η εννοια μεγαλη ομαδα στην ελλαδα εχει παρεξηγηθει και παρερμηνευεται απο τον καθενα οπως γουσταρει..μην ψαχνεις να βρει ρε ιπποτη...
λες ειναι οι 4 μεγαλες ομαδες???οκ...θα γυρισει να σου πει ενας λαρισαιος εγω γτ να μην ειμαι που εχω ενα πρωταθλημα λιγοτερο απο ΠΑΟΚ...
ο αρης γτ να μμην ειναι που εχει πρωταθληματα τοτε που επαιζε με τους ναζι??
γιαυτο σου λεω ειναι τελειως υποκειμενικο....και ο καθενας θα λεει το δικο του..
βεβαια στη συνειδηση του κοσμου εχει επικρατησει οτι 4 ειναι οι μεγαλες ομαδες γιαυτο ζοριζονται οι αριανοι...τους τσουζει αυτο...
θα μπουμε σε αριθμολαγνια και θα χασουμε το νοημα...αστο σου λεω...
οσο για αυτο που λες δεν μιλαω για τις παε ανωνυμες εταιρειες...μιλαω για τον συλλογο ΠΑΟΚ...και μονο αυτο....
Eιναι η δυναμικη του κοσμου και και αλλο που ξεχνανε πολλοι - το τι εχεις κανει στην ΕΥΡΩΠΗ. Ο ΠΑΟΚ οπως και να το κανουμε εχει κοιταξει στα ματια τη Μπαγιερν και τη Ναπολι του Μαραντονα, εχει αποκλεισει Αρσεναλ και Τοτεναμ και Μαλιν ( κυπελλουχος Ευρωπης τοτε ).
Ο Αρης περα απο τις νικες με την Ατλετικο τι εχει κανει? Η Λαρισα? Επισης ειναι οι θεσεις που καταλαμβανει στο πρωταθλημα. ο ΠΑΟΚ καθε χρονο απο 5ος και πανω εκτος απο ελαχιστες φορες. Ο Αρης? Η Λαρισα? Οι νικες συνολικα στην κατηγορια, οι νικες στα μεταξυ τους κλπ.
Αν παιξει ας πουμε Παναιτωλικος-ΠΑΟΚ και ερθει 3-0 θα κανει αισθηση. Ο Αρης θυμαμαι ειχε χασει 5-1 απο την Καλαματα, 4-0 απο την Ξανθη και η ζωη συνεχιζεται.
Οσο για τη Λαρισα, ας ανεβει πρωτα Α εθνικη και μετα τα ξαναλεμε . Ουτε οι ιδιοι οι monster δε μπορουν να συγκρινουν Λαρισα και ΠΑΟΚ.
Υπαρχουν δηλαδη στοιχεια για να το τεκμηριωσεις αυτο. Δε τα λεω αυτα για να προσβαλλω τον Αρη η τη Λαρισα, σεβομαι τις ομαδες αυτες. Και θα ηθελα οχι μονο να ηταν στην Α αλλα να πρωταγωνιστουσαν και να ειχαν και τιτλους. Θα ηταν πολυ καλο για το ελληνικο ποδοσφαιρο.
Αλλα απλα καταγραφω το τι βλεπω με βαση τα στοιχεια