Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.211
Πόντοι
5.006
Λουτσέσκου: «Εμείς κερδίσαμε το πρωτάθλημα, αυτοί το έκλεψαν! Αυτό δεν αλλάζει»

ξεροχυνω με λουτσεσκου...δεν θα σταματησει ποτε να το λεει...με αυτό τον καημο θα πεθανει, όπως ο αλεφαντος με τον δουρο... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
παοκ σημαίνει τσιμπουκοφορος και καρπαζοεισπρακτορας !!!!!!

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Εδώ ρε φίλε δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα (εδώ γελάμε) των παικτών του.
Ποιά εικόνα?Που δεν γλύτωσε πεντάρες και εξάρες?
τι ηθελες να πει ρε βλακα για τους παικτες του? οτι ειναι λιγοι και οτι αυτοι της τσελσι δεν τους βλεπουν τους δικους μου? ποσο στοκοι ειστε ρε μερικοι. βγηκανε και τα σκουληκια επισης να μιλησουνε για ευρωπη κωλοπουστες

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
τι ηθελες να πει ρε βλακα για τους παικτες του? οτι ειναι λιγοι και οτι αυτοι της τσελσι δεν τους βλεπουν τους δικους μου? ποσο στοκοι ειστε ρε μερικοι. βγηκανε και τα σκουληκια επισης να μιλησουνε για ευρωπη κωλοπουστες

Καταλαβαίνεις ρε ''έξυπνε'' ότι χθες μπορούσες να χάσεις για πλάκα 0-4,0-5 κλπ?
Και ότι δεν υπήρχες στο γήπεδο?

Λουτσέσκου: «Εμείς κερδίσαμε το πρωτάθλημα, αυτοί το έκλεψαν! Αυτό δεν αλλάζει»

ξεροχυνω με λουτσεσκου...δεν θα σταματησει ποτε να το λεει...με αυτό τον καημο θα πεθανει, όπως ο αλεφαντος με τον δουρο... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Που να χάσει την Κυριακή δηλαδή.Τι θα πει τότε?

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.324
Πόντοι
6.056
νταξει με τετοιο προγραμμα που ακολουθει
κατεβηκαμε να "μην χασουμε πολυ"

καλα εκανε και δεν ξεμουνιασε την ομαδα για χαμενο παιχνιδι

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Καταλαβαίνεις ρε ''έξυπνε'' ότι χθες μπορούσες να χάσεις για πλάκα 0-4,0-5 κλπ?
Και ότι δεν υπήρχες στο γήπεδο?

Που να χάσει την Κυριακή δηλαδή.Τι θα πει τότε?
καταλαβα ρε βλακα ματια εχω και βλεπω βλακα. εσυ βλακα καταλαβαινεις οτι ο προπονητης δεν μπορει να βγει να κραξει δημοσια τους παικτες του ειδικα μετα απο ενα τετοιο ματς,ρε βλακα? με την τσελσι επαιζε μια απο τις πιο φορμαρισμενες ομαδες του πλανητη αυτη τη στιγμη με παικταραδες . το λογικο ητανε αυτο που εγινε . τι να βγει να πει δηλαδη ηλιθιε τι μαπα παικτες εχω και να τους εκθεσει? αν χασει την κυριακη να τους κραξει γιατι το ματς ειναι στα μετρα τους δν παιζουνε με αλλα λεβελ. εισαι οντως τοσο πανιβλακας που θες κ εξηγηση?

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
νταξει με τετοιο προγραμμα που ακολουθει
κατεβηκαμε να "μην χασουμε πολυ"

καλα εκανε και δεν ξεμουνιασε την ομαδα για χαμενο παιχνιδι

Αλλά και πάλι,η εικόνα της ομάδας σου φίλε ήταν πολύ κακή.
Εντάξει,ήταν πολύ δύσκολο εξ αρχής,αλλά όχι και να παίξεις τόσο άσχημα,είπαμε.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Εντάξει,ήταν πολύ δύσκολο εξ αρχής,αλλά όχι και να παίξεις τόσο άσχημα,είπαμε.
ρε βλακα τι δεν καταλαβαινεις? αυτη τη τσελσι δεν μπορουν να την αντιμετωπισουνε ομαδες της πρεμιερ λιγκ εσυ περιμενες απο ελληνικη ομαδα να μπορει να κανει κατι ? εισαι τοσο βλακας και αμπαλος? εδω ο αγιαξ με πιτσιρικια και τον σχεδον συνταξιουχο χουντελααρ εκανε πλακα στην πρωταθλητρια και καλα της ελλαδας που καιαυτη το κεντρο δεν περασε εσυ περιμενες να παιξουμε την τσελσι πιο αποτελεσματικα? τι ακουμε θεε μου

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
τι να γινει ρε τυπε
και καλα να παιζαμε και να χαναμε παλι 0 ποντους θα παιρναμε

προφυλαξε την ομαδα για μενα πολυ καλα εκανε
ιδεα δεν εχουνε σιγουρα τυπε μου. ουτε την φετινη τσελσι εχουνε δει ουτε τη ναπολι του σαρρι για να καταλαβουνε με τι ομαδα παιζαμε. μιλαμε για μυρωδια ομως

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.324
Πόντοι
6.056
Εντάξει,ήταν πολύ δύσκολο εξ αρχής,αλλά όχι και τόσο κακή εμφάνιση,είπαμε.
τι να γινει ρε τυπε
και καλα να παιζαμε και να χαναμε παλι 0 ποντους θα παιρναμε

προφυλαξε την ομαδα για μενα πολυ καλα εκανε

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Πολλά νεύρα ρε εσύ.
Που να χάσεις και από την ΑΕΚ την Κυριακή.
νευρα δεν εχω βλακα, αυτο περιμενα ακριβως απο εχτες , οποια ομδα κ αν επαιζε με αυτη την τσελσι. απλα κατι αμπαλοι σαν εσενα δεν πρεπει καν να εχουνε αποψη, βγηκατε να βγαλετε χολη απλα τυπε γιατι ειστε κομπλεξικα ανθρωπακια. εσυ περιμενε να χασω απο την αεκ την κυριακη εδω θα ειμαστε να τα ξαναπουμε

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
καταλαβα ρε βλακα ματια εχω και βλεπω βλακα. εσυ βλακα καταλαβαινεις οτι ο προπονητης δεν μπορει να βγει να κραξει δημοσια τους παικτες του ειδικα μετα απο ενα τετοιο ματς,ρε βλακα? με την τσελσι επαιζε μια απο τις πιο φορμαρισμενες ομαδες του πλανητη αυτη τη στιγμη με παικταραδες . το λογικο ητανε αυτο που εγινε . τι να βγει να πει δηλαδη ηλιθιε τι μαπα παικτες εχω και να τους εκθεσει? αν χασει την κυριακη να τους κραξει γιατι το ματς ειναι στα μετρα τους δν παιζουνε με αλλα λεβελ. εισαι οντως τοσο πανιβλακας που θες κ εξηγηση?

Πολλά νεύρα ρε εσύ.
Που να χάσεις και από την ΑΕΚ την Κυριακή.

ρε βλακα τι δεν καταλαβαινεις? αυτη τη τσελσι δεν μπορουν να την αντιμετωπισουνε ομαδες της πρεμιερ λιγκ εσυ περιμενες απο ελληνικη ομαδα να μπορει να κανει κατι ? εισαι τοσο βλακας και αμπαλος? εδω ο αγιαξ με πιτσιρικια και τον σχεδον συνταξιουχο χουντελααρ εκανε πλακα στην πρωταθλητρια και καλα της ελλαδας που καιαυτη το κεντρο δεν περασε εσυ περιμενες να παιξουμε την τσελσι πιο αποτελεσματικα? τι ακουμε θεε μου

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Πιο κομπελεξικός από εσένα,αποκλείεται.
Αιώνιε τέταρτε.Ακόμη και ο Άρης έχει παραπάνω τίτλους από εσένα.
χαχχαχαχα μολις απεδειξες τα λογια μου ανθρωπακι μου.αλλο λεμε και απαντας κλασσικα γαυρικα. στο μυαλο σου βεβαια 3>8 ως βλακας που εισαι.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
νευρα δεν εχω βλακα, αυτο περιμενα ακριβως απο εχτες , οποια ομδα κ αν επαιζε με αυτη την τσελσι. απλα κατι αμπαλοι σαν εσενα δεν πρεπει καν να εχουνε αποψη, βγηκατε να βγαλετε χολη απλα τυπε γιατι ειστε κομπλεξικα ανθρωπακια. εσυ περιμενε να χασω απο την αεκ την κυριακη εδω θα ειμαστε να τα ξαναπουμε

Πιο κομπελεξικός από εσένα,αποκλείεται.
Αιώνιε τέταρτε.Ακόμη και ο Άρης έχει παραπάνω τίτλους από εσένα.
Πέρνα τον Άρη σε πρωταθλήματα και μετά μίλα.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
ετσι
κοιταμε μονο τα 2 ματς του πρωταθληματος με το ποκ
προφανως. η προκριση θα κριθει με την μπατε και τα σαπακια της βιντι. βγηκανε τωρα να μιλησουνε οι μιζεροι των β και γ κατηγοριων που τους εκανε η λειβαδια παραπανω φασεις αποτι χτες εμας η τσελσι και οι δεν περασαμε το κεντρο με τα μωρα του αγιαξ εκει που εχεις παρει ανετα Χ .. τι ασημαντα ανθρωπακια

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.324
Πόντοι
6.056
ιδεα δεν εχουνε σιγουρα τυπε μου. ουτε την φετινη τσελσι εχουνε δει ουτε τη ναπολι του σαρρι για να καταλαβουνε με τι ομαδα παιζαμε. μιλαμε για μυρωδια ομως
ετσι
κοιταμε μονο τα 2 ματς του πρωταθληματος με το ποκ

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Καλά,βάλε λίγο να ακούσεις Γιώργο Μίνο και Σταύρο Κόλκα να στανιάρεις.
συνεχιζεις τα φοβερα επιχειρηματα τυπε. εισαι πιο βλακας αποτι φαινεσαι! μπραβο μπορεις να φτασεις συντομα το μηδενικο iq ετσι οπως πας.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
χαχχαχαχα μολις απεδειξες τα λογια μου ανθρωπακι μου.αλλο λεμε και απαντας κλασσικα γαυρικα. στο μυαλο σου βεβαια 3>8 ως βλακας που εισαι.

Καλά,βάλε λίγο να ακούσεις Γιώργο Μίνο και Σταύρο Κόλκα να στανιάρεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom