live or die
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2018
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
απο αναγνωση πως παμε?κ μετα ξυπνησαν.αφου εισαι φοιτοιτης πρεπη να βλεπης τι γινετε.
απο αναγνωση πως παμε?κ μετα ξυπνησαν.αφου εισαι φοιτοιτης πρεπη να βλεπης τι γινετε.
Καποιος να μου πει με σιγουρια ομως...φοιτητης στη Θεσσαλονικη και αρρωστος με τη μπαλλα γενικα,μου εχει πει οτι μεσα στη πολη,ο Αρης εχει την πλειοψηφια των οπαδων,ακομα και τα τελευταια δυσκολα χρονια.
Καλα βρε,εκει επανω δεν σας μαθαινουν αναγνωση στο δημοτικο?σε καμια καφετερια Παπαναστασιου και περιξ το ακουσες αυτο??? Σε καμια καφετερια με βελακια μεσα, και αφισες του Γκαλη??
Καποιος να μου πει με σιγουρια ομως...φοιτητης στη Θεσσαλονικη και αρρωστος με τη μπαλλα γενικα,μου εχει πει οτι μεσα στη πολη,ο Αρης εχει την πλειοψηφια των οπαδων,ακομα και τα τελευταια δυσκολα χρονια.
σε καμια καφετερια Παπαναστασιου και περιξ το ακουσες αυτο??? Σε καμια καφετερια με βελακια μεσα, και αφισες του Γκαλη??Καποιος να μου πει με σιγουρια ομως...φοιτητης στη Θεσσαλονικη και αρρωστος με τη μπαλλα γενικα,μου εχει πει οτι μεσα στη πολη,ο Αρης εχει την πλειοψηφια των οπαδων,ακομα και τα τελευταια δυσκολα χρονια.
Κάνε όνειρα,με 1€ ποντάρισμα πήρες 23€ τα επιπλέον μηδενικά τα έβαλες για να το παίξεις απλας?
Με πιασες... απλα ντραπηκα να πω οτι ο μαλακας εριξα μονο 1€
ΥΓ δεν ειμαι παοκ τυπε, δικος σου ειμαι...
Ισχυει.. η πολη ειναι κιτρινη, απλα επαρχια και λοιπη μακεδονια εθναι περισσοτερα τα παοκια!
Θέλω τα κωλια σας καθαρά και σφιχτά.....θα τον βουτήξω στις πέτρες πριν σας τον βάλω...μπουξο εσένα θα στο Έχω μέσα μέχρι τέλους
φουρνε συνερθε πρωτα απο το εθεσινο ξεκωλιασμα που εφαγες.κ μετα μιλα.κ ααλαξε σωφρακο ειναι μεσα στα αιματαΘέλω τα κωλια σας καθαρά και σφιχτά.....θα τον βουτήξω στις πέτρες πριν σας τον βάλω...μπουξο εσένα θα στο Έχω μέσα μέχρι τέλους
Καλα που υπαρχει και αυτο το νημα και μπαινει να γραψει την μαλακια του ο καθε ανυπαρκτος μπας και του δωσουμε λιγη σημασια και αντε να γραψει ο γαβρος ο βαζελος η τα χανουμια κατι τουλαχιστων αυτοι εχουν να πουν εσεις ρε ανυπαρκτοι πουτανοσπερματα γαμημενοι και ανυπαρκτοι αρειανοι τι σκατα μπαινετε και μας ζαλιζετε τα παπαρια που αν δεν νικουσατε την ατλεντικο ακομα για την περουτζια θα πανηγυριζατε.αντε πατε να δειτε το φιλικο με την λαρισα και να παρετε κανα διαρκειας που ουτε 1500 δεν εχετε παρει μεχρι τωρα και αφηστε τον μεγαλο ΠΑΟΚ να ριχνει τριαρες σε κορυφαιες ευρωπαικες ομαδες και να εχει φτασει σε ενα επιπεδο που αλλα 1000 χρονια να περασουν εσεις δεν θα φτασετε ποτε.
[size=50pt]ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑΡΧΗΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΟΥΛΙΚΑ [/size]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γιαυτο τους λενε σκουληκια. πιο ταιριαστος χαρακτηρισμος δεν υπαρχει γιαυτουςΟι χιλιοχυμμενες ξαναβγηκαν απο τις τρυπες τους! Να αναψετε ενα κερακι ισα με το μποι σας που δεν εβγαλε η κληρωτιδα ή κλητωριδα το ματς στις τελευταιες αγωνιστικες! Θα ειχε ΦΙΕΣΤΑ ΤΙΤΛΟΥ ΣΤΟ ΑΤΙΤΛΙΔΗΣ!!!
[size=50pt]Υ.Γ: ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΜΕ ΝΙΚΗ!!![/size]
![]()
![]()
![]()
![]()
που χαθηκες ρε μλκ μου!γιαυτο τους λενε σκουληκια. πιο ταιριαστος χαρακτηρισμος δεν υπαρχει γιαυτους
δουλεια διακοπες κτλ αλλα εδω ειμαι βλεπω τι παιζει δεν κρυφτηκα σε καμια τρυπα σα τα σκουληκια μη μασαςπου χαθηκες ρε μλκ μου!![]()