Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.327
- Πόντοι
- 6.056
εσυ απο την ομαδα σου ολα οκ?Καλά,βάλε λίγο να ακούσεις Γιώργο Μίνο και Σταύρο Κόλκα να στανιάρεις.
με ποιον επαιζες?
εσυ απο την ομαδα σου ολα οκ?Καλά,βάλε λίγο να ακούσεις Γιώργο Μίνο και Σταύρο Κόλκα να στανιάρεις.
εγινε ρε. εσυ πανε ξανα δημοτικο να μαθεις τους αριθμους απο το 1 μεχρι το 10 γιατι σε βλεπω να υστερεις ακομα κ εκει κ ασε με εμενα οταν μιλαω με τυπακια σαν εσενα αεριζομαι μια χαραΚαλά,βγές να χτυπήσει λίγος αέρας τώρα.
συνεχιζεις τα φοβερα επιχειρηματα τυπε. εισαι πιο βλακας αποτι φαινεσαι! μπραβο μπορεις να φτασεις συντομα το μηδενικο iq ετσι οπως πας.
εγω μωρη πουτανα δεν παιζω φιλικα με γιαννενα και οφηδες
τα μαυρελια της λειβαδιας βγαζουν φωτιες
εγω πουτανα θα στο κοψω το πρωταθλημα
μετα την εβδομη αγωνιστικη η διαφορα σου με τον γαυρο θα ειναι -5
εγινε ρε! για τυπος που δεν ξερεις να ξεχωρισεις το 3 απο το 8 κ ποιο ειναι μεγαλυτερο μας το παιζεις και ψυχολογος . εσυ εχεις παρα πολυ βλακεια , το δειχνουν αυτα που λες. μιλα λιγοτεροΈχεις πάρα πολλά νεύρα.
Το δείχνουν οι χαρακτηρισμοί και το ύφος σου.
Χαλάρωσε λιγάκι.
εγινε ρε. εσυ πανε ξανα δημοτικο να μαθεις τους αριθμους απο το 1 μεχρι το 10 γιατι σε βλεπω να υστερεις ακομα κ εκει κ ασε με εμενα οταν μιλαω με τυπακια σαν εσενα αεριζομαι μια χαρα
εγινε ρε! για τυπος που δεν ξερεις να ξεχωρισεις το 3 απο το 8 κ ποιο ειναι μεγαλυτερο μας το παιζεις και ψυχολογος . εσυ εχεις παρα πολυ βλακεια , το δειχνουν αυτα που λες. μιλα λιγοτερο
Το πρόβλημα από εσας τα ΜΠΑΟΚΙΑ είναι ότι ζειτε μονιμα με την ιδεα ότι εχετε ΤΗΝ ομαδαρα και οι αλλοι συνεχεια σας την φερνουν! Φρουδες ελπιδες που συνεχεια δεν δικαιώνονται και έχετε εξαιτίας αυτου συσσωρεύσει τεραστια απωθημένα!το οτι μιλανε και τα σκουληκια εχει τρομερη πλακα . ο ορισμος των πουθεναδων
τυπε απο το παοκ τσελσι και το οτι θα χασω απο την αεκ την κυριακη μου το εχεις παει στον νικο γκαλη. σιγουρα δεν εισαι καθυστερημενος γιατι δεν σε κοβω να καταλαβαινεις καν τι λες εσυ ο ιδιος?Από την εποχή αυτουνού κρατάνε τα κόμπλεξ σου?
χχαχαχ δεν παιζει ναστε τοσο ηλιθιοι ρε μαγκες σοβαρα πηγαιντε σε κανα γιατρο για στειρωση. απαγορευεται να αναπαραγονται καθυστερες σαν εσας να δημιουργησετε εκκολαπτομενους βλακες σαν εσας. ποιος ειπαμε οτι μας εφταιξε τωρα?Άστο,άδικος κόπος.
Μια ζωή τους φταίει κάποιος άμα χάσουν,ποτέ ΑΥΤΟΙ.
Το πρόβλημα από εσας τα ΜΠΑΟΚΙΑ είναι ότι ζειτε μονιμα με την ιδεα ότι εχετε ΤΗΝ ομαδαρα και οι αλλοι συνεχεια σας την φερνουν! Φρουδες ελπιδες που συνεχεια δεν δικαιώνονται και έχετε εξαιτίας αυτου συσσωρεύσει τεραστια απωθημένα!
Εμεις ημαστε συνειδητοποιημένοι και ρεαλιστικοί! Πεστε ένα ευχαριστω που δεν σας διεσυρε η Τσελσι και ασχοληθητε με το πρωταθλημα!
keep trying βλακακο μου. εσυ ειναι ξεκαθαρο πως απο μικρο παιδι με κομπλεξ μεγαλωσες γιαυτο εγινες ενα ανθρωπακι πικρο.πες μας για την ομδα σου εσυ που δεν εισαι κομπλεξικος και μην ασχολεισαι με αλλους ρε μικρουληΑχ ρε χαζούλη,προσπαθώ να καταλάβω από πότε κρατάνε τα κόμπλεξ σου ως παοκι που εισαι.
τυπε μου εισαι κ εσυ ξαδερφος του αλλου του μπουφου δεν εξηγειται αλλιως. τα μισα που λες ειανι για να σε στειλουμε στο γιατρο κ εσενα. αυτο ειπαμε εντομεταξυ οτι παλι καλα ητανε 0-1 κ οτι δν ειχαμε ελπιδα και οτι προφανως το πρωταθλημα μετραει πιο πολυ απο το ματς με την τσελσι.. κ εσυ σχολειο δεν εβγαλες τι φαση ?Το πρόβλημα από εσας τα ΜΠΑΟΚΙΑ είναι ότι ζειτε μονιμα με την ιδεα ότι εχετε ΤΗΝ ομαδαρα και οι αλλοι συνεχεια σας την φερνουν! Φρουδες ελπιδες που συνεχεια δεν δικαιώνονται και έχετε εξαιτίας αυτου συσσωρεύσει τεραστια απωθημένα!
Εμεις ημαστε συνειδητοποιημένοι και ρεαλιστικοί! Πεστε ένα ευχαριστω που δεν σας διεσυρε η Τσελσι και ασχοληθητε με το πρωταθλημα!
τυπε απο το παοκ τσελσι και το οτι θα χασω απο την αεκ την κυριακη μου το εχεις παει στον νικο γκαλη. σιγουρα δεν εισαι καθυστερημενος γιατι δεν σε κοβω να καταλαβαινεις καν τι λες εσυ ο ιδιος?
ρε οι τυποι ειτε δεν διαβαζουνε ειτε δεν μπορουν να καταλαβουνε απλα ελληνικα. εχουνε μαθει 5 λεξεις "κομπλεξικοι, ατιτλοι, μαο μαο , ορκ, μπουγατσες" και ο,τι και αν τους πεις αυτο θα σου απαντησουν. με σκυλο να μιλησεις μεγαλυτερη ακρη θα βγαλειςρε στουρνε
τοση ωρα σου λεμε οτι δεν χτυπησαμε καν το παιχνιδι
και λες αυτο?
μονο για μπινελικια ειστε τελικα κομπλεξοπουστρες
ρε στουρνεΆστο,άδικος κόπος.
Μια ζωή τους φταίει κάποιος άμα χάσουν,ποτέ ΑΥΤΟΙ.
εγινε ρε βλακα. οταν ξαναπας δημοτικο θα το σκεφτω κ εγω. αντε μη κομπλεξικε τωρα το μπουλο απο εδω ασχολησου με τα φυτα σουΕίσαι ''άπαιχτος'',I rest my case.
Να σαι καλά πάντως,με έκανες και γέλασα.
Υ.Γ.:Εμπλούτισε λίγο το λεξιλόγιο σου και μέτριασε το θυμό σου.Καλό θα σου κάνει.
Όχι. Είναι ζητημα νοοτροπίας οπαδων της ομαδας σου! και μεσου iq που πλησιαζει στου ραδικιουτυπε μου εισαι κ εσυ ξαδερφος του αλλου του μπουφου δεν εξηγειται αλλιως. τα μισα που λες ειανι για να σε στειλουμε στο γιατρο κ εσενα. αυτο ειπαμε εντομεταξυ οτι παλι καλα ητανε 0-1 κ οτι δν ειχαμε ελπιδα και οτι προφανως το πρωταθλημα μετραει πιο πολυ απο το ματς με την τσελσι.. κ εσυ σχολειο δεν εβγαλες τι φαση ?
γαματα ρε συτυπε απο το παοκ τσελσι και το οτι θα χασω απο την αεκ την κυριακη μου το εχεις παει στον νικο γκαλη. σιγουρα δεν εισαι καθυστερημενος γιατι δεν σε κοβω να καταλαβαινεις καν τι λες εσυ ο ιδιος?
keep trying βλακακο μου. εσυ ειναι ξεκαθαρο πως απο μικρο παιδι με κομπλεξ μεγαλωσες γιαυτο εγινες ενα ανθρωπακι πικρο.πες μας για την ομδα σου εσυ που δεν εισαι κομπλεξικος και μην ασχολεισαι με αλλους ρε μικρουλη