barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.063
- Πόντοι
- 5.506
Αλλη μια Νυχτα εσπειρες τον Τρομο!
Αλλη μια Νυχτα ΑΗΤΤΗΤΟΣ!
Μπουξε, πες μου ρε παιχτουρα μου, ποσα χρονια εισαι αηττητος στη ντουμπα;
Αλλη μια Νυχτα εσπειρες τον Τρομο!
Αλλη μια Νυχτα ΑΗΤΤΗΤΟΣ!
πας και διακοπες ''δουλε'';;;;;δουλεια διακοπες κτλ αλλα εδω ειμαι βλεπω τι παιζει δεν κρυφτηκα σε καμια τρυπα σα τα σκουληκια μη μασας
τραβα να φτιαξεις καφε στους γυφτοσκοπιανους ρε αυτιστικε να βγαλεις το μεροκαματοπας και διακοπες ''δουλε'';;;;;
μιλας εσυ ρε?Το ότι είσαι βλάκας το ξέρουν όλοι εδώ μέσα,εξάλλου αυτός είναι και ο λόγος που έκανες εγγραφή!!!(Αντισθένη ξύπνα και διέγραψε τον άχρηστο μπουφο)ποιος ασχολήθηκε με την κωλοομαδα σου ρε κομπλεξικε τρυπιε,σαλτα και γαμησου να ούμε,που θα πιάσεις στο στόμα σου την Αρειαναρα...
μιλας εσυ ρε?
που σχεδον ολα τα ποστ σου τα εκανες εδω
και δεν καταλαβα τι σε χαλασε και σκουζεις στον αντισθενη να τον διαγραψει?
πιο πανω ο δικος σου ο γαμωσπιτος βριζει μανες εκεινο το μουνι τι να το κανει?
εχω 15 υπαλληλουςτραβα να φτιαξεις καφε στους γυφτοσκοπιανους ρε αυτιστικε να βγαλεις το μεροκαματο
τα μονα 15 που εχεις εινα ευρω στην τσεπη σου ξεπλενη και αυτα θα στα φαει και ο τσιπρας. ερπετακο βγαζεις και γλωσσα. οσα δεν βγαζει η αλεπου... ερχομαι και αμα θελω σε αγοραζω ρε γυφτο εσενα και τα γυφτοδωματια σου αυτιστικεεχω 15 υπαλληλους
σαν και σενα τον γαμημενο ειλωτα
τι να αγορασεις μωρη πατσαβουρατα μονα 15 που εχεις εινα ευρω στην τσεπη σου ξεπλενη και αυτα θα στα φαει και ο τσιπρας. ερπετακο βγαζεις και γλωσσα. οσα δεν βγαζει η αλεπου... ερχομαι και αμα θελω σε αγοραζω ρε γυφτο εσενα και τα γυφτοδωματια σου αυτιστικε
ααχαχαχαχ μπραβο παντως που παραδεχεσαι οτι εισαι ενας αχρηστος τεμπελης. για φραγκατος παντως πολυ ωρα περνας εδω μεσα ουτε για καφε δεν σε βλεπω να εχεις φραγκο γελοιο ερπετο. σου ειπα οσα δεν φτανει η αλεπου.. εκδουλευση στους γυφτοβαλκανιους πουλας βρε ταγαρακο μπας και δεις κανα ταληρο οταν ερθω συντομα στην πολη θα σε κερασω μια τυροπιτα. εχεις γυρισει ολη την ελλαδα και ταρχιδια μας κουνιουνται. αν σου πω που εχω γυρισει ρε σιχαμα μονο απο ταινιες τα εχεις δει αυτα τα μερη. αντε να σερβιρεις καμια χωριατικη τωρα που θες και να γαμησεις δουλε ε δουλε. αφου εχεις 15 υπαλληλους τραβα να παρεις ρε ηλιθιε κανα διαρκειας για την πεταμενη σου ομαδα που ζητιανευετε λεφτα απο εδω κ απο κει αυτιστικετι να τι να αγορασεις μωρη πατσαβουρα
γαμω την σκατοζωη σου...
4 μηνες διακοπες κανω,εχω γυρισει ολη την ελλαδα
αντε πατσαβουρα τελειωνει η αδεια
παλι πισω στα σκατα
να δω μεχρι ποτε θα αντεξεις
υγ:παοκ καριολη γαμω την τουμπα ολη
εγω μωρη πουσταρα εχω περιουσια,πηρα προικα, δεν χρειαζεται να δουλευω σε ξενες δουλειες σαν την πουταναααχαχαχαχ μπραβο παντως που παραδεχεσαι οτι εισαι ενας αχρηστος τεμπελης. για φραγκατος παντως πολυ ωρα περνας εδω μεσα ουτε για καφε δεν σε βλεπω να εχεις φραγκο γελοιο ερπετο. σου ειπα οσα δεν φτανει η αλεπου.. εκδουλευση στους γυφτοβαλκανιους πουλας βρε ταγαρακο μπας και δεις κανα ταληρο οταν ερθω συντομα στην πολη θα σε κερασω μια τυροπιτα. εχεις γυρισει ολη την ελλαδα και ταρχιδια μας κουνιουνται. αν σου πω που εχω γυρισει ρε σιχαμα μονο απο ταινιες τα εχεις δει αυτα τα μερη. αντε να σερβιρεις καμια χωριατικη τωρα που θες και να γαμησεις δουλε ε δουλε. αφου εχεις 15 υπαλληλους τραβα να παρεις ρε ηλιθιε κανα διαρκειας για την πεταμενη σου ομαδα που ζητιανευεται λεφτα απο εδω κ απο κει αυτιστικε
αυτο το πουτανοσπερμα που εχει ασυλια γιατι ειναι ακραια ηλιθιοςΠοιος έβρισε μάνες?
Ξέρεις ότι είμαι δίκαιος άνθρωπος και κατακρίνω τέτοιες συμπεριφορές,Το θέμα είναι ότι αυτό το σάιτ είναι για να ενημερώνεσαι για πουτανες και γενικά για τον αγοραίο έρωτα!!
Έχει γεμίσει όμως με άσχετους οι οποίοι κάνουν εγγραφή είτε για να βρίζουν είτε για να μαλώνουν με άλλα μέλη είτε για να γράφουν μόνο στα οπαδικη θρεντ,το βρίσκεις σωστό Αυτό?
πουταναγιοι μωαμεθανοι
αυτο σου λεω ρε γελοιο ερπετο αλλα εισαι τοσο αυτιστικος που δεν καταλαβαινεις. οτι εισαι τοσο αχρηστος και τεμπελης ρουχλας που μονο ετσι θα επιβιωνες γιατι σιγουρα εχεις μηδενικη ικανοτητα στο οτιδηποτε. εγω γουσταρα και εφυγα γιατι δεν ειμαι μηδενικο σαν εσενα να βασιζομαι σε περιουσιες και προικες και τσιμπαω φραγκα που εσυ δεν θα τα δεις στη ζωη σου ξεπλενακο οσο και να στα σταζουν οι γυφτοβαλκανιοι. μαλακα απο αρχιδια γυφτων κρεμεσαι ρε γελοιε και μας το παιζεις και περηφανος? σκατοζωη στο λονδινο μονο ενα ηλιθιο σκουληκι σαν εσενα θα μπορουσε να το πει. εισαι πιο μιζερος και ζεις πιο μιζερα και απο την ομαδα σου. 7η αγωνιστικη ειναι για μενα 3 ευκολοι βαθμοι, για εσενα ειναι ολοκληρος ο λογος υπαρξης σου. διαρκειας πηρες ρε αυτιστικε η τα κουκια των σκοπιανων δεν βγαινουν?εγω μωρη πουσταρα εχω περιουσια,πηρα προικα, δεν χρειαζεται να δουλευω σε ξενες δουλειες σαν την πουτανα
τι ειμαι σαν και σενα τον φτωχομπινεδιαρη που αναγκαζεται να δουλεψει
ποσο σε καιει μωρη πατσαβουρα να γυρισεις να δουλεψεις ελλαδα αλλα δεν μπορεις μωρη ρουφιανα
κατσε εκει στην ξενυχτια στην σκατοζωη σου
7η αγωνιστικη ελατε με τον κωλο κωλοτουρκοι
μεραΤην επόμενη φορά που θα μπεις, πόσταρε και μια φώτο της μάνας σου. Έχω γαμήσει σχεδόν όλες τις πουτάνες της Θεσσαλονίκης, οπότε όλο και κάπου θα την έχω πετύχει.
και εγω ολη σου την οικογενειαΤην επόμενη φορά που θα μπεις, πόσταρε και μια φώτο της μάνας σου. Έχω γαμήσει σχεδόν όλες τις πουτάνες της Θεσσαλονίκης, οπότε όλο και κάπου θα την έχω πετύχει.
αυτος ο τυπος προσπαθει να μας πεισει οτι εχει και 15 υπαλληλους μαλακα μου.. αχαχαχαχα αυτος ο καθυστερας ουτε 2 15χρονους δεν μπορει να φερει βολτα θελει και υπαλληλους. η μαμα σου ξερει ρε αυτιστικε οτι παιζεις με τον υπολογιστη?το μουνι της πουτανας της μανας σου γαμωσπιτε...
αερα στα παπαρια μου μου κανεις
Την επόμενη φορά που θα μπεις, πόσταρε και μια φώτο της μάνας σου. Έχω γαμήσει σχεδόν όλες τις πουτάνες της Θεσσαλονίκης, οπότε όλο και κάπου θα την έχω πετύχει.ΠΟΥΤΑΝΑΓΙΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ
ξανα και ξανα γαμημενε
ειναι μεγαλη μαζοχα φαινεται.. δεν κρατιεται κιολας για την 7η αγωνιστικη λεει. πως και πως το ασπρομαυρο παπαρι περιμενει το αυτιστικομονο πουστριλικια για την ψοφια πουτανα τη μανα του θελει να ακουει.. ;)
αυτος ο τυπος προσπαθει να μας πεισει οτι εχει και 15 υπαλληλους μαλακα μου.. αχαχαχαχα αυτος ο καθυστερας ουτε 2 15χρονους δεν μπορει να φερει βολτα θελει και υπαλληλους. η μαμα σου ξερει ρε αυτιστικε οτι παιζεις με τον υπολογιστη?
τι λες βρε πεταμενεαυτο σου λεω ρε γελοιο ερπετο αλλα εισαι τοσο αυτιστικος που δεν καταλαβαινεις. οτι εισαι τοσο αχρηστος και τεμπελης ρουχλας που μονο ετσι θα επιβιωνες γιατι σιγουρα εχεις μηδενικη ικανοτητα στο οτιδηποτε. εγω γουσταρα και εφυγα γιατι δεν ειμαι μηδενικο σαν εσενα να βασιζομαι σε περιουσιες και προικες και τσιμπαω φραγκα που εσυ δεν θα τα δεις στη ζωη σου ξεπλενακο οσο και να στα σταζουν οι γυφτοβαλκανιοι. μαλακα απο αρχιδια γυφτων κρεμεσαι ρε γελοιε και μας το παιζεις και περηφανος? σκατοζωη στο λονδινο μονο ενα ηλιθιο σκουληκι σαν εσενα θα μπορουσε να το πει. εισαι πιο μιζερος και ζεις πιο μιζερα και απο την ομαδα σου. 7η αγωνιστικη ειναι για μενα 3 ευκολοι βαθμοι, για εσενα ειναι ολοκληρος ο λογος υπαρξης σου. διαρκειας πηρες ρε αυτιστικε η τα κουκια των σκοπιανων δεν βγαινουν?
πες την μανα σου να μην βαζει πολυ κραγιον μου λερωνει μετα το βρακιμονο πουστριλικια για την ψοφια πουτανα τη μανα του θελει να ακουει.. ;)
μονο πουστριλικια για την ψοφια πουτανα τη μανα του θελει να ακουει.. ;)αυτος ο τυπος προσπαθει να μας πεισει οτι εχει και 15 υπαλληλους μαλακα μου.. αχαχαχαχα αυτος ο καθυστερας ουτε 2 15χρονους δεν μπορει να φερει βολτα θελει και υπαλληλους. η μαμα σου ξερει ρε αυτιστικε οτι παιζεις με τον υπολογιστη?