ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.346
- Πόντοι
- 24.346
αν δεν τα μαζευει κανεις τα σκουπιδιααισχος...
εγινε ρε αυτιστικε ο,τι πεις να σου πουμε εμεις οχι ? ο μπαμπας εσενα τσονταρει μην ψοφησεις σε καμια γωνια σαν αχρηστος που εισαι αφου μονος σου δεν μπορεις να κανεις τιποτα , μας το παραδεχτηκες κιολας μονος σου. δουλος εισαι παντως ο,τι και να λες, καφε σε λενε καφε πας, φαι ζητανε τρεχεις σαν τον μαλακα, καθαρες πετσετες το ιδιο. μια παραδουλευτρα των βαλκανιων γιουφτων εισαι ρε αχρηστε. εισαι χαρακτηριστικο παραδειγμα αυτιστικου ερπετου στο παραδεχομαι αντε τωρα στην τρυπα σου ξεπλενητι λες βρε πεταμενε
ζηλευεις επειδη εγω κανω οποτε θελω διακοπες
αντε μωρη πατσαβουρα οποτε θελω παιρνω το αεροπλανακι κανω τα γουστα μου στο πορνολονδινο και αντε γεια
θα πρεπει να γινω δουλος σαν και σενα τον μαλακα και να δινω 1500 ευρω στα νοικια
λεγε ρε βλακα ποσα τσονταρει ο μπαμπακας σου για πληρωσεις τα νοικια
μη του μιλας ετσι ρε . ειναι επιχειρηματιας ο τυπος τον ζηλευεις κ εσυ μου φαινεταιαναρχιδο πουτανοπαιδο ρουφα τα αρχιδια μου
ο αντισθενης φταει που σε ξαναφησε να κανεις λογαριασμο
αφου ξερει οτι εισαι πουτανας γιος
αχρηστε τελευταιε
εσυ τι εισαι ρε μαλακα;εγινε ρε αυτιστικε ο,τι πεις να σου πουμε εμεις οχι ? ο μπαμπας εσενα τσονταρει μην ψοφησεις σε καμια γωνια σαν αχρηστος που εισαι αφου μονος σου δεν μπορεις να κανεις τιποτα , μας το παραδεχτηκες κιολας μονος σου. δουλος εισαι παντως ο,τι και να λες, καφε σε λενε καφε πας, φαι ζητανε τρεχεις σαν τον μαλακα, καθαρες πετσετες το ιδιο. μια παραδουλευτρα των βαλκανιων γιουφτων εισαι ρε αχρηστε. εισαι χαρακτηριστικο παραδειγμα αυτιστικου ερπετου στο παραδεχομαι αντε τωρα στην τρυπα σου ξεπλενη
ΠΟΥΤΑΝΑΣΓΙΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙαναρχιδο πουτανοπαιδο ρουφα τα αρχιδια μου
ο αντισθενης φταει που σε ξαναφησε να κανεις λογαριασμο
αφου ξερει οτι εισαι πουτανας γιος
αχρηστε τελευταιε
ΠΟΥΤΑΝΑΣΓΙΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙμπασταρδος ειναι
και γαμιεται με πουστηδες(εξακριβωμενο)
αναρχιδο πουτανοπαιδο ρουφα τα αρχιδια μουπες την μανα σου να μην βαζει πολυ κραγιον μου λερωνει μετα το βρακι
μπασταρδος ειναιμη του μιλας ετσι ρε . ειναι επιχειρηματιας ο τυπος τον ζηλευεις κ εσυ μου φαινεται
ΠΟΥΤΑΝΑΣΓΙΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙμπα δεν θα σε μαζεψουν
εισαι χρησιμος ηλιθιος για το σαιτ
σε βριζουν ολοι και φερνεις κλικ
ΠΟΥΤΑΝΑΓΙΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙκολλησες πουτανοσπερμα
αυτο σε εμαθε η πουτανα η μανα σου μονο να λες?
μπα δεν θα σε μαζεψουνΠΟΥΤΑΝΑΓΙΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ
κολλησες πουτανοσπερμαΠΟΥΤΑΝΑΣΓΙΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ
εγω ειμαι αυτος που αμα ερθει θα σε αγορασει ρε τιποτα. γραναζι λεει ειμαι ο δουλος που πλενει πετσετες και φτιαχνει καφεδες. τελειωσες μια κωλοσχολη λενε οσοι ειναι τερμα βλακες και αχρηστοι σαν εσενα και ικανοι για το τιποτα και το ξερεις καλα απλα δεν εχεις συμβιβαστει με αυτο ακομα. ειμαστε πολυ μαλακες οντως που τελειωσαμε μηχανικοι αλλοι γιατροι και μας σκανε λεφτα με τη σεσουλα εδω περα, επρεπε να ειμαστε αχρηστοι σαν εσενα τον αυστιστικο που χωρις προικα ουτε σκουπηδιαρης στο δημο δεν θα ησουνα βρε μαλακα, κλητηρας που λες θα ητανε το χαιλαιτ της μιζερης ζωουλας σου. απο τον τζιρο σου που λες τα μισα και βαλε τα δινεις αλλου καθυστερα πας να μας το παιξεις και κατι ρε βλακα λες και δεν ξερουμε τι παιζει χτεσινε μαλακα. οσο σου το βιος μιζερο σαν την ομαδα σου οπως ακριβως στο ειπα , διαρκειας ομως σιχαμερο ερπετο δεν μας ειπες πηρες? εγω πηρα στην αρσεναλ. μα τι μιζερη ζωη που κανω ο μαλακας να μην ειμαι σαν τον γαμαιπουτανασγιο ρε παιδι μου ποσο ζηλευωεσυ τι εισαι ρε μαλακα;
δικια σου εταιρεια εχεις νομιζεις;
γραναζι εισαι ρε πατσαβουρι
επιασες λιγα φραγκα στα χερια σου και εφτιαξες και ψυχολογια πανιβλακα
τι να κανεις και συ τελειωσες μια κωλοσχολη και εδω ουτε κλητηρα δεν σε παιρναν...
1500 ευρω για μια τρυπα στο λονδινο ρε σιχαμενε
αχαχαχαχαχαχαχαχαχ
ο τζιρος της καλοκαιρινης σεζον μου ολος σου το βιός καημενε
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑεγω ειμαι αυτος που αμα ερθει θα σε αγορασει ρε τιποτα. γραναζι λεει ειμαι ο δουλος που πλενει πετσετες και φτιαχνει καφεδες. τελειωσες μια κωλοσχολη λενε οσοι ειναι τερμα βλακες και αχρηστοι σαν εσενα και ικανοι για το τιποτα και το ξερεις καλα απλα δεν εχεις συμβιβαστει με αυτο ακομα. ειμαστε πολυ μαλακες οντως που τελειωσαμε μηχανικοι αλλοι γιατροι και μας σκανε λεφτα με τη σεσουλα εδω περα, επρεπε να ειμαστε αχρηστοι σαν εσενα τον αυστιστικο που χωρις προικα ουτε σκουπηδιαρης στο δημο δεν θα ησουνα βρε μαλακα, κλητηρας που λες θα ητανε το χαιλαιτ της μιζερης ζωουλας σου. απο τον τζιρο σου που λες τα μισα και βαλε τα δινεις αλλου καθυστερα πας να μας το παιξεις και κατι ρε βλακα λες και δεν ξερουμε τι παιζει χτεσινε μαλακα. οσο σου το βιος μιζερο σαν την ομαδα σου οπως ακριβως στο ειπα , διαρκειας ομως σιχαμερο ερπετο δεν μας ειπες πηρες? εγω πηρα στην αρσεναλ. μα τι μιζερη ζωη που κανω ο μαλακας να μην ειμαι σαν τον γαμαιπουτανασγιο ρε παιδι μου ποσο ζηλευω
γυρνα πλευρο τωρα φουκαρα να συνεχισεις το ονειρο. οσο για κοκες κ βιζιτες μονο σαλονικα παιζουνε στο λονδινο χαμπαρι δεν εχουνε απο αυτα αυτιστικο μου! αυτος που βγαζει γουστα δεν τα διατυμπανιζει ειδικα εδω περα που κανεις δεν ξερει κανεναν, εσυ ομως μας εισαι φουλ στον προλογο (εχω γυρισει ολη την ελλαδα, ουαου μαλακα μου λες κ γυρισες την αμερικη, μας λες για κοκες και βιζιτες που εδω ειναι ενα απλο σουκου αλλα που να ξερεις εσυ απο αυτα). για το διαρκειας στο ειπα στο πλαισιο της ερωτησης μου αν πηρες εσυ για τον αρουλη σου βρε ερπετο αλλα δεν σε βλεπω να απαντας οποτε καταλαβα.. ουτε για καφε δεν εχεις οπως σου ξαναειπα ξεπλενακο μου σιγα μην παρεις και διαρκειας. τις δικαιολογιες που λες στον εαυτο σου για το οτι αχρηστος γεννηθηκες, αχρηστος παρεμεινες και παραμενεις και αχρηστος θα πεθανεις μην τις γραφειες εδω γιατι ξεφτιλιζεσαι. τις πιπες που λες τις ακους το πολυ απο καναν τελειως αυτιστικο και αγραμματο ταριφα η σε κανα καφενειο με μαζεμενους τυπους που ολοι μαζι δεν πιανουν 3ψηφιο iq συνηθως προς χαριλαου μερια. αυτοι οι "μουχλες αγαμητοι καταπιεσμενοι απο το σχοελιο στο πανεπιστημιο" ελεγχουν την ζωη σου ρε αυτιστικε απο ολα τα ποστα και εσυ σα τη μαιμου χοροπηδας χαρουμενα γιατι δεν νιωθεις μια. οσο για τα φραγκα που μας πουλας οτι εχεις, ξερουμε πολλους με "ξενοδοχεια" η γυφτοδωματια σα τα δικα σου (αν εχεις) και ξερουμε καλα ποσα τους μενουν στην τσεπη μηδενικο και ποσα πληρωνουν γαμησιατικα. αντε στη τρυπα σου τωρα σα καλο και μιζερο ερπετο πανε να εξυπηρετησεις καναν σκοπιανακο να βγαλεις τον καφε και τα τσιγαρα της ημερας σαν καλος σκλαβος που εισαιΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
αυτα ειναι τα γουστα ρε μουχλα...
το διαρκειας στην αρσεναλ;;;;;
ξες τι ζημιες κανω τον χειμωνα στα μπουζουκια με κοκες βιζιτες κτλ
μουχλα γυαλακια αγαμητε μια ζωη εμαθες να καταπιεζεσαι και να υπακους
απο το σχολειο στο πανεπιστημιο και τωρα στην δουλεια
σε σπουδασανε μπας και ξεφυγεις απο την μιζερια
εγω γεννηθηκα απο πλουσια οικογενεια
σκατοφαρα σκατοζωη για αυτοκτονια εισαι ρε μαζοχα
αερα κοπανιστο και το ηλιο της ελλαδαρας πουλαω και θησαυριζω ρε βρωμιαρη
χαχαχαχ ολη σας η μιζερη υπαρξη σε μια φωτογραφια σε φιλικο με τη λαρισα μερικες ωρες μετα την κληρωση του πρωταθληματος. μετα αμα σας λεμε οτι ο μονος λογος υπαρξης σας ειναι να κωλοτριβεστε στην γκλιτσα του τσομπανη παρεξηγιεστε