Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
εχουν τρομερο πεισμα τυπε.μαλλον εμμονη ειναι.
αρνηση πραγματικότητας είναι τυπε σε συνδυασμο με αμαθεια...εδώ ο λεγκορο σας λεει τοση ωρα ότι αποκλείεται να κατηγορουν τον χοντρο μονο για κατι εμβάσματα ένα χρονο πριν πιαστεί το νοορ1, ενώ αν μπει 5 λεπτα στην ζουγκλα του τριανταφυλοπουλου θα δει ότι ακριβως για αυτό κατηγορουν τον χοντρο... :S

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.237
Πόντοι
5.506
σωστα γιατι οποιος δεν ειναι με τα καθυστερημενα της νδ ειναι αυτοματως συριζα.. πιο πανω μιλησες για βλακεια οποτε κανε την αυτοκριτικη σου. που ακουστηκε ο κουλης και η μαρεβα ναναι χωμενοι σε χρηματικα σκανδαλα! οι μιζες απο τη ζιμενς βεβαια εχουνε βγει κατι χρονια πριν που ο συριζα ητανε στο 2-3% αλλα αυτα ειναι λεπτομερειες για σενα τον εξυπνο. μαλακες μου ελπιζω να μην εχετε παιδια και να σας κανουν στειρωση. τοσο βλακωδες και σκαρτο dna δν πρεπει να αναπαραγεται, κανει κακο στην ανθρωποτητα. οver and out γλυφτες

Ρε τσομπανη, εχουν βγει δικαστικες αποφασεις για τη ζιμενς. Σε ποιο κωλοχωρι ζεις;

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
αρνηση πραγματικότητας είναι τυπε σε συνδυασμο με αμαθεια...εδώ ο λεγκορο σας λεει τοση ωρα ότι αποκλείεται να κατηγορουν τον χοντρο μονο για κατι εμβάσματα ένα χρονο πριν πιαστεί το νοορ1, ενώ αν μπει 5 λεπτα στην ζουγκλα του τριανταφυλοπουλου θα δει ότι ακριβως για αυτό κατηγορουν τον χοντρο... :S
αλλος ενας καθυστερημενος απο το νομικο επιτελειο του βαγγελα..
Ποινική δίωξη για χρηματοδότηση και αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών, εγκληματική οργάνωση  για τη μεταφορά, διακίνηση και πώληση ναρκωτικών ασκήθηκε από την προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών Πειραιά Ειρήνη Τζίβα σε βάρος του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη και συνεργατών του, σχετικά με την υπόθεση του Noor 1.
ποιος το γαμαει το ζουγκλα βλακακο μου κ εσυ? η εισαγγελεας για τα παραπανω κατηγορει το χοντρο, συμφωνα με τα δικα της λεγομενα. συμφωνα με τα δικα σου μπορει να τον κατηγορουν για κλοπη μιας καραμελας απο 5χρονο.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Ρε τσομπανη, εχουν βγει δικαστικες αποφασεις για τη ζιμενς. Σε ποιο κωλοχωρι ζεις;
ελα βρε μυαλοπωλη σου θιξαμε το καλυτερο βιογραφικο της χωρας? μακαρι να βγει και να βουλιαξει η χωρα πιο πολυ μπας και ψοφησουν κατι τυποι σαν εσενα που την γαμησανε. ο τυπος που εναποθετει τις ελπιδες του στον κουλη μας το παιζει κ εξυπνος.. ε ρε πλακα που εχετε αμοιβαδες

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
γραψε κανα βιβλιο να μας τα μαθεις. βρε ταγαροβλαχε που ξερεις τι εχει κανει ο καθενας εχεις κ αποψη μηδαμινο σκουπιδι. συνεχισε την πιπλα εσυ που θ αμας το παιξεις κ γνωστης ζαβλακα που θα μας το παιξεις και εσκομπαρ ρε κλοουν
εσυ ππροσωπικα,εισαι ανικανος ακομη και να κατουρησεις μονος σου.δεν εγραψα πουθενα οτι ειμαι ο εσκομπαρ,απλα τυγχανει να γνωριζω καποια πραγματα παραπανω απο εσενα,λογω εργασιας και λογω καταγωγης.εσυ τυπε μου,απο που αντλεις τις γνωσεις σου;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.237
Πόντοι
5.506
μεγαλυτερη εμμονη απο τους νεογαβρους που πρωτα τρεχουνε για τσιμπουκι στο βαγγελα δεν υπαρχει. απο ολυμπιακοι γινατε μαρινακικοι βρε δουλακια του προεδρου.

Ρε μπουφο, εσυ δεν αθωωσες τον πρακτωρα για τα λαθραια τσιγαρα; ΜΛκ μου, δωσε λιγο απ αυτο που πινεις. Πρεπει να ζεις γαματα στην κοσμαρα σου.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.237
Πόντοι
5.506
ελα βρε μυαλοπωλη σου θιξαμε το καλυτερο βιογραφικο της χωρας? μακαρι να βγει και να βουλιαξει η χωρα πιο πολυ μπας και ψοφησουν κατι τυποι σαν εσενα που την γαμησανε. ο τυπος που εναποθετει τις ελπιδες του στον κουλη μας το παιζει κ εξυπνος.. ε ρε πλακα που εχετε αμοιβαδες

Οχι τσομπανη, θα τη σωσεις εσυ που εβαλες τα ποδια στην πλατη και την κοπανησες, κλασσικος παοξης. Αντε, Arbeit τωρα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
αλλος ενας καθυστερημενος απο το νομικο επιτελειο του βαγγελα..
Ποινική δίωξη για χρηματοδότηση και αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών, εγκληματική οργάνωση  για τη μεταφορά, διακίνηση και πώληση ναρκωτικών ασκήθηκε από την προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών Πειραιά Ειρήνη Τζίβα σε βάρος του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη και συνεργατών του, σχετικά με την υπόθεση του Noor 1.
ποιος το γαμαει το ζουγκλα βλακακο μου κ εσυ? η εισαγγελεας για τα παραπανω κατηγορει το χοντρο, συμφωνα με τα δικα της λεγομενα. συμφωνα με τα δικα σου μπορει να τον κατηγορουν για κλοπη μιας καραμελας απο 5χρονο.

σωστα όλα αυτά που λες..παρε διαβασε από το σδνα και που στηρίζονται ολες αυτές οι κατηγοριες μπας και ξεστραβωθείς, αν και δεν το βλεπω :

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Ρε μπουφο, εσυ δεν αθωωσες τον πρακτωρα για τα λαθραια τσιγαρα; ΜΛκ μου, δωσε λιγο απ αυτο που πινεις. Πρεπει να ζεις γαματα στην κοσμαρα σου.
βρε μηδενικο γλυψιματια, εγω εγραψα ενα επιβεβαιωμενο γεγονος (για το οτι κατηγορειται ο χοντρος κλπ κλπ) κ εσυ εσπευσες να τον υπερασπιστεις σαν δουλακος σωστος παπαγαλιζοντας πιπες που γραφουνε τα σαιτ του. εσυ κατηγορεις τον πρακτορα για λαθραια τσιγαρα. βρες μου λοιπον τις κατηγοριες της ελληνικης δικαιοσυνης η καποιου εισαγγελεα η οποιουδηποτε δικαστη εις βαρος του σαββιδη για λαθραιμπορια τσιγαρων η πρακτοριλικι. η βρες μου κατι που αποδεικνυει τα λεγομενα σου απο επιβεβαιωμενη πηγη, και οχι απο σαιτ του λαθροπρεζεμπορα. εσυ μαλλον πινεις απο αυτο που φερνει ο χοντρος και δεν ξερεις τι λες. αντε αμυαλο ζωον εισαι πιο καθυστερημενος και απο σκυλο χτυπημενο απο νταλικα μαλακα μου

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
κι εσυ καθυστερημενος τυπε...μακαρι να μας εδινε λιγη νοημοσυνη ο λεγκορος,που οπως αντιλαμβανονται ολοι,ειναι πανεξυπνος οπως ολοι οι παοξηδες.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Οχι τσομπανη, θα τη σωσεις εσυ που εβαλες τα ποδια στην πλατη και την κοπανησες, κλασσικος παοξης. Αντε, Arbeit τωρα.
χαχαχ σιγουρα δεν θα τη σωσεις εσυ παντως αφου εισαι το απολυτο μηδενικο. εγω arbeit οπως κανουν οι αντρες, εσυ ολημερα απο το πρωι μεχρι το βραδυ κ σχολιαζεις/γλυφεις σε καθε νημα.που να βρεις δουλεια αφου αχρηστος θασαι με 0 ικανοτητες. μαλακα μου μεχρι και τη χατζη εγλυφες βρε κακομοιρη και περιμενεις κανα κουλη να σε βρει δουλεια. κοιτα τα μηδενικα βγαζουνε και γλωσσα. μαλακες μακαρι να εξαφανιστειτε ολοι οι αχρηστοι ελληνες σαν εσας μπας και δουμε ασπρη μερα.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
κι εσυ καθυστερημενος τυπε...μακαρι να μας εδινε λιγη νοημοσυνη ο λεγκορος,που οπως αντιλαμβανονται ολοι,ειναι πανεξυπνος οπως ολοι οι παοξηδες.
κριμα να μην ειμαστε διανοιες οπως οι γαυροι που δεν μπορουν να καταλαβουνε τη διαφορα απο ενα αρθρο σε ενα σαιτ με αυτα που λεει η εισαγγελεια. μαλακες μου 20 χρονια προεδροτσιμπουκωματος καταντησαν το (ανυπαρκτο) εγκεφαλο σας σε μια ατελειωτη σπερματοπισινα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.237
Πόντοι
5.506
χαχαχ σιγουρα δεν θα τη σωσεις εσυ παντως αφου εισαι το απολυτο μηδενικο. εγω arbeit οπως κανουν οι αντρες, εσυ ολημερα απο το πρωι μεχρι το βραδυ κ σχολιαζεις/γλυφεις σε καθε νημα.που να βρεις δουλεια αφου αχρηστος θασαι με 0 ικανοτητες. μαλακα μου μεχρι και τη χατζη εγλυφες βρε κακομοιρη και περιμενεις κανα κουλη να σε βρει δουλεια. κοιτα τα μηδενικα βγαζουνε και γλωσσα. μαλακες μακαρι να εξαφανιστειτε ολοι οι αχρηστοι ελληνες σαν εσας μπας και δουμε ασπρη μερα.

Δε μπορει να εισαι τοσο βλακας, πραγματικα, δε μπορει.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
κριμα να μην ειμαστε διανοιες οπως οι γαυροι που δεν μπορουν να καταλαβουνε τη διαφορα απο ενα αρθρο σε ενα σαιτ με αυτα που λεει η εισαγγελεια. μαλακες μου 20 χρονια προεδροτσιμπουκωματος καταντησαν το (ανυπαρκτο) εγκεφαλο σας σε μια ατελειωτη σπερματοπισινα

εσυ τυπε από που εμαθες ότι ασκηθηκε ποινικη διωξη κατά του χοντρου???για το νοορ1 που το ακουσες????σε πηρε τηλεφωνο η εισαγγελεας ή τα διαβασες σε κανα σδνα όπως ακριβως σου βαζουμε τα αρθρα??? :think: :think: :think:
γιατι αμα ξερεις περισσοτερα πραγματα απευθειας από την εισαγγελεια, καλο είναι να μας τα πεις..να μας ανοίξεις τα ματια... :S

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
η εισαγγελεια οφειλει να μελετησει μια υποθεση.δε δικαζει ομως,τι να κανουμε;αναμεσα στις εισηγησεις της,η εισαγγελεας εισηγηθηκε να απαγορευθει η εξοδις απο τη χωρα στο μαρινακη,πραγμα που οι πραγματικοι δικαστες,δεν το δεχθηκαν.μαλλον δε θα γνωριζουν καλα.ισως να μη σε ρωτησαν κιολας,δεν ξερω.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Δε μπορει να εισαι τοσο βλακας, πραγματικα, δε μπορει.
μιλαμε επιχειρηματα οχι αστεια. γιαυτο εισαι κ εσυ στο νομικο επιτελειο του βαγγελα. πανε τωρα να σχολιασεις στο νημα του power of love μιας και μεχρι εκει φτανει το iq σου, μετα κανα γλυψιματακι απο εδω κ απο κει , τσουτσεκι του κουλη και ασε την βλακεια κατα μερους μην την πιανεις καν στο στομα σου ανεργε λογω αχρηστιας. αφου επιβιωσες με τοση βλακεια πανω σου μεχρι σημερα, δυστυχως δυσκολα να αφανιστεις

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
η εισαγγελεια οφειλει να μελετησει μια υποθεση.δε δικαζει ομως,τι να κανουμε;αναμεσα στις εισηγησεις της,η εισαγγελεας εισηγηθηκε να απαγορευθει η εξοδις απο τη χωρα στο μαρινακη,πραγμα που οι πραγματικοι δικαστες,δεν το δεχθηκαν.μαλλον δε θα γνωριζουν καλα.ισως να μη σε ρωτησαν κιολας,δεν ξερω.
βρε 10 φορες πιο πριν στο ειπα οτι δεν ειπα οτι ειναι ενοχος αλλα οτι τον κατηγορει η εισαγγελεια. και οπως ειπες οφειλει να μελετησει την υποθεση. ε μελεταει την υποθεση εδω και 5 χρονια και αποφασισε να τον καλεσει ως κατηγορουμενο για αυτα που ειπαμε πιο πανω (χρηματοδοτηση αποθηκευση ναρκωτικων κλπ). αυτο απο μονο του κατι λεει, εκτος και αν πιστευεις οτι καταλαθος μπλεχτηκε το ονομα του σε μια τοσο σοβαρη υποθεση. και το οτι οι δικαστες αναιρεσαν την απαγορευση εξοδου απο τη χωρα σε μια τοσο βαθια διεφραρμενη χωρα δεν μου λεει κατι. εκτος κα ν πιστευεις οτι εγω κ εσυ θα ειχαμε την ιδια αντιμετωπιση με τον βαγγελα για την ιδια υποθεση

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
βρε 10 φορες πιο πριν στο ειπα οτι δεν ειπα οτι ειναι ενοχος αλλα οτι τον κατηγορει η εισαγγελεια. και οπως ειπες οφειλει να μελετησει την υποθεση. ε μελεταει την υποθεση εδω και 5 χρονια και αποφασισε να τον καλεσει ως κατηγορουμενο για αυτα που ειπαμε πιο πανω (χρηματοδοτηση αποθηκευση ναρκωτικων κλπ). αυτο απο μονο του κατι λεει, εκτος και αν πιστευεις οτι καταλαθος μπλεχτηκε το ονομα του σε μια τοσο σοβαρη υποθεση. και το οτι οι δικαστες αναιρεσαν την απαγορευση εξοδου απο τη χωρα σε μια τοσο βαθια διεφραρμενη χωρα δεν μου λεει κατι. εκτος κα ν πιστευεις οτι εγω κ εσυ θα ειχαμε την ιδια αντιμετωπιση με τον βαγγελα για την ιδια υποθεση
το σκεπτικο τξς κλησης μαρινακη για την υποθεση,ειναι 4 εμβασματα.απο αυτα,το 1 αφορα αφαλιστικη εταιρεια που εδρευει στις ηπα και το αλλο αφορα αλλη εταιρεια που δεν ανηκει ουτε στο μαρινακη,ουτε στο γιαννουσακη.εχουμε λοιπον 2 εμβασματα συνολικου ποσου 350.000 ευρω.γνωριζεις την τιμη της καθαρης ηρωινης τυπε;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
1)το ότι του ειχαν ασκησει διωξεις και για το κοριοπολις και για την ε.ο. και τελικα τελειωσαν οι κατηγοριες πριν καν φτασουν στο ακροατηριο, σου λεει κατι αυτό τυπε? ετσι να σε πονηρεψει λιγο ρε τυπε...ή μονο η διωξη για το νοορ1 σου λεει κατι???? :S
2)δηλαδή η εισαγγελεας που ασκησε την ποινικη διωξη είναι εντιμη και σωστη, αλλα το δικαστικο συμβουλιο που δεν του απαγορεψε την εξοδο από την χωρα είναι διεφθαρμένοι και λαμογια...χμμμ, ωραιο σκεπτικο τυπε...μηπως σε λενε ριζο? :think: :S

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.237
Πόντοι
5.506
μιλαμε επιχειρηματα οχι αστεια. γιαυτο εισαι κ εσυ στο νομικο επιτελειο του βαγγελα. πανε τωρα να σχολιασεις στο νημα του power of love μιας και μεχρι εκει φτανει το iq σου, μετα κανα γλυψιματακι απο εδω κ απο κει , τσουτσεκι του κουλη και ασε την βλακεια κατα μερους μην την πιανεις καν στο στομα σου ανεργε λογω αχρηστιας. αφου επιβιωσες με τοση βλακεια πανω σου μεχρι σημερα, δυστυχως δυσκολα να αφανιστεις

Ψάχνεις απεγνωσμένα σε ποιά νήματα γράφω, αν γλύφω τον Κούλη, τον Άδωνη, την Έλενα, αν δουλεύω και τι δουλειά κάνω...... Πες μας τώρα, μεταξύ μας, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom