dleivas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 497
- Πόντοι
- 36
εστω οτι πουλαω ναρκωτικα,θα με πληρωσεις 1μιση χρονο πριν τυπε;κι αν με πιασει σε αυτο το διαστημα η αστυνομια απο που θα πληρωθεις εσυ τυπε;αν πιστευεις οτι γινονται ετσι αυτες οι δουλειες,δεν εχεις ελπιδα να γινεις εφοπλιστης τυπε...λυπαμαι που θα πρεπει να ειμαι εγω αυτος που θα σου το πω,δεν εχω ομως αλλη επιλογη.εσυ γενικως δεν καταλαβαινεις τι σου γινεται ειναι προφανες. εσυ νομιζεις οτι το να ψωνισεις 3 τονους πρεζα ειναι σαν νταλαβερι που πας δινεις τα λεφτα και παιρνεις το πραμα. επισης παπαγαλιζεις τις παπαριες που σου λενε οι αρδ τους οποιους δηλωνεις οτι απεχθανεσαι αλλα αυτο που σε ταιζουν λες. ρωτησα και τον αλλον τον αινσταιν πιο πανω. εσεις οι 2 που μαζι 1 μυαλο δν κανετε ειστε σιγουροι οτι δεν τρεχει τιποτα και απλα τον καλουν σε δικη για ενα εμβασμα που εγινε 1 χρονο πριν , γιατι ετσι σας ειπανε τα παπαγαλακια, αλλα η εισαγγελεας ειναι τουβλο τελειως και τον καλει χωρις να εχει απτες αποδειξεις και ρισκαρει να γινει ρομπα στο πανελληνιο.. μαλακες μου τι πινετε ? παντως αν εχεις κανει απλα ενα "υποπτο" εμβασμα 1 , 1.5 χρονια πριν δυσκολα να σε κατηγορουν για χρηματοδότηση και αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών, εγκληματική οργάνωση για τη μεταφορά, διακίνηση και πώληση ναρκωτικών...
Σκεφτηκες ποτε οτι ενας πλοιοκτητης κανει αγορες καυσιμων για τα πλοια του;