Επισκέπτης
Είπα και εγώ δεν θα πει κάτι ο αδικημένος απο τα μου μου ε της πόλης!Απλα καταλαβαινετε με τι ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ εχουμε να κανουμε σ'αυτη την πολη τοσα χρονια...... στυλ "hypnos80"....... ζμπαουγκ ρεεε
Είπα και εγώ δεν θα πει κάτι ο αδικημένος απο τα μου μου ε της πόλης!Απλα καταλαβαινετε με τι ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ εχουμε να κανουμε σ'αυτη την πολη τοσα χρονια...... στυλ "hypnos80"....... ζμπαουγκ ρεεε
Ώπα μίλησε και για το κατεστημένο του νησιού, μου έλειψες πάντως τόσες μέρες! Το κλάμα σου δεν αναπληρώθηκε απο κανέναν!ταρατσα τι γινεται???μηπως η παραγκα ευνοει τη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ?ΠΟΥ επρεπε η εβερτον να παιζει με 10 απο το 1ο ημιχρονο?και βγηκε ο λουκας με πρωτη ανυπαρκτη?εμμμ...τοσες μαλακιες οταν γραφετε ...θα σας βριζω τα παντα...να παοκι σαν και τον υπνοστεντον εισαι... τα ιδια ξερετε για μπαλα με τον τυπακο ...που ειναι συμπαθης με τις πιπες που λεει...
αυτα δεν τα λεει δεν τον συμφερουν!!!ταρατσα τι γινεται???μηπως η παραγκα ευνοει τη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ?ΠΟΥ επρεπε η εβερτον να παιζει με 10 απο το 1ο ημιχρονο?και βγηκε ο λουκας με πρωτη ανυπαρκτη?εμμμ...τοσες μαλακιες οταν γραφετε ...θα σας βριζω τα παντα...να παοκι σαν και τον υπνοστεντον εισαι... τα ιδια ξερετε για μπαλα με τον τυπακο ...που ειναι συμπαθης με τις πιπες που λεει...
Α με εσένα δεν τα βγάζω πέρα, θα μου το γυρίσεις στην Ουιπεστ στο τέλος!αυτα δεν τα λεει δεν τον συμφερουν!!!
ναι καλα τα λες αδικημεμενε του νησιου!!!!!!Α με εσένα δεν τα βγάζω πέρα, θα μου το γυρίσεις στην Ουιπεστ στο τέλος!
Κλάψεεεεεεε στράκιναι καλα τα λες αδικημεμενε του νησιου!!!!!!
Γεια σου ρε Μαυρογιαλούρε!ο σορλεν επρεπε να ειναι απο το 46 εκτος με κοκκινη,τα ιδια και ο γκαρσια
εχετε και παραπονα απο τον κακο τουβλα,ολο εεεεεε και εεεεεεεεεε και κλεμμενα συμθηματα απο μας και απο τον αρη
πανηγυριστε που πηρατε 1-0 τα δευτερα του θρυλου με 40-60 κατοχη μπαλας και τονν χαλκια να σας σωζει σε 2 φασεις τουλαχιστον
σε ενα μηνα εχει πουτσα στο λιμανι,[size=20pt]θα[/size] ειναι και το πυροβολικο στη θεση του,μην ακουσω να λετε για λειζερ καπνογονα και χαρτακια ουτε να κανει τον καραγκιοζη ο χαλκιας οπως στο χαριλαου
[size=20pt]θα[/size] φατε πουτσα και δεν [size=20pt]θα[/size] βγαλετε κιχ
γαμιεται ο μπαοκ και ο ταρατσας
εγω γιατι μωρη λουγκρα το ψωμι μου τρωει!!!!!!!!Κλάψεεεεεεε στράκι
Σωστό άλλοι κλαίνε και τρώνε και mute!εγω γιατι μωρη λουγκρα το ψωμι μου τρωει!!!!!!!!
δεν τσιμπαω λουγκριτσα οτι και να λες!!!!!Σωστό άλλοι κλαίνε και τρώνε και mute!
Δεν το είπα για εσένα, ξύπνα την πλατεία σου μέσα!δεν τσιμπαω λουγκριτσα οτι και να λες!!!!!
ο σορλεν επρεπε να ειναι απο το 46 εκτος με κοκκινη,τα ιδια και ο γκαρσια
εχετε και παραπονα απο τον κακο τουβλα,ολο εεεεεε και εεεεεεεεεε και κλεμμενα συμθηματα απο μας και απο τον αρη
πανηγυριστε που πηρατε 1-0 τα δευτερα του θρυλου με 40-60 κατοχη μπαλας και τον χαλκια να σας σωζει σε 2 φασεις τουλαχιστον
σε ενα μηνα εχει πουτσα στο λιμανι,θα ειναι και το πυροβολικο στη θεση του,μην ακουσω να λετε για λειζερ καπνογονα και χαρτακια ουτε να κανει τον καραγκιοζη ο χαλκιας οπως στο χαριλαου
θα φατε πουτσα και δεν θα βγαλετε κιχ
γαμιεται ο μπαοκ και ο ταρατσας
το ξερω ρε αλλα κατι πρεπει να πω για να σε τσιγλησω!!!!Δεν το είπα για εσένα, ξύπνα την πλατεία σου μέσα!