Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.157
- Πόντοι
- 506
Πεσ το στο σαββιδη τυπε που εκανε παρεμβαση στη δικγ και ζητουσε αφαιρεση βαθμων..και τωρα εκανε και εφεση..Οχι φιλε...δεν το θελω το πρωταθλημα απο αποφαση δικαστηριου.... Τετοια πρωταθληματα απο αποφασεις δικαστων,διαιτητων κτλ ειναι γαυρικα πρωταθληματα...ετσι τα παιρνει ο γαυρος,ο γκει... Εγω θελω πρωταθλημα δικο μου,κερδισμενο στο χορταρι και παλικαρισιο....
Μπορει να ειναι μονο ενα... αλλα θα το εχω παρει χωρις να αδικησω κανεναν....
Απο την αλλη αν δεν το εκανε αυτο,θα εβγαιναν ολοι οι κολημενοι να τον φανε..."ο προεδρος δεν εκανε τιποτα,ειναι κοτα...Βαλτε τον Γκαρσια για προεδρο,να ριχνει και ξυλο..."Πεσ το στο σαββιδη τυπε που εκανε παρεμβαση στη δικγ και ζητουσε αφαιρεση βαθμων..και τωρα εκανε και εφεση..
Τζαμπα μαγκες που δεν θελετε πρωταθλημα στα χαρτια...
[size=50pt]ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ! ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ!!![/size]
Ολοι διπλα στην Ομαδα για την πανηγυρικη προκριση. Δεν εχουν τυχη στο σπιτι ΜΑΣ. Ερχονται με προκαθορισμενη
[size=20pt]ΤΑΡΙΦΑ[/size]!
Υ.γ1: Μινι παρτυ Ξεκιναει απο αυριο στην προπονηση της Τουμπας ,που αρχιζει 17.00!
Υ.γ2: Καποτε απο την Ριζουπολη φυγατε Γαμημενοι...
[size=30pt]Απο την Φλογισμενη ΤΟΥΜΠΑ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΒΙΑΣΜΕΝΟΙ!!![/size]
Τα γραφω απο σημερα ,γιατι η Μαλαμω 2μερες θα μου παρει τα μυαλα!
με την χρονικη σειρα τους ολα!Ρε σεις ποιά πρόκριση; Την Παρασκευή να είστε όλοι εκεί να δείτε από κοντά το μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο της χώρας.
και εγω ελεγα δεν θα πεταχτει ο αυτιστικος! Σε γλενταει η Λαμια μλκ μου ξυπνα!Τυπε,πρώτη φορά βλέπω αυτο το ρήμα μαλαμω...
Είναι η νέα ελληνική κατά δόκτορα μπαμπουινιωτη?
Όσα για τα υπόλοιπα που γράφεις,Εγώ θα κλαίω από τα γέλια 2 μέρες!!!
και εγω ελεγα δεν θα πεταχτει ο αυτιστικος! Σε γλενταει η Λαμια μλκ μου ξυπνα!
τα στραβοπατηματα μου ειναι η χαρα σας! Σας καταλαβαινω κι εγω ψυχολογικα θα ειχα ,οταν θα καταλαβαινα πως η ομαδα μου δεν μπορει ουτε να φτασει στις μυτες του παπουτσιου μου!Κοίτα το αυτιστικό που το ρωτάω για την κωλοομαδα του κι αυτό μου απαντάει για τη λαμια,πότε θα σταματήσει αυτή η βλακεία του μπαουγκτζη που άλλο τον ρωτάς και άλλο σου απαντάει?
Μήπως εχεις και συ ψυχολογικά σαν τον Boros?
τα στραβοπατηματα μου ειναι η χαρα σας! Σας καταλαβαινω κι εγω ψυχολογικα θα ειχα ,οταν θα καταλαβαινα πως η ομαδα μου δεν μπορει ουτε να φτασει στις μυτες του παπουτσιου μου!
ρε μλκ πες μου κατι εισαι γαυρος? Ζελα? Κουλα? 'Η χιλια χρονια? Αυτοι ναι ειναι αντιπαλοι μου! Εσυ τι ρολο βαρας στο θεμα μας κ θα γελας 2μερες?Επικοινωνεί ο αφαλός σου με τον εγκέφαλο σου???
Για ποιο στραβοπάτημα μιλάς Και κάνεις παράθεση εμένα?
Σε καταλαβαίνω,τα εχεις χαμενα,θα έφαγες και συ καρπαζιες σαν τον κολκα και θα εισαι κατακόκκινο αλλά μη χάνεις τον ειρμό των σκέψεων σου!!!
ρε μλκ πες μου κατι εισαι γαυρος? Ζελα? Κουλα? 'Η χιλια χρονια? Αυτοι ναι ειναι αντιπαλοι μου! Εσυ τι ρολο βαρας στο θεμα μας κ θα γελας 2μερες?
να με συγχωρεις,αλλα αντιπαλοι σου ειναι ο αρης,ο ηρακλης,ο πανιωνιος,ο ατρομητος,η λαρισα,η καστορια.ρε μλκ πες μου κατι εισαι γαυρος? Ζελα? Κουλα? 'Η χιλια χρονια? Αυτοι ναι ειναι αντιπαλοι μου! Εσυ τι ρολο βαρας στο θεμα μας κ θα γελας 2μερες?
Καταλαβαμε ολοι Βαζελος θα εισαι την Πεμπτη!Θα γελάω 2 μέρες με τις μαλακιες που γράφεις εδώ μέσα και την Πέμπτη θα έχει απολογισμό χρόνου!!!
Το νου σου...
Μη χαθείς,σε θέλω εδώ!!!
Και 2-1 σκορ άμα θέλεις να πληρωθείς...
εσυ μωρε μλκ κλωτσομπουνια με το Αιγαλεακι επαιζες κ μιλας!να με συγχωρεις,αλλα αντιπαλοι σου ειναι ο αρης,ο ηρακλης,ο πανιωνιος,ο ατρομητος,η λαρισα,η καστορια.