Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
1)Ο Σερτζιο δεν ξεχασε την κυρια κηπουρου!!!
2) Τα φυτα ειδαν μονο δικες τους απουσιες!!!Ειδε κανεις μηπως Βιερινια,μουσλιμοβιτς,Σναουτσνερ,Μπακαγιοκο,Χουτο???Φυταρεεεεεες
3)Κακως τους εδωσα δικαιωμα και δεν τους πεταξα 3 μπαλακια συο ημιχρονο τους...ΤΙΠΟΤΑΔΕΣ!
4)Για αυτους που ηταν στο γηπεδο,δεν εχω να πω πολλα...οτι εγινε στην εναρξη του αγωνα απλα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ!Καποιοι αλλοι ακομα πετανε χαρτακια και κορδελες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ στη συνοικια της πολης διακρινω και σημερα μια εντονη κατηφεια!Γιατι απλα κατερευσε και αλλος ενας μυθος...της μοναδικης ομαδος ποθ κερδισε φετος τον gay!!!
Υπομονη παιδια...Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕΙ!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Φιλακια στα κοριτσια του λιμανιου.................................

φαντάσου να ήταν και στο -3 τι θα γράφατε......
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
1)Ο Σερτζιο δεν ξεχασε την κυρια κηπουρου!!!
2) Τα φυτα ειδαν μονο δικες τους απουσιες!!!Ειδε κανεις μηπως Βιερινια,μουσλιμοβιτς,Σναουτσνερ,Μπακαγιοκο,Χουτο???Φυταρεεεεεες
3)Κακως τους εδωσα δικαιωμα και δεν τους πεταξα 3 μπαλακια συο ημιχρονο τους...ΤΙΠΟΤΑΔΕΣ!
4)Για αυτους που ηταν στο γηπεδο,δεν εχω να πω πολλα...οτι εγινε στην εναρξη του αγωνα απλα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ!Καποιοι αλλοι ακομα πετανε χαρτακια και κορδελες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ στη συνοικια της πολης διακρινω και σημερα μια εντονη κατηφεια!Γιατι απλα κατερευσε και αλλος ενας μυθος...της μοναδικης ομαδος ποθ κερδισε φετος τον gay!!!
Υπομονη παιδια...Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕΙ!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Φιλακια στα κοριτσια του λιμανιου.................................
φαντασου σε 20 χρονια που θα κανει κορεο ολο το γηπεδο τι θα γραφεις
στο πρωταθλημα θα ειμαστε κομπλε και οι 2 εκει θα δουμε τι θα κανετε
στο ναο εχεις τριμπαλο απο το σχηματαρι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ελα ντε εχουν και γαμω τα αεροπλανοφορα εχω δει και ντοκυμαντερ στον ΣΚΑΙ ολοκληρη πολη ειναι. :grin:

αυτό λέω και γω...
θυμάμαι μικρός όταν ο πατέρας μου αγόραζε κάτι εάν έγραφε MADE IN U.S.A. εκστασιαζόταν....
τώρα τι μαλακία είναι αυτή με τους ζμπαοκτσήδες και τι ζόρι τρώνε με τους αμερικάνους θα περιμένω τον παλέρμο να μου πει....
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Αν μας φτασουν στο -3 θα τους δωσουμε το πρωταθλημα. :grin:
ακομα και τους βαθμους απο τα πλει οφ να προσθεσουν παλι δεν θα μας φτανουν
ο λαος της μπαουγκαρας σημερα φωναξε 3 συνθηματα και τα 2 ηταν κλεμμενα
μεγαλη φαντασια

πατατε πατατε,καρεκλε πλαστικε καρεκλε,παρε παρε

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
φαντασου σε 20 χρονια που θα κανει κορεο ολο το γηπεδο τι θα γραφεις
στο πρωταθλημα θα ειμαστε κομπλε και οι 2 εκει θα δουμε τι θα κανετε
στο ναο εχεις τριμπαλο απο το σχηματαρι
ΜΕ ΛΕΝΕ ΣΕΡΤΖΙΟ ΚΑΙ...ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ!!!!!!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
αυτό λέω και γω...
θυμάμαι μικρός όταν ο πατέρας μου αγόραζε κάτι εάν έγραφε MADE IN U.S.A. εκστασιαζόταν....
τώρα τι μαλακία είναι αυτή με τους ζμπαοκτσήδες και τι ζόρι τρώνε με τους αμερικάνους θα περιμένω τον παλέρμο να μου πει....
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Ο Λιακοπουλος φταιει που μας εχει ζαλιση τα αρχιδια με τους Ρωσους και τον Πουτιν. :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom