Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
535
Πόντοι
96
χαχαχαχ το να τα λεει αυτα γαυρος ειανι αστειο παντως. να πιασουμε τι κανανε σαλλιαρεληδες κωσωκαταδες κοκαλης μαρινακης? μετρησαν ποτε για εσας αυτα που κανανε? εσυ μου μιλας για 4 τυπους οι 2 απο τους οποιους ουτε προεδροι ουτε μεγαλομετοχοι ητανε (ουτε σε καποιο ΑΣ) της ομαδας ητανε. επισης ο,τι νταλαβερι ειχανε αυτοι οι 4 με τι δικαιοσυνη δεν εχει σχεση με τον ΠΑΟΚ. αντε μονο τον γουμενο μπορεις να συνδεσεις με την ομαδα και σου ξαναλεω τον κυνηγουσαμε πολυ πριν ξυπνησει το κρατος και τον τσακωσει γαι φοροδιαφυγη , εσεις ποτε κυνηγησατε καποιο λαγογιο προεδρο? τελος ,ακης, μπατμαν και σαχπα στα αρθρα που εσυ μου ανεβασες εδω μπορεις να δεις οτι μπηκανε μεσα για τελειως ασχετα με τον ΠΑΟΚ και την μπαλα λογους.α τυπε ο πασαρης ειναι ΠΑΟΚ και επαιρνε διαρκειας στην ομαδα για πολλα χρονια, μπορεις να κανεις επισης την συνδεση ΠΑΟΚ με τεραστιο εγκληματικο στοιχειο επισης οσο για τα γηπεδα φροντισαμε και τα εχουμε. θελεις μηπως να μιλησουμε για το καραισκακης που μιλας και για γηπεδα και γαι δημοσιο?
ηλιθιε,ο κοκκαλης πληρωνε 15 χρονια τα χρεη του κοσκωτα και η γιουρομπανκ μας κυνηγαει ακομη.ασε λοιπον αν μετρησαν ποτα για μας οι κοσκωταδες και οι σαλιαρεληδες γιατι ειμασταν οι μονοι ζημιωμενοι.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
υπαρχει μια λεξη που μαλλον δεν τη γνωριζεις.ειναι η "εργασια".εμεις που δεν ειχαμε τυχη να μας αγοραζουν τα διαρκειας φυλακισμενοι πρωην υπουργι,χρειαζεται να εργαστουμε.
Ολη αυτη η φρασεολογια που χρησιμοποιειτε εσεις και οι βαζελοι τα τελευταια χρονια σας οδηγησαν στα χαλια που ειστε σημερα και γι αυτο κινδυνευετε με υποβιβασμο και οι 2.εισαι τοσο ζωο ομως που νομιζεις οτι επιασες κανενα απο εμας μαλακα.ενα πεκινουα εισαι που γαυγιζεις,οπως ακριβως ειναι και η ομαδα σου.
Γραψε τωρα τις αγαπημενες σου λεξουλες
Προβατα,ανατιναγμενοι φουρνοι,πρεζεμπορας,εγκληματικη,ευπ,κασσετες κτλ,παρε ομως ομπρελα γιατι βρεχει πουτσες.
οι αγαπημενες μου λεξουλες που λες υπαρχουνε γραμενες σε δικογραφιες δεν τις εβγαλα απο το μυαλο μου. αν ειμαι πεκινουα που γαυγιζει πεστα στον προεδρο σου που μου ηρθε σε κεκλεισμενων των θυρων αγωνα με 2000 εξτρα αστυνομικους και ελικοπτερα, πεστα στους οπαδους σου που για δεκαετιες την βλεπανε την τουμπα απο φωτογραφια. με υποβιβασμο κινδυνευω μονο στα πλουσια απο πρεζα ονειρα σας. ναι δεν βλεπεις τι καταντια που εχει η ομαδα μας φετος ρε φιλε? αλλαξαμε 3 προπονητες εναν αλβανο εναν ελληνα κ εναν ισπανο, η μπαλα που παιζει η ομαδα δεν βλεπεται καν. ασε ενα δραμα σου λεω η φαση

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Δεν ξέρω ρε τύπε, βρείτε τα, πάντως στην πόλη αυτός είναι πρώτος, πέρασε τον αυτόν και μετά έλα να μιλήσουμε ξανά.
πρωτος σε τι ειναι ? για πες για τι παλι μαλακια θα πεις. δεν θα σε προλαβω ομως σε αφηνω να την πεταξεις. σε τι με περναει ?

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
μειωμενης αντιληψης ειναι τυπε και εχουν καποιους λιγο πιο εξυπνους δημοσιογραφους που κανουν περιουσιες οταν γραφουν για το...μεγαλο παοκ.
20ρικε εδω μεσα εισαι και μας φλομωνεις στις παπαριες σου. γιατι ασχολεισαι με μικρες ομαδες τυπε τοτε? εσυ ο τεραστιος τσιμπουκοσυλλεκτης μπορεις να πας να πεις ποσο τεραστια εγκληματικη οργανωση εεεε σορυ ομαδα εισαι με τους υπολοιπους μουσχαρους και να καυλωνετε με τους προεδρους σας αντι με την ομαδα σας. εδω τι κανεις θα μας πεις?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.201
Πόντοι
5.506
τι του λες ρε τυπε;για να τον περασει,χρειαζεται 2 πρωταθληματα.αν συνεχισει με την ιδια συχνοτητα,χρειαζεται 95 χρονια.θα ζει να το δει;

Και φαντάσου τύπε ενδιάμεσα να πάρει ακόμα κανένα ο Αρης, πολλαπλά εγκεφαλικά και 140 κατευθείαν τα χρόνια. Και υπολόγισε οτι αυτοί έχουν καταφέρει να χάσουν από μόνοι τους πρωτάθλημα ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ από όλες τις μεριές, που να πάρουν κανονικό.  :happy: :happy:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
ηλιθιε,ο κοκκαλης πληρωνε 15 χρονια τα χρεη του κοσκωτα και η γιουρομπανκ μας κυνηγαει ακομη.ασε λοιπον αν μετρησαν ποτα για μας οι κοσκωταδες και οι σαλιαρεληδες γιατι ειμασταν οι μονοι ζημιωμενοι.
το παραδεχομαι. παραλιγο να δακρυσω.. τετοιο κυνηγι που εχει φαει αυτο το σωματειο απο το κρατος δεν το εχει φαει ποτε κανενας...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.201
Πόντοι
5.506
μειωμενης αντιληψης ειναι τυπε και εχουν καποιους λιγο πιο εξυπνους δημοσιογραφους που κανουν περιουσιες οταν γραφουν για το...μεγαλο παοκ.

Τα γράφουν μερικοί εκεί πάνω, πόσο παντεσπάνι έφαγε από τη βλακεία τους ο μπούζας και τα μπουζάκια όταν ΕΠΙΝΟΗΣΕ τη δακρύβρεχτη ιστορία του "κακού Ολυμπιακού που ήθελε να πάρει τον Κούδα μέσα από τα χέρια τους".

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
535
Πόντοι
96
οι αγαπημενες μου λεξουλες που λες υπαρχουνε γραμενες σε δικογραφιες δεν τις εβγαλα απο το μυαλο μου. αν ειμαι πεκινουα που γαυγιζει πεστα στον προεδρο σου που μου ηρθε σε κεκλεισμενων των θυρων αγωνα με 2000 εξτρα αστυνομικους και ελικοπτερα, πεστα στους οπαδους σου που για δεκαετιες την βλεπανε την τουμπα απο φωτογραφια. με υποβιβασμο κινδυνευω μονο στα πλουσια απο πρεζα ονειρα σας. ναι δεν βλεπεις τι καταντια που εχει η ομαδα μας φετος ρε φιλε? αλλαξαμε 3 προπονητες εναν αλβανο εναν ελληνα κ εναν ισπανο, η μπαλα που παιζει η ομαδα δεν βλεπεται καν. ασε ενα δραμα σου λεω η φαση
στο λιγοστο μυαλο σου,δεν αντιλαμβανεσαι τη διαφορα της δικογραφιας με τη δικαστικη αποφαση.παοκτζης εισαι,λογικο..
Στην τουμπα εχω ερθει πιο πολλες φορες απο οσες εχεις παει εσυ και παρκαρω ακριβως απ εξω.και μην πεις τιποτα για αστυνομια γιατι οταν δεν υπηρχε αστυνομια στο ποσειδωνιο,τη φωναζες εσυ για να γλιτωσεις.πεκινουα,δε μιλας με παιδακι που δεν προλαβε μετακινησεις οπαδων.
Στα αγωνιστικα,για εμενα που βγαινω 3ος,ακομη και υστερα απο 7 συνεχομενα πρωταθληματα,ειναι αποτυχια.για σενα το να τερματισεις 3ος ειναι ονειρο ζωης.
Η αεκ επαιζε σε μικροτερες κατηγοριες και δεν καταφερες ρε τραχανα να μπεις σφηνα στο βαχελο του αλαφουζου και του αστερα τριψωλης.τοσο κουταβι..μ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.201
Πόντοι
5.506
πρωτος σε τι ειναι ? για πες για τι παλι μαλακια θα πεις. δεν θα σε προλαβω ομως σε αφηνω να την πεταξεις. σε τι με περναει ?

Στα πρωταθλήματα και συνολικά σε τίτλους σα σωματείο. Αρκεί;

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
535
Πόντοι
96
20ρικε εδω μεσα εισαι και μας φλομωνεις στις παπαριες σου. γιατι ασχολεισαι με μικρες ομαδες τυπε τοτε? εσυ ο τεραστιος τσιμπουκοσυλλεκτης μπορεις να πας να πεις ποσο τεραστια εγκληματικη οργανωση εεεε σορυ ομαδα εισαι με τους υπολοιπους μουσχαρους και να καυλωνετε με τους προεδρους σας αντι με την ομαδα σας. εδω τι κανεις θα μας πεις?
τις ομαδες ρε βλακα που εχω δει,δεν εχεις την ικανοτητα να τις δεις ουτε στον υπνο σου.με τον εγκωμιτη επαιζες ρε κακομοιρη...

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
535
Πόντοι
96
Τα γράφουν μερικοί εκεί πάνω, πόσο παντεσπάνι έφαγε από τη βλακεία τους ο μπούζας και τα μπουζάκια όταν ΕΠΙΝΟΗΣΕ τη δακρύβρεχτη ιστορία του "κακού Ολυμπιακού που ήθελε να πάρει τον Κούδα μέσα από τα χέρια τους".

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και τον ειχαν απληρωτο οταν πηγαμε να τον παρρουμε.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Και φαντάσου τύπε ενδιάμεσα να πάρει ακόμα κανένα ο Αρης, πολλαπλά εγκεφαλικά και 140 κατευθείαν τα χρόνια. Και υπολόγισε οτι αυτοί έχουν καταφέρει να χάσουν από μόνοι τους πρωτάθλημα ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ από όλες τις μεριές, που να πάρουν κανονικό.  :happy: :happy:
χαχαχαχ ρε μαλακες... πραγματικα δεν μπορει να ειστε τοσο χαζοι και οι 2 διαγωνιζεστε ποιος θα φτασει σε πιο αρνητικο σημειο το iq του δεν εξηγειται αλλιως. ουτε καν τα νουμερα τα οποια χρησιμοποιειται γαι να μας την πειτε δεν ξερετε ρε μαλακες.. πριν πειτε τιν πιπα σας μαθετε πρωτα. φτανει αρκετα συναναστραφηκα με καθυστερημενους σημερα. ευχαριστω για τη διασκεδαση μαλακες μου πραγματικα απο την καρδια μου μεσα. να μου στειλετε τα στοιχεια σας να σασ στειλω κ εγω κανα 20ρικο για την απολαυση

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.201
Πόντοι
5.506
χαχαχαχ ρε μαλακες... πραγματικα δεν μπορει να ειστε τοσο χαζοι και οι 2 διαγωνιζεστε ποιος θα φτασει σε πιο αρνητικο σημειο το iq του δεν εξηγειται αλλιως. ουτε καν τα νουμερα τα οποια χρησιμοποιειται γαι να μας την πειτε δεν ξερετε ρε μαλακες.. πριν πειτε τιν πιπα σας μαθετε πρωτα. φτανει αρκετα συναναστραφηκα με καθυστερημενους σημερα. ευχαριστω για τη διασκεδαση μαλακες μου πραγματικα απο την καρδια μου μεσα. να μου στειλετε τα στοιχεια σας να σασ στειλω κ εγω κανα 20ρικο για την απολαυση

Έλα, πάρε για να ξεκινήσεις το μέτρημα. Για να περάσεις τα 3 πρωταθλήματα, χρειάζεσαι άλλα 2. 2 έχεις + 2 χρειάζεσαι = 4.

https://[URL unfurl="true"]www.mpiztoys.gr/v1/image/product_images/large/lcbgvonugr57fcc07e628a9.jpg[/img[/URL]]

Τσώπα, τσώπα, μην κλαις, θα μεγαλώσεις σιγά σιγά.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
τις ομαδες ρε βλακα που εχω δει,δεν εχεις την ικανοτητα να τις δεις ουτε στον υπνο σου.με τον εγκωμιτη επαιζες ρε κακομοιρη...
οντως φιλε. τις ομαδες που εχεις δει να σε γαμανε δεν θα τις δει κανενας αλλος ελληνας οπαδος το ξερουμε αυτο (μολντε, ροζεμποργκ, μεταλιστ και πολλες αλλες). 12 χρονια για να παρεις το 1ο σου διπλο στον θεσμο. ρεκορ απιαστο. με τον εγκωμιτη σε εχυσα στη μαπα παντως στον τελικο οπου μαζευες τη μπαλα απο τα διχτυα και το κωλαντερο σου απο το χορτο μπουφο ε μπουφο

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
535
Πόντοι
96
η αληθεια ειναι οτι λεμε ασυναρτησιες.τα σωστα ειναι αυτα που λες εσυ.
Ο βαγγελας εφαγε ισοβια
Ο κοκκαλης κατασκοπος
Ο παοκ ειναι ο πολυνικης συλλογος

Τι αλλο να γραψω τυπε;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.201
Πόντοι
5.506
οντως φιλε. τις ομαδες που εχεις δει να σε γαμανε δεν θα τις δει κανενας αλλος ελληνας οπαδος το ξερουμε αυτο (μολντε, ροζεμποργκ, μεταλιστ και πολλες αλλες). 12 χρονια για να παρεις το 1ο σου διπλο στον θεσμο. ρεκορ απιαστο. [size=15pt]με τον εγκωμιτη[/size] σε εχυσα στη μαπα παντως στον τελικο οπου μαζευες τη μπαλα απο τα διχτυα και το κωλαντερο σου απο το χορτο μπουφο ε μπουφο

Για το γκολ οφσαιντ λες τύπε;

Aπό τότε είχατε ένα θεματάκι με το οφσαιντ. Μέχρι και οι γκόμενες έμαθαν να το ξεχωρίζουν, εσείς ακόμα.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Έλα, πάρε για να ξεκινήσεις το μέτρημα. Για να περάσεις τα 3 πρωταθλήματα, χρειάζεσαι άλλα 2. 2 έχεις + 2 χρειάζεσαι = 4.

https://[URL unfurl="true"]www.mpiztoys.gr/v1/image/product_images/large/lcbgvonugr57fcc07e628a9.jpg[/img[/URL]]

[/quote]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16

[/quote]
αυτα στον εαυτο σου πεστα για να μετρας τους υποδικους προεδρους σου που σου αγορασανε αυτα που μετρας με τοσο καμαρι

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
535
Πόντοι
96
οντως φιλε. τις ομαδες που εχεις δει να σε γαμανε δεν θα τις δει κανενας αλλος ελληνας οπαδος το ξερουμε αυτο (μολντε, ροζεμποργκ, μεταλιστ και πολλες αλλες). 12 χρονια για να παρεις το 1ο σου διπλο στον θεσμο. ρεκορ απιαστο. με τον εγκωμιτη σε εχυσα στη μαπα παντως στον τελικο οπου μαζευες τη μπαλα απο τα διχτυα και το κωλαντερο σου απο το χορτο μπουφο ε μπουφο
σκεψου πως εχασα απο αυτες τις ομαδες αλλα εσενα σε βλεπω για πεκινουα και μιλαω για δικες μου νικες..σκεψου πανιβλακα οτι δεν εχεις παιξει ποτε σε αυτη τη διοργανωση και εισαι η μοναδικη ομαδα του πλανητη που εχεις αποκλειστει 2 φορες στα προκριματικα της ιδιας διοργανωσης,την ιδια χρονια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom