Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506
μεγαλε αγοραζει οτι [size=20pt]ΔΗΜΟΣΙΟ [/size]κινειται! Που ζεις? Ασε με τωρα με τον Κουλη θα ασχολουμαι. Θα τους ΚΑΤΑΠΙΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ οσοι τα βαλουν με τον Ιβαν και εαν θελουν Πολεμο θα Τον ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Τύπε, θα σέβεσαι το τίμιο και αγνό παλληκάρι που με κόπο και ιδρώτα από απλός εργάτης της καπνοβιομηχανίας του Ροστώφ έγινε ιδιοκτήτης του. Αυτά είναι βγαλμένα από τη ζωή τύπε, συμβαίνουν καθημερινά δίπλα μας.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
θα σεβομαι τυπε.αγοραζει ο,τι κινειται...αν αγοραζα κι εγω τσαμπα και μου εσβηναν ολα τα χρεη,θα καμαρωνα κι εγω σαν το γυφτικο σκερπανι.γυφτικο;;;ουπς...

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
σωστη η διορθωση τυπε.περιμενε να δουμε ποιος θα ειναι ο νεος κουτσογιωργας.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Μλκες μου αντιλαβανεστε τι κλαμα θα πεσει! :2funny: :2funny:
Ψαχνατε αν εχει στερεες βασεις? Τελικα καταλαβατε πως εχει.
Νομιζετε πως θα φυγει την επομενη μερα του κουλη! Οχι ρε μλκες εδω θα μεινει ,αυτη η οικογενεια θα γινει ο Εφιαλτη σας! :rockon:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506
σωστη η διορθωση τυπε.περιμενε να δουμε ποιος θα ειναι ο νεος κουτσογιωργας.

Κοίτα, δεν είναι καινούριο οτι ο παοκ είναι διαπλεκόμενος με την πολιτική από την εποχή της χούντας, τουλάχιστον. Ειδικά με το πασοκ το συνδέουν δεσμοί αίματος και αγαστής συνεργασίας. Άρα με το ιμιτασιόν πασοκ, συριζα, δε θα σταματούσε το αλισβερίσι.

Και βέβαια αυτό συμβαίνει δυστυχώς σε όλο το Ελληνικό ποδόσφαιρο, απλά αυτό το ΘΡΑΣΟΣ του πόντιου που ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ έχει περάσει κάθε όριο.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
εχει το θρασος του κλεφτοκοτα τυπε.κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ χαζος.οταν κανεις πουστιες,δε βγαινεις να τις λες φορα παρτιδα οπως αυτος αλλα μαλλον δεν εχει αξιολογησει σωστα την κατασταση.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Κοίτα, δεν είναι καινούριο οτι ο παοκ είναι διαπλεκόμενος με την πολιτική από την εποχή της χούντας, τουλάχιστον. Ειδικά με το πασοκ το συνδέουν δεσμοί αίματος και αγαστής συνεργασίας. Άρα με το ιμιτασιόν πασοκ, συριζα, δε θα σταματούσε το αλισβερίσι.

Και βέβαια αυτό συμβαίνει δυστυχώς σε όλο το Ελληνικό ποδόσφαιρο, απλά αυτό το ΘΡΑΣΟΣ του πόντιου που ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ έχει περάσει κάθε όριο.
Εισαι επιεικως ανιστοριτος.Επι χουντας αν διαβαζες λιγο ειναι πολυ γνωστη η κοντρα του προεδρου του ΠΑΟΚ Παντελακη για την μεταγραφη του κουδα.Ψαξε στο γκουγκλ και γραψε για το σκανδαλο των λουλουδιων.Επι πρωθυπουργιας κωστανινου Μητσοτακη σε επιτροπη που υπουργος ηταν ο αδριανοπουλος εχει γραφτει οτι ειπε αν και ειμαι γαυρος δεν μπορω να ριξω τον βαζελο.Σκανδαλο κοσκωτα...ο γαυρος επρεπε να πεσαι γ κατηγορια.
Η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας...

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Εισαι επιεικως ανιστοριτος.Επι χουντας αν διαβαζες λιγο ειναι πολυ γνωστη η κοντρα του προεδρου του ΠΑΟΚ Παντελακη για την μεταγραφη του κουδα.Ψαξε στο γκουγκλ και γραψε για το σκανδαλο των λουλουδιων.Επι πρωθυπουργιας κωστανινου Μητσοτακη σε επιτροπη που υπουργος ηταν ο αδριανοπουλος εχει γραφτει οτι ειπε αν και ειμαι γαυρος δεν μπορω να ριξω τον βαζελο.Σκανδαλο κοσκωτα...ο γαυρος επρεπε να πεσαι γ κατηγορια.
Η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας...
νομιζω πως εισαι εκτος τοπου και χρονου τυπε.ο κουδας υπεγραψε συμβολαιο με τον ολυμπιακο,νομιμο απο καθε αποψη.με τη βοηθεα της χουντας,δεν επαιξε ποτε στην ομαδα που υποστηριζε απο μικρος.
γιατι επρεπε να πεσει κατηγορια ο ολυμπιακος με το σκανδαλο κοσκωτα;ενας φυτευτος του πασοκ ηταν και εκανε μπιζνες με τους υπουργους μεσω του ολυμπιακου.ο ολυμπιακος βρεθηκε χρεωμενος χωρις να εχει κανενα οφελος και πληρωσε το λογαριασμο αντι να τον πληρωσουν οι πασοκοι.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
νομιζω πως εισαι εκτος τοπου και χρονου τυπε.ο κουδας υπεγραψε συμβολαιο με τον ολυμπιακο,νομιμο απο καθε αποψη.με τη βοηθεα της χουντας,δεν επαιξε ποτε στην ομαδα που υποστηριζε απο μικρος.
γιατι επρεπε να πεσει κατηγορια ο ολυμπιακος με το σκανδαλο κοσκωτα;ενας φυτευτος του πασοκ ηταν και εκανε μπιζνες με τους υπουργους μεσω του ολυμπιακου.ο ολυμπιακος βρεθηκε χρεωμενος χωρις να εχει κανενα οφελος και πληρωσε το λογαριασμο αντι να τον πληρωσουν οι πασοκοι.
στην γαλλια η μαρσειγ με την υποθεση ταπι δεν επεσε κατηγορια;

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
στην γαλλια η μαρσειγ με την υποθεση ταπι δεν επεσε κατηγορια;
εξηγησε μας τι ηταν η περιπτωση ταπι επειδη δεν την γνωριζω και αν εχει σχεση με του κοσκωτα,θελω να μου εξηγησεις τις διαφορες της νομοθεσιας μεταξυ της ελλαδας του 1990 και της γαλλιας την εποχη του ταπι.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
σε βλεπω πως αργεις να απαντησεις και το κοιταξα.κοιτα φιλος,εδω δεν ειναι sdna να γραφετε μαλακιες και οταν προσπαθουμε να διορθωσουμε τη μαλακια σας να μας σβηνουν τα σχολια ωστε να περνα η αποψη σας.η υποθεση ταπι,αφορουσε χρηματισμο σε αλλο αθλητικο σωματειο και γι αυτο επεσε κατηγορια.αυτο τωρα,τι δουλεια εχει με τις μπιζνες κοσκωτα-πασοκ;πως μπορει να συνδυαζονται τα 2 αυτα εντελως διαφορετικα πραγματα;
και να γυρισουμε και στον μεγα ολυμπιακο κουδα που το προσπερασες,του μπλοκαρε τη μεταγραφη των ονειρων του η χουντα ή οχι;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
οπου υπαρχουν νομοι και εφαρμοζονταιεχουμε αποτελεσματα...για το στησιμο παιχνιδιων η γιουβεντους επεσε κατηγορια..ουτε αυτο το θυμασαι;να επικαλεστουμε και εκει την διαφορα νομοθεσιας;;ενω το ολυμπιακος βεροια στηθηκε απο μονο του.ΕΠΕΙΔΗ εισαι μικρος θα σου πω πως οταν η λαρισα πηρε πρωταθλημα το 1988 ο ανδρεας παπανδρεου πηγε να το δωσει στον γαυρο και καηκε ο καμπος.Κιοιταξτε πρωτα τα του οικου σας και μετα μιληστε για διαπλοκη.Ερωτηση κρισεως...Η ελληνικη δικαιοσυνη δεν αποφασισε οτι ο μελισανιδης ειναι ενοχος για λαθρεμποριο καυσιμων;Ο Σαμαρας για να του πει μπραβο του πουλησε τον οπαπ...
Δεν μας παρατατε λεω εγω;;;;;;;; :grin: :grin: :grin:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
οπου υπαρχουν νομοι και εφαρμοζονταιεχουμε αποτελεσματα...για το στησιμο παιχνιδιων η γιουβεντους επεσε κατηγορια..ουτε αυτο το θυμασαι;να επικαλεστουμε και εκει την διαφορα νομοθεσιας;;ενω το ολυμπιακος βεροια στηθηκε απο μονο του.ΕΠΕΙΔΗ εισαι μικρος θα σου πω πως οταν η λαρισα πηρε πρωταθλημα το 1988 ο ανδρεας παπανδρεου πηγε να το δωσει στον γαυρο και καηκε ο καμπος.Κιοιταξτε πρωτα τα του οικου σας και μετα μιληστε για διαπλοκη.Ερωτηση κρισεως...Η ελληνικη δικαιοσυνη δεν αποφασισε οτι ο μελισανιδης ειναι ενοχος για λαθρεμποριο καυσιμων;Ο Σαμαρας για να του πει μπραβο του πουλησε τον οπαπ...
Δεν μας παρατατε λεω εγω;;;;;;;; :grin: :grin: :grin:
επειδη ειμαι 41 ετων και δεν εχω ακομη αλτσχαιμερ,εδω ειναι η βαθμολογια απο το πρωταθλημα του 1988

ο ολυμπιακος λοιπν εχει τερματισει στην 8η θεση και κανενας παπανδρεου δε θα μπορουσε να δωσει πρωταθλημα στον 8ο εκ των πραγματων.αυτα τα λενε μονο οπαδοι του μπαοκ,που τους κλεβουν πρωταθλημα ακομη και οταν τερματιζουν 12οι.παμε παρακατω...
η γιουβεντους δικαστηκε για στημενα παιχνιδια.ο ολυμπιακος ποτε δικασθηκε για στημενα παιχνιδια τυπε;ακομη και στο παιχνιδι που αναφερεστε,αυτο με τη βεροια,ποια η συμμετοχη του ολυμπιακου;μπηκε λεει ο προεδρος της βεροιας,κατα τις δηλωσεις των υπαλληλων του μελισσανιδη και ειπε στους ποδοσφαιριστεες να χασουν 3-0.ο ολυμπιακος που μπλεκεται τυπε μου;
επειδη κοιταζουμε παρα πολυ τα του οικου μας,φροντισε την επομενη φορα να εισαι ενημερωμενος.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Δηλαδη ο ολυμπιακος ειναι μια ομαδα που παιρνει τα πρωταθληματα καθαρα οπως και τα κυπελλα εντος 4αρων γραμμων αυτο θελεις να μας πεις...ενταξει φιλε εχεις απολυτο δικιο και κακως ασχοληθηκα με την πεντακαθαρη διοικηση του ολυμπιακου.Δηλαδη θελεις να μας πεις οτι αν κλεψω και με τα χρηματα που παρω κανω επιχειρησεις οι επιχειρησης μου δεν ειναι προιον εγκληματος.Κοσκωτας σαλιαρελης...
:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Δηλαδη ο ολυμπιακος ειναι μια ομαδα που παιρνει τα πρωταθληματα καθαρα οπως και τα κυπελλα εντος 4αρων γραμμων αυτο θελεις να μας πεις...ενταξει φιλε εχεις απολυτο δικιο και κακως ασχοληθηκα με την πεντακαθαρη διοικηση του ολυμπιακου.Δηλαδη θελεις να μας πεις οτι αν κλεψω και με τα χρηματα που παρω κανω επιχειρησεις οι επιχειρησης μου δεν ειναι προιον εγκληματος.Κοσκωτας σαλιαρελης...
φιλος,σε οσα εγραψες,ειτε δεν εισαι σωστα ενημερωμενος,ειτε κανεις πως ξεχνας τα πραγματικα γεγονοτα,ειτε γραφεις ψεματα επειδη ετσι εχετε συνηθισει.για ποιο λογο πρεπει να συνεχισουμε μια κουβεντα που ανοιγοκλεινεις θεματα χωρις να απαντας;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Οταν κλεβεις λεφτα και κανεις επιχειρησεις ειναι προιον εγκληματος ΝΑΙ Η ΟΧΙ;;;;;;;;;για να σου απαντησω αγαπητε σου λεω οτι αν επεφτες τοτε γ εθνικη η ιστορια θα γραφοταν αλλιως.Αν μου απαντησεις ναι και οτι θα επρεπε να πεσετε γ εθνικη πολυ ευχαριστως θα σου απαντησω στα αλλα θεματα.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Ρε  λαγνε  που εισαι ημουν ετοιμος  να  βγαλω  ΑΜΠΕ   ΛΑΛΕ....... :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Τωρα   οσο  αφορα  τα  δικα  μας  την  κυριακη  εχει  φιεστα  στο  φαληρο  ......σε  προσκαλω  επισημως  να  ερθεις... :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ρε  λαγνε  που εισαι ημουν ετοιμος  να  βγαλω  ΑΜΠΕ   ΛΑΛΕ....... :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Τωρα   οσο  αφορα  τα  δικα  μας  την  κυριακη  εχει  φιεστα  στο  φαληρο  ......σε  προσκαλω  επισημως  να  ερθεις... :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:
για καθαρα προσωπικους λογους απειχα...τωρα θα με φατε στην μουρη...σημερα τι εγινε;μαζευτηκατε στον πειραια με πρωτοστατη τον βουλευτη πασοκ λομβερδο για να κλαφτητε οτι η ομαδα σας δεχεται πολεμο;;;;;Την καλησπερα μου/...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
για ποια πρωταθλήματα λες τυπε?για εκεινα που επαιζες καμια 15αρια χρονια με παγωμενα χρεη? :think: :think: :think:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Οταν κλεβεις λεφτα και κανεις επιχειρησεις ειναι προιον εγκληματος ΝΑΙ Η ΟΧΙ;;;;;;;;;για να σου απαντησω αγαπητε σου λεω οτι αν επεφτες τοτε γ εθνικη η ιστορια θα γραφοταν αλλιως.Αν μου απαντησεις ναι και οτι θα επρεπε να πεσετε γ εθνικη πολυ ευχαριστως θα σου απαντησω στα αλλα θεματα.
σε ερωτηση μου,για τους λογους που επρεπε να πεσει ο ολυμπιακος,επικαλεστηκες την υποθεση ταπι και μετα τη γιουβεντους.αφου λοιπον επικαλεισαι αυτες τις περιπτωσεις "οφελεις" να δωσεις απαντησεις.αερολογιες στο sdna τυπε.εκει πληρωνει ο κλοουν και η αποψη σας μετραει.εδω δεν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom