Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.850
Πόντοι
10.326
παραφερεσαι πουτανακι μου..με μπουκωμενο στόμα δεν μιλάμε...δεν στα λέγανε μικρο;
το μπουκωμενος απο που προκυπτει ρε?... σας γλενταει κ ο Ζουραρις ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!! :coolcondom:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.827
Πόντοι
6.035
το μπουκωμενος απο που προκυπτει ρε?... σας γλενταει κ ο Ζουραρις ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!! :coolcondom:
Αλήθεια σας εκφράζουν οι πολιτικοί που επίλεγετε Μπουτάρης,Ζουράρης,Ψωμιάδης και Λεβέντης.  :think: :tooth:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.850
Πόντοι
10.326
Αλήθεια σας εκφράζουν οι πολιτικοί που επίλεγετε Μπουτάρης,Ζουράρης,Ψωμιάδης και Λεβέντης.  :think: :tooth:
ναι ναι ολα ειναι τα δουλακια μας για τον Μεγαλο ΠΑΟΚ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ! :hi:

ILIAS1339

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Σεπ 2017
Κριτικές
21
Like
1.110
Πόντοι
1.016
ΠΑΟΚ παντού
& στο Κατμαντού

:happy:  :rockon:  :heavymetalbig:  :2funny:

Συνημμένα

• πΑΟΚVXXFQPj (1).png
    πΑΟΚVXXFQPj (1).png
    250 KB · Εμφανίσεις: 29

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.850
Πόντοι
10.326
Κληρωση κυπελλου: ΠΑΟΚ -ατρομητος! :grin:
Βαζελογαυρος - Ασανσερ! :boobies: :boobies:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
μπουκωμενος λεει ο αλλος ο δεν υπαρχογλου σε κανενα αθλημα.. για φουντο και στο μπασκετ πανε και εχουν μουτρα να μιλανε ρε θα μας τρελανουνε

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.683
Πόντοι
6.056
μπουκωμενος λεει ο αλλος ο δεν υπαρχογλου σε κανενα αθλημα.. για φουντο και στο μπασκετ πανε και εχουν μουτρα να μιλανε ρε θα μας τρελανουνε
και μονο που ειναι το μονοδικο αθλητικο θρεντ που γραφουν
καταλαβαινεις τι παιζει...

ουτε στο δικο τους δεν γραφουν
πρωτα αντιπαοκ και μετα σκουληκια

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
και μονο που ειναι το μονοδικο αθλητικο θρεντ που γραφουν
καταλαβαινεις τι παιζει...

ουτε στο δικο τους δεν γραφουν
πρωτα αντιπαοκ και μετα σκουληκια
δεν πειραζει μαρεσει να ειναι ετσι οπως παντα υπεροπτες χωρις λογο βεβαια και να λενε μεγαλες κουβεντες. ο μπουλκουμες που θα τους ταισουμε θα ειναι μεγαλυτερος. πως και πως τους περιμενουμε του χρονου που θα ανεβουνε (λογικα δηλαδη γιατι Α.Ρ.Η.Σ. εισαι ποτε δεν ξερεις..) για την καθιερωμενη τους 4αρα ετσι για το καλωσηρθατε και για το για να μην ξεχνιομαστε

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.683
Πόντοι
6.056
κωνσταντινιδης κατσε και μυστακιδης στο βαζελο
για ενα παιχτη δανεικο για 2 μηνες
αφου απο το καλοκαιρι θα ανηκει στην ιντερνασιοναλ
και στη τελικη δεν καιγομαστε στη θεση του...

και ακομα το συζηταμε και αυτοι το παιζουν τρελιτσα

ποιος κοροιδευει ποιον τωρα

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.452
Πόντοι
266
καλως την κοπελα μας. πελατης εισαι και ο πελατης εχει παντα δικιο. δεν βαζεις μυαλο βλεπω παλι πμ θα μου στελνεις και θα μου κλαιγεσαι που εφαγες mute παλι.
παοκτσης = ρουφιανος

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
παοκτσης = ρουφιανος
αριανος = καθυστερημενος που μυαλο δεν βαζει? πανιβλακα μου κ εγω ειχα φαει mute τοτε αλλα δεν εκλαιγα σα τσουτσεκι σε πμ. απορω σε τετοιο σαιτ και να εισαι τοσο αγαμητος πως γινεται

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.850
Πόντοι
10.326
κωνσταντινιδης κατσε και μυστακιδης στο βαζελο
για ενα παιχτη δανεικο για 2 μηνες
αφου απο το καλοκαιρι θα ανηκει στην ιντερνασιοναλ
και στη τελικη δεν καιγομαστε στη θεση του...

και ακομα το συζηταμε και αυτοι το παιζουν τρελιτσα

ποιος κοροιδευει ποιον τωρα
τελευταια ενημερωση που εχω ειναι πως δεν τα βρισκουμε στα εισιτηρια της πρωτελευταιας αγωνιστικης! Ζητησαμε ολο το γηπεδο! :grin: [size=60pt]
Θα ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΒΑΣΗ ΛΕΜΕ!!![/size]
:heavymetalbig: :heavymetalbig:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εβγαλε ανακοινωση η οποια προτρεπει τον κοσμο της να παρευρεθει στο συλλαλητηριο που θα γινει την κυριακη στις 2 το μεσημερι.
Η ομαδα της οδου παπαναστασιου εχει τα κακαλα να βγαλει αναλογη ανακοινωση;;;;;;Για την παε-καε μιλαω.Διοτι γνωριζω αρκετους αρειανους που θα κατεβουν στο συλλαλητηριο.
Η μηπως σας αντιπροσωπευει αυτα που λεει ο αρειανος δημαρχος μπουταρης ;;;;;;;;;;Μας λετε και καλα φιλοξενουμενους αλλα μεχρι στιγμης  η ομαδα σας ειναι απλος κομπαρσος για να μην πω σιωπηλα συνεργος του μπουταρη.
Θα χαρω πολυ αν δω καποια ανακοινωση της παε ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εβγαλε ανακοινωση η οποια προτρεπει τον κοσμο της να παρευρεθει στο συλλαλητηριο που θα γινει την κυριακη στις 2 το μεσημερι.
Η ομαδα της οδου παπαναστασιου εχει τα κακαλα να βγαλει αναλογη ανακοινωση;;;;;;Για την παε-καε μιλαω.Διοτι γνωριζω αρκετους αρειανους που θα κατεβουν στο συλλαλητηριο.
Η μηπως σας αντιπροσωπευει αυτα που λεει ο αρειανος δημαρχος μπουταρης ;;;;;;;;;;Μας λετε και καλα φιλοξενουμενους αλλα μεχρι στιγμης  η ομαδα σας ειναι απλος κομπαρσος για να μην πω σιωπηλα συνεργος του μπουταρη.
Θα χαρω πολυ αν δω καποια ανακοινωση της παε ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.
φιλε μου διαφωνω πολυ με τη συνδεση ΠΑΕ με το συλλαλητηριο. αυτες τις μαλακιες ελεγε εδω και 2 βδομαδες ο γνωστος καραφλοκορακας του ραδιοφωνουγια να τσιμπησει ο κοσμος. οι ποδοσφαιρικες ανωνυμες εταιριες δεν εχουν ρολο να εκφερουνε πολιτικο λογο, ουτε να κανουνε προσπαθεια διαμορφωσης πολιτικης θεσης (παντα υπαρχουν οι χαζοι, αμορφωτοι η ο,τι αλλο θελεις που παιρνουν εναυσμα απο κατι τετοιες ανακοινωσεις αντι να το παρουν λογω δικιας τους σκεψης και επιθυμιας) ειδικα σε τετοια ζητηματα. Εκει πρεπει να παει ο λαος σαν Ελληνες Μακεδονες και οχι σαν Παοκτσηδες Αριανοι γριες κτλ κτλ. το οτι η παε α.ρ.η.ς. δεν εβγαλε ανακοινωση δεν σημαινει απαραιτητως οτι δεν το στηριζει το συλλαλητηριο ή ειναι εναντια του.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
φιλε μου διαφωνω πολυ με τη συνδεση ΠΑΕ με το συλλαλητηριο. αυτες τις μαλακιες ελεγε εδω και 2 βδομαδες ο γνωστος καραφλοκορακας του ραδιοφωνουγια να τσιμπησει ο κοσμος. οι ποδοσφαιρικες ανωνυμες εταιριες δεν εχουν ρολο να εκφερουνε πολιτικο λογο, ουτε να κανουνε προσπαθεια διαμορφωσης πολιτικης θεσης (παντα υπαρχουν οι χαζοι, αμορφωτοι η ο,τι αλλο θελεις που παιρνουν εναυσμα απο κατι τετοιες ανακοινωσεις αντι να το παρουν λογω δικιας τους σκεψης και επιθυμιας) ειδικα σε τετοια ζητηματα. Εκει πρεπει να παει ο λαος σαν Ελληνες Μακεδονες και οχι σαν Παοκτσηδες Αριανοι γριες κτλ κτλ. το οτι η παε α.ρ.η.ς. δεν εβγαλε ανακοινωση δεν σημαινει απαραιτητως οτι δεν το στηριζει το συλλαλητηριο ή ειναι εναντια του.
Οι οπαδοι του ΠΑΟΚ αγαπητε παντοτε ειχαν πολιτικη αποψη...Καλως η κακως ουτε τα αρειανα ουτε οι γριες ανεβασαν καποιο πανο.Σωματειο που βρισκεται στην θεσσαλονικη που ειναι η πρωτευουσα της μακεδονιας δεν ειναι;;.Η ανακοινωση αν την διαβασεις ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΕΒΗΤΕ ΜΕΤΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ.Εκει τοτε και εγω θα ειμουν ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Οι οπαδοι του ΠΑΟΚ αγαπητε παντοτε ειχαν πολιτικη αποψη...Καλως η κακως ουτε τα αρειανα ουτε οι γριες ανεβασαν καποιο πανο.Σωματειο που βρισκεται στην θεσσαλονικη που ειναι η πρωτευουσα της μακεδονιας δεν ειναι;;.Η ανακοινωση αν την διαβασεις ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΕΒΗΤΕ ΜΕΤΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ.Εκει τοτε και εγω θα ειμουν ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ.
ναι φιλε μου αλλα βλεπεις ποια ειναι η διαφορα? αλλο η παε και αλλο οι οπαδοι. μιλαμε πλεον για 2 διαφορετικες οντοτητες. ειναι σαν να μου λες γιατι δεν βγαζει π.χ. η coca cola βορειου ελλαδος ανακοινωση για το συλλαλητηριο. και δεν χρειαζεται να το πει κατεβειτε με διακριτικα του ΠΑΟΚ φιλε μονο κ μονο που παιρνει θεση αρκει.. καλυτερα να βγαζανε ολες οι παε της θεσ/νικης μια κοινη ανακοινωση ή να κανανε το ιδιο και οι συνδεσμοι. εκει θα τους παραδεχομουνα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
για ποιο πολιτικο λογο μιλατε ρε κοιμισμένοι???? ΕΘΝΙΚΟ είναι το θεμα και πρεπει να δραστηριοποιούνται ολοι οσοι ανηκουν στο ελληνικο εθνος, δημοι, κομματα, συλλογοι, εκκλησιαστικες και πολιτικες αρχες, ΣΤΡΑΤΟΣ, ολοι μαζι για την πατριδα, ειτε παοκ ειτε αρης ειτε ηρακλης ειτε συλλογος από κομμωτριες ολοι να κανουν δηλωσεις και ολοι να συμμετεχουν.

δεν καταλαβα?
πχ το 1940 μονο του το ελληνικο κρατος με τον στρατο πολεμησε? ή οσοι πολιτικα ηταν με τον μεταξα?
η κάθε κυρακατινα από τα χωρια της ηπειρου πηρε εφοδια να κουβαλάει στα βουνα.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ

οποιος δεν το κανει είναι υπόλογος στην ιστορια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom