mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
στα αρχιδια μου ρε θα κοψω μια βδομαδα τις πουτανες!:S κρίμα μακάρι να ήταν λίγα.
στα αρχιδια μου ρε θα κοψω μια βδομαδα τις πουτανες!:S κρίμα μακάρι να ήταν λίγα.
έχω κάτι καλά αν έρθεις κάτω.στα αρχιδια μου ρε θα κοψω μια βδομαδα τις πουτανες!
μασατζιδικα ? Σε εχω δει κατι που γραφεις! Θα αργησω πολυ να ερθω αλλα λογικα στον Τελικο θα κατεβω!έχω κάτι καλά αν έρθεις κάτω.
από όλα ρε σιγά μη γράφω για τα καλά τα έχω κρυφά. ;).Άρα ποτέ δεν θα έρθεις άμα περιμένεις τον τελικόμασατζιδικα ? Σε εχω δει κατι που γραφεις! Θα αργησω πολυ να ερθω αλλα λογικα στον Τελικο θα κατεβω!
δες την υπογραφη μου. Αν κατεβω θα σου στειλω μνμ!από όλα ρε σιγά μη γράφω για τα καλά τα έχω κρυφά. ;).Άρα ποτέ δεν θα έρθεις άμα περιμένεις τον τελικό
δες την υπογραφη μου. Αν κατεβω θα σου στειλω μνμ!
την ανακοινωση της παε διαβασε.Συμμαχια με τον γαυρο ρε μαλακες;Τοσο μικροι τελικα; :S
Τι να διαβασω ρε τυπε,1000% σιγουρο ειναι.την ανακοινωση της παε διαβασε.
Συμμαχια με τον γαυρο ρε μαλακες;Τοσο μικροι τελικα; :S
Μλκες σοβαρα αυτο τωρα που θα σας πω θα σας αρεσει σαν ιδεα!Παει και το όνειρο της Ευρώπης στο ποδόσφαιρο
δηλαδη εσυ πιστευεις οτι ο αρης δεν θα ανεβει;αληθεια τωρα το πιστευεις;Μλκες σοβαρα αυτο τωρα που θα σας πω θα σας αρεσει σαν ιδεα!
"Δεν θα ξαναπεσεις ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ Β...
[size=30pt]Αν ΜΕΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ!!![/size]"
την βαθμολογια κοιτα! -8 και απο τους 2 και εμεινε ενας γυρος με απο ολα!δηλαδη εσυ πιστευεις οτι ο αρης δεν θα ανεβει;αληθεια τωρα το πιστευεις;
λοιπον.επειδη κανεις σαν καποιους αριανους θα σου κανω μια προταση και εσενα ετσι για να σας φιμωσω και λιγο...την βαθμολογια κοιτα! -8 και απο τους 2 και εμεινε ενας γυρος με απο ολα!
μια καταθεση στα μπουρδελα!λοιπον.επειδη κανεις σαν καποιους αριανους θα σου κανω μια προταση και εσενα ετσι για να σας φιμωσω και λιγο...
βαζεις στοιχημα 3 κατοσταρικακια οτι θα ανεβει;ολοι εσεις που κραζετε και χαιρεστε και ειστε πεπεισμενοι οτι δεν θα ανεβει ο Αρης
βγαζετε το χασπη μολις σας προτεινω στοιχηματακι βαρυ....λοιπον βαζεις;
οοοοοοοοοοοοοοοοοχι θα γλεντησω τα 300 που θα σου παρω σε σιτιτουρακι....σε βλεπω πολυ σιγουρο...300 τωρα...λεγε..μια καταθεση στα μπουρδελα!
βρε μλκ ειναι ποσο τα 300€ . Για πλακα ναι μια καταθεση με προγραμματακι στα μπουρδελα ευχαριστως!οοοοοοοοοοοοοοοοοχι θα γλεντησω τα 300 που θα σου παρω σε σιτιτουρακι....σε βλεπω πολυ σιγουρο...300 τωρα...λεγε..