Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
435
Πόντοι
26
Το όλο θέμα με τις εφημερίδες και τα ραδιόφωνα στην Ελλάδα είναι γελοίο γενικά! 20 εφημερίδες αθλητικές όταν στο εξωτερικό υπάρχει απο 1 έως καμία! Απο τα αθλητικά νέα, τα Σπορ του Βορρά θα έχεις ενημέρωση αλλά μέσα απο την ίδια την παε του παοκ και του αρη, δεν πρόκειται ποτέ να ακούσεις καμιά αλήθεια!
Πολλοί οπαδοί μπαίνουν σε αυτό το τρυπάκι και φανατίζονται χωρίς λόγο με υπερβολές όπως π.χ στον πρωταθλητή σε αγώνα πιγκ πογκ του του ολυμπιακού να έχει 12 θεατές και να γράφει η εφημερίδα "κυρίαρχος ο λαός του θρύλου"!
Φιλε εχεις δικαιο.Εζησα 21 χρονια στη Γερμανια,εχουν ΜΟΝΟ το KICKER που βγαινει 2 φορες την εβδομαδα.Ο χωρος στην εφημεριδα ειναι για ολλες της ομαδες ιδιος και πανο απο ολα αντικειμενικος !!!!

Επισκέπτης
ενταξει εδω στην ελλαδα ,ειμαστε η πιο αδιμημενη ομαδα...ο παοκ αν ηταν σε γερμανικο πρωταθλημα θα επερνε καθε χρονο τιτλους... :)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Το όλο θέμα με τις εφημερίδες και τα ραδιόφωνα στην Ελλάδα είναι γελοίο γενικά! 20 εφημερίδες αθλητικές όταν στο εξωτερικό υπάρχει απο 1 έως καμία! Απο τα αθλητικά νέα, τα Σπορ του Βορρά θα έχεις ενημέρωση αλλά μέσα απο την ίδια την παε του παοκ και του αρη, δεν πρόκειται ποτέ να ακούσεις καμιά αλήθεια!
Πολλοί οπαδοί μπαίνουν σε αυτό το τρυπάκι και φανατίζονται χωρίς λόγο με υπερβολές όπως π.χ στον πρωταθλητή σε αγώνα πιγκ πογκ του του ολυμπιακού να έχει 12 θεατές και να γράφει η εφημερίδα "κυρίαρχος ο λαός του θρύλου"!

Εχεις δικιο 100%, αλλα επειδη ξερεις οτι ΚΑΚΩΣ (για μενα) ειναι η πρωτη εξουσια τα μμε πλεον και διαμορφωνουν αποψεις-αντιληψεις και εντυπωσεις, λογικο ειναι αυτος που θεωρει οτι ειναι εκτος των συμφεροντων και των πρακτικων των λαμογιων-δημοσιογραφων της πολης και ειναι αποκλεισμενος απο την προβολη, να θελησει να βρει τροπο να "πουλαει" το προιον του, σωστα? Για τον τροπο που θα το κανει και τα αποτελεσματα, ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ και αναλογα θα ειναι τα αποτελεσματα της προσπαθειας του.....

Αν ρωτας εμενα, ΦΥΣΙΚΑ και ηθελα πλεον ραδιοφωνο-εφημεριδα οχι για τον Αρη, αλλα ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ απο αυτα με τα οποια μεγαλωσα 30 χρονια σ'αυτη την πολη, ΑΛΛΑ....... σε καμια περιπτωση δε θελω τα αντιστοιχα "σπορ του βορρα" για τον Αρη.... να μου λειπει......

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ενταξει εδω στην ελλαδα ,ειμαστε η πιο αδιμημενη ομαδα...ο παοκ αν ηταν σε γερμανικο πρωταθλημα θα επερνε καθε χρονο τιτλους... :)

Εσυ παλληκαρι μου εισαι ο πιο ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ....... 'η μας ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ εντελως..... 'η σε αδικησαμε, εισαι πιο υπνος απ οτι νομιζαμε!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
435
Πόντοι
26

Μαλον δεν καταλαβες.Θελω να πω οτι η πολλες φανατικες εφημεριδες στην Ελλαδα κανουν κακο

Επισκέπτης
εσυ που ολο μοθ απαντας με κοροιδια δε ξερω τι να πω...δε μου αρεσει να βριζω σε σαιτ.απο κοντα αν θες τα λεμε...σε κανα καφε

Επισκέπτης
ξερω οτι εχουμε μονο φανατικες εφημεριδες...ο παοκ εχει μονο το δικεφαλο και λιγο ασχολειται το σπορ του βορα,εχω παρει και αφισες πολλες απο κει...αλλα ολες οι αλλες γραφουν εναντια στο ΠαΟκ  :S Ο ΠΑΟΚ ειναι μεγαλος και δε μικραινει οσο και να το προσπαθουν...οταν κερδισαμε τη ρουλα...ολοι ενιωσαν να τρανταζεται η πολη απο τη χαρα των οπαδων μας που ειναι 80% τησ πολης

Επισκέπτης
μαγκες καληνυχτα ,παω να δω κανα ντι βη ντι και να κοιμηθω ξυπναω νωρις δυστυχως...και να ξερετε εγω ειμαι ΠΑΟΚ και δεν αλλαζω για να με συμπαθανε στο σαιτ οι αλλοι...ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.608
Πόντοι
6.495
Ονομα κ πραγμα ο υπνος.. :grin:
Και ομαδα αντιπροσωπευτικοτατη υποστηριζει!!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
εσυ που ολο μοθ απαντας με κοροιδια δε ξερω τι να πω...δε μου αρεσει να βριζω σε σαιτ.απο κοντα αν θες τα λεμε...σε κανα καφε

Αν ενοεις εμενα, ξαναδιαβασε ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ και αν βρεις ΕΝΑΝ που δε σε κοροιδευει και σε πιστευει, οκ!!!! Δε σε εβρισε κανεις, το nick σου απλα γραφουμε!!!!!! Απο κοντα?????? Με κρανος 'η χωρις??????? :2funny: :2funny:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
μαγκες καληνυχτα ,παω να δω κανα ντι βη ντι και να κοιμηθω ξυπναω νωρις δυστυχως...και να ξερετε εγω ειμαι ΠΑΟΚ και δεν αλλαζω για να με συμπαθανε στο σαιτ οι αλλοι...ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα

Καληνύχτα και όνειρα γλυκά...μακάρι να δείς τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή Ελλάδος και Ευρώπης....καθώς και διηπειρωτικό...στον ύπνο σου εννοώ.... :grin: :grin: :grin:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
σε λιγο θα μπει ο θεςπαντερ
γαμιεται ο μπαοκ και οι κλωνοι

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
αυτο δεν εγινε ποτε και απορω γιατι χρησιμοποιησες σαν παραδειγμα τον πρωταθλητη,οταν οι πρασινοφυλλαδες γεμισαν τον ταφο του ινδου με βαζελακια μηπως και μας νικησουν στο πινγκ πονγκ
οι οπαδοι της φαπας που μαζευοντε σε αγωνα πινγκ πονγκ να κανουν επεισοδια

Επισκέπτης
αυτο δεν εγινε ποτε και απορω γιατι χρησιμοποιησες σαν παραδειγμα τον πρωταθλητη,οταν οι πρασινοφυλλαδες γεμισαν τον ταφο του ινδου με βαζελακια μηπως και μας νικησουν στο πινγκ πονγκ
οι οπαδοι της φαπας που μαζευοντε σε αγωνα πινγκ πονγκ να κανουν επεισοδια
Καλά εσύ είσαι τελείως μαλακοβιόλης! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
αθηνα γαμιολα ο θρυλος πανω απ'ολα
παοκ καριολη ο πειραιας γαμα την τουμπα ολη
σε λιγο θα μπει ο θεςπαντερ
γαμιεται ο μπαοκ και οι κλωνοι
ο οφη του βορρα
οι ανοιχτομπουτες της μακεδονιας
οι νυφες του θερμαικου
αυτος ειναι ο μπαοκ και οι ξεφτιλισμενοι οπαδοι του
Ακομπλεξάριστο σε βλέπω! :2funny: :2funny: :2funny: