Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Τους έβγαλε εξω ο υπουργός Παρασκευόπουλος..
ρε ψηφαλακια να ναι και οτι να ναι
Τους έβγαλε εξω ο υπουργός Παρασκευόπουλος..
ανοιξτε μου τα ματια ρε αμνοεριφια μη με αφηνετε να ζω στο σκοταδι. απο κατι ακρες που εχω στην μητροπολη εμαθα οτι ο βαγγελας μετα θανατον θα αγιοποιηθει σαν τον παισιο, αγιος βαγγελας ο πρεζοναυτης. ελπιζω να παιρνετε 20ρικο για να λετε αυτες τις μαλακιες αλλιως ειστε πολυ κακομοιρα ανθρωπακια ρε μαγκεςτυπε το πας φιρι φιρι να του ανοιξεις τα ματια.ζητα του τουλαχιστο φωτογραφιες,μια μολις βγει το νεο "σκανδαλο" και μια μετα γα να εντοπιζουμε τις διαφορες.
ανοιξτε μου τα ματια ρε αμνοεριφια μη με αφηνετε να ζω στο σκοταδι. απο κατι ακρες που εχω στην μητροπολη εμαθα οτι ο βαγγελας μετα θανατον θα αγιοποιηθει σαν τον παισιο, αγιος βαγγελας ο πρεζοναυτης. ελπιζω να παιρνετε 20ρικο για να λετε αυτες τις μαλακιες αλλιως ειστε πολυ κακομοιρα ανθρωπακια ρε μαγκες
το να μιλαει ενας οπαδος της "νεας κουλας 2014" για την ελληνικη δικαιοσυνη με ξεπερναει! Αν δεν σας αρεσει μπορειτε να επιστρεψετε στα Τοπικα!ετσι σεβασμος στην ανεξαρτητη ελληνικη δικαιοσυνη που βγαζει αποφασεις τραβεστι στις 2 το βραδυπρωι και που καθυστερει αλλη αποφαση για να μιλησει ανενοχλητος ο πωρθυπουργος μας!
καλως το ερπετο. εσπρωξα χτες δικε μου. εσυ καμια φολα εφαγες τωρα τελευταια η οχι ? εσυ πως θα ξελαμπικαρεις που παλι δεν θα καταφερεις να ανεβεις 1ος φετος?Σου είπα,πάνε να γαμησεις μπας και ξελαμπικαρεις και ανοίξουν τα μάτια αλλά δεν μ'ακους...
καλως το ερπετο. εσπρωξα χτες δικε μου. εσυ καμια φολα εφαγες τωρα τελευταια η οχι ? εσυ πως θα ξελαμπικαρεις που παλι δεν θα καταφερεις να ανεβεις 1ος φετος?
καλως το ερπετο. εσπρωξα χτες δικε μου. εσυ καμια φολα εφαγες τωρα τελευταια η οχι ? εσυ πως θα ξελαμπικαρεις που παλι δεν [size=30pt]θα [/size]καταφερεις να ανεβεις 1ος φετος?
μλκ μου δες στο θεμα τους που θελουν ισαξιο επενδυτη με τον Ιβαν κ να τους τον φερει κιολας ο ιδιος!καλως το ερπετο. εσπρωξα χτες δικε μου. εσυ καμια φολα εφαγες τωρα τελευταια η οχι ? εσυ πως θα ξελαμπικαρεις που παλι δεν θα καταφερεις να ανεβεις 1ος φετος?
το να μιλαει ενας οπαδος της "νεας κουλας 2014" για την ελληνικη δικαιοσυνη με ξεπερναει! Αν δεν σας αρεσει μπορειτε να επιστρεψετε στα Τοπικα!
barock αμα παρακολουθουσες τις αξιοτιμες αλλα και πολυ διασκεδαστηκες προσπαθειες του ρουλη να επιστρεψει στα σαλονια της σουπερ λιγκ (για να ξαναπεσει μετα απο λιγα χρονια παρουσιας) θα ηξερες οτι αυτο δν αποτελει προβλεψη αλλα ειναι πλεον μια συνηθεια για την ομαδα της γειτονιας της Παπαναστασιου. τωρα απλα θελεις να πεις τη μαλακια σου, την ειπες ηρεμησες, πανε τωρα να συνεχισεις την δουλεια σου ως γλυφτης των κουλοαδωνιδων τρελε μου μη σε απασχολουμε απο την εργασια σουΒλέπεις και το μέλλον; Για πες μας πρόβλεψη για την απόφαση μπαοκ-αεκ......
barock αμα παρακολουθουσες τις αξιοτιμες αλλα και πολυ διασκεδαστηκες προσπαθειες του ρουλη να επιστρεψει στα σαλονια της σουπερ λιγκ (για να ξαναπεσει μετα απο λιγα χρονια παρουσιας) θα ηξερες οτι αυτο δν αποτελει προβλεψη αλλα ειναι πλεον μια συνηθεια για την ομαδα της γειτονιας της Παπαναστασιου. τωρα απλα θελεις να πεις τη μαλακια σου, την ειπες ηρεμησες, πανε τωρα να συνεχισεις την δουλεια σου ως γλυφτης των κουλοαδωνιδων τρελε μου μη σε απασχολουμε απο την εργασια σου
αν ζοριζομαι καλα το εθεσες! Ελα ομως που δε ζοριζομαι... Μπανανια ειχαμε κ θα χουμε. Οποιος δεν μπορει θα παιρνει το μπουρδελο του κ θα φευγει!και εσυ αν ζοριζεσαι τραβα να παιζεις με την Λεφσκι Σοφιας
το 76 και το 85. εσυ μπορεις να μου πεις ποτε πανηγυρισες γκολ σε τελικο κυπελλου, οχι να το παρεις προσεξε, να γουσταρεις ενα γκολ σου βρε αδερφε! δεν ρωταω για πρωταθλημα γιατι και οι τελευταιοι αυτοπτες μαρτυρες των"πρωταθληματων" σας δεν νομιζω να ειναι εν ζωη πια η απο το γηρας την ανοια και κανα αλτζχαιμερ θα εχουν ξεχασει αυτες τις αναμνησεις. εχει πλακα παντως να εισαι αριανος, να προσπαθεις 5 χρονια να ανεβεις απο την β στην α, να σε γλεντανε κατι τυχαρπαστες ομαδες τυπου απολλων και λαμια και να προσπαθεις να κανεις χαβαλε σε μας..Θύμησε μου πότε τερμάτισες πρώτος σε ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα και μιλάς για μας...
αν ζοριζομαι καλα το εθεσες! Ελα ομως που δε ζοριζομαι... Μπανανια ειχαμε κ θα χουμε. Οποιος δεν μπορει θα παιρνει το μπουρδελο του κ θα φευγει!
ναι σωστα, γιατι αν δεν κανεις κριτικη δεν γαμησες ετσι ειναι. και σου ξαναλεω δεν σπρωχνω στην σαλονικα αζα, ζω σε πολη που και απο μουνια και απο τανες το λεβελ ειναι υψηλο και δυσκολα να φας φολαΣίγουρα γαμησες εχθές???
Άμα δεν δω κριτική δεν σε πιστεύω..
μην τον ξυπνας μωρε, αυτος νομιζε οτι με τον τιγρη στο τιμονι ειμασταν στο αγιο ορος τοσο καιρο, ειδε το οπλο του ιβαν και τρομοκρατηθηκε ξαφνικα κ αυτος με τη βρωμα του ελληνικου ποδοσφαιρου μαςαν ζοριζομαι καλα το εθεσες! Ελα ομως που δε ζοριζομαι... Μπανανια ειχαμε κ θα χουμε. Οποιος δεν μπορει θα παιρνει το μπουρδελο του κ θα φευγει!
μην τον ξυπνας μωρε, αυτος νομιζε οτι με τον τιγρη στο τιμονι ειμασταν στο αγιο ορος τοσο καιρο, ειδε το οπλο του ιβαν και τρομοκρατηθηκε ξαφνικα κ αυτος με τη βρωμα του ελληνικου ποδοσφαιρου μας
απο το 12 ειχες να παιξεις ευρωπη οποτε θα σου ειναι γνωριμη η αποχη απο τα ευρωπαικα σαλονια dont worryπαρε το δικο σου και καντην, δεν θα βγουμε ολοι εκτος ευρωπης επειδη τα λιγουρια του Συριζα θελουνε μπουγατσοψηφους
αρχισες κ εσυ το καραπαππαριο τροπαριο? τοσα χρονια ητανε ολα καλα δηλαδη και ο τσιπρας τα γαμησε επειδη θελει να κανει χαρη στον ιβαν ? εχεις αλτζχαιμερ κ εσυ η εισαι απλα φελλος? η ουεφα και η φιφα των 2 υποδικων προεδρων που ητανε στα κοριοπολις?στις εγκληματικες? στα στημενα? στις ανατιναξεις φουρνων?το θεμα δεν ειναι τι νομιζω εγω αλλα τι νομιζει η ουεφα και η φιφα, δεν θα βγω εγω εκτος ευρωπης για μια χουφτα γραφικους και εναν πρωθυπουργακο της πλακας που ψαχνει ψηφαλακια
αρχισες κ εσυ το καραπαππαριο τροπαριο? τοσα χρονια ητανε ολα καλα δηλαδη και ο τσιπρας τα γαμησε επειδη θελει να κανει χαρη στον ιβαν ? εχεις αλτζχαιμερ κ εσυ η εισαι απλα φελλος? η ουεφα και η φιφα των 2 υποδικων προεδρων που ητανε στα κοριοπολις?στις εγκληματικες? στα στημενα? στις ανατιναξεις φουρνων?