Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
βρε μλκ ειναι ποσο τα 300€ . Για πλακα ναι μια καταθεση με προγραμματακι στα μπουρδελα ευχαριστως!  :hi:
χαχαχα..το ξερα...ετσι ειναι...8 βαθμους πισω ειμαι αλλα ολοι qo qo qo...να στοιχηματισουν..και ξερεις γιατι;
γιατι ολοι ξερετε οτι καταβαθος θα ανεβει ο αρης..αλλα ακομα και αν δεν ανεβει το φοβαστε παλι..κρατατε πισινη..
ΥΓ.επιτελους ο ιβιτς εστεισε την ομαδα οπως επρεπε στη σαλκε..αν το εκανε και εδω μεσα ειχατε περασει ανετοτατα!!

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
χαχαχα..το ξερα...ετσι ειναι...8 βαθμους πισω ειμαι αλλα ολοι qo qo qo...να στοιχηματισουν..και ξερεις γιατι;
γιατι ολοι ξερετε οτι καταβαθος θα ανεβει ο αρης..αλλα ακομα και αν δεν ανεβει το φοβαστε παλι..κρατατε πισινη..
ΥΓ.επιτελους ο ιβιτς εστεισε την ομαδα οπως επρεπε στη σαλκε..αν το εκανε και εδω μεσα ειχατε περασει ανετοτατα!!
για Κυπελλο θελεις να βαλουμε?...μου περισσευουν 500ευρωπουλα! :birdman:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ρε συ jimiadis να σε ρωτησω κατι;;;;που βρισκεις τοση αισιοδοξια οτι θα ανεβεις;;;;;;;;;και μην μου πεις αρης ειμαι γιατι προπερσυ να σου θυμισω πως σε περασε ο πανσεραικος...προπερσυ ηταν η παραπροπερσυ;;;;;;τοσα χρονια στις μικρες κατηγοριες εχω χασει το μετρημα... :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
ρε συ jimiadis να σε ρωτησω κατι;;;;που βρισκεις τοση αισιοδοξια οτι θα ανεβεις;;;;;;;;;και μην μου πεις αρης ειμαι γιατι προπερσυ να σου θυμισω πως σε περασε ο πανσεραικος...προπερσυ ηταν η παραπροπερσυ;;;;;;τοσα χρονια στις μικρες κατηγοριες εχω χασει το μετρημα... :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
εσυ λες οτι δεν θα ανεβω;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
καταρχας με ποιον προπονητη...μια ματια που εριξα στα πρωτοσελιδα ελεγαν τελειωνει ο αναστο..και στην θεση του ερχεται ο τραιανος μαστροκωστας...επιασε το ματι μου για τνουστο ρυσιο και σπασιμο αυτοκινητωνΜαλλον αυτος ο τροπος ειναι ο καλυτερος τροπος για να πορωσετε τους παικτες σας να ανεβουν κατηγορια...δεν παει στραβα ο γιαλος...στραβα αρμενιζετε...

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
καταρχας με ποιον προπονητη...μια ματια που εριξα στα πρωτοσελιδα ελεγαν τελειωνει ο αναστο..και στην θεση του ερχεται ο τραιανος μαστροκωστας...επιασε το ματι μου για τνουστο ρυσιο και σπασιμο αυτοκινητωνΜαλλον αυτος ο τροπος ειναι ο καλυτερος τροπος για να πορωσετε τους παικτες σας να ανεβουν κατηγορια...δεν παει στραβα ο γιαλος...στραβα αρμενιζετε...
τουλαχιστον δεν τους λεμε σαρδελες για να ανεβουν ψυχολογικα...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
τουλαχιστον δεν τους λεμε σαρδελες για να ανεβουν ψυχολογικα...
ποσα χρονια πηγες πισω...πρωτη χρονια του σαντος στον ΠΑΟΚ.......αντε να σε γυρισω πιο πισω...ποτε επεσες πρωτη φορα β εθνικη;;;;;;;;;;;;; :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
ποσα χρονια πηγες πισω...πρωτη χρονια του σαντος στον ΠΑΟΚ.......αντε να σε γυρισω πιο πισω...ποτε επεσες πρωτη φορα β εθνικη;;;;;;;;;;;;; :tooth: :tooth: :tooth: :too
ποσα χρονια πηγες πισω...πρωτη χρονια του σαντος στον ΠΑΟΚ.......αντε να σε γυρισω πιο πισω...ποτε επεσες πρωτη φορα β εθνικη;;;;;;;;;;;;; :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
ΑΑΑ ναι ε;ποσα χρονια ησουνα ατιτλος στην ελλαδα μεχρι να παρεις τον πρωτο σου ...να σε παω εγω ακομα πιο πισω...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εσυ ρε jimiadi εχεις πλακα...εχεις χεστει στους τιτλους και μας πουλας τρελλα...αντε να σου πω συγχαρητηρια που ακομα μια χρονια εισαι αηττητος στην ευρωπη...και για τουλαχιστον αλλα 2 χρονια θα εξακολουθησεις να εισαι... :gay: :gay: :gay: προς το παρων ανεβα κατηγορια και μετα βγαλε γλωσσα...

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
εσυ ρε jimiadi εχεις πλακα...εχεις χεστει στους τιτλους και μας πουλας τρελλα...αντε να σου πω συγχαρητηρια που ακομα μια χρονια εισαι αηττητος στην ευρωπη...και για τουλαχιστον αλλα 2 χρονια θα εξακολουθησεις να εισαι... :gay: :gay: :gay: προς το παρρον ανεβα κατηγορια και μετα βγαλε γλωσσα...
ενω εσυ καθε χρονο και πιπελο...πλακα μας κανεις; 2 τιτλους παραπανω εχεις και μας πρηξατε τα @@ιδια...αιωνιοι 4-5μπτοι...αιωνιοι αδικημενοι...
πανε να σε κανει πελατη ο ηρακλης τωρα και μη μιλας..ημουνα σιγουρος οτι δεν ηξερες ποσα χρονια ησουνα ατιτλος...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
το 1985 οταν πηραμε πρωταθλημα ειμουν 11 χρονων...εσυ ειχες γενηθει τοτε;;;;;;;;;; ποτε πηρατε τιτλο στο ποδοσφαιρο;;;;;; 1969...το πηρατε...48 χρονια περασαν...

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
το 1985 οταν πηραμε πρωταθλημα ειμουν 11 χρονων...εσυ ειχες γενηθει τοτε;;;;;;;;;; ποτε πηρατε τιτλο στο ποδοσφαιρο;;;;;; 1969...το πηρατε...48 χρονια περασαν...
το 26 ιδρυθηκες και το 72 πηρες τον πρωτο σου τιτλο...46 χρονια..εχεις τα πρωτεια ....αντε με την προπαγανδα σας!!!παρτε τα 46 στη μαπα και μη μιλατε αλλο!!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
θα βρω αλλα 2 ατομα και θα στο βαλω το στοιχημα με χειραψια πουτανα μου! :-* αφου ετσι το θελεις! :rockon: ΦΑΚΙ Κ ΛΑΓΝΕ ειστε μεσα???

Ο Λαγνος ας πληρωσει πρωτα τα χαμενα στοιχηματα του και μετα βαζει και καινουρια αμα θελει!!!
Τζιμιαδη προσεχε με ποιους θα βαλεις στοιχημα,οι τουρκοι ειναι πονηροι!!!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ο Λαγνος ας πληρωσει πρωτα τα χαμενα στοιχηματα του και μετα βαζει και καινουρια αμα θελει!!!
Τζιμιαδη προσεχε με ποιους θα βαλεις στοιχημα,οι τουρκοι ειναι πονηροι!!!
Πολλες φορες εχεις αναφερει για το στοιχημα που καλουμαι να πληρωσω καιρος να βαλουμε λιγακι τα πραγματα στη θεση τους.Το στοιχημα που ειχες βαλει ΕΣΥ...αφορουσε σε ποια θεση θα τερματισει ο ΠΑΟΚ στην κανονικη διαρκεια του πρωταθληματος.Το στοιχημα το ΚΕΡΔΙΣΕΣ.Το στοιχημα που ειχα βαλει εγω ηταν για το ποια θεση θα παρει ο ΠΑΟΚ στα πλει-οφ το οποιο το ΚΕΡΔΙΣΑ.Για να πληρωσω το στοιχημα που εχασα θα πρεπει να πληρωσεις το στοιχημα που εχασες.Επειδη ουτε το ενα θα συμβει ουτε το αλλο την επομενη φορα που θα βρεθουμε θα κερασω τα ποτα και την μεθεπομενη τα πληρωνεις εσυ. :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Πολλες φορες εχεις αναφερει για το στοιχημα που καλουμαι να πληρωσω καιρος να βαλουμε λιγακι τα πραγματα στη θεση τους.Το στοιχημα που ειχες βαλει ΕΣΥ...αφορουσε σε ποια θεση θα τερματισει ο ΠΑΟΚ στην κανονικη διαρκεια του πρωταθληματος.Το στοιχημα το ΚΕΡΔΙΣΕΣ.Το στοιχημα που ειχα βαλει εγω ηταν για το ποια θεση θα παρει ο ΠΑΟΚ στα πλει-οφ το οποιο το ΚΕΡΔΙΣΑ.Για να πληρωσω το στοιχημα που εχασα θα πρεπει να πληρωσεις το στοιχημα που εχασες.Επειδη ουτε το ενα θα συμβει ουτε το αλλο την επομενη φορα που θα βρεθουμε θα κερασω τα ποτα και την μεθεπομενη τα πληρωνεις εσυ. :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Σαν γνησιος μπαουγκτζης,εισαι πρωτος στην προπαγανδα,τα ψεματα και τις λασπολογιες,οταν μου αποδειξεις οτι εβαλα εγω μαζι σου τετοιο στοιχημα για τα πλει οφ θα βγω δημοσια και θα ανακαλεσω,μεχρι τοτε ομως ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΟΥ αυτα που μου χρωστας εδω και 2 χρονια!!!

r0144j.png

a26ddw.png

Και λιγο ποιο κατω συμφωνησες οτι η βιζιτα θα ειναι των 100ε...ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!! 

:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom