Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
τυπε το πας φιρι φιρι να του ανοιξεις τα ματια.ζητα του τουλαχιστο φωτογραφιες,μια μολις βγει το νεο "σκανδαλο" και μια μετα γα να εντοπιζουμε  τις διαφορες.
ανοιξτε μου τα ματια ρε αμνοεριφια μη με αφηνετε να ζω στο σκοταδι. απο κατι ακρες που εχω στην μητροπολη εμαθα οτι ο βαγγελας μετα θανατον θα αγιοποιηθει σαν τον παισιο, αγιος βαγγελας ο πρεζοναυτης. ελπιζω να παιρνετε 20ρικο για να λετε αυτες τις μαλακιες αλλιως ειστε πολυ κακομοιρα ανθρωπακια ρε μαγκες

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.786
Πόντοι
38.177
ανοιξτε μου τα ματια ρε αμνοεριφια μη με αφηνετε να ζω στο σκοταδι. απο κατι ακρες που εχω στην μητροπολη εμαθα οτι ο βαγγελας μετα θανατον θα αγιοποιηθει σαν τον παισιο, αγιος βαγγελας ο πρεζοναυτης. ελπιζω να παιρνετε 20ρικο για να λετε αυτες τις μαλακιες αλλιως ειστε πολυ κακομοιρα ανθρωπακια ρε μαγκες

Σου είπα,πάνε να γαμησεις μπας και ξελαμπικαρεις και ανοίξουν τα μάτια αλλά δεν μ'ακους... :grin:  :grin:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
ετσι σεβασμος στην ανεξαρτητη ελληνικη δικαιοσυνη που βγαζει αποφασεις τραβεστι στις 2 το βραδυπρωι και που καθυστερει αλλη αποφαση για να μιλησει ανενοχλητος ο πωρθυπουργος μας!  :heavymetalbig:
το να μιλαει ενας οπαδος της "νεας κουλας 2014" για την ελληνικη δικαιοσυνη με ξεπερναει! Αν δεν σας αρεσει μπορειτε να επιστρεψετε στα Τοπικα! :rockon:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Σου είπα,πάνε να γαμησεις μπας και ξελαμπικαρεις και ανοίξουν τα μάτια αλλά δεν μ'ακους... :grin:  :grin:
καλως το ερπετο. εσπρωξα χτες δικε μου. εσυ καμια φολα εφαγες τωρα τελευταια η οχι ? εσυ πως θα ξελαμπικαρεις που παλι δεν θα καταφερεις να ανεβεις 1ος φετος?

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.786
Πόντοι
38.177
καλως το ερπετο. εσπρωξα χτες δικε μου. εσυ καμια φολα εφαγες τωρα τελευταια η οχι ? εσυ πως θα ξελαμπικαρεις που παλι δεν θα καταφερεις να ανεβεις 1ος φετος?

Θύμησε μου πότε τερμάτισες πρώτος σε ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα και μιλάς για μας... :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506
καλως το ερπετο. εσπρωξα χτες δικε μου. εσυ καμια φολα εφαγες τωρα τελευταια η οχι ? εσυ πως θα ξελαμπικαρεις που παλι δεν [size=30pt]θα [/size]καταφερεις να ανεβεις 1ος φετος?

Βλέπεις και το μέλλον; Για πες μας πρόβλεψη για την απόφαση μπαοκ-αεκ......

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
μλκ μου δες στο θεμα τους που θελουν ισαξιο επενδυτη με τον Ιβαν κ να τους τον φερει κιολας ο ιδιος! :2funny: :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
το να μιλαει ενας οπαδος της "νεας κουλας 2014" για την ελληνικη δικαιοσυνη με ξεπερναει! Αν δεν σας αρεσει μπορειτε να επιστρεψετε στα Τοπικα! :rockon:

και εσυ αν ζοριζεσαι τραβα να παιζεις με την Λεφσκι Σοφιας

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Βλέπεις και το μέλλον; Για πες μας πρόβλεψη για την απόφαση μπαοκ-αεκ......
barock αμα παρακολουθουσες τις αξιοτιμες αλλα και πολυ διασκεδαστηκες προσπαθειες του ρουλη να επιστρεψει στα σαλονια της σουπερ λιγκ (για να ξαναπεσει μετα απο λιγα χρονια παρουσιας) θα ηξερες οτι αυτο δν αποτελει προβλεψη αλλα ειναι πλεον μια συνηθεια για την ομαδα της γειτονιας της Παπαναστασιου. τωρα απλα θελεις να πεις τη μαλακια σου, την ειπες ηρεμησες, πανε τωρα να συνεχισεις την δουλεια σου ως γλυφτης των κουλοαδωνιδων τρελε μου μη σε απασχολουμε απο την εργασια σου

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.786
Πόντοι
38.177
barock αμα παρακολουθουσες τις αξιοτιμες αλλα και πολυ διασκεδαστηκες προσπαθειες του ρουλη να επιστρεψει στα σαλονια της σουπερ λιγκ (για να ξαναπεσει μετα απο λιγα χρονια παρουσιας) θα ηξερες οτι αυτο δν αποτελει προβλεψη αλλα ειναι πλεον μια συνηθεια για την ομαδα της γειτονιας της Παπαναστασιου. τωρα απλα θελεις να πεις τη μαλακια σου, την ειπες ηρεμησες, πανε τωρα να συνεχισεις την δουλεια σου ως γλυφτης των κουλοαδωνιδων τρελε μου μη σε απασχολουμε απο την εργασια σου

Σίγουρα γαμησες εχθές??? :think:
Άμα δεν δω κριτική δεν σε πιστεύω..

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
και εσυ αν ζοριζεσαι τραβα να παιζεις με την Λεφσκι Σοφιας
αν ζοριζομαι καλα το εθεσες! Ελα ομως που δε ζοριζομαι... :grin: Μπανανια ειχαμε κ θα χουμε. Οποιος δεν μπορει θα παιρνει το μπουρδελο του κ θα φευγει!

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Θύμησε μου πότε τερμάτισες πρώτος σε ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα και μιλάς για μας... :2funny:
το 76 και το 85. εσυ μπορεις να μου πεις ποτε πανηγυρισες γκολ σε τελικο κυπελλου, οχι να το παρεις προσεξε, να γουσταρεις ενα γκολ σου βρε αδερφε! δεν ρωταω για πρωταθλημα γιατι και οι τελευταιοι αυτοπτες μαρτυρες των"πρωταθληματων" σας δεν νομιζω να ειναι εν ζωη πια η απο το γηρας την ανοια και κανα αλτζχαιμερ θα εχουν ξεχασει αυτες τις αναμνησεις. εχει πλακα παντως να εισαι αριανος, να προσπαθεις 5 χρονια να ανεβεις απο την β στην α, να σε γλεντανε κατι τυχαρπαστες ομαδες τυπου απολλων και λαμια και να προσπαθεις να κανεις χαβαλε σε μας..

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
αν ζοριζομαι καλα το εθεσες! Ελα ομως που δε ζοριζομαι... :grin: Μπανανια ειχαμε κ θα χουμε. Οποιος δεν μπορει θα παιρνει το μπουρδελο του κ θα φευγει!

παρε το δικο σου και καντην, δεν θα βγουμε ολοι εκτος ευρωπης επειδη τα λιγουρια του Συριζα θελουνε μπουγατσοψηφους

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Σίγουρα γαμησες εχθές??? :think:
Άμα δεν δω κριτική δεν σε πιστεύω..
ναι σωστα, γιατι αν δεν κανεις κριτικη δεν γαμησες ετσι ειναι. και σου ξαναλεω δεν σπρωχνω στην σαλονικα αζα, ζω σε πολη που και απο μουνια και απο τανες το λεβελ ειναι υψηλο και δυσκολα να φας φολα

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
μην τον ξυπνας μωρε, αυτος νομιζε οτι με τον τιγρη στο τιμονι ειμασταν στο αγιο ορος τοσο καιρο, ειδε το οπλο του ιβαν και τρομοκρατηθηκε ξαφνικα κ αυτος με τη βρωμα του ελληνικου ποδοσφαιρου μας

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
μην τον ξυπνας μωρε, αυτος νομιζε οτι με τον τιγρη στο τιμονι ειμασταν στο αγιο ορος τοσο καιρο, ειδε το οπλο του ιβαν και τρομοκρατηθηκε ξαφνικα κ αυτος με τη βρωμα του ελληνικου ποδοσφαιρου μας

το θεμα δεν ειναι τι νομιζω εγω αλλα τι νομιζει η ουεφα και η φιφα, δεν θα βγω εγω εκτος ευρωπης για μια χουφτα γραφικους και εναν πρωθυπουργακο της πλακας που ψαχνει ψηφαλακια

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
παρε το δικο σου και καντην, δεν θα βγουμε ολοι εκτος ευρωπης επειδη τα λιγουρια του Συριζα θελουνε μπουγατσοψηφους
απο το 12 ειχες να παιξεις ευρωπη οποτε θα σου ειναι γνωριμη η αποχη απο τα ευρωπαικα σαλονια dont worry

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
το θεμα δεν ειναι τι νομιζω εγω αλλα τι νομιζει η ουεφα και η φιφα, δεν θα βγω εγω εκτος ευρωπης για μια χουφτα γραφικους και εναν πρωθυπουργακο της πλακας που ψαχνει ψηφαλακια
αρχισες κ εσυ το καραπαππαριο τροπαριο? τοσα χρονια ητανε ολα καλα δηλαδη και ο τσιπρας τα γαμησε επειδη θελει να κανει χαρη στον ιβαν ? εχεις αλτζχαιμερ κ εσυ η εισαι απλα φελλος? η ουεφα και η φιφα των 2 υποδικων προεδρων που ητανε στα κοριοπολις?στις εγκληματικες? στα στημενα? στις ανατιναξεις φουρνων?

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
αρχισες κ εσυ το καραπαππαριο τροπαριο? τοσα χρονια ητανε ολα καλα δηλαδη και ο τσιπρας τα γαμησε επειδη θελει να κανει χαρη στον ιβαν ? εχεις αλτζχαιμερ κ εσυ η εισαι απλα φελλος? η ουεφα και η φιφα των 2 υποδικων προεδρων που ητανε στα κοριοπολις?στις εγκληματικες? στα στημενα? στις ανατιναξεις φουρνων?

στα αρχιδια μου που ητανε τοσα χρονια η ουεφα τωρα ειναι εδω και ο αγορασμενος πρωθυπουργος εχει πεσει στα γονατα και παρακαλαει να μην τιμωρηθει ο ζμπαογκ, και τωρα πες μας για τα πιστολια του Βαρδινογιαννη και τον Ψωμιαδη τον καιρο του Νωε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom