Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Σταματα επιτέλους να μιλάς για τον μεγάλο Άρη στο θρεντ της μπαουγκ!!!
Πες μας κατι για την υπερομαδα σου,τη Μπαρτσελονα της Ελλάδος!!!
Γελάνε και οι πέτρες με τα ρεζιλια σας..
ρε τσομπανε,ποτε εγραψα τελευταια φορα στο θεμα της ομαδας σου?καταρχας ξεχασα να δωσω συνχαρητηρια στην ομαδα σου που στο καμινι του ευοσμου πηρατε χ με το μεγαθηριο του παγκοσμιου football ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ!!!!!!!ποια Shalke τωρα????και για να μην ξεχνιομαστε υπαρχετε μονο για να πανηγυρηζετε τις ηττες του ΠΑΟΚ...ΤΕΛΟς ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΗΗΤΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;;;; :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
ρε τσομπανε,ποτε εγραψα τελευταια φορα στο θεμα της ομαδας σου?καταρχας ξεχασα να δωσω συνχαρητηρια στην ομαδα σου που στο καμινι του ευοσμου πηρατε χ με το μεγαθηριο του παγκοσμιου football ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ!!!!!!!ποια Shalke τωρα????και για να μην ξεχνιομαστε υπαρχετε μονο για να πανηγυρηζετε τις ηττες του ΠΑΟΚ...ΤΕΛΟς ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΗΗΤΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;;;; :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Εχεις σοβαρό προβλημα Αριανοσινης!!!
Στα περισσότερα σου ποσταρισματα μιλάς για τον Άρη και οχι για την μπαουγκ που υποστηρίζεις!!!
Ειναι σοβαρό το προβλημα σου,τωρα που έπιασα δουλεια σε νοσοκομείο,ελα να σου κανω δωρεάν τις εξετάσεις και τη θεραπεία!!!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
θα σου ελεγα να μας κερασεις κανα ποτο να μας καλοπιασεις να ψηφισουμε συριζα μπας και σε ξαναπαρουν ξανα στο δημοσιο... :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.843
Πόντοι
10.326
Δεν ξερω ρε μλκες σημερα ανακαλυψα το Μπασκετ! :2funny: :2funny: :2funny:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.843
Πόντοι
10.326
αντε ρε μαλακα που ασχολεισαι και με το μπασκετ....μονο μπαλλα χαντμπωλ και αγαπη μονο...αχαχαχαχαχαχα
μλκ μου ειναι αληθεια οτι πριν 2 βδομαδες κερδισαμε με [size=50pt]0/20[/size] τριποντα τον φαποκρατορα??? :2funny:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.972
Πόντοι
1.756
Πηραμε ενα μουφα πεναλτι και κοπηκαν τα ποδια της Βεροιας που ετοιμαζοταν για ανατροπη του σκορ....
Καθαρη αλλοιωση αποτελεσματος....
Που μου ακυρωσαν καθαρο γκολ του Περειρα και μου εκοψαν 3 βαθμους μεσα στην Βεροια ας το ξεχασουμε....

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
Πηραμε ενα μουφα πεναλτι και κοπηκαν τα ποδια της Βεροιας που ετοιμαζοταν για ανατροπη του σκορ....
Καθαρη αλλοιωση αποτελεσματος....
Που μου ακυρωσαν καθαρο γκολ του Περειρα και μου εκοψαν 3 βαθμους μεσα στην Βεροια ας το ξεχασουμε....

Τυπε,ΜΠΡΑΒΟ σου που παραδεχεσαι οτι το πεναλτι ηταν αβαβου και πετσινο,οχι σαν τον απο κατω σου μπουφο,που γραφει χιλιες δυο μαλακιες!!!
Στα υπολοιπα που εγραψες,δεν θα απαντησω γιατι ειναι προσωπικη σου αποψη και γνωμη,ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΑΠ ΑΥΤΑ ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ!!!
Λαγνε πανε βαλε γυαλια,αλλα πριν πας να βαλεις γυαλια,βγαλε τα μπαουγκτζηδικα πρωτα!!!  :birdman:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Τυπε,ΜΠΡΑΒΟ σου που παραδεχεσαι οτι το πεναλτι ηταν αβαβου και πετσινο,οχι σαν τον απο κατω σου μπουφο,που γραφει χιλιες δυο μαλακιες!!!
Στα υπολοιπα που εγραψες,δεν θα απαντησω γιατι ειναι προσωπικη σου αποψη και γνωμη,ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΑΠ ΑΥΤΑ ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ!!!
Λαγνε πανε βαλε γυαλια,αλλα πριν πας να βαλεις γυαλια,βγαλε τα μπαουγκτζηδικα πρωτα!!!  :birdman:
ο βασιλαντωνοπουλος δηλωσε.Ναι βρηκα τον ενρικε.Ηταν καθαρο πεναλτυ.Σταθηκαμε αρκετα καλα παρα το αποτελεσμα.Στην φαση του πεναλτυ παω να περασω πισω απο τον εξτρεμ του ΠΑΟΚ και τον ΒΡΙΣΚΩ ΧΑΜΗΛΑ.
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΡΟΒΑΤΑ...ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
ο βασιλαντωνοπουλος δηλωσε.Ναι βρηκα τον ενρικε.Ηταν καθαρο πεναλτυ.Σταθηκαμε αρκετα καλα παρα το αποτελεσμα.Στην φαση του πεναλτυ παω να περασω πισω απο τον εξτρεμ του ΠΑΟΚ και τον ΒΡΙΣΚΩ ΧΑΜΗΛΑ.
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΡΟΒΑΤΑ...ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Βρε βλαξ,με σκας και αρχιζω και βριζω!!!
Θελω τη δικη σου γνωμη,γαμω και τον βασιλαντωνοπουλος και το νιμου της μανας του!!!
Μπορει να εισαι τοσο βλακας επιτελους?Ρωταω εσενα οχι τον βασιλαντωνοπουλος,σταματα το σανο επιτελους!!!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
ναι ηταν πεναλτυ ...ικανοποιηθηκες;;;;;;;;

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.972
Πόντοι
1.756
Λαγνε πανε βαλε γυαλια,αλλα πριν πας να βαλεις γυαλια,βγαλε τα μπαουγκτζηδικα πρωτα!!!  :birdman:
Πηρα ενα μουφα πεναλτυ αλλα εβαλα αλλα 3 πεντακαθαρα γκολ.... Να κερδιζα μονο με αυτο το πεναλτυ να παραδεχτω οτι ηταν αλλοιωση αποτελεσματος....
Εκει μεσα που εβαλα 1 καθαρο και το ακυρωσανε τι να πω...???
Δεν εχει σημασια τυπε το μουφα πεναλτυ...
Δεν υπαρχει αλλοιωση οποτε τζαμπα συζηταμε...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
και για να ειμαστε απολυτα αντικειμενικοι υπαρχει ενα πεναλτυ που δεν δωθηκε στην βεροια αλλα δεν δοθηκε και ενα στον παοκ για παρομοια φαση.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.843
Πόντοι
10.326
Ρε μλκ δεν συνηλθες απο την φαπα του ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ?  :grin: Και που εισαι μλκ μου στην Σπαρτη σου ετοιμαζουν λαιμητομο! :birdman:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.450
Πόντοι
5.006
Ρε μλκ δεν συνηλθες απο την φαπα του ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ?  :grin: Και που εισαι μλκ μου στην Σπαρτη σου ετοιμαζουν λαιμητομο! :birdman:
έλα αδελφέ τα πήρες χοντρά με Σάλκε την ασσαρα. :tooth: :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom