Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Δεν ξέρω ρε τύπε, πες μου, όντως δεν ξέρω γιατί άνοιξαν οι τράπεζες Κυριακή. Πες μου όμως ΠΟΤΕ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ στην Ελλάδα.

Αθώος είπε η δικαιοσύνη για την εγκληματική, δε σ αρέσει, τα παράπονα σου στο δικαστήριο.
δεν ξερω δεν ξερω δεν ξερω ακουω μονο απο σενα. το ξερω οτι δεν ξερεις. απλα παπαγαλιζεις ο,τι μαλακια σου εχουνε πει. ε αν σε ενημερωσω λοιπον οτι οι τραπεζες ανοιξανε την κυριακη επειδη τον επαιζε η επο ολη την εβδομαδα αλλα παροτι ανοιξανε παλι δεν πηραμε αδειοδοτηση για να παιξουμε ευρωπη. αρα 0 κερδος. απλα κατι ανιδεοι σαν εσενα το ανααπραγουνε χωρις να ξερουν. εσυ πες μου ποτε κατηγορηθηκε παραγοντας του ποδοσφαιρου για αυτα που εχουνε κατηγορηθει οι προεδροι και μεγαλομετοχοι σας και δεν εχουνε πεσει οι ομαδες τους.
εισητηρια την κυριακη ειπε η δικαιοσυνη και πισω οι βαθμοι, δε σαρεσει. τα παραπονα σου στο δικαστηριο

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Derby Count - AEK 2-3. UEFA 1977. Για πες τώρα εσύ αυτό που σε ρώτησε ο Γκανις.
χαχααχαχ derby county?? σοβαρα τωρα? αυτη ειναι η μεγαλυτερη σου νικη εκτος εδρας??? χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ οκ εγινε

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.792
Πόντοι
38.177
ναι σωστα, γιατι αν δεν κανεις κριτικη δεν γαμησες ετσι ειναι. και σου ξαναλεω δεν σπρωχνω στην σαλονικα αζα, ζω σε πολη που και απο μουνια και απο τανες το λεβελ ειναι υψηλο και δυσκολα να φας φολα

Μια κριτική ρε παιδι,να δούμε τι γαμας...
Τις χρονολογίες που έγραψα δεν ζούσα η δεν ήμουν σε θέσει να διακρίνω χρώματα ακόμα!!!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
χαχααχαχ derby county?? σοβαρα τωρα? αυτη ειναι η μεγαλυτερη σου νικη εκτος εδρας??? χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ οκ εγινε
Μην είσαι μαλάκας. ΤΟ 1977 η Ντέρμπι όπως και η QPR ηταν δυνατές ομάδες. Το 1972 και  1975 μαλιστα είχε βγει πρωταθλήτρια Αγγλίας, η Ντέρμπι. και το 1973 είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Πρωταθλητριών. Και ξαναλέω. Απάντησε σε αυτό που σε ρώτησε ο Γκάνις

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Μια κριτική ρε παιδι,να δούμε τι γαμας...
Τις χρονολογίες που έγραψα δεν ζούσα η δεν ήμουν σε θέσει να διακρίνω χρώματα ακόμα!!!
ελα πριβε ρε αζα να σε δειξω αμα θελεις αφου σε τρωει η περιεργεια

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506
μπηκαν φυλακη για λογους που ουδεμια σχεση εχουνε με τον ΠΑΟΚ αυτο λεμε μπουφο. κανανε οικονομικες λαμογιες και τους τσακωσανε, προβλημα τους. δεν θυμαμαι παντως καποιον απο αυτους να μας εφαρε κανα ντεταρι η να εκανε τις μεταγραφες που σας εκανε ο κωσκωτας. 

Μπα; Ποιός το λέει αυτό; Ο γούμενος δεν πήγε για απλήρωτο φπα; Ο σάχης της Κατερίνης δεν πήγε για ξέπλυμα μαύρου χρήματος;  

Kαι αν είναι έτσι τι σας κόφτει τι κάνουν με τα καράβια τους ο χοντρός και ο τίγρης;

Bρε κωλοτούμπες;

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Μην είσαι μαλάκας. ΤΟ 1977 η Ντέρμπι όπως και η QPR ηταν δυνατές ομάδες. Το 1972 και  1975 μαλιστα είχε βγει πρωταθλήτρια Αγγλίας, η Ντέρμπι. και το 1973 είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Πρωταθλητριών. Και ξαναλέω. Απάντησε σε αυτό που σε ρώτησε ο Γκάνις
ναι ναι καλα οκ περιπου τα ιδια αυτα χρονια κερδιζα την μπαρτσελονα του κρουφ παντως εγω, νομιζω οσο να πεις καπως καλυτερη απο ντερμπι και qpr. μπορουμε να πιασουμε και πιο προσφατα αμα θελετε. ο γκανις πηγε να μου το παιξει ευρωπαιος μονο κ μονο γιατι εχει 3-4 παρουσιες στους ομιλους οταν τον ρωτησα να μου πει τις 2 μεεγαλυτερες του νικες στην ευρωπη γενικως εξαφανιστηκε.. για ευρωπη και παρουσια αξιοπρεπη μονο οι βαζελοι μπορουνε να λεγε αν δεν το εχεις παρει χαμπαρι. και παροτι δεν εχω παιξει ομιλους τσ.λ. αμα βαλουμε μεγαλες νικες και προκρισεις εχω παραπανω απο εσενα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506
δεν ξερω δεν ξερω δεν ξερω ακουω μονο απο σενα. το ξερω οτι δεν ξερεις. απλα παπαγαλιζεις ο,τι μαλακια σου εχουνε πει. ε αν σε ενημερωσω λοιπον οτι οι τραπεζες ανοιξανε την κυριακη επειδη τον επαιζε η επο ολη την εβδομαδα αλλα παροτι ανοιξανε παλι δεν πηραμε αδειοδοτηση για να παιξουμε ευρωπη. αρα 0 κερδος. απλα κατι ανιδεοι σαν εσενα το ανααπραγουνε χωρις να ξερουν. εσυ πες μου ποτε κατηγορηθηκε παραγοντας του ποδοσφαιρου για αυτα που εχουνε κατηγορηθει οι προεδροι και μεγαλομετοχοι σας και δεν εχουνε πεσει οι ομαδες τους.
εισητηρια την κυριακη ειπε η δικαιοσυνη και πισω οι βαθμοι, δε σαρεσει. τα παραπονα σου στο δικαστηριο

Ρε ΜΠΟΥΦΟ, πες μου πότε ΞΑΝΑΝΟΙΞΑΝ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ. Για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΠΟΛΙΤΗ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. Εγώ ξέρω οτι άνοιξαν ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΟΚ-ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506
ναι ναι καλα οκ περιπου τα ιδια αυτα χρονια κερδιζα την μπαρτσελονα του κρουφ παντως εγω, νομιζω οσο να πεις καπως καλυτερη απο ντερμπι και qpr. μπορουμε να πιασουμε και πιο προσφατα αμα θελετε. ο γκανις πηγε να μου το παιξει ευρωπαιος μονο κ μονο γιατι εχει 3-4 παρουσιες στους ομιλους οταν τον ρωτησα να μου πει τις 2 μεεγαλυτερες του νικες στην ευρωπη γενικως εξαφανιστηκε.. για ευρωπη και παρουσια αξιοπρεπη μονο οι βαζελοι μπορουνε να λεγε αν δεν το εχεις παρει χαμπαρι. και παροτι δεν εχω παιξει ομιλους τσ.λ. αμα βαλουμε μεγαλες νικες και προκρισεις εχω παραπανω απο εσενα

Πες μας τη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΝΙΚΗ

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Μπα; Ποιός το λέει αυτό; Ο γούμενος δεν πήγε για απλήρωτο φπα; Ο σάχης της Κατερίνης δεν πήγε για ξέπλυμα μαύρου χρήματος;  

Kαι αν είναι έτσι τι σας κόφτει τι κάνουν με τα καράβια τους ο χοντρός και ο τίγρης;

Bρε κωλοτούμπες;
o σαχπα ουτε μεγαλομετοχος ητανε του ΠΑΟΚ ουτε προεδρος. ο γουμενος εφαγε κυνηγι πολλων μηνων μεχρι να τον καταφερουμε να φυγει. ο σαχης της κατερινης επισης αμα διαβασες τα λινκ που μου εστειλες (που δεν το εκανες) μπηκε μεσα για ξεπλυμα ναι που τι σχεση εχει με εμας? μπορεις να μου πεις εσυ ποτε κυνηγησατε καποιον προεδρο σας οταν αποδειχτηκε οτι ειναι λαμογιο? μεχρι στιγμης ο ακης κ ο τακης λενε οτι εινει με τον μπροεδρο ακομα κ αν ειναι ενοχος... μπορεις να διαβασεις την αποψη του μητροπουλου για τον μπροεδρο σας. παιζει να ειναι ο μοναδικος παντελονατος ολυμπιακος και πεσατε να τον φατε

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ναι ναι καλα οκ περιπου τα ιδια αυτα χρονια κερδιζα την μπαρτσελονα του κρουφ παντως εγω, νομιζω οσο να πεις καπως καλυτερη απο ντερμπι και qpr. μπορουμε να πιασουμε και πιο προσφατα αμα θελετε. ο γκανις πηγε να μου το παιξει ευρωπαιος μονο κ μονο γιατι εχει 3-4 παρουσιες στους ομιλους οταν τον ρωτησα να μου πει τις 2 μεεγαλυτερες του νικες στην ευρωπη γενικως εξαφανιστηκε.. για ευρωπη και παρουσια αξιοπρεπη μονο οι βαζελοι μπορουνε να λεγε αν δεν το εχεις παρει χαμπαρι. και παροτι δεν εχω παιξει ομιλους τσ.λ. [size=20pt]αμα βαλουμε μεγαλες νικες και προκρισεις εχω παραπανω απο εσενα [/size]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Ρε ΜΠΟΥΦΟ, πες μου πότε ΞΑΝΑΝΟΙΞΑΝ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ. Για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΠΟΛΙΤΗ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. Εγώ ξέρω οτι άνοιξαν ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΟΚ-ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
εχεις αποδειξεις για το τελευταιο τυπε? αν εχεις να πας στην εισαγγελεα να καταθεσεις. αν οχι τουμπεκιασου υπαρχει και ΔΗΕ. ετσι δεν λετε γαλακτομουσχαρα?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506
o σαχπα ουτε μεγαλομετοχος ητανε του ΠΑΟΚ ουτε προεδρος. ο γουμενος εφαγε κυνηγι πολλων μηνων μεχρι να τον καταφερουμε να φυγει. ο σαχης της κατερινης επισης αμα διαβασες τα λινκ που μου εστειλες (που δεν το εκανες) μπηκε μεσα για ξεπλυμα ναι που τι σχεση εχει με εμας? μπορεις να μου πεις εσυ ποτε κυνηγησατε καποιον προεδρο σας οταν αποδειχτηκε οτι ειναι λαμογιο? μεχρι στιγμης ο ακης κ ο τακης λενε οτι εινει με τον μπροεδρο ακομα κ αν ειναι ενοχος... μπορεις να διαβασεις την αποψη του μητροπουλου για τον μπροεδρο σας. παιζει να ειναι ο μοναδικος παντελονατος ολυμπιακος και πεσατε να τον φατε

Δε μπορεί να είσαι τόσο χαζός, δε μπορεί.

Ο σαχπαζίδης δε γράφει και το άρθρο που σου έβαλα οτι ΞΕΠΛΕΝΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ στον παοκ; Άρα ο παοκ δε χρησιμοποιούσε χρήματα αγνώστου προελεύσεως;  Mας κάνεις πλάκα τώρα, ε;

Oι ίδιοι βγάλατε ανακοίνωση επίσημη οτι "δε θέλετε να ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΕ πλυντήριο του πασοκ".

Το Γούμενο τον κυνηγήσατε, τον ξεκυνηγήσατε, πιστόλιασε το δημόσιο ή όχι; Τότε τον κυνηγήσατε ή όταν σταμάτησε να κάνει μεταγραφές;

Τον μπατμαν τον κυνηγήσατε όταν πούλησε ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ στο ΔΗΜΟΣΙΟ το ακροπολ ή όταν άρχισε να κατρακυλάει η ομάδα;

Άιντε βρε τραβάτε τα @@ σας.......κλαψομούνες κωλοτούμπες.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μίλησες για 2πλα τύπε. Νίκες κοινώς ΕΚΤΟΣ έδρας. Τη Μπαρτσελόνα την κέρδισες ΕΝΤΟΣ έδρας. Εκτός έφαγες 6 γκολ. Αν το πάμε έτσι και η ΑΕΚ κέρδισε τη Πόρτο 6-1 στη Φιλαδέλφεια. Και ο ΟΣΦΠ έβαλε 6 στη Λεβερκούζεν Μη το πας το παραμύθι εκεί που θέλεις. Ρώτησες κάτι σου απάντησα. Τώρα περιμένω τη δική σου απάντηση σε αυτό που σε ρώτησε ο άλλος.
Ξέρω ποια ομάδα έχει την καλύτερη παρουσία στην Ευρώπη διαχρονικά και αυτή ΔΕΝ είναι ούτε η ΑΕΚ ούτε ο ΠΑΟΚ.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Μίλησες για 2πλα τύπε. Νίκες κοινώς ΕΚΤΟΣ έδρας. Μη το πας το παραμύθι εκεί που θέλεις. Ρώτησες κάτι σου απάντησα. Τώρα περιμένω τη δική σου απάντηση σε αυτό που σε ρώτησε ο άλλος.
Ξέρω ποια ομάδα έχει την καλύτερη παρουσία στην Ευρώπη διαχρονικά και αυτή ΔΕΝ είναι ούτε η ΑΕΚ ούτε ο ΠΑΟΚ.
τον ρωτησα την μεγαλυτερη νικη εκτος και γενικως (βαζοντας και τα εντος) ξαναδες πιο πανω. εξαφανιστηκε ο μαν. οσο για το τελευταιο που λες , σου απαντησα πιο πανω ποιος πιστευω οτι εχει δικαιωμα να μιλαει για πορειες στην ευρωπη. εμεις κ εσεις μονο για καποιες νικες-προκρισεις μπρουμε να λεμε και ο γαυρος πιστευω με τα ποσοστα του σε παρουσια-επιτυχιες και λεφτα που πηρε πρεπει να ειναι αιωνια τουμπεκιασμενος.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Μίλησες για 2πλα τύπε. Νίκες κοινώς ΕΚΤΟΣ έδρας. Τη Μπαρτσελόνα την κέρδισες ΕΝΤΟΣ έδρας. Εκτός έφαγες 6 γκολ. Αν το πάμε έτσι και η ΑΕΚ κέρδισε τη Πόρτο 6-1 στη Φιλαδέλφεια. Και ο ΟΣΦΠ έβαλε 6 στη Λεβερκούζεν Μη το πας το παραμύθι εκεί που θέλεις. Ρώτησες κάτι σου απάντησα. Τώρα περιμένω τη δική σου απάντηση σε αυτό που σε ρώτησε ο άλλος.

και την Μιλαν που κατεκτησε εν τελει το τροπαιο εκεινη την χρονια νικησαμε, αλλα δεν το συνεχισα γιατι η συζητηση κανει κυκλους

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
τον ρωτησα την μεγαλυτερη νικη εκτος και γενικως (βαζοντας και τα εντος) ξαναδες πιο πανω. εξαφανιστηκε ο μαν. οσο για το τελευταιο που λες , σου απαντησα πιο πανω ποιος πιστευω οτι εχει δικαιωμα να μιλαει για πορειες στην ευρωπη. εμεις κ εσεις μονο για καποιες νικες-προκρισεις μπρουμε να λεμε και ο γαυρος πιστευω με τα ποσοστα του σε παρουσια-επιτυχιες και λεφτα που πηρε πρεπει να ειναι αιωνια τουμπεκιασμενος.
Οκ. 2-1 τη Μπαρτσα εσύ ΕΝΤΟΣ, 6 η ΑΕΚ τη Πορτο ΕΝΤΟΣ. Πες μας τώρα για το μεγάλυτερο 2πλο του ΠΑΟΚ.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Δε μπορεί να είσαι τόσο χαζός, δε μπορεί.

Ο σαχπαζίδης δε γράφει και το άρθρο που σου έβαλα οτι ΞΕΠΛΕΝΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ στον παοκ; Άρα ο παοκ δε χρησιμοποιούσε χρήματα αγνώστου προελεύσεως;  Mας κάνεις πλάκα τώρα, ε;

Oι ίδιοι βγάλατε ανακοίνωση επίσημη οτι "δε θέλετε να ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΕ πλυντήριο του πασοκ".

Το Γούμενο τον κυνηγήσατε, τον ξεκυνηγήσατε, πιστόλιασε το δημόσιο ή όχι; Τότε τον κυνηγήσατε ή όταν σταμάτησε να κάνει μεταγραφές;

Τον μπατμαν τον κυνηγήσατε όταν πούλησε ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ στο ΔΗΜΟΣΙΟ το ακροπολ ή όταν άρχισε να κατρακυλάει η ομάδα;

Άιντε βρε τραβάτε τα @@ σας.......κλαψομούνες κωλοτούμπες.
τυπε μου ιδεα δεν εχεις πραγματικα. μονο που μιλαω μαζι σου πεφτει το iq μου πραγματικα. δες ρε πανηλιθιε τι λεει το αρθρο γαμω το κεφαλι σου και γιατι μπηκε μεσα πανιβλακα. λινκτο οποιο εσυ ανεβασες ειναι γαμω την υπερτατη βλακεια σου.και τον μπατμαν τον κυνηγουσε η δικαιοσυνη αρκετα χρονια αφοτου εφυγε απο τον ΠΑΟΚ οποτε παλι μαλακιες λες. οσο επιγουμενου, δες τι ομαδα ειχαμε ρε γελοιε που εσεις ειναι αποδεδειγμενο οτι τον ντεταρι τον εφερε ο κωσκωτας απο τις λαμογιες του. μιλανε ολοι μιλατε κ εσεις ρε μαλακες ?

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Οκ. 2-1 τη Μπαρτσα εσύ ΕΝΤΟΣ, 6 η ΑΕΚ τη Πορτο ΕΝΤΟΣ. Πες μας τώρα για το μεγάλυτερο 2πλο του ΠΑΟΚ.

εχει κερδισει στην Αθηνα καποιες φορες ρε τυπε για ευρωπαικο διπλο δεν μετραει?  :think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom