dleivas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 500
- Πόντοι
- 36
μη μιλας ετσι για τη δεη τυπε.συγγνωμη,για τη δεκο παοκ ηθελα να πω.για ποια πρωταθλήματα λες τυπε?για εκεινα που επαιζες καμια 15αρια χρονια με παγωμενα χρεη?
μη μιλας ετσι για τη δεη τυπε.συγγνωμη,για τη δεκο παοκ ηθελα να πω.για ποια πρωταθλήματα λες τυπε?για εκεινα που επαιζες καμια 15αρια χρονια με παγωμενα χρεη?
αντι να φυλανε τα χερια του μεγαλου κοκκαλη που τους εκανε την χαρη να συμμετεχουν τοσα χρονια στο πρωταθλημα και να κανουν και ακριβες μεταγραφες (πχ. μουσλιμοβιτς, κονσεισαο κτλ), μας την λενε κιολας.... ουδεις επικινδυνεστερος εχθρος εκ του ευεργετηθεντος αχαριστου :Sμη μιλας ετσι για τη δεη τυπε.συγγνωμη,για τη δεκο παοκ ηθελα να πω.
ωραια,ανελυσε μας τον τροπο που γιγαντωθηκε.φτιαχνω καφε και περιμενω την αναλυση σου.ποιος το γαμαει το sdna ρε τυπε;γαυρος εισαι και το εχεις επικαλεστει 2 φορες.Μπραβο στο σαιτ που το διαβαζουν γαυροι...στα δικα μας τωρα επικαλουμαι οτι ο γαυρος γιγαντωθηκε με κλεμενα λεφτα.Προιον εγκληματος δηλαδη...
ελα ρε τυπε...πληρωσαμε το βενετιδη 1 δις,πλακα κανουμε τωρα;αντι να φυλανε τα χερια του μεγαλου κοκκαλη που τους εκανε την χαρη να συμμετεχουν τοσα χρονια στο πρωταθλημα και να κανουν και ακριβες μεταγραφες (πχ. μουσλιμοβιτς, κονσεισαο κτλ), μας την λενε κιολας.... ουδεις επικινδυνεστερος εχθρος εκ του ευεργετηθεντος αχαριστου :S
για ποια πρωταθλήματα λες τυπε?για εκεινα που επαιζες καμια 15αρια χρονια με παγωμενα χρεη?
επαιρνα λεφτα απο το τσου λου λοιπον επι κοσκωτα....Ξεκιναμε απο το απλο πραγμα επεφτες γ εθνικη.Τρια χρονια δεν επαιρνες λεφτα απο τσου-λου.Επι 15 χρονια εβγαινες ομιλους επαιρνες αερα λεφτα και πηρες παικτες .Ετσι ανοξες την ψαλιδα με τις αλλες ομαδες.Φετος που δεν πηρες λεφτα απο το τσου-λου ποσο μειωθηκε η ψαλιδα;
ποιος το γαμαει το sdna ρε τυπε;γαυρος εισαι και το εχεις επικαλεστει 2 φορες.Μπραβο στο σαιτ που το διαβαζουν γαυροι...στα δικα μας τωρα επικαλουμαι οτι ο γαυρος γιγαντωθηκε με κλεμενα λεφτα.Προιον εγκληματος δηλαδη...
ασε τον να μας πει τα οφελη του ολυμπιακου τυπεΤι λες ρε τύπε;; Πότε έγινε το σκάνδαλο Κοσκωτά; Και πότε ξεκίνησε ο Ολυμπιακός να γιγαντώνεται; Και ποιό είναι το έγκλημα, οτι πλήρωσε και νομίζω οτι ακόμα αποπληρώνει τα κλεμμένα του Κοσκωτά αν δεν κάνω λάθος;
Ρε απίθανοι, ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ οτι το σύστημα που παρακολουθείτε είναι ΣΑΠΙΟ και ΟΛΟΙ είστε ή θέλετε να γίνετε σάπιοι. Μόνο ο μπουχος το παλληκάρι βλέπω οτι γράφει που και που "θέλω να σας τρυπήσω με πουστιά όπως κάνατε και οι γαύροι", όλοι οι άλλοι, με πρωτομάστορα τον Ρώσο πράκτορα που με λαθρεμπόριο και λαμογιές έγινε από εργάτης-εργοστασιάρχης, το παίζετε παρθενοπιπίτσες και "εξυγιαντές".
νταξει τα πραγματα είναι γνωστα εδώ και χρονια...200 ομαδες βουτηγμένες στα σκατα από το γ ερασιτεχνικο μεχρι την σουπερλιγκα και στο τελος για ολαα φταιει ο ολυμπιακος...αφου ετσι τους βολευει και ετσι τους μαθανε να λενε, όλα καλα...εχουμε και λεμε :ελα ρε τυπε...πληρωσαμε το βενετιδη 1 δις,πλακα κανουμε τωρα;
Τοτε υπηρχε το κυπελο πρωταθλητριων το γιουροπα λινκ λεγοταν ουεφα και τοτε οι ομαδες δεν επερναν λεφτα για την συμετοχη τους στον θεσμο δεν επαιρναν λεφτα απο χορηγιες-εισητηρια τηλεοπτικα...κοψε τα εσπρεσακια σε πειραζουν.επαιρνα λεφτα απο το τσου λου λοιπον επι κοσκωτα....
ωραια λοιπον...ποτε εφυγε ο κοσκωτας απο τον ολυμπιακο;ποτε ξεκινησε το τσου λου;ποσα πρωταθληματα πηρε επι κοσκωτα ο ολυμπιακος;
φτιαχνω δευτερο εσπρεσσακι και περιμενω.
επαιρνα λεφτα απο το τσου λου λοιπον επι κοσκωτα....
ωραια λοιπον...ποτε εφυγε ο κοσκωτας απο τον ολυμπιακο;ποτε ξεκινησε το τσου λου;ποσα πρωταθληματα πηρε επι κοσκωτα ο ολυμπιακος;
φτιαχνω δευτερο εσπρεσσακι και περιμενω.
μια ενσταση εχω σε αυτα που λες τυπε.τον κατσουρανη δεν τον βγαλαμε οφσαιντ.ο κατσουρανης ηταν,ειναι και θα ειναι οφσαιντ για παντα.νταξει τα πραγματα είναι γνωστα εδώ και χρονια...200 ομαδες βουτηγμένες στα σκατα από το γ ερασιτεχνικο μεχρι την σουπερλιγκα και στο τελος για ολαα φταιει ο ολυμπιακος...αφου ετσι τους βολευει και ετσι τους μαθανε να λενε, όλα καλα...εχουμε και λεμε :
1)βάζελος με δωροδοκιες και λουλούδια στο παρελθον, στο τωρα με αδειους φακελους παιρνει αδειοδοτησεις για ευρωπη...αλλα όταν βγαζουμε οφσάιντ τον κατσουρανη κραυγαζουν σαν πουτανες...δηλαδή και να κανουμε να στραβα ματια που παιρνουν αδειοδοτησεις στην ζουλα και να μην βγαλουμε τον κατσουρανη οφσάιντ..μονα ζυγα δικα τους...
2)αεκ με 2 φορες στο αρθρο 44 και καμια 150εκ. σβησμένα χρεη...τις χρονιες που εσβηνε τα χρεη, εφερνε κατι παιχταράδες στυλ γκαμαρα και λοιπους...δηλαδή και να κανουμε να στραβα ματια που επάιρναν παιχταράδες με τοσα χρεη και να μην κανουμε ενσταση για τον βαλνερ...μονα ζυγα δικα τους...
3)παοκ 15 χρονια με παγωμενα χρεη και μεταγραφες πανω από τις δυνατότητες τους...δηλαδή και να κανουμε να στραβα ματια που δεν πληρωναν τα χρεη και να μην τους σφαζαμε στην τουμπα...μονα ζυγα δικα τους...
4)κατι κομποτηδες, χριστοβασιληδες, μπεοι και τα σχετικα που στηνανε παιχνίδια αβερτα, κατι πανοπουλοι (που κάθε χρονο μολις σωζετε δινει αβερτα παιχνίδια για φραγκα)......δηλαδή και να κανουμε να στραβα ματια τι κανουν κάθε χρονο στα μεταξυ τους παιχνιδια και να μην παρουμε κανα μουφα πεναλντι στα παιχνιδια με αυτους...μονα ζυγα δικα τους...
5)κατι τριπολες με 5 ανεβασμένες κατηγοριες σε 5 χρονια...δηλαδή και να κανουμε να στραβα ματια για το πως ανεβηκαν και να μην κανει χερι ο μανιατης στον τελικο κυπελλου....μονα ζυγα δικα τους...
υγ:μπορω να συνεχιζω μεχρι αυριο...
μια ενσταση εχω σε αυτα που λες τυπε.τον κατσουρανη δεν τον βγαλαμε οφσαιντ.ο κατσουρανης ηταν,ειναι και θα ειναι οφσαιντ για παντα.
η πλακα ειναι οτι εγω ειμαι μικρος και δε θυμαμαιΑσ'το τύπε, δε βγάζεις άκρη. Ο Κοσκωτάς έφυγε κάπου το 89-90 αν δεν κάνω λάθος και ο Κόκκαλης πήρε το πρώτο πρωτάθλη το 1997. Και μιλάει για "κλεμμένα" πρωταθλήματα και συμμετοχές στο Ch. League.
Όταν είχε πρόεδρο το Μπατατούδη, γκόμενο της Βασούλας και είχε κάνει γύρω στις 15 αγοροπωλησίες το Ακροπολ προς το Δημόσιο. Με χορηγούς την ΕΚΟ, Ελληνικά πετρέλαια, ΔΕΠΑ, Γενική τράπεζα κλπ κλπ.
κι εγω τοτε πως οφεληθηκα κατα τη γνωμη σου τυπε;Τοτε υπηρχε το κυπελο πρωταθλητριων το γιουροπα λινκ λεγοταν ουεφα και τοτε οι ομαδες δεν επερναν λεφτα για την συμετοχη τους στον θεσμο δεν επαιρναν λεφτα απο χορηγιες-εισητηρια τηλεοπτικα...κοψε τα εσπρεσακια σε πειραζουν.
η πλακα ειναι οτι εγω ειμαι μικρος και δε θυμαμαι