jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.337
- Πόντοι
- 3.820
το εχω παιξει ηδη...1-2...αν μου βρειτε εισητηριο ερχομαι παντως μαζι σας!!εφοσον το πιστευεις το παιζεις στο στοιχημα.....βαλε ενα σπιτι στο διπλο
το εχω παιξει ηδη...1-2...αν μου βρειτε εισητηριο ερχομαι παντως μαζι σας!!εφοσον το πιστευεις το παιζεις στο στοιχημα.....βαλε ενα σπιτι στο διπλο
αυτο με τον κονσεισαο βγαλ το..ητανε μαυρη μερα για εσας μεσα στο βικελιδης!!ρε μλκ μπουλη με έκανες και γελασα!
θα βρεις εισητηρια...καθημερινη ειναι ο αγωνας....σε ολες τις θυρες θα εχει....το εχω παιξει ηδη...1-2...αν μου βρειτε εισητηριο ερχομαι παντως μαζι σας!!
ε μαζι σας θελω να ερθω ρε...μονος τι να παω!!θα βρεις εισητηρια...καθημερινη ειναι ο αγωνας....σε ολες τις θυρες θα εχει....
σε Κερναω εισιτήριο! και δεν τα θυμάσαι καλα τα γράμματα στο ατιτλιδης!αυτο με τον κονσεισαο βγαλ το..ητανε μαυρη μερα για εσας μεσα στο βικελιδης!!
θα ερθω ρε τρελε αν παμε μαζι...το ατιτλιδης τι το θελες;ξεσκιστηκατε να περνετε τιτλους εσεις και μας την λες;οπως και να το κανεις εχω κατεβει 6 φορες λευκο πυργο στη ζωη μου..εσυ ποσες;σε Κερναω εισιτήριο! και δεν τα θυμάσαι καλα τα γράμματα στο ατιτλιδης!
τώρα με το Βόλλεϋ κατεβαινω κάθε χρόνο!θα ερθω ρε τρελε αν παμε μαζι...το ατιτλιδης τι το θελες;ξεσκιστηκατε να περνετε τιτλους εσεις και μας την λες;οπως και να το κανεις εχω κατεβει 6 φορες λευκο πυργο στη ζωη μου..εσυ ποσες;
ο λαος του αρη ειναι μπασκετικος....εμεις οταν παιρναμε ευρωπαικους τιτλους δεν κατεβαιναμε λευκο πυργο; αν βαλεις τα κυπελλα και το πρωταθλημα παλι περισοτερες φορες κατεβηκαμε λευκο πυργο βαλε και το βολευ.....θα ερθω ρε τρελε αν παμε μαζι...το ατιτλιδης τι το θελες;ξεσκιστηκατε να περνετε τιτλους εσεις και μας την λες;οπως και να το κανεις εχω κατεβει 6 φορες λευκο πυργο στη ζωη μου..εσυ ποσες;
το θεμα ειναι να κατεβεις....αν το παρεις και κατσεις σπιτι οι αναμνησεις ειναι 0!!ο λαος του αρη ειναι μπασκετικος....εμεις οταν παιρναμε ευρωπαικους τιτλους δεν κατεβαιναμε λευκο πυργο; αν βαλεις τα κυπελλα και το πρωταθλημα παλι περισοτερες φορες κατεβηκαμε λευκο πυργο βαλε και το βολευ.....
εσυ τι λες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;εχω κατεβει αρκετες φορες....απλα ΠΟΤΕ δεν πηγα στο αεροδρομιο για υποδοχητο θεμα ειναι να κατεβεις....αν το παρεις και κατσεις σπιτι οι αναμνησεις ειναι 0!!
το βραδυ θα ξερω....αν ειναι να παω γηπεδο....αν θα παω το βραδυ θα σου στειλω μηνυμα
Υποδοχή ΦΙΛΟΜΕΝΟ!εσυ τι λες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;εχω κατεβει αρκετες φορες....απλα ΠΟΤΕ δεν πηγα στο αεροδρομιο για υποδοχη
δωσε κανα στανταρ στο στοοιχημα....να στειλω φιλια στα μπουκια.....την αλλη φορα για ενα ματς χασαμε το απολυτοΑσε το γήπεδο,εχω ανάγκη απο μια Βιζιτα!!!