skwtsezos4239
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2017
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
θα το σηκώσουμε να παραμιλαει όχι μονο ολόκληρη η Ελλαδα αλλα ολόκληρη η γη!
Παραμιλάμε ήδη με το σμπρώξιμο από τα κοράκια και τη γαυροποίησή σας
θα το σηκώσουμε να παραμιλαει όχι μονο ολόκληρη η Ελλαδα αλλα ολόκληρη η γη!
ασε μας ρε master21 ναουμε...Παραμιλάμε ήδη με το σμπρώξιμο από τα κοράκια και τη γαυροποίησή σας
βαριέμαι..ασε μας ρε master21 ναουμε...
πανε ψαξε τα πανηγυρικα ποστ των δικων σου
οταν πηρες το πεναλτι με την λαμια
ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΤΕ
αεκακι της Β και Γ εθνικης
της Α2 στο μπασκετ
της Α2 στο βολευ
των κλαρινων στο χαντμπολ
ειστε οι μεγαλυτερες κοτες στην ΕΛΛΑΔΑ
ψευτες και κομπλεξικοι.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
http://[URL unfurl="true"]www.tokoulouri.com/content/uploads/2017/05/savidis.jpg[/img[/URL]] :respect:
Το 67% του λιμανιου Θεσσαλονικης ανηκει πλεον στον [b]Ιβαν Νταβαριτς Ιγνατιεβιτς Σαββιδης![/b] :headbang3:
Μην Σταματας να τους Γλεντας [b]Προεδρα[/b]!
:headbaning2: :headbaning2:
[/quote]
Βρε τον δουλευταρα της καπνοβιομηχανίας του Ροστοφ :tooth:
Κουιζ για δυνατους λυτες.Τι ειναι πιο ηλιθιο; Ενας παοκσης που παιζει στοιχημα και πανηγυριζει που πληρωθηκε παιζοντας κοντρα τον αρη,Η ενας αρειανος που πανηγυριζει οταν κερδιζει ο ΠΑΟΚ και πληρωνεται στο στοιχημα;;;;;
ομορφοπαιδο εσυ δεν λες οσο με πληρωνεις τοσο με πορωνεις;;;αρα ο χαζος εισαι εσυ;;;;Τι εγινε;;η μπαρτσελλονα της β το τρενο της οδου παπαναστασιου σταματησε;;;;Εγω πληρωθηκα φιλε με την κοντρα του ρουλη.....Αντε παιξε τωρα με το ανδρουτσο τον καραισκακη και την μπουμπουλινα...Ξέρεις κανένα μπαουγκτζη που έπαιξε κόντρα τον Άρη και πληρώθηκε?
Μήπως τελικά ο δημιουργός της βλακωδους ερώτησης είναι ο ηλίθιος που ψάχνεις?
Ευχαριστω φιλε..να εισαι καλα υγεια και ευτυχια σε σενα και την οικογενεια σου...λαγνε χρονια πολλα και καλα σου ευχομαι καλες γιορτες και οτι επιθυμεις.........
ομορφοπαιδο εσυ δεν λες οσο με πληρωνεις τοσο με πορωνεις;;;αρα ο χαζος εισαι εσυ;;;;Τι εγινε;;η μπαρτσελλονα της β το τρενο της οδου παπαναστασιου σταματησε;;;;Εγω πληρωθηκα φιλε με την κοντρα του ρουλη.....Αντε παιξε τωρα με το ανδρουτσο τον καραισκακη και την μπουμπουλινα...
ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥεισαι β εθνικη....βρουμμμμμμμμμ βρουμμ τα τρακτερ....
Εγω οταν κερδιζω παω πρακτοριο και μαζι με το δελτιο πεταω και την αποδειξη.Εσυ κρατα αρχειο για το ποσες φορες χαρηκες που κερδισε ο ΠΑΟΚ αλλα καθε φορα που χανουμε μας πρηζεις τα ουμπαλα.
Μαλλον οταν χανει η μεγαλη ομαδα της πολης χανεις λεφτα στο στοιχημα.
Σου ευχομαι να παιζεις συνεχεια την μεγαλη ομαδα της πολης την ομαδα που παιζει α εθνικη και να πλουτισεις την συλλογη σου με κερδισμενα δελτια του ΠΑΟΚ. ;) ;)
Το κοντερ της βλακειας για σημερα το τερματισες..οταν εχω λεφτα παιζω στην betrebell η στην goalbet.Οταν δεν εχω λεφτα παιζω οπαπ.Τι να κανουμε χρειαζεται πολυ μυαλο για να το καταλαβεις αλλα εσυ δεν το εχεις.Κερδισμενο δελτιο θεωρειαται και το δελτιο του 0.25 στον οπαπ.Με 3 διπλες ευκαιριες και κλεινοντας με την κοντρα του ρουλη εβγαλα τους καφεδες ενος διημερου.