LEYTERIS0021
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2017
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Μετα τον Αζεβεδο.... Ερχεται κ το Θωρηκτο!!!
http://[URL unfurl="true"]www.sdna.gr/sites/default/files/styles/main-photo/public/article/2017/10/15/1761099_0.png?itok=jY148Sh3[/img[/URL]]
Προεδρα δωστους κατι παραπανω για λυπηση ειναι! :kneel: :kneel:
[/quote]
Για την πουτσα στο βόλεϊ θα μας πεις τίποτα? :2on1:
καλη χρονια μλκ μου!καλη χρονια και το μαη μαστραπα μαγκες!
χαχαχ μολις ξεmuteαστηκα αλλιως θα εμπαινα δυναμικα στο ξεφτιλισμα ερπετων. ηδη ο αλλος για βολλευ βρηκε να πει που ουτε ξερει σε ποια κατηγορια παιζει! παλι με ξενα κολλυβα κηδειακαλη χρονια μλκ μου!
"Γαμα και παλι τα σκουληκια απο τον κωλο
Ρε leggoro! Ρε leggoro!"
τους μενουν κουσουρια...ξερεις τι καλα που ειναι να αλλαζεις καθε βδομαδα ομαδα! Κατσε να δεις απο τον φλεβαρη τι εχει να γινει! Ουρανιο τοξο θα γινετε ρε μπουρδελα για Παρτυ ΜΑΣ!χαχαχ μολις ξεmuteαστηκα αλλιως θα εμπαινα δυναμικα στο ξεφτιλισμα ερπετων. ηδη ο αλλος για βολλευ βρηκε να πει που ουτε ξερει σε ποια κατηγορια παιζει! παλι με ξενα κολλυβα κηδεια
κουσουρια τους μενουν και κοκκινος σβερκος! ρε ουτε ενα αθλημα δεν εχουν να μας πουνε κατι πραγματικα ωρες ωρες τους λυπαμαι. πως και πως τους περιμενω του χρονου στην Α εθνικη για να γλεντησουμε το αιωνιο πουτανακι μαςτους μενουν κουσουρια...ξερεις τι καλα που ειναι να αλλαζεις καθε βδομαδα ομαδα! Κατσε να δεις απο τον φλεβαρη τι εχει να γινει! Ουρανιο τοξο θα γινετε ρε μπουρδελα για Παρτυ ΜΑΣ!
σαν τις οσιες παρθενες θα ρθουν μετα απο χρονια!κουσουρια τους μενουν και κοκκινος σβερκος! ρε ουτε ενα αθλημα δεν εχουν να μας πουνε κατι πραγματικα ωρες ωρες τους λυπαμαι. πως και πως τους περιμενω του χρονου στην Α εθνικη για να γλεντησουμε το αιωνιο πουτανακι μας
εσφιξαν οι κωλοι θα λενε παλι!σαν τις οσιες παρθενες θα ρθουν μετα απο χρονια!
παραφερεσαι πουτανακι μου..με μπουκωμενο στόμα δεν μιλάμε...δεν στα λέγανε μικρο;καλη χρονια μλκ μου!
"Γαμα και παλι τα σκουληκια απο τον κωλο
Ρε leggoro! Ρε leggoro!"
πορνηεσφιξαν οι κωλοι θα λενε παλι!