!!οι οποίοι στη χειρότερη χρονιά τους μας έκαναν πλάκα

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
τα γνωστά παραμύθια του Μετρουλάκη,του Καμόρα,του Λαγογιάννη,του περιπτερά και του τρέγια!!!
πέρυσι παίζαμε με Μπαιάνο.Στα αρχίδια μου,και γω κάποτε είχα Ζάσταβα και τώρα Πόρσε τι να κάνω να κάτσω να κλαίω ή να πηγαίνω με 30 χλμ επειδή κάποτε είχα Ζάσταβα
όποιος δεν έδωσε λεφτά,δεν δικαιούται να μιλάει.Σώπα ρε,όταν εγώ πήγαινα στο γήπεδο εσύ μάζευες χαρτάκια Πανίνι(εσύ πρέπει να πήγες αεροδρόμιο όταν ο Μπάτμαν έφερε τον...Βαλέντσια με το ένα πόδι πιο κοντό απ'το άλλο!!!)

Πασχάλης Καμόρα(ντεμέκ Παοκτσής) στο ράδιο τώρα.Ζούμε για το ματς με Ολυμπιακό στο Κύπελλο.ΤΌΣΟ ΒΛΑΧΑΔΕΡΑ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ
και αν περάσουμε τον Θρύλο,το πήραμε!!!ξέχασε ο βλάχος τον ΑΕΚ και τον ΠΑΟ!!!οι οποίοι στη χειρότερη χρονιά τους μας έκαναν πλάκα

Επειδη τοσο εξυπνο και αντικειμενικο μπαοκτζη δεν εχω ξαναματαδει, εσυ 'η ο palermo εισαι 'η ΑΡΕΙΑΝΟΣ...... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μια συμβουλή στις φίλες παοκτσούδες. Βλέπω τόσα ποστ με αναλύσεις επί αναλύσεων, μαλώματα, βρισιές από κλώνους. Η αλήθεια είναι μπροστά στα μάτια σας, απλά είστε τόσο άσχετοι από ποδόσφαιρο και δεν έχετε ακόμα καταλάβει τα αίτια της οδυνηρής ήτας. Απλά ρε γίδια
[size=20pt]Ο ΣΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΚΑΦΕ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ[/size]

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Δε νομίζω πάντως με το ζασταβα να μπορούσες να περάσεις μια πόρσε. Εννοείται πως αν δεν έδωσες ΤΩΡΑ λεφτά δεν έχεις κανένα δικαίωμα να κράζεις. Επίσης δεν ακούω και ραδιόφωνα. Μπέλλη στον ΠΑΟΚ ΤΩΡΑ!!!!!!

Επισκέπτης
Μια συμβουλή στις φίλες παοκτσούδες. Βλέπω τόσα ποστ με αναλύσεις επί αναλύσεων, μαλώματα, βρισιές από κλώνους. Η αλήθεια είναι μπροστά στα μάτια σας, απλά είστε τόσο άσχετοι από ποδόσφαιρο και δεν έχετε ακόμα καταλάβει τα αίτια της οδυνηρής ήτας. Απλά ρε γίδια
[size=20pt]Ο ΣΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΚΑΦΕ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ[/size]
Φταίει ότι ο Σάντος έβγαλε το καφέ μπουφάν! :cheesy:
Όταν τα έλεγα εγώ χθες εσύ κοιμόσουν! :boobies:

Επισκέπτης
- Τι δεν έχει δεί αθηναίος φίλαθλος στα ματς με ΠΑΟΚ?
---Τον ΠΑΟΚ να περνά το κέντρο

- Τι ειναι ενας επιθετικος του ΠΑΟΚ στην αντίπαλη περιοχή?
---Αγνοούμενος

- Τι κάνει ένας επιθετικός στην εντεκάδα του Σάντος?
---πιάνει χώρο

- Τι δεν έχουν δει ποτέ οι παίκτες του ΠΑΟΚ στα ματς των Αθηνών?
---Τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

-Τι κάνει ο Σάντος όταν η μπάλα περάσει το κέντρο προς την πλευρά των αντιπάλων?
---Ζηταει από τα Ball Boys να πάνε να την φέρουν πίσω!

- Τι κάνει ο Σάντος όταν η ομάδα του βάζει γκόλ?
---επανεκίννηση στο Playstation!

Επισκέπτης
Α.....................και για να μη ξεχνιόμαστε
Κλάααααααααααααααααααααααααααααααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
- Τι δεν έχει δεί αθηναίος φίλαθλος στα ματς με ΠΑΟΚ?
---Τον ΠΑΟΚ να περνά το κέντρο

- Τι ειναι ενας επιθετικος του ΠΑΟΚ στην αντίπαλη περιοχή?
---Αγνοούμενος

- Τι κάνει ένας επιθετικός στην εντεκάδα του Σάντος?
---πιάνει χώρο

- Τι δεν έχουν δει ποτέ οι παίκτες του ΠΑΟΚ στα ματς των Αθηνών?
---Τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

-Τι κάνει ο Σάντος όταν η μπάλα περάσει το κέντρο προς την πλευρά των αντιπάλων?
---Ζηταει από τα Ball Boys να πάνε να την φέρουν πίσω!

- Τι κάνει ο Σάντος όταν η ομάδα του βάζει γκόλ?
---επανεκίννηση στο Playstation!
Τι έχεις πάθει σήμερα? Να το κοιτάξεις μην το αφήσεις.

Επισκέπτης
Χάλασε ο κόσμος. Πρώτα ο παλέρμο μετά ο ταράτσας  :headbang: :headbang: :headbang:
Δε γίνεται δουλειά έτσι όμως. Όταν την πατάς να σε πιάνει το αντικειμενικό σου καινα μου χαλάς εμένα την καζούρα. Θα το καταντήσουμε φιλολογικό τσάϊ εδώ μέσα.
Α και κάτι ακόμα κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Ακόμα να φανείς.

Επισκέπτης
Περιμένει στο καθαριστήριο να πάρει το καφέ σακάκι του Σάντος
Έχει να πάει καθαριστήριο από δω και πέρα.
Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τι σκατά έπαθε το site σήμερις;

Stories

Νέο!

Stories