Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.111
Πόντοι
17.085

Συνημμένα

• paokfc_block_.jpg
    paokfc_block_.jpg
    88,7 KB · Εμφανίσεις: 12

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Πολυ απλα δημιουργησατε δεδικασμενο και θα εχετε τις συνεπειες σας! :2on1:

Τα λεμε του χρονου..."ΠΑΡΤΕ ΠΑΙΧΤΕΣ-ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΑΣ" αυτη θα ειναι η ατακα για του χρονου! :birdman:

Στο γκολ οφ-σαιντ της Λαμιας ...βοηθος ηταν ο jack norris! :2funny: :2funny: :grin:

[size=40pt]ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΛΑ! ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ!!![/size] :rockon: :rockon: :rockon:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.786
Πόντοι
1.756
Οχι φιλε...δεν το θελω το πρωταθλημα απο αποφαση δικαστηριου.... Τετοια πρωταθληματα απο αποφασεις δικαστων,διαιτητων κτλ ειναι γαυρικα πρωταθληματα...ετσι τα παιρνει ο γαυρος,ο γκει... Εγω θελω πρωταθλημα δικο μου,κερδισμενο στο χορταρι και παλικαρισιο....
Μπορει να ειναι μονο ενα... αλλα θα το εχω παρει χωρις να αδικησω κανεναν....

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.305
Πόντοι
5.006
Οχι φιλε...δεν το θελω το πρωταθλημα απο αποφαση δικαστηριου.... Τετοια πρωταθληματα απο αποφασεις δικαστων,διαιτητων κτλ ειναι γαυρικα πρωταθληματα...ετσι τα παιρνει ο γαυρος,ο γκει... Εγω θελω πρωταθλημα δικο μου,κερδισμενο στο χορταρι και παλικαρισιο....
Μπορει να ειναι μονο ενα... αλλα θα το εχω παρει χωρις να αδικησω κανεναν....
Πεσ το στο σαββιδη τυπε που εκανε παρεμβαση στη δικγ και ζητουσε αφαιρεση βαθμων..και τωρα εκανε και εφεση..
Τζαμπα μαγκες που δεν θελετε πρωταθλημα στα χαρτια...

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.786
Πόντοι
1.756
Πεσ το στο σαββιδη τυπε που εκανε παρεμβαση στη δικγ και ζητουσε αφαιρεση βαθμων..και τωρα εκανε και εφεση..
Τζαμπα μαγκες που δεν θελετε πρωταθλημα στα χαρτια...
Απο την αλλη αν δεν το εκανε αυτο,θα εβγαιναν ολοι οι κολημενοι να τον φανε..."ο προεδρος δεν εκανε τιποτα,ειναι κοτα...Βαλτε τον Γκαρσια για προεδρο,να ριχνει και ξυλο..."
Αν οι γαυροι εριχναν ξυλο στα αποδυτηρια,συμφωνω στην αφαιρεση βαθμων(οπως λεει και ο κανονισμος)...αλλα απο το επομενο πρωταθλημα... οπως την φαγαμε εμεις περσι με το κυπελο...

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
Συγχαρητηρια στην ομαδα Μου για το κυπελλο ελλαδος 2016-2017 ξεσκιστε τους λαγους  :grin:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
[size=50pt]ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ! ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ!!![/size] :rockon: :rockon: :rockon:

Ολοι διπλα στην Ομαδα για την πανηγυρικη προκριση. Δεν εχουν τυχη στο σπιτι ΜΑΣ. Ερχονται με προκαθορισμενη
[size=20pt]ΤΑΡΙΦΑ[/size]! :grin:

Υ.γ1: Μινι παρτυ Ξεκιναει απο αυριο στην προπονηση της Τουμπας ,που αρχιζει 17.00! :headbaning2:

Υ.γ2: Καποτε απο την Ριζουπολη φυγατε Γαμημενοι...
[size=30pt]Απο την Φλογισμενη ΤΟΥΜΠΑ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΒΙΑΣΜΕΝΟΙ!!![/size] :wanker: :wanker: :wanker:

Τα γραφω απο σημερα ,γιατι η Μαλαμω 2μερες θα μου παρει τα μυαλα! :tooth: :tooth: :tooth:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.111
Πόντοι
17.085
Ρε σεις ποιά πρόκριση; Την Παρασκευή να είστε όλοι εκεί να δείτε από κοντά το μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο της χώρας.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
[size=50pt]ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ! ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ!!![/size] :rockon: :rockon: :rockon:

Ολοι διπλα στην Ομαδα για την πανηγυρικη προκριση. Δεν εχουν τυχη στο σπιτι ΜΑΣ. Ερχονται με προκαθορισμενη
[size=20pt]ΤΑΡΙΦΑ[/size]! :grin:

Υ.γ1: Μινι παρτυ Ξεκιναει απο αυριο στην προπονηση της Τουμπας ,που αρχιζει 17.00! :headbaning2:

Υ.γ2: Καποτε απο την Ριζουπολη φυγατε Γαμημενοι...
[size=30pt]Απο την Φλογισμενη ΤΟΥΜΠΑ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΒΙΑΣΜΕΝΟΙ!!![/size] :wanker: :wanker: :wanker:

Τα γραφω απο σημερα ,γιατι η Μαλαμω 2μερες θα μου παρει τα μυαλα! :tooth: :tooth: :tooth:

Τυπε,πρώτη φορά βλέπω αυτο το ρήμα μαλαμω...
Είναι η νέα ελληνική κατά δόκτορα μπαμπουινιωτη?
Όσα για τα υπόλοιπα που γράφεις,Εγώ θα κλαίω από τα γέλια 2 μέρες!!!

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Τυπε,πρώτη φορά βλέπω αυτο το ρήμα μαλαμω...
Είναι η νέα ελληνική κατά δόκτορα μπαμπουινιωτη?
Όσα για τα υπόλοιπα που γράφεις,Εγώ θα κλαίω από τα γέλια 2 μέρες!!!
και εγω ελεγα δεν θα πεταχτει ο αυτιστικος! :grin: Σε γλενταει η Λαμια μλκ μου ξυπνα! :2funny:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
και εγω ελεγα δεν θα πεταχτει ο αυτιστικος! :grin: Σε γλενταει η Λαμια μλκ μου ξυπνα! :2funny:

Κοίτα το αυτιστικό που το ρωτάω για την κωλοομαδα του κι αυτό μου απαντάει για τη λαμια,πότε θα σταματήσει αυτή η βλακεία του μπαουγκτζη που άλλο τον ρωτάς και άλλο σου απαντάει?
Μήπως εχεις και συ ψυχολογικά σαν τον Boros?

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Κοίτα το αυτιστικό που το ρωτάω για την κωλοομαδα του κι αυτό μου απαντάει για τη λαμια,πότε θα σταματήσει αυτή η βλακεία του μπαουγκτζη που άλλο τον ρωτάς και άλλο σου απαντάει?
Μήπως εχεις και συ ψυχολογικά σαν τον Boros?
τα στραβοπατηματα μου ειναι η χαρα σας! Σας καταλαβαινω κι εγω ψυχολογικα θα ειχα ,οταν θα καταλαβαινα πως η ομαδα μου δεν μπορει ουτε να φτασει στις μυτες του παπουτσιου μου! :birdman:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
τα στραβοπατηματα μου ειναι η χαρα σας! Σας καταλαβαινω κι εγω ψυχολογικα θα ειχα ,οταν θα καταλαβαινα πως η ομαδα μου δεν μπορει ουτε να φτασει στις μυτες του παπουτσιου μου! :birdman:

Επικοινωνεί ο αφαλός σου με τον εγκέφαλο σου???
Για ποιο στραβοπάτημα μιλάς Και κάνεις παράθεση εμένα?
Σε καταλαβαίνω,τα εχεις χαμενα,θα έφαγες και συ καρπαζιες σαν τον κολκα και θα εισαι κατακόκκινο αλλά μη χάνεις τον ειρμό των σκέψεων σου!!!

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Επικοινωνεί ο αφαλός σου με τον εγκέφαλο σου???
Για ποιο στραβοπάτημα μιλάς Και κάνεις παράθεση εμένα?
Σε καταλαβαίνω,τα εχεις χαμενα,θα έφαγες και συ καρπαζιες σαν τον κολκα και θα εισαι κατακόκκινο αλλά μη χάνεις τον ειρμό των σκέψεων σου!!!
ρε μλκ πες μου κατι εισαι γαυρος? Ζελα? Κουλα? 'Η χιλια χρονια? Αυτοι ναι ειναι αντιπαλοι μου! Εσυ τι ρολο βαρας στο θεμα μας κ θα γελας 2μερες? :think:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
ρε μλκ πες μου κατι εισαι γαυρος? Ζελα? Κουλα? 'Η χιλια χρονια? Αυτοι ναι ειναι αντιπαλοι μου! Εσυ τι ρολο βαρας στο θεμα μας κ θα γελας 2μερες? :think:

Θα γελάω 2 μέρες με τις μαλακιες  που γράφεις εδώ μέσα και την Πέμπτη θα έχει απολογισμό χρόνου!!!
Το νου σου...
Μη χαθείς,σε θέλω εδώ!!!
Και 2-1 σκορ άμα θέλεις να πληρωθείς...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
να με συγχωρεις,αλλα αντιπαλοι σου ειναι ο αρης,ο ηρακλης,ο πανιωνιος,ο ατρομητος,η λαρισα,η καστορια.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Θα γελάω 2 μέρες με τις μαλακιες  που γράφεις εδώ μέσα και την Πέμπτη θα έχει απολογισμό χρόνου!!!
Το νου σου...
Μη χαθείς,σε θέλω εδώ!!!
Και 2-1 σκορ άμα θέλεις να πληρωθείς...
Καταλαβαμε ολοι Βαζελος θα εισαι την Πεμπτη! :rockon:
Επειδη εισαι μεγαλος μυρωδιας απο τοπι...μιλησα για Ταριφα οποτε 3-0, 4-0 (εδω θα ριξω τα πιο πολλα) και ισως 4-1 !  :grin:

Μην χασετε το δρομο Μονο!

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
να με συγχωρεις,αλλα αντιπαλοι σου ειναι ο αρης,ο ηρακλης,ο πανιωνιος,ο ατρομητος,η λαρισα,η καστορια.
εσυ μωρε μλκ κλωτσομπουνια με το Αιγαλεακι επαιζες κ μιλας! :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom