Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
[size=20pt]ταρατσα...δε ξαναγαμαω λεμε[/size]...εισαι τσουτσεκι των υπευθυνων του σαιτ..και σε προστατευουν...για να μη σε ξαναγαμησουν...αληθεια τα παοκια εκλεψαν και ενα απο τα πιο ιστορικα συνθηματα του ΑΡΗ...ΤΟ ΑΡΗ ΘΥΜΗΣΟΥ...τι να λεμε τωρα...ταρατσα...[size=20pt]βρισε μικρη μου...βρισε...οσο και να βρισεις[/size] ο θειος δε θα σε μπαναρει ουτε θα σε kanei mute....πες οτι θες,,, :jerking:
Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεε

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ο σορλεν επρεπε να ειναι απο το 46 εκτος με κοκκινη,τα ιδια και ο γκαρσια
εχετε και παραπονα απο τον κακο τουβλα,ολο εεεεεε και εεεεεεεεεε και κλεμμενα συμθηματα απο μας και απο τον αρη
πανηγυριστε που πηρατε 1-0 τα δευτερα του θρυλου με 40-60 κατοχη μπαλας και τον χαλκια να σας σωζει σε 2 φασεις τουλαχιστον
σε ενα μηνα εχει πουτσα στο λιμανι,θα ειναι και το πυροβολικο στη θεση του,μην ακουσω να λετε για λειζερ καπνογονα και χαρτακια ουτε να κανει τον καραγκιοζη ο χαλκιας οπως στο χαριλαου
θα φατε πουτσα και δεν θα βγαλετε κιχ
γαμιεται ο μπαοκ και ο ταρατσας
μαλλον αλλο ματς εβλεπες φιλε μου.ο ντουντου δεν επρεπε να φαει κοκκινη?μη λεμε μαλακιες.κ ο Παοκ επαιζε με μεγαλες απουσιες.στην τελικη οπως λες κ λετε κ οι γαυροι,το σκορ τι γραφει?τα λετε κατι τετοια οταν σας σφυραν τα ματς...

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.540
Πόντοι
17.885
Ας βάζατε τα πρώτα. Και εμείς με τα δεύτερα παίζαμε. Προς το παρόν φάτε το αγγούρι και σε ενα μήνα τα λέμε. Αλήθεια τι κλέψαμε από εσάς. Μήπως το ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ??????

Για σας τι πρώτα τι δεύτερα...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ταρατσα...δε ξαναγαμαω λεμε...εισαι τσουτσεκι των υπευθυνων του σαιτ..και σε προστατευουν...για να μη σε ξαναγαμησουν...αληθεια τα παοκια εκλεψαν και ενα απο τα πιο ιστορικα συνθηματα του ΑΡΗ...ΤΟ ΑΡΗ ΘΥΜΗΣΟΥ...τι να λεμε τωρα...ταρατσα...βρισε μικρη μου...βρισε...οσο και να βρισεις ο θειος δε θα σε μπαναρει ουτε θα σε kanei mute....πες οτι θες,,, :jerking:
το κανει η μεγαλη λιβερπουλ ρε φιλε?το αφησα στο ζαλισμα της μπαλας.δεν εβαλε κανενας γκολ?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
και αγωγες εχω λεγεται!!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
χαραμιζομαι!!!
θα ασχοληθω με τη διαφημιση!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μαλλον αλλο ματς εβλεπες φιλε μου.ο ντουντου δεν επρεπε να φαει κοκκινη?μη λεμε μαλακιες.κ ο Παοκ επαιζε με μεγαλες απουσιες.στην τελικη οπως λες κ λετε κ οι γαυροι,το σκορ τι γραφει?τα λετε κατι τετοια οταν σας σφυραν τα ματς...
ρε πλάκα κάνεις;
με το ζόρι τα δεύτερα και καθυστέρηση στα χασομέρια και είστε και φχαριστημένοι;
ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΗΜΑΡΤΟΝ........

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
ποια δευτερα ρε παλληκαρε?χωρις γκαλετι δεν επαιζαν...και εμεις χωρις μουσλι...ο ντιογο δεν ηθελα να παιξει...μεσα στο καμινι που λεγεται τουμπα...η διαιτησια επρεπε να εχει με 10 το γαυρο απο το 30...[size=15pt]για πλακα η ΠΑΟΚΑΡΑ...με διαφορα καλυτερη ομαδα απο ΠΑΟ ...που ειναι η καλυτερη ομαδα της ελλαδας[/size]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Κατι δεν μου κολλαει εδω? :think:
για πλακα η ΠΑΟΚΑΡΑ...με διαφορα καλυτερη ομαδα απο ΠΑΟ ...που ειναι η καλυτερη ομαδα της ελλαδας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και όμως πήρατε τα παπάρια μας.... :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

σε διπλά παίγνια τα παπάρια βάστα τα μην κοπούν απότομα σε κάνα μήνα....
Εχετε φέτο και το παρελθόν τα 2 ΧΑΛΑΡΑ παστελάκια και μυαλό ΔΕ ΒΑΖΕΤΕ.....

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
@persona
αυτος δεν ειναι προστατευομενο,
απλα σπανιο ειδος...

Επισκέπτης
ΠΟΥΤΑΝΑ μπαλα και διαιτησια...μετα καποιοι μιλανε και για παραγκα ΤΗς ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
στο συγκεκριμενο γυρο μετραει το τελικο σκορ μετα απο 2 παιχνιδια οποτε μην χαιρεσαι

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Κατι δεν μου κολλαει εδω? :think:
για πλακα η ΠΑΟΚΑΡΑ...με διαφορα καλυτερη ομαδα απο ΠΑΟ ...που ειναι η καλυτερη ομαδα της ελλαδας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Nαι, Ναι, καλα ελατε στο καραισκακη Παοκια και τα λεμε!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom