mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
την απονομη πιστευω να ξερετε ποιος την κανει?Δίπλα σας καταφέρατε να γίνει,όλα τα μεγάλα μέσα βάλατε κουφάλες ποιός ακούει τις αεκλάψες.
την απονομη πιστευω να ξερετε ποιος την κανει?Δίπλα σας καταφέρατε να γίνει,όλα τα μεγάλα μέσα βάλατε κουφάλες ποιός ακούει τις αεκλάψες.
πραγματικα αθλος! Αλλα οσο ζεις ελπιζεις!Άστο ξέχασε το αυτό μόνος του ο αγκαμεζ και μετά τσουπκο για πλάκα θα σας πάρουν δεν έχετε ελπίδα και που το πήγατε εκεί άθλος είναι.
ο τσιπραςτην απονομη πιστευω να ξερετε ποιος την κανει?
αλλη μια ευκαιρια σου δινω κ μετα θα γελασει ολο το bou!ο τσιπρας
Ο Αλαφούζος. :Sαλλη μια ευκαιρια σου δινω κ μετα θα γελασει ολο το bou!
Εγω υποστηρίζω διακοπή.
Αν ξαναγελάσεις με την πορδεδαρα του μπαοκ θα σε μπανάρω.www.sport24.gr/Sports/Volley/apeilei-na-mhn-katevei-o-paok-ston-pempto-teliko.4657839.html]Απειλεί να μην κατέβει ο ΠΑΟΚ στον πέμπτο τελικό[/url]
γιατι ρε? λιγοι ειναι τα παοκια.αν ελεγε για τον θρυλο δεν φτανανεΚαι το αλλο το αχρηστο μουνι της λασπης κανει και πλακιτσα με το υποτιθεμενο πλεονασμα.... Ολα τα ζωα εκέι στην τουμπα μαζευονται.
Σας γλενταει κ η Τσακαλωτα ρε μλκες!
γενικα στην πιο ερωτικη πολη του κοσμου εχει πολυ αγαμιαΑυτος τι λεει μπουχε, παοκ και ας μη με γαμησουν ποτε;;
δεν ξερω τι παιζει! Παντως ζητουσε να πιει ενα cocktail με μια ηθοποιο του hollywood!Αυτος τι λεει μπουχε, παοκ και ας μη με γαμησουν ποτε;;
ναι ναι μλκ μου δεν γαμαμε! Μονο 86 κριτικες εχω!γενικα στην πιο ερωτικη πολη του κοσμου εχει πολυ αγαμια
Αργησες...εγινε ηδη...'Σημερα ο Βολος θα γίνει κωλος!!!