Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
εσυ πες μου την μεγαλυτερη σου νικη σε ομιλο τσαμπιονς λιγκ
θα σου πω μολις απαντησεις σε αυτα που σε ρωτησα. την μεγαλυτερη σου νικη γενικως και το μεγαλυτερο σου 2πλο γενικως στην ευρωπη (σε οποια διοργανωση θελεις εσυ). να σου δωσω κ μια βοηθεια: ουτε το google μπορει να σε βοηθησει ευκολα. αρκεσου εσυ να πανηγυριζεις τις ισοπαλιες σου ευρωπαιε μου εσυ.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
θα σου πω μολις απαντησεις σε αυτα που σε ρωτησα. την μεγαλυτερη σου νικη γενικως και το μεγαλυτερο σου 2πλο γενικως στην ευρωπη (σε οποια διοργανωση θελεις εσυ). να σου δωσω κ μια βοηθεια: ουτε το google μπορει να σε βοηθησει ευκολα. αρκεσου εσυ να πανηγυριζεις τις ισοπαλιες σου ευρωπαιε μου εσυ.

τι να ψαξω στο google την παρουσια του ΠΑΟΚ σε ομιλο τσαμπιονς λιγκ? μηχανη αναζητησης ειναι οχι θαυματων  :2funny: :2funny: :2funny:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
για την απειλη αυτη αθωοθηκε αν θυμαμαι καλα και ελα που δεν εχυσες στο βρακακι σου εκεινο το βραδυ με τις δυο κοκκινες στον γαυρο, ποιος αλλος το καταφερε αυτο, εδω σε γλεντησε με ενα ρολο ταμειακης
ε αφου αθωωθηκε τοτε ειναι οντως αθωος ο αγιος αυτος ανθρωπος αφου ξερουμε ποσο καθαρη και αμεμπτη ειναι η ελληνικη δικαιοσυνη.. αμα αθωωθει και ο ρωσσος με καμια λαμογια, αυτο ακριβως θα σου απαντησω και περιμενω να τουμπεκιαστεις αναλογως τοτε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506
οχι να ψαξεις καμια νικη της αεκ μεγαλη γιατι ουτε εκει δεν θα την βρεις . βρε λιγε ισοπαλιες πανηγυριζεις.. τι να μιλησεις για ευρωπη ? ακομα καιο γαυρος 4-5 μεγαλες νικες εχει να πει. εσυ ΟΥΤΕ ΜΙΑ

Γράψε μας ρε τύπε ΜΙΑ μεγάλη νίκη του μπαοκ. Ακόμα και ο Άρης έχει μεγάλες νίκες στην Ευρώπη και αξιόλογες πορείες, εσύ τίποτα.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ε αφου αθωωθηκε τοτε ειναι οντως αθωος ο αγιος αυτος ανθρωπος αφου ξερουμε ποσο καθαρη και αμεμπτη ειναι η ελληνικη δικαιοσυνη.. αμα αθωωθει και ο ρωσσος με καμια λαμογια, αυτο ακριβως θα σου απαντησω και περιμενω να τουμπεκιαστεις αναλογως τοτε.

εφοσον αθωωθηκε τι θες να κανουμε, να τον περασει λαικο δικαστηριο ο Κουτσουμπας που ειναι πιο τιμιο  :2funny: :2funny: :2funny:
εγω αμα χασω ρουφαω το αυγο δεν θα βγω να κλαφτω μετα μην ανησυχεις

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
τι να ψαξω στο google την παρουσια του ΠΑΟΚ σε ομιλο τσαμπιονς λιγκ? μηχανη αναζητησης ειναι οχι θαυματων  :2funny: :2funny: :2funny:
οχι να ψαξεις καμια νικη της αεκ μεγαλη γιατι ουτε εκει δεν θα την βρεις . βρε λιγε ισοπαλιες πανηγυριζεις.. τι να μιλησεις για ευρωπη ? ακομα καιο γαυρος 4-5 μεγαλες νικες εχει να πει. εσυ ΟΥΤΕ ΜΙΑ

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Μπατατούδης-Γούμενος-Σαχπατζίδης.
ποιος αποα υτους ειναι μεσα και ειναι μεσα για λαμογιες με την ενασχοληση του με τον ΠΑΟΚ η το ελληνικο ποδοσφαιρο γενικοτερα ή για αλλους λογους?? το ξερω οτι εισαι μεγαλος φελλος αλλα αν δεν εχεις γνωση καλυτερα να μην ξεφτιλιζεσαι.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

τι μου βαζεις παραδειγμα τον γαυρο, ειπαμε δεν εισαι ο γαυρος μην μπερδευεστε  :2funny: :2funny: :2funny:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.712
Πόντοι
10.326
Ειρηνη υμιν παιδια...ξεκιναει Power of love! :grin:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
εφοσον αθωωθηκε τι θες να κανουμε, να τον περασει λαικο δικαστηριο ο Κουτσουμπας που ειναι πιο τιμιο  :2funny: :2funny: :2funny:
εγω αμα χασω ρουφαω το αυγο δεν θα βγω να κλαφτω μετα μην ανησυχεις
εγω εξεταζω το γεγονος οτι απειλουσε οτι θα πνιξει θα ανατιναξει και αλλα ωραια. με τα δικαστηρια εσεις ασχολειστε εγω δεν εχω καμια ελπιδα απο αυτους ουτε και εμπιστοσυνη. το αν μου απαντας "αθωωθηκε" στο γεγονος οτι απειλησε (και υπαρχουν μαρτυριες για αυτο) τοτε απαντας πιο καραπαππαρια και απο τον ιδιο τον καραπαππαρα. τοτε το δικαστηριο ητανε καλο ε? αλλα σημερα κλαψουριζεις για να βγαλει την αποφαση? τι εγινε εχασες την εμπιστοσυνη σου ξαφνικα? να σου θυμισω επισης οτι συριζα ητανε και περσυ σε αυτο το δικαστηριο... α ρε ανθρωπακια ποσο αστεια ειστε

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506
ποιος αποα υτους ειναι μεσα και ειναι μεσα για λαμογιες με την ενασχοληση του με τον ΠΑΟΚ η το ελληνικο ποδοσφαιρο γενικοτερα ή για αλλους λογους?? το ξερω οτι εισαι μεγαλος φελλος αλλα αν δεν εχεις γνωση καλυτερα να μην ξεφτιλιζεσαι.

Δε μπορεί να είσαι τόσο φελλός.

Διάβασε τι λένε και οι ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΣΥΝΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ για το παοκ/πλυντήριο του πασοκ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506
εγω εξεταζω το γεγονος οτι απειλουσε οτι θα πνιξει θα ανατιναξει και αλλα ωραια. με τα δικαστηρια εσεις ασχολειστε [size=20pt]εγω δεν εχω καμια ελπιδα απο αυτους ουτε και εμπιστοσυνη.[/size] το αν μου απαντας "αθωωθηκε" στο γεγονος οτι απειλησε (και υπαρχουν μαρτυριες για αυτο) τοτε απαντας πιο καραπαππαρια και απο τον ιδιο τον καραπαππαρα. τοτε το δικαστηριο ητανε καλο ε? αλλα σημερα κλαψουριζεις για να βγαλει την αποφαση? τι εγινε εχασες την εμπιστοσυνη σου ξαφνικα? να σου θυμισω επισης οτι συριζα ητανε και περσυ σε αυτο το δικαστηριο... α ρε ανθρωπακια ποσο αστεια ειστε

Όταν άνοιγαν οι τράπεζες κυριακή βράδυ, όταν έβγαιναν δικαστικές αποφάσεις Σάββατο ξημερώματα Κυριακής, όταν θεωρείς εισητήρια Κυριακή πρωί είχες ελπίδα και εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και τις υπηρεσίες, ε;

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
ρε ηλιθιε ποσο πανιβλακας εισαι ρε τυπε. για λαμογιες με τον ΠΑΟΚ και την μπαλα μπηκανε μεσα ρε βλακα οπως ο κωσκωτας? αιτνε μπουφε εχεις και αποψη

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
εγω εξεταζω το γεγονος οτι απειλουσε οτι θα πνιξει θα ανατιναξει και αλλα ωραια. με τα δικαστηρια εσεις ασχολειστε εγω δεν εχω καμια ελπιδα απο αυτους ουτε και εμπιστοσυνη. το αν μου απαντας "αθωωθηκε" στο γεγονος οτι απειλησε (και υπαρχουν μαρτυριες για αυτο) τοτε απαντας πιο καραπαππαρια και απο τον ιδιο τον καραπαππαρα. τοτε το δικαστηριο ητανε καλο ε? αλλα σημερα κλαψουριζεις για να βγαλει την αποφαση? τι εγινε εχασες την εμπιστοσυνη σου ξαφνικα? να σου θυμισω επισης οτι συριζα ητανε και περσυ σε αυτο το δικαστηριο... α ρε ανθρωπακια ποσο αστεια ειστε

ρε αθωωθηκε η δεν αθωωθηκε, τι καραπαππας και μαρτυριες μου τσαμπουνας? Θελω να βγει η αποφαση για να ξερω ποσους βαθμους θα εχω την κυριακη και τι διαφορα θα υπαρχει αν υπαρχει, επειδη σας αρεσει το σοβιετικο κωλοχανειο που επικρατει δεν σημαινει οτι μας αρεσει σε ολους

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506
ρε ηλιθιε ποσο πανιβλακας εισαι ρε τυπε. για λαμογιες με τον ΠΑΟΚ και την μπαλα μπηκανε μεσα ρε βλακα οπως ο κωσκωτας? αιτνε μπουφε εχεις και αποψη

Άρα [size=20pt]ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΥ ΜΠΑΟΚ ΜΠΗΚΑΝ ΦΥΛΑΚΗ.[/size]

1ο βήμα:

Το παραδέχεσαι, συνεννοούμαστε.

Για πες μας τώρα, "γιατί" μπήκαν φυλακή.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Όταν άνοιγαν οι τράπεζες κυριακή βράδυ, όταν έβγαιναν δικαστικές αποφάσεις Σάββατο ξημερώματα Κυριακής, όταν θεωρείς εισητήρια Κυριακή πρωί είχες ελπίδα και εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και τις υπηρεσίες, ε;
ξερεις τον λογο που ανοιξαν οι τραπεζες την κυριακη? ξερεις επισης αν και τι κερδισε ο ΠΑΟΚ απο αυτο το γεγονος ? η ιδια δικαιοσυνη που αθωωνει τυπους για εγκληματικες και απειλες ειναι αυτη που εδωσε εισητιρια κυριακη πρωι. διαλεξε τυπε ειτε την εμπιστευεσαι γενικως ειτε οχι. αθωος ο χοντρος για εγκληματικη δεν ειπε και γουσταρατε? ε αυτη η δικαιοσυνη λοιπον ειπε εισητηρια κυρικαη πρωι. τουμπεκιασου λοιπον  

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Άρα [size=20pt]ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΥ ΜΠΑΟΚ ΜΠΗΚΑΝ ΦΥΛΑΚΗ.[/size]

1ο βήμα:

Το παραδέχεσαι, συνεννοούμαστε.

Για πες μας τώρα, "γιατί" μπήκαν φυλακή.
μπηκαν φυλακη για λογους που ουδεμια σχεση εχουνε με τον ΠΑΟΚ αυτο λεμε μπουφο. κανανε οικονομικες λαμογιες και τους τσακωσανε, προβλημα τους. δεν θυμαμαι παντως καποιον απο αυτους να μας εφαρε κανα ντεταρι η να εκανε τις μεταγραφες που σας εκανε ο κωσκωτας. 

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506
ξερεις τον λογο που ανοιξαν οι τραπεζες την κυριακη? ξερεις επισης αν και τι κερδισε ο ΠΑΟΚ απο αυτο το γεγονος ? η ιδια δικαιοσυνη που αθωωνει τυπους για εγκληματικες και απειλες ειναι αυτη που εδωσε εισητιρια κυριακη πρωι. διαλεξε τυπε ειτε την εμπιστευεσαι γενικως ειτε οχι. αθωος ο χοντρος για εγκληματικη δεν ειπε και γουσταρατε? ε αυτη η δικαιοσυνη λοιπον ειπε εισητηρια κυρικαη πρωι. τουμπεκιασου λοιπον  

Δεν ξέρω ρε τύπε, πες μου, όντως δεν ξέρω γιατί άνοιξαν οι τράπεζες Κυριακή. Πες μου όμως ΠΟΤΕ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ στην Ελλάδα.

Αθώος είπε η δικαιοσύνη για την εγκληματική, δε σ αρέσει, τα παράπονα σου στο δικαστήριο.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
αφου ησουνα παντα ευρωπαιος θελω να μου πεις την μεγαλυτερη σου νικη στην ευρωπη και το μεγαλυτερο διπλο που εχεις παρει. ευρωπεος μπορει να εισαι
Derby Count - AEK 2-3. UEFA 1977. Για πες τώρα εσύ αυτό που σε ρώτησε ο Γκανις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom