ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.491
- Πόντοι
- 5.006
γυρνα πλευρο οταν ξυπνησεις μη πιαστεις...απο το πουθενα παω για Νταμπλουχος!
γυρνα πλευρο οταν ξυπνησεις μη πιαστεις...απο το πουθενα παω για Νταμπλουχος!
κατσε μλκ μου μην γινουν ολα αυτα κ γελασουμε ομαδικως ναουμε!γυρνα πλευρο οταν ξυπνησεις μη πιαστεις...
ρε πρόεδρε για νταμπλ λες πας και ασχολείσαι με τον ΑΡΗ;;...πως φαίνεται το κόμπλεξ .....Το αστειο ποιο ειναι? Δεν μπορουν να πουν κ τπτ τα αρειανα (αυτοι κυνηγουν το Μεγαθηριο της Λαμιας για -6). Μα πως τα φερνει η πουτανα η ζωη!
παντως αυτοι το πρωταθλημα της Αεκ το κλεψανε την χρονια 2007-2008 υποθεση Βαλνερ!Ρε τυποι εκει πανω, τωρα ειναι εντιμο να κυνηγατε πρωταθλημα στα χαρτια και τις δικαστικες αιθουσες;;
Δεν ειμαι γαυρος, να περασει, δε βριζω.
καζουρα στα φιλαρακια μου κανω!ρε πρόεδρε για νταμπλ λες πας και ασχολείσαι με τον ΑΡΗ;;...πως φαίνεται το κόμπλεξ .....
παντως αυτοι το πρωταθλημα της Αεκ το κλεψανε την χρονια 2007-2008 υποθεση Βαλνερ!
απο αυτους το θελω! Απο οποιαδηποτε αλλη ομαδα αν το καναμε θα μας εβρισκαν μπροστα τους!Γι αυτο το λεω, αφου εκεινο το εκλεψαν, θελετε και σεις κλεμμενο; Τζαμπα τους βριζουμε τοσα χρονια και θελουμε καθαρο ποδοσφαιρο;
θα σε μπαναρω! Ουστ απο εδω ρε τσομπανοοο!Ρε ΜΠΟΥΞΟ αντε τραβα ρε...περιμενουν οι αλλοι!!!
μπουχο μέχρι να πάρετε πρωτάθλημα και κύπελλο προς το παρόν πάρε το τριμπαλο στο βόλλευ καλώς τα παιδιά 3+0Στα σχοινια η παε οσφπ! Απιστευτες καταγγελιες απο τον Β' παρατηρητη του Αγωνα Κ. Λασκαρακη.
καζουρα στα φιλαρακια μου κανω!
σε ΛΙΜΑΝΙ θα ρθει ο τιτλος παντως!μπουχο μέχρι να πάρετε πρωτάθλημα και κύπελλο προς το παρόν πάρε το τριμπαλο στο βόλλευ καλώς τα παιδιά 3+0
ναι κλασσικα στο πρώτο λιμάνι της χώρας και από τα μεγαλύτερα του κόσμου ως συνήθως.σε ΛΙΜΑΝΙ θα ρθει ο τιτλος παντως!
ρε μλκ κοιταξε το λιγο το θεμα σου! Παιζει να σαι αυτιστικος.Τι καζουρα να κανεις ρε καμομοιρη,παντου εισαι στην πουτσα(σε περιμενω στο μπασκετ,ξερεις εσυ με την οπισθεν!!!)
Θελεις και πρωταθλημα στα χαρτια,ταγαρι,ο αλλος ο κολκας ηταν κατακοκκινος εχθες(απο τις καρπαζιες)