master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Ε και;Και παλι τριαρες σου ριχνω με σβηστες μηχανες.Ενω εσυ νικας στο 90φευγα με την ψυχη στο στομα.εσυ μωρε μλκ κλωτσομπουνια με το Αιγαλεακι επαιζες κ μιλας!
Ε και;Και παλι τριαρες σου ριχνω με σβηστες μηχανες.Ενω εσυ νικας στο 90φευγα με την ψυχη στο στομα.εσυ μωρε μλκ κλωτσομπουνια με το Αιγαλεακι επαιζες κ μιλας!
αστα αυτα ...αυριο το δικο σας τι βλεπεις?Ε και;Και παλι τριαρες σου ριχνω με σβηστες μηχανες.Ενω εσυ νικας στο 90φευγα με την ψυχη στο στομα.
3-0αστα αυτα ...αυριο το δικο σας τι βλεπεις?
ΠΑΟΚ και ας μην την ποτε
βαζελα πονας??? Για ολα φταιει ο[size=50pt]ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ! ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ!!![/size]
Ολοι διπλα στην Ομαδα για την πανηγυρικη προκριση. Δεν εχουν τυχη στο σπιτι ΜΑΣ. Ερχονται με προκαθορισμενη
[size=20pt]ΤΑΡΙΦΑ[/size]!
Υ.γ1: Μινι παρτυ Ξεκιναει απο αυριο στην προπονηση της Τουμπας ,που αρχιζει 17.00!
Υ.γ2: Καποτε απο την Ριζουπολη φυγατε Γαμημενοι...
[size=30pt]Απο την Φλογισμενη ΤΟΥΜΠΑ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΒΙΑΣΜΕΝΟΙ!!![/size]
Τα γραφω απο σημερα ,γιατι η Μαλαμω 2μερες θα μου παρει τα μυαλα!
που ειναι ολα τα κρυφοΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ???Καταλαβαμε ολοι Βαζελος θα εισαι την Πεμπτη!
Επειδη εισαι μεγαλος μυρωδιας απο τοπι...μιλησα για Ταριφα οποτε 3-0, 4-0 (εδω θα ριξω τα πιο πολλα) και ισως 4-1 !
Μην χασετε το δρομο Μονο!
Μα σε ολα μεσα επεσα ο πουστης!Βαζελα ελα κ μην χασεις τον δρομο! Εκεινη την ημερα θα σε πηδηξει ο
[size=60pt]ΓΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ Κ ΘΑ ΚΛΑΙΣ!!!![/size]
Μαζευα σπερμα για παρτη σου![size=90pt]θα μας κλασετε ταρχιδια και εκει θα σας πηδηξουμε[/size]
Μαζευα σπερμα για παρτη σου!
Δεν ΞΕΧΝΑΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΩ
Σε [size=70pt]ΕΧΥΣΑ ΛΑΓΕ[/size]
παιχταρα μου οικονομησες???
καλά ήταν αδελφέ εύγε για σήμερα ξεπατωμα ολκής.δε μπήκε και εμας το δοκάρι να γίνει κεντα καλή το είχα και πρόκριση εσάς και εμάς.παιχταρα μου οικονομησες???
η διαιτησια πως ηταν σημερα? Δεν πολυκαταλαβα? Σταθηκε στο υψος της?καλά ήταν αδελφέ εύγε για σήμερα ξεπατωμα ολκής.δε μπήκε και εμας το δοκάρι να γίνει κεντα καλή το είχα και πρόκριση εσάς και εμάς.
50+50η διαιτησια πως ηταν σημερα? Δεν πολυκαταλαβα? Σταθηκε στο υψος της?
ενας αρουλης με γραψε σε μνμ με 80-20 κ εγω περνουσα!
δεν είχε άδικο.αν δεν ήταν και ο κλωναριδης ο τραγουδιστήςενας αρουλης με γραψε σε μνμ με 80-20 κ εγω περνουσα!