Επισκέπτης
Είπα και εγώ δεν θα πει κάτι ο αδικημένος απο τα μου μου ε της πόλης!Απλα καταλαβαινετε με τι ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ εχουμε να κανουμε σ'αυτη την πολη τοσα χρονια...... στυλ "hypnos80"....... ζμπαουγκ ρεεε![]()
![]()
![]()
![]()

Είπα και εγώ δεν θα πει κάτι ο αδικημένος απο τα μου μου ε της πόλης!Απλα καταλαβαινετε με τι ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ εχουμε να κανουμε σ'αυτη την πολη τοσα χρονια...... στυλ "hypnos80"....... ζμπαουγκ ρεεε![]()
![]()
![]()
![]()
Ώπα μίλησε και για το κατεστημένο του νησιού, μου έλειψες πάντως τόσες μέρες! Το κλάμα σου δεν αναπληρώθηκε απο κανέναν!ταρατσα τι γινεται???μηπως η παραγκα ευνοει τη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ?ΠΟΥ επρεπε η εβερτον να παιζει με 10 απο το 1ο ημιχρονο?και βγηκε ο λουκας με πρωτη ανυπαρκτη?εμμμ...τοσες μαλακιες οταν γραφετε ...θα σας βριζω τα παντα...να παοκι σαν και τον υπνοστεντον εισαι...![]()
![]()
τα ιδια ξερετε για μπαλα με τον τυπακο ...που ειναι συμπαθης με τις πιπες που λεει...
αυτα δεν τα λεει δεν τον συμφερουν!!!ταρατσα τι γινεται???μηπως η παραγκα ευνοει τη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ?ΠΟΥ επρεπε η εβερτον να παιζει με 10 απο το 1ο ημιχρονο?και βγηκε ο λουκας με πρωτη ανυπαρκτη?εμμμ...τοσες μαλακιες οταν γραφετε ...θα σας βριζω τα παντα...να παοκι σαν και τον υπνοστεντον εισαι...![]()
![]()
τα ιδια ξερετε για μπαλα με τον τυπακο ...που ειναι συμπαθης με τις πιπες που λεει...
Α με εσένα δεν τα βγάζω πέρα, θα μου το γυρίσεις στην Ουιπεστ στο τέλος!αυτα δεν τα λεει δεν τον συμφερουν!!!![]()
![]()
![]()
ναι καλα τα λες αδικημεμενε του νησιου!!!!!!Α με εσένα δεν τα βγάζω πέρα, θα μου το γυρίσεις στην Ουιπεστ στο τέλος!
Κλάψεεεεεεε στράκιναι καλα τα λες αδικημεμενε του νησιου!!!!!!![]()
![]()
Γεια σου ρε Μαυρογιαλούρε!ο σορλεν επρεπε να ειναι απο το 46 εκτος με κοκκινη,τα ιδια και ο γκαρσια
εχετε και παραπονα απο τον κακο τουβλα,ολο εεεεεε και εεεεεεεεεε και κλεμμενα συμθηματα απο μας και απο τον αρη
πανηγυριστε που πηρατε 1-0 τα δευτερα του θρυλου με 40-60 κατοχη μπαλας και τονν χαλκια να σας σωζει σε 2 φασεις τουλαχιστον
σε ενα μηνα εχει πουτσα στο λιμανι,[size=20pt]θα[/size] ειναι και το πυροβολικο στη θεση του,μην ακουσω να λετε για λειζερ καπνογονα και χαρτακια ουτε να κανει τον καραγκιοζη ο χαλκιας οπως στο χαριλαου
[size=20pt]θα[/size] φατε πουτσα και δεν [size=20pt]θα[/size] βγαλετε κιχ
γαμιεται ο μπαοκ και ο ταρατσας
εγω γιατι μωρη λουγκρα το ψωμι μου τρωει!!!!!!!!Κλάψεεεεεεε στράκι
Σωστό άλλοι κλαίνε και τρώνε και mute!εγω γιατι μωρη λουγκρα το ψωμι μου τρωει!!!!!!!!![]()
![]()
δεν τσιμπαω λουγκριτσα οτι και να λες!!!!!Σωστό άλλοι κλαίνε και τρώνε και mute!![]()
Δεν το είπα για εσένα, ξύπνα την πλατεία σου μέσα!δεν τσιμπαω λουγκριτσα οτι και να λες!!!!!![]()
![]()
![]()
ο σορλεν επρεπε να ειναι απο το 46 εκτος με κοκκινη,τα ιδια και ο γκαρσια
εχετε και παραπονα απο τον κακο τουβλα,ολο εεεεεε και εεεεεεεεεε και κλεμμενα συμθηματα απο μας και απο τον αρη
πανηγυριστε που πηρατε 1-0 τα δευτερα του θρυλου με 40-60 κατοχη μπαλας και τον χαλκια να σας σωζει σε 2 φασεις τουλαχιστον
σε ενα μηνα εχει πουτσα στο λιμανι,θα ειναι και το πυροβολικο στη θεση του,μην ακουσω να λετε για λειζερ καπνογονα και χαρτακια ουτε να κανει τον καραγκιοζη ο χαλκιας οπως στο χαριλαου
θα φατε πουτσα και δεν θα βγαλετε κιχ
γαμιεται ο μπαοκ και ο ταρατσας
το ξερω ρε αλλα κατι πρεπει να πω για να σε τσιγλησω!!!!Δεν το είπα για εσένα, ξύπνα την πλατεία σου μέσα!![]()