Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.792
Πόντοι
38.177
Αφου εισαι ηλιθιος ρε μαλακα  :grin: τι να κατσω να ασχοληθω μαζι σου.Ψαξε πρωτα κατι και μετα ελα να μας την πεις, :uglystupid: βλεπεις ηταν κανονισμενο και με ανακοινωση οτι μετα το ματς θα γινει αυτο που εγινε,μονο εσυ θα μπορουσες να γραψεις οτι βγηκαμε να πανηγυρισουμε την πρωτη θεση στα πλευ οφ. :)

Φαντάσου ποσο ηλίθιος εισαι και πως αυτόματα σου επιστρέφετε ο χαρακτηρισμός.
Δλδ εγω πως θα μπορούσα να ξερω για ποιο λόγο βγήκαν τα ορκς στους δρόμους;
Θα σου κανω απλές ερωτήσεις γιατι εισαι και μπουφος!!!
1.ειμαι μπαουγκτζης;
2.ημουν εχθες στο τζαμι;
3.ειμαι συνδεσμιτης μπαουγκτζης;
4.τα ορκς στην Τσιμισκη φώναζαν γαμω τον παο και αλλα άσχετα συνθήματα(για τα 90 χρονια ρουφιανιας)
5. Μετα απ απο 4 που διαβάσες,κάτσε και σκέψου ποσο δίκιο εχω που σε αποκαλώ ηλίθιος και μπουφο!!!

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Φαντάσου ποσο ηλίθιος εισαι και πως αυτόματα σου επιστρέφετε ο χαρακτηρισμός.
Θα σου κανω απλές ερωτήσεις γιατι εισαι και μπουφος!!!
1.ειμαι μπαουγκτζης;
2.ημουν εχθες στο τζαμι;
3.ειμαι συνδεσμιτης μπαουγκτζης;
4.τα ορκς στην Τσιμισκη φώναζαν γαμω τον παο και αλλα άσχετα συνθήματα(για τα 90 χρονια ρουφιανιας)
5. Μετα απ απο 4 που διαβάσες,κάτσε και σκέψου ποσο δίκιο εχω που σε αποκαλώ ηλίθιος και μπουφο!!!
Καλα εσυ η εισαι 10 χρονων η μεγαλος στοκος.Μαλλον το δευτερο γιατι σε ξερω  :grin: ρε σε λεω κατσε και ψαξου πριν πας να μας την πεις..δες κανενα σαιτ η ρωτα κανα φιλο παοκτση.Τεσπα,ακρη δεν βγαζω μαζι σου γιατι δεν σε κοβει και πολυ.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.730
Πόντοι
10.326
Καλα εσυ η εισαι 10 χρονων η μεγαλος στοκος.Μαλλον το δευτερο γιατι σε ξερω  :grin: ρε σε λεω κατσε και ψαξου πριν πας να μας την πεις..δες κανενα σαιτ η ρωτα κανα φιλο παοκτση.Τεσπα,ακρη δεν βγαζω μαζι σου γιατι δεν σε κοβει και πολυ.
εδώ έλεγε παίξε Μπεργκ για πρώτο γκολ,ενω ήταν ήδη Σουηδια!  :o :2funny: :2funny: :2funny:

o eksapodw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1

θα μπορουσες να ξερεις αν ειχες μπεις στον κοπο να ψαξεις η να ρωτησεις καποιον καπου καποτε...ανταυτου προτιμησες να κρινεις χωρις να ξερεις κλασικη ελληνικη οπαδικη νοοτροπια δεν ειναι μονο αριανιδικη....να πω την πιπα μου για να το παιξω εξυπνος....

το μπασκετ στον βορρα το ξαναφερατε τι εγινε???περυσι 4οι φετος ξανα μανα το ιδιο...ο ΠΑΟΚ του  σουλη και χωρις λεφτα εχει βγει 3ος για πλακα....

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.792
Πόντοι
38.177
Ρε μπαογκια τι iq ειναι αυτο που έχετε;
Ρωτάω εχθες εδω μεσα τον λάγνο αν θα παει λευκό Πύργο και μου απαντάει,γιατι πήρα πρωτάθλημα η κύπελλο;
Και λεω εγω τωρα,εσεις οι μπαουγκτζιδες δεν ξέρετε τι σας γίνεται μεσα στην ομάδα σας,εγω πρεπει να ξερω τι θα γίνει μετα το ματς στο τζαμι;
Και έρχεται ο πανεξυπνος εξαποδω και ο Βικινγκ και μου απαντάνε σημερα!!!
Σημερα που γνωρίζει όλη η γη τι εγινε εχθες,μα τοσο εξυπνάδα σ'αυτη τη φυλή;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ρωτάω εχθες εδω μεσα τον λάγνο αν θα παει λευκό Πύργο και μου απαντάει,γιατι πήρα πρωτάθλημα η κύπελλο;
Και λεω εγω τωρα,εσεις οι μπαουγκτζιδες δεν ξέρετε τι σας γίνεται μεσα στην ομάδα σας,εγω πρεπει να ξερω τι θα γίνει μετα το ματς στο τζαμι;
γενικα αγαπητε αζαζελ δεν ειμαι φανατικος οπαδος των εορτων.....προτιμω ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ να ειμαι μαχημος  στις εξεδρες του γηπεδου.....η θεση του οπαδου ειναι ΚΥΡΙΩΣ στο γηπεδο...μετα τα υπολοιπα...ραδιοφωνο φεησμπουκ τηλεοραση....εγω εκπροσωπω τον εαυτο μου....και οχι το συνολο των οργανομενων οπαδων..

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.621
Πόντοι
606
[move]:wanker:[/move]                      [move]για εχθες[/move]               [move]:grin: :grin: :grin:[/move]    [move]καλο  καλοκαιρι [/move] [move]με υγεια[/move]  και την [move]ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ[/move]  [move]:grin: :grin: :grin:[/move][move] ΓΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΕΙΑΝΟΙ ΠΕΙΤΕ ΑΛΕΥΡΙ [/move] [move]Η Β ΚΑΙ Η Γ ΕΘΝΙΚΗ ΣΑΣ ΓΥΡΕΥΕΙ [/move]    [move]:grin: :grin: :grin: :grin:[/move]  [move]ΠΑΟΚΑΡΑ  ΣΕΝΤΟΝΙ[/move]  [move]:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:[/move]

o eksapodw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1

τι αι κιου εχεις εσυ μαλλον θες να πεις...δες ποτε σου απαντησα χτες και οχι σημερα....εγω και αλλος κοσμος τοσος κοσμος ξεραμε τι θα γινοταν αλλα συγγνωμη φιλε που δεν εβαλα νωριτερα την ανακοινωση των συνδεσμων μας για να μην μπορει ο καθενας να γραφει την παπαρια του εδω μεσα....

πρωτα ψαχτειτε ρωτηστε βουτηξτε τη γλωσσα σας στο μυαλο σας και μετα γραψτε οτι μαλακια θελετε...αλλα ΜΑΘΕΤΕ πρωτα...
για ολους ισχυει αυτο...κλασσικη ελληνικη νοοτροπια...

για τον αυτοκρατορα αρη στο μπασκετ των δυο νικων επι του βαζελου βλεπω δεν απαντησες γαργαρα το εκανες το θεμα....οποτε ευκαιρεσεις δωσε μας καμια απαντηση θα το ξαναφερετε το μπασκετ στο βορρα???

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ερωτηση κρισεως:Ποια ηταν η πιο ευνοημενη ομαδα στα πλει οφ?Τυχαιο?Η εξυγιανση αρχισε...

o eksapodw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ερωτηση κρισεως:Ποια ηταν η πιο ευνοημενη ομαδα στα πλει οφ?Τυχαιο?Η εξυγιανση αρχισε...

ζορισου και πισω στην σκουληκοτρυπα σου...εσυ που καθε χρονο φερνεις το μπασκετ στο βορρα και ολο κατω μενει...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ζορισου και πισω στην σκουληκοτρυπα σου...εσυ που καθε χρονο φερνεις το μπασκετ στο βορρα και ολο κατω μενει...
ενω εσυ που πανηγυριζεις που βγηκες CH.League στο μπασκετ που πρεπει να χωθεις?Αλλα τετοιοι γραφικοι ειστε οι μπαογκτζηδες...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
επειδη μερικοι για να μην πω ολοι ειστε ψιλοασχετοι με ΠΑΟΚ και απο τα ζορια σας λετε μαλακιες οριστε η ανακοινωση

Οι Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνουν ότι μετά την λήξη του αγώνα με τον βάζελο θα ακολουθήσει πορεία και γιορτή στον Λευκό Πύργο για να γιορτάσουμε τα 90 χρόνια της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας.

Καλεσμένος όλος ο λαός.

ουτε την πρωτια στα πλει οφ γιορταζουμε ουτε τιποτα....τα 90 χρονια της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας γιορταζουμε...

Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ...

τσαμπιονς λιγκ σε ποδοσφαιρο μπασκετ βολλευ τρελα γουσταρα ΠΑΟΚΑΡΑ και ασε τους αλλους να σε ζηλευουν!!!! :rockon: :rockon:
Για του λογου το αληθες,τι εγραψε ο τυπος...

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16

Και να φανταστείς ήταν το πιο γρήγορο σπερματοζωάριο...σκέψου τα άλλα πως θα έβγαιναν! :grin:

o eksapodw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
γεια σας ΠΑΟΚΑΡΕΣ μου επειδη μου εχουν κανει εμπαργκο και δεν μαφηνουν να γραψω στο τοπικ των γαυρων μια χαρη σας ζηταω...ας παρει καποιος αυτο το ποστ και ας το παραθεσει στο τοπικ τους γιατι δεν τους βλεπω καλα τους γαυρους μετα το χτεσινο κλαρινο στο πολο...

rapau gp07 antsthenis kostas rapths antzelo και ο αυτιστικος brabus67 ΠΑΤΩΝΕΤΕ??????

που ειστε βρε απο χτες???ΑΜΠΕΛΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ολοι απο χτες το βραδυ σας ψαχνουμε...να παμε νικολουλη???  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.336
Πόντοι
5.006
αρπα την λασπη μου τρυπιε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:
γεια σας ΠΑΟΚΑΡΕΣ μου επειδη μου εχουν κανει εμπαργκο και δεν μαφηνουν να γραψω στο τοπικ των γαυρων μια χαρη σας ζηταω...ας παρει καποιος αυτο το ποστ και ας το παραθεσει στο τοπικ τους γιατι δεν τους βλεπω καλα τους γαυρους μετα το χτεσινο κλαρινο στο πολο...

rapau gp07 antsthenis kostas rapths antzelo και ο αυτιστικος brabus67 ΠΑΤΩΝΕΤΕ??????

που ειστε βρε απο χτες???ΑΜΠΕΛΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ολοι απο χτες το βραδυ σας ψαχνουμε...να παμε νικολουλη???   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.336
Πόντοι
5.006
τον ενα τον βρηκαμε κομπλε μενουν αλλοι 5...ζοριστηκε τοσο πολυ που ειχε παει για χεσιμο..  :uglystupid: :uglystupid:
ενημερωσε και τους αλλους οτι τους ψαχνουμε   :2funny: :2funny:
τυπε δεν ξερω αν το καταλαβες,αλλα μας κοροιδευεις για την μεγαλυτερη επιτυχια μας τα τελευταια 14 χρονια στο πολο και την 2η μεγαλυτερη επιτυχια στην ιστορια μας...μετα παρεξηγιεστε που σας λεμε μπουγατσες....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

o eksapodw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
τυπε δεν ξερω αν το καταλαβες,αλλα μας κοροιδευεις για την μεγαλυτερη επιτυχια μας τα τελευταια 14 χρονια στο πολο και την 2η μεγαλυτερη επιτυχια στην ιστορια μας...μετα παρεξηγιεστε που σας λεμε μπουγατσες....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αν δεν το καταλαβες δεν σας κοροιδευω γιαυτο...επειδη εξαφανισττηκατε σας δουλευω βρεεεεεεε...απο χτες το τοπικ σας ειναι αθικτο σαν να μην εγινε τιποτα...ενω ολοι ξερουμε πως φαγατε κροατικη τσαπου...
ενας απο σας που μας τα πρηζατε τοσο καιρο για την ομαδαρα του πολο (και συ μεσα) δεν βρεθηκε να συγχαρει την ομαδα να πει δεν πειραζει

μετα παρεξηγιεστε που σας λεμε ζορικλες αφου ειστε.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom