Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.229
Πόντοι
5.506
για κανε μια πιο ενδελεχη ερευνα να δεις τι εγινε και με τα καραβια και ποιοι τρεχανε για συγγνωμες. τωρα λαθρεμποροι και πρεζεμποροι να βγαζουνε και γλωσσα? δε κολλαει

Ρε τυπε, εχεις προβλημα με τα Ελληνικα σου, τελικα ειναι υποδικος ή πρεζεμπορας; Αποφασισε. Γιατι ο Ιγκνατιεβιτς εχει ηδη κατηγορηθει και καταδικαστη απο την Ελληνικη αθλητικη δικαιοσυνη και ακομα μας λες οτι δεν εχει απασχολησει τις αρχες.

Η ερευνα για τις κουτες σεκαπ εγινε; Ξεκινησε; Τελειωσε;

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
για κανε μια πιο ενδελεχη ερευνα να δεις τι εγινε και με τα καραβια και ποιοι τρεχανε για συγγνωμες. τωρα λαθρεμποροι και πρεζεμποροι να βγαζουνε και γλωσσα? δε κολλαει
ακομη και το λαθρεμπορος για το μελισσανιδη δεν κολλαει.δεν εχει εταιρεια στην κατοχη του,πως να κανει λαθρεμποριο;;;

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
ο μαρινακης δεν εχει καμια καταδικη,πρεπει να το χωνεψεις αυτο.μεγαλωσες πχια τατζαροπληκτε παοξη.ο δικος σου,προσφατα εφαγε ποινη απαγορευσεις εισοδου στα γηπεδα και προστιμο.γιατι υπερασπιζεσαι ενα καταδικασμενο;
χαχαχ καλα σε λεω οτι εισαι πανιβλακας . ουτε καταδικη εχει ακομα ουτε αθωωση οποτε αραξε την πετσα σου και απολαυσε τα δικαστηρια στα οποια ο προεδρος σου ειναι ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟς και συνεχιζε να τσιπουκωνεις εναν υποδικο. να σου θυμισω επισης οτι απαγορευση ενασχολησης με το ποδοσφαιρο εχει και ο ιδικος σου εδω και κανα 2 χρονια αλλα αυτα μαλλον δεν σας τα λενε στην Λ7 αμοιβαδες μου. πλακα εχετε παντως , για τα "λαθραια" τσιγαρα του σαββιδη γραψανε μονο κατι μμε (που πολυ ευκολα μπορει να καταλβει κανεις απο που ειναι υποκινουμενα), αλλα οταν ενας εισαγγελεας και ανακριτες εμπλεκουνε το αφεντη σας δουλακια μου για πρεζες και εγκληματικες σας πιανει η αμφιβολια. αμοιβαδες ε αμοιβαδες

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Ρε τυπε, εχεις προβλημα με τα Ελληνικα σου, τελικα ειναι υποδικος ή πρεζεμπορας; Αποφασισε. Γιατι ο Ιγκνατιεβιτς εχει ηδη κατηγορηθει και καταδικαστη απο την Ελληνικη αθλητικη δικαιοσυνη και ακομα μας λες οτι δεν εχει απασχολησει τις αρχες.

Η ερευνα για τις κουτες σεκαπ εγινε; Ξεκινησε; Τελειωσε;
εσυ που τα ξερεις ολα να μας πεις τι εγινε. εγω εδω περιμενω.σου ειπα να ψαξεις ποιος ετρεχες για συγνωμες για τα "λαθραια" τσιγαρα.  τωρα αν το να μπουκαρεις αγανακτισμενος στο γηπεδο ειναι το ιδιο με το να φερνεις 2 τονους πρεζα τοτε οκ . το ληγουμε εδω

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
ακομη και το λαθρεμπορος για το μελισσανιδη δεν κολλαει.δεν εχει εταιρεια στην κατοχη του,πως να κανει λαθρεμποριο;;;
τυπε εισαι 16 χρονων ή εισαι απλα τοσο βλακας και ασχετος ?

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
τυπε εισαι 16 χρονων ή εισαι απλα τοσο βλακας και ασχετος ?
γνωριζω οτι η ποινη του μελισσανιδη δεν υφισταται πλεον...ειναι ελευθερος και δεν εχει εταιρεια. Με πετρελαικες δραστηριοτητες.τι γνωριζεις εσυ;

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
χαχαχ καλα σε λεω οτι εισαι πανιβλακας . ουτε καταδικη εχει ακομα ουτε αθωωση οποτε αραξε την πετσα σου και απολαυσε τα δικαστηρια στα οποια ο προεδρος σου ειναι ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟς και συνεχιζε να τσιπουκωνεις εναν υποδικο. να σου θυμισω επισης οτι απαγορευση ενασχολησης με το ποδοσφαιρο εχει και ο ιδικος σου εδω και κανα 2 χρονια αλλα αυτα μαλλον δεν σας τα λενε στην Λ7 αμοιβαδες μου. πλακα εχετε παντως , για τα "λαθραια" τσιγαρα του σαββιδη γραψανε μονο κατι μμε (που πολυ ευκολα μπορει να καταλβει κανεις απο που ειναι υποκινουμενα), αλλα οταν ενας εισαγγελεας και ανακριτες εμπλεκουνε το αφεντη σας δουλακια μου για πρεζες και εγκληματικες σας πιανει η αμφιβολια. αμοιβαδες ε αμοιβαδες
η απαγορευση ενασχολησης με το ποδοσφαιρο μεχρι να τελειωσουν οι δικες,δεν ειναι ποινη.θυμισε μας τις καταδικες τωρα γιατι τις ξεχναω.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
γνωριζω οτι η ποινη του μελισσανιδη δεν υφισταται πλεον...ειναι ελευθερος και δεν εχει εταιρεια. Με πετρελαικες δραστηριοτητες.τι γνωριζεις εσυ;
αρα ολα κομπλε τωρα ? και ο δολοφονος θα βγει απο τη φυλακη 30 χρονια μετα εκτιωντας την ποινη του, τι παει να πει αυτο? οτι δν ειναι δολοφονος? εγω γνωριζω οτι μας πρηξατε τα παπαρια οτι ειμαστε δικαστες του πληκτρολογιου οταν λεμε για το χοντρο, αλλα το γεγονος ειναι οτι εχει ΕΠΙΣΗΜΑ θεματα με τη δικαιοσυνη αλλα εσεις γινεστε δικαστες απο δημοσιευματα τσατσων αρδ. καταλαβαινεις τη διαφορα?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.229
Πόντοι
5.506
εσυ που τα ξερεις ολα να μας πεις τι εγινε. εγω εδω περιμενω.σου ειπα να ψαξεις ποιος ετρεχες για συγνωμες για τα "λαθραια" τσιγαρα.  τωρα αν το να μπουκαρεις αγανακτισμενος στο γηπεδο ειναι το ιδιο με το να φερνεις 2 τονους πρεζα τοτε οκ . το ληγουμε εδω

Ειστε κουραστικοι ρε πουστη μου, σου ξαναλεω μπας και στροφαρεις, δεν ξερω τι εγινε, περιμενω να μαθουμε ολοι τι θα δειξει η ερευνα στα πλοια με τα λαθραια τσιγαρα. Αν ζητησαν συγνωμη καποιοι που βιαστηκαν να μας ενημερωσουν οτι ηταν της σεκαπ δε μας ενδιαφερει, η ερευνα γιατι αργει δεν ξερουμε.

Επισης, να σου θυμησω οτι ο ιβαν αποδεδειγμενα μπουκαρε με κουμπουρι στο γηπεδο, ο χοντρος κατηγορειται για ενα εμβασμα 3-4 χρονια πριν πιαστει το πλοιο με την πρεζα.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
αρα ολα κομπλε τωρα ? και ο δολοφονος θα βγει απο τη φυλακη 30 χρονια μετα εκτιωντας την ποινη του, τι παει να πει αυτο? οτι δν ειναι δολοφονος? εγω γνωριζω οτι μας πρηξατε τα παπαρια οτι ειμαστε δικαστες του πληκτρολογιου οταν λεμε για το χοντρο, αλλα το γεγονος ειναι οτι εχει ΕΠΙΣΗΜΑ θεματα με τη δικαιοσυνη αλλα εσεις γινεστε δικαστες απο δημοσιευματα τσατσων αρδ. καταλαβαινεις τη διαφορα?
οχι δεν καταλαβαινω.απο που προκυπτει οτι αν κανεις κατι στο παρελθον,θα το κανεις και στο μελλον;κι αν θεωρεις οτι το κανει,μεσω ποιας εταιρειας;πες μας ενα ονομα αφου τα γνωριζεις..πολυ απλο ειναι παοξακο μου.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
αντε γαμησου ρε κωλοφτωχε μισθοσυντηρητε

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.229
Πόντοι
5.506

Τυπε εισαι ευχαριστημενος που εναμιση χρονο τωρα δεν εχει γινει η ερευνα στα πλοια με τα τσιγαρα;

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Ειστε κουραστικοι ρε πουστη μου, σου ξαναλεω μπας και στροφαρεις, δεν ξερω τι εγινε, περιμενω να μαθουμε ολοι τι θα δειξει η ερευνα στα πλοια με τα λαθραια τσιγαρα. Αν ζητησαν συγνωμη καποιοι που βιαστηκαν να μας ενημερωσουν οτι ηταν της σεκαπ δε μας ενδιαφερει, η ερευνα γιατι αργει δεν ξερουμε.

Επισης, να σου θυμησω οτι ο ιβαν αποδεδειγμενα μπουκαρε με κουμπουρι στο γηπεδο, ο χοντρος κατηγορειται για ενα εμβασμα 3-4 χρονια πριν πιαστει το πλοιο με την πρεζα.
και σου ξαναλεω οτι το ενα ειναι ενα πταισμα με αυτο για το οποιο ψαχνουνε το χοντρο. εσυ μπορεις να το αντιληφθεις αυτο? και ξερεις εσυ οτι ειναι ενα εμβασμα 3-4 χρονια πριν το οποιο μπορεις να το αμφισβητησεις, σαν επαγγελματιας δικηγορος που εισαι φανταζομαι, ευκολα απο ενα σαιτ για πουτανες αλλα η εισαγγελεας που εχει ολες τις αποδειξεις (που δεν εχουμε δει προαφνως εγω κ εσυ) ειναι βλημα τελειως και δεν ξερει τι της γινεται αλλα παρολαυτα τον καλει ως εμπλεκομενο στην ιστορια με την πρεζα, διακινδυνευοντας την καριερα αλλα και την φημη της. και ζητας απο εμενα να στροφαρω ρε τυπε?

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
αντε γαμησου ρε κωλοφτωχε μισθοσυντηρητε
πανε ρε κακομοιρη να ετοιμασεις τον γυφτοσκοπιανο να φαει ρε δουλε και μη μπλεκεσαι σε συζητησεις μεγαλων. σκλαβε του καθε γυφτοτουριστα ζητιανε του ταληρου

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
και σου ξαναλεω οτι το ενα ειναι ενα πταισμα με αυτο για το οποιο ψαχνουνε το χοντρο. εσυ μπορεις να το αντιληφθεις αυτο? και ξερεις εσυ οτι ειναι ενα εμβασμα 3-4 χρονια πριν το οποιο μπορεις να το αμφισβητησεις, σαν επαγγελματιας δικηγορος που εισαι φανταζομαι, ευκολα απο ενα σαιτ για πουτανες αλλα η εισαγγελεας που εχει ολες τις αποδειξεις (που δεν εχουμε δει προαφνως εγω κ εσυ) ειναι βλημα τελειως και δεν ξερει τι της γινεται αλλα παρολαυτα τον καλει ως εμπλεκομενο στην ιστορια με την πρεζα, διακινδυνευοντας την καριερα αλλα και την φημη της. και ζητας απο εμενα να στροφαρω ρε τυπε?
τιποτα δε διακινδυνευει.οι εισαγγελεις,κανουν εισηγησεις...θεωρουν οτι κατι δεν ειναι σωστο και παρουσιαζουν το σκεπτικο τους στους δικαστες.σωστο,λαθος,οι δικαστες κρινουν.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
πανε ρε κακομοιρη να ετοιμασεις τον γυφτοσκοπιανο να φαει ρε δουλε και μη μπλεκεσαι σε συζητησεις μεγαλων. σκλαβε του καθε γυφτοτουριστα ζητιανε του ταληρου
τελειωμενε κακομοιρη του καθημερινου 8ωρου
δουλε-ειλωτα
σε φτυνω σκυλε

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
οχι δεν καταλαβαινω.απο που προκυπτει οτι αν κανεις κατι στο παρελθον,θα το κανεις και στο μελλον;κι αν θεωρεις οτι το κανει,μεσω ποιας εταιρειας;πες μας ενα ονομα αφου τα γνωριζεις..πολυ απλο ειναι παοξακο μου.
εσυ γενικως δεν καταλαβαινεις τι σου γινεται ειναι προφανες. εσυ νομιζεις οτι το να ψωνισεις 3 τονους πρεζα ειναι σαν νταλαβερι που πας δινεις τα λεφτα και παιρνεις το πραμα. επισης παπαγαλιζεις τις παπαριες που σου λενε οι αρδ τους οποιους δηλωνεις οτι απεχθανεσαι αλλα αυτο που σε ταιζουν λες. ρωτησα και τον αλλον τον αινσταιν πιο πανω. εσεις οι 2 που μαζι 1 μυαλο δν κανετε ειστε σιγουροι οτι δεν τρεχει τιποτα και απλα τον καλουν σε δικη για ενα εμβασμα που εγινε 1 χρονο πριν , γιατι ετσι σας ειπανε τα παπαγαλακια, αλλα η εισαγγελεας ειναι τουβλο τελειως και τον καλει χωρις να εχει απτες αποδειξεις και ρισκαρει να γινει ρομπα στο πανελληνιο.. μαλακες μου τι πινετε ? παντως αν εχεις κανει απλα ενα "υποπτο" εμβασμα 1 , 1.5 χρονια πριν δυσκολα να σε κατηγορουν για χρηματοδότηση και αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών, εγκληματική οργάνωση  για τη μεταφορά, διακίνηση και πώληση ναρκωτικών...

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
τελειωμενε κακομοιρη του καθημερινου 8ωρου
δουλε-ειλωτα
σε φτυνω σκυλε
βρε καημενε απο τα λεφτα του γυφτοσκοπιανου και του ρουμανου ζεις που σε θεωρουνε και σκουπιδι. ειλωτα λεει που παρακαλας για 5 ευρω να βαλεις βενζινη γιουφτο ε γιουφτο. τα αφραγκα τιποτα βγαλανε και γλωσσα τωρα.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
βρε καημενε απο τα λεφτα του γυφτοσκοπιανου και του ρουμανου ζεις που σε θεωρουνε και σκουπιδι. ειλωτα λεει που παρακαλας για 5 ευρω να βαλεις βενζινη γιουφτο ε γιουφτο. τα αφραγκα τιποτα βγαλανε και γλωσσα τωρα.
βλακοφατσα καημενε δουλε που καθεσαι 10 ωρες στην δουλεια γιατι στο επιβαλουν
και για κατουρημα παιρνεις αδεια ρε καημενε
σε λυπαμαι
δεν ειχε δουλειες ελλαδα και εγινες μεταναστης
πω πω καρμιρης....
λυπαμαι για σενα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom