azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 218
- Like
- 17.792
- Πόντοι
- 38.177
Θα πας λευκο πυργο?
πηραμε κυπελλο η πρωταθλημα για να παω;;;;;;;;;;;; :S :S :SΘα πας λευκο πυργο?
πηραμε κυπελλο η πρωταθλημα για να παω;;;;;;;;;;;; :S :S :S
Το Σαββατο θα γινει το παρτι του ΤΣΟΥ,ΛΟΥ!!!!!Εσυ θα μου πεις,εγω απλα βλεπω οτι ζεις σε πελαγη ευτυχιας
πιος ηταν ο αρχικος στοχος της ομαδας;;;;;;;;να βγει στα προκριματικα του τσου-λου...το πετυχε και χαιρομαι....κατσε να δεις τον ΠΑΟΚ να παιζει πρκριματικα του τσου-λου....και να μην ξεχνιωμαστε..ΕΙΣΑΙ ΓΑΜΜΑ ΕΘΝΙΚΗ...Εσυ θα μου πεις,εγω απλα βλεπω οτι ζεις σε πελαγη ευτυχιας
;) ;)Το Σαββατο θα γινει το παρτι του ΤΣΟΥ,ΛΟΥ!!!!!
Το Σαββατο θα γινει το παρτι του ΤΣΟΥ,ΛΟΥ!!!!!
Ρε σκωληκα τι θες ?? Να τους φερω εξω απο το σπιτακι σου!Συμβαινει τωρα!!!
Μπαογκια πανε στο λευκο πυργο για να πανηγυρισουν
Γελανε κι οι πετρες λεμε
Ρε σκωληκα τι θες ?? Να τους φερω εξω απο το σπιτακι σου!
Για σκεψου ρε τυπε λιγο. Λογικο δεν ειναι να χαιρονται για τη πρωτη θεση;Ρε φιλε,πες μου πραγματικα,ποσο καθυστερημενος λαος μπορει να ειστε ωστε να χαιρεστε την πρωτια στα πλει ωχ
Πραγματικα απορω ωρες ωρες με το μαχαλα σας
Για σκεψου ρε τυπε λιγο. Λογικο δεν ειναι να χαιρονται για τη πρωτη θεση;
Που ειναι το κακο να πανε να πανηγυρισουν το γεγονος οτι θα παιξουν τσαμπιονς λινγκ; Αν επιαζε η δικια σου ομαδα (δεν ξερω τι εισαι) δεν θα πανηγυριζες; Και επιτελους, σαν ΕΛΛΗΝΕΣ επρεπε να ευχομαστε ολοι, για ολες τις ομαδες, να πανε οσο πιο μακρια μπορουν στην ευρωπη. Καλο ειναι και για το ποδοσφαιρο μας και για τις ομαδες και για τους φιλαθλους.Ναι ρε τυπε αλλα σε λογικα πλαισια,οχι να πηγαινουν στο λευκο πυργο για πανηγυρια,δεν πηραν καμια κουπα η κανενα τιτλο :S
Ο σκωληκας ειναι ηλιθιος ρε παιδια μην του απαντατε δεν θα παρεξηγηθει
Αφου εισαι ηλιθιος ρε μαλακα τι να κατσω να ασχοληθω μαζι σου.Ψαξε πρωτα κατι και μετα ελα να μας την πεις, βλεπεις ηταν κανονισμενο και με ανακοινωση οτι μετα το ματς θα γινει αυτο που εγινε,μονο εσυ θα μπορουσες να γραψεις οτι βγηκαμε να πανηγυρισουμε την πρωτη θεση στα πλευ οφ.Αυτη η εξυπνάδα και οι τεκμηριωμένες απόψεις σου,απλα με ξεπερνανε.
Δλδ ποσο ποιο άσχετος και στενομυαλος να ειναι ένας μπαουγκτζης;