Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Καποιος να μου πει με σιγουρια ομως...φοιτητης στη Θεσσαλονικη και αρρωστος με τη μπαλλα γενικα,μου εχει πει οτι μεσα στη πολη,ο Αρης εχει την πλειοψηφια των οπαδων,ακομα και τα τελευταια δυσκολα χρονια.

Ο Άρης έχει κυρίως κόσμο 40+ που μεγάλωσαν με τον Γκάλη.Τα παιδιά γίνονται πλέον όλα παοκτζήδες και λογικό είναι.

live or die

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2018
Like
40
Πόντοι
0
σε καμια καφετερια Παπαναστασιου και περιξ το ακουσες αυτο??? Σε καμια καφετερια με βελακια μεσα, και αφισες του Γκαλη??
Καλα βρε,εκει επανω δεν σας μαθαινουν αναγνωση στο δημοτικο?

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Καποιος να μου πει με σιγουρια ομως...φοιτητης στη Θεσσαλονικη και αρρωστος με τη μπαλλα γενικα,μου εχει πει οτι μεσα στη πολη,ο Αρης εχει την πλειοψηφια των οπαδων,ακομα και τα τελευταια δυσκολα χρονια.

Ισχυει.. η πολη ειναι κιτρινη, απλα επαρχια και λοιπη μακεδονια εθναι περισσοτερα τα παοκια!

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.976
Πόντοι
1.756
σε καμια καφετερια Παπαναστασιου και περιξ το ακουσες αυτο??? Σε καμια καφετερια με βελακια μεσα, και αφισες του Γκαλη??

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Κάνε όνειρα,με 1€ ποντάρισμα πήρες 23€ τα επιπλέον μηδενικά τα έβαλες για να το παίξεις απλας?

Με πιασες... απλα ντραπηκα να πω οτι ο μαλακας εριξα μονο 1€

:(

ΥΓ δεν ειμαι παοκ τυπε, δικος σου ειμαι...

vasagia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Κριτικές
6
Like
156
Πόντοι
280
Ισχυει.. η πολη ειναι κιτρινη, απλα επαρχια και λοιπη μακεδονια εθναι περισσοτερα τα παοκια!

Φυσικά και δεν ισχύει και αυτό μπορεί να μετρηθεί. Είτε το πιάσεις από θέμα πληθώρας συνδέσμων, είτε το πιάσεις από την καθημερινότητα των περιοχών, είτε ζήσεις μια ποδοσφαιρική μέρα στην Θεσσαλονίκη, άνω του 50% θα καταλάβεις ότι είναι ΠΑΟΚ. Ο καθένας μπορεί να βλέπει αυτό που "θέλει" αλλά η αλήθεια σε τέτοιες περιπτώσεις είναι μετρήσιμη.

Ακόμη και η http://www.sdna.gr/podosfairo/article/23312/o-opadikos-xartis-tis-elladas"]δημοσκόπηση της metroanalysis [/url] θα σου πει, σε ότι αφορά την Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ εμφανίζει εντυπωσιακή κυριαρχία με ποσοστό που φτάνει το 55%, με πολύ εντυπωσιακή διαφορά από τον δεύτερο Άρη που αγγίζει το 15% των προτιμήσεων. Στην περιοχή της Θεσσαλονίκης συναντάμε τα πιο χαμηλά ποσοστά τόσο για τον Ολυμπιακό (4%), όσο και για την ΑΕΚ (2%).

Αν ζήσεις σε μια γειτονιά της Χαριλάου ή στην Κηφισιά, άνετα πιστεύεις ότι όλη η πόλη είναι Άρης. Το ίδιο συμβαίνει και με τον ΠΑΟΚτσή της Τούμπας ή τον Ηρακλειδέα της Παπάφη. Κάτι τέτοιο πρέπει να συνέβη με τον "ψαγμένο"

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.375
Πόντοι
3.820
Θέλω τα κωλια σας καθαρά και σφιχτά.....θα τον βουτήξω στις πέτρες πριν σας τον βάλω...μπουξο εσένα θα στο Έχω μέσα μέχρι τέλους

Συνημμένα

• Screenshot_20180809-185212_Facebook.jpg
    Screenshot_20180809-185212_Facebook.jpg
    211,1 KB · Εμφανίσεις: 25

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
958
Πόντοι
96
Τα χειρουργία συνεχίζονται.Στον ΠΑΟΚ  κάλπικο πέναλτυ και στην ΑΕΚ ανύπαρκτη αποβολή.Οι Ευρωπέη δεν μας πάνε ούτε και στο ποδόσφαιρο.Μακάρι να  περάσουν και οι δύο. :headbaning1:

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.470
Πόντοι
2.846
Θέλω τα κωλια σας καθαρά και σφιχτά.....θα τον βουτήξω στις πέτρες πριν σας τον βάλω...μπουξο εσένα θα στο Έχω μέσα μέχρι τέλους
φουρνε συνερθε πρωτα απο το εθεσινο ξεκωλιασμα που εφαγες.κ μετα μιλα.κ ααλαξε σωφρακο ειναι μεσα στα αιματα :takethis:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.375
Πόντοι
3.820
Έτσι θα σας εχω

Συνημμένα

• FB_IMG_1533849046707.jpg
    FB_IMG_1533849046707.jpg
    35,2 KB · Εμφανίσεις: 16

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
Καλα που υπαρχει και αυτο το νημα και μπαινει να γραψει την μαλακια του ο καθε ανυπαρκτος μπας και του δωσουμε λιγη σημασια και αντε να γραψει ο γαβρος ο βαζελος η τα χανουμια κατι τουλαχιστων αυτοι εχουν να πουν εσεις ρε ανυπαρκτοι πουτανοσπερματα γαμημενοι και ανυπαρκτοι αρειανοι τι σκατα μπαινετε και μας ζαλιζετε τα παπαρια που αν δεν νικουσατε την ατλεντικο ακομα για την περουτζια θα πανηγυριζατε.αντε πατε να δειτε το φιλικο με την λαρισα και να παρετε κανα διαρκειας που ουτε 1500 δεν εχετε παρει μεχρι τωρα και αφηστε τον μεγαλο ΠΑΟΚ να ριχνει τριαρες σε κορυφαιες ευρωπαικες ομαδες και να εχει φτασει σε ενα επιπεδο που αλλα 1000 χρονια να περασουν εσεις δεν θα φτασετε ποτε.

[size=50pt]ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑΡΧΗΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΟΥΛΙΚΑ [/size] :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis:

Το ότι είσαι βλάκας το ξέρουν όλοι εδώ μέσα,εξάλλου αυτός είναι και ο λόγος που έκανες εγγραφή!!!(Αντισθένη ξύπνα και διέγραψε τον άχρηστο μπουφο)ποιος ασχολήθηκε με την κωλοομαδα σου ρε κομπλεξικε τρυπιε,σαλτα και γαμησου να ούμε,που θα πιάσεις στο στόμα σου την Αρειαναρα...

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.843
Πόντοι
10.326
Οι χιλιοχυμμενες ξαναβγηκαν απο τις τρυπες τους! Να αναψετε ενα κερακι ισα με το μποι σας που δεν εβγαλε η κληρωτιδα ή κλητωριδα το ματς στις τελευταιες αγωνιστικες! Θα ειχε ΦΙΕΣΤΑ ΤΙΤΛΟΥ ΣΤΟ ΑΤΙΤΛΙΔΗΣ!!!  :rockon:

[size=50pt]Υ.Γ: ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΜΕ ΝΙΚΗ!!![/size]
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
Εγώω το ξαναλέω : Ο Πασχαλάκης είναι τερματοφύλακας που για να εντυπωσιάσει τους mau mau κάνει τρομακτικές εκτινάξεις με μαζεμένα πόδια και σε συνδυασμό με τα 1.97 m του εντυπωσιάζει εκεί που δεν χρειάζεται ενώ οι γνώστες καταλαβαίνουν περί τίνος πρόκειται ! Στο δεύτερο γκολ εκτινάσσεται επί τόπου δεν κτυπά σωστά την μπάλα και αργεί να κάνει το δεύτερο άλμα για να την βγάλει. Παρά ταύτα έπιασε ένα δύσκολο σουτ στο δεύτερο ημίχρονο και έκανε μια φανταστικκή απόκρουση αλλά Σαργκάνης - Τσιριμώκιος στο τέλος του β' αγώνα με την Βασιλεία, η οποία πέρασε στα ψιλά επειδή το ματς είχε κριθεί ! Επίσης κάνει και λάθος εξόδους με αποθέωση μια στο α΄ ματς με Bασιλεία στην πρώτη επίθεσή της.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Οι χιλιοχυμμενες ξαναβγηκαν απο τις τρυπες τους! Να αναψετε ενα κερακι ισα με το μποι σας που δεν εβγαλε η κληρωτιδα ή κλητωριδα το ματς στις τελευταιες αγωνιστικες! Θα ειχε ΦΙΕΣΤΑ ΤΙΤΛΟΥ ΣΤΟ ΑΤΙΤΛΙΔΗΣ!!!  :rockon:

[size=50pt]Υ.Γ: ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΜΕ ΝΙΚΗ!!![/size]
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
γιαυτο τους λενε σκουληκια. πιο ταιριαστος χαρακτηρισμος δεν υπαρχει γιαυτους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom