Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
το βραδυ θα ξερω....αν ειναι να παω γηπεδο....αν θα παω το βραδυ θα σου στειλω μηνυμα :hi: :hi: :hi: :hi:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.337
Πόντοι
3.820
σε Κερναω εισιτήριο! :boobies: και δεν τα θυμάσαι καλα τα γράμματα στο ατιτλιδης! :grin:
θα ερθω ρε τρελε αν παμε μαζι...το ατιτλιδης τι το θελες;ξεσκιστηκατε να περνετε τιτλους εσεις και μας την λες;οπως και να το κανεις εχω κατεβει 6 φορες λευκο πυργο στη ζωη μου..εσυ ποσες;

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.730
Πόντοι
10.326
θα ερθω ρε τρελε αν παμε μαζι...το ατιτλιδης τι το θελες;ξεσκιστηκατε να περνετε τιτλους εσεις και μας την λες;οπως και να το κανεις εχω κατεβει 6 φορες λευκο πυργο στη ζωη μου..εσυ ποσες;
τώρα με το Βόλλεϋ κατεβαινω κάθε χρόνο! :2funny:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ο λαος του αρη ειναι μπασκετικος....εμεις οταν παιρναμε ευρωπαικους τιτλους δεν κατεβαιναμε λευκο πυργο; αν βαλεις τα κυπελλα και το πρωταθλημα παλι περισοτερες φορες κατεβηκαμε λευκο πυργο :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: βαλε και το βολευ.....

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.337
Πόντοι
3.820
ο λαος του αρη ειναι μπασκετικος....εμεις οταν παιρναμε ευρωπαικους τιτλους δεν κατεβαιναμε λευκο πυργο; αν βαλεις τα κυπελλα και το πρωταθλημα παλι περισοτερες φορες κατεβηκαμε λευκο πυργο :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: βαλε και το βολευ.....
το θεμα ειναι να κατεβεις....αν το παρεις και κατσεις σπιτι οι αναμνησεις ειναι 0!!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
το θεμα ειναι να κατεβεις....αν το παρεις και κατσεις σπιτι οι αναμνησεις ειναι 0!!
εσυ τι λες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;εχω κατεβει αρκετες φορες....απλα ΠΟΤΕ δεν πηγα στο αεροδρομιο για υποδοχη :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.730
Πόντοι
10.326
εσυ τι λες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;εχω κατεβει αρκετες φορες....απλα ΠΟΤΕ δεν πηγα στο αεροδρομιο για υποδοχη :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
Υποδοχή ΦΙΛΟΜΕΝΟ! :grin:

ΦΙΛΟΜΕΝΟ! ΦΙΛΟΜΕΝΟ!
ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ Να ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ
Γκαβλωμενο! :rockon: :rockon: :rockon:

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
σε κάποια site παιζει με πανηγυρικο τρόπο οτι μαζεύτηκε η πλειοψηφία των ενωσεων, καποια κρατουν επιφυλακτική στάση και υπάρχουν και κάποια απο τα θεωρητικα μεγάλα και ουδετερα που δεν αναφέρουν τιποτα για τη συγκεντρωση των ενωσεων, σαν να μη συμβαίνει.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.730
Πόντοι
10.326
[size=70pt]Αυτοκρατορία εντός των τειχών.......[/size] :rockon: :rockon: :rockon:

Ευκαιρία είναι αύριο να δώσουμε ένα δείγμα βιασμού στην κλαψο-βαζελα! :wanker: :wanker: :wanker:

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τέρας ευφυίας ο κουτρουμπής: "πάμε μόνο για τη νίκη"

γιιατι βρε αγόρι μου και το X επιτυχια ειναι σε εκτός έδρας ντέρμπι

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Ο βαζελος παει μονο για νικη γιατι αυτο τον βολευει αν θελει να βγει πρωτος.Εμεις παμε για δυο αποτλεσματα αλλα καλυτερα ειναι να τα δωσεις ολα για την νικη γιατι καμια φορα στην ισοπαλια μπαινει ενα και μετα κλεινονται αυτοι και δυσκολα ισοφαριζεις. :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom