travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 3.870
σε αυτα που γραφω βρισκεις πουθενα οτι κανω λαθος;Καλα στα λογια και γω παιρνω το τσαμπιονς λιγκ,στην ουσια τι θα γινει.
σε αυτα που γραφω βρισκεις πουθενα οτι κανω λαθος;Καλα στα λογια και γω παιρνω το τσαμπιονς λιγκ,στην ουσια τι θα γινει.
ελπιζω να μας διαβαζει ο κροατης![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το μεγαλυτερο σου λαθος ειναι οτι εισαι τραβεστολαγνοςσε αυτα που γραφω βρισκεις πουθενα οτι κανω λαθος;
εχουμε και λεμε...κατσε χαρισης τσιμιροτ τζιολης....μεγαλυτερος ο τζιολης που κοντευει τα 30...πεσμου τους αντιστοιχους του γαυρου και τι ηληκια εχουν..Αυτο θα ειχε μια βαση αν προπονουσες εσυ τον ΠΑΟΚ τυπε και οχι ο Τουντορ![]()
;) ;) ;) ;) ;)Το μεγαλυτερο σου λαθος ειναι οτι εισαι τραβεστολαγνος![]()
Ενταξει ρε τρελαμενε τι σχεση εχει η ηλικια..Στο πρωτο γυρο παιξανε 20 λεπτα σου βαλανε 2 γκολ μετα γεια σας.Αραξαν.Τι μου συγκρινεις δηλαδη ηλικια,ο Ροναλντο ειναι 32 και ο Πλατελλας 26,ειναι καλυτερος δηλαδη ο Πλατελλας;εχουμε και λεμε...κατσε χαρισης τσιμιροτ τζιολης....μεγαλυτερος ο τζιολης που κοντευει τα 30...πεσμου τους αντιστοιχους του γαυρου και τι ηληκια εχουν..
Ενταξει ρε τρελαμενε τι σχεση εχει η ηλικια..Στο πρωτο γυρο παιξανε 20 λεπτα σου βαλανε 2 γκολ μετα γεια σας.Αραξαν.Τι μου συγκρινεις δηλαδη ηλικια,ο Ροναλντο ειναι 32 και ο Πλατελλας 26,ειναι καλυτερος δηλαδη ο Πλατελλας;![]()
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ....η δεν θελεις να καταλαβεις...ο καμπιασσο με τον τσορι ηταν πολυ πιο εμπειροι απο ολους τους βελγους αλλα κανανε ΚΛΑΡΙΝΟ γιατι δεν τους βασταγαν τα ποδια τουσΑΣΦΑΛΩΣ ο γαυρος εχει ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΗ ΟΜΑΔΑ...αλλα αν το ματς το πας στην ταχυτητα και στον τσαμπουκα το πηρες...Ενταξει ρε τρελαμενε τι σχεση εχει η ηλικια..Στο πρωτο γυρο παιξανε 20 λεπτα σου βαλανε 2 γκολ μετα γεια σας.Αραξαν.Τι μου συγκρινεις δηλαδη ηλικια,ο Ροναλντο ειναι 32 και ο Πλατελλας 26,ειναι καλυτερος δηλαδη ο Πλατελλας;![]()
ρε φιλαρακι εδω περα το εχουμε κανει κρατικο ιεκ προπονητηκης...παραδιδουμε δωρεαν μαθηματα........Bλεπω απαρτια αμπαλαεα και με πιανουν τα γελια.....κανενας βεβαια δεν εχει καταλαβει τι εχει συμβει στην ομαδα και ναι,οντως εχουμε πιθανοτητες να γαμησουμε τον γαυρο...
με δυο λογια λοιπον......Η προσθηκη στην ομαδα ενος στοπερ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ και η σταδιακη ενσωματωση του στο πνευμα και το υλικο της ομαδας μεσω των παιχνιδιων και των προπονησεων ,εχει αρχισει να αποδιδει καρπους,ιδιαιτερα στον τομεα της ισορροπιας των γραμμων....οταν οι μεσοι της ομαδος νιωθουν ασφαλεια στα μετοπισθεν, τοτε τα ανεβασματα τους ειναι καλυτερα ,συχνοτερα και πατανε πιο πολυ στην περιοχη του αντιπαλου...σε παλαιοτερα ποστ σας ειχα γραψει πως με χαριση και τσιμιροτ η ομαδα ανεβαινει μια ταχυτητα...με μυστακιδη 2ο επιθετικο στο 3-5-2 του κροατη ,η ομαδα ειναι τουρμπο....με τον γαυρο δεν χρειαζεται φορ περιοχης ...ΜΕ ΜΑΚ-ΜΥΣΤΑ ΔΙΔΥΜΟ θα ψαχνουν τα σεντερ μπακ του γκει τον κωλο τους...Μονο ο πλαινος παικτης τους με το σημαιακι μπορει να τους γλυτωσει και ειναι ο μονος που φοβαμαι....ταχυδυναμικα η ομαδα δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο τον αντιπαλο και οσοι εχετε μεινει στο ματς του α γυρου θε δειτε αλλο εργο προσεχως....το μονο ερωτημα ειναι αν θα καταφερει ο ροντριγκεζ να μπει ,αντι του λεοβατς....αν ειχαμε και αυτον σε πληρη ετοιμοτητα ,το δωρο των μπουκς θα εφτιαχνε κοσμο και κοσμακη!!! ;)
ρε φιλαρακι εδω περα το εχουμε κανει κρατικο ιεκ προπονητηκης...παραδιδουμε δωρεαν μαθηματα.....
τυπε στο τσακ ειμαι να αρχισω να δινω συνδρομη,μαθαινω πολλα πραγματα τσαμπα και εχω τυψεις!
![]()
αύριο Σκούπα στα χαφ κάτσε και δίδυμο παραδίπλα χαριση - Τσιμιροτ!![]()
![]()
![]()
για τα περσινα τον λέω έτσι!η τζαβελιττα οπως λες αγαπητε μπουξ απο την αρχη της σεζον ειναι μονιμως στους διακριθεντες...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βελλίδης
Χατζί. Βιτορ. Τζαβελιττα
Κάτσε
Τσιμιροτ. Χαρίσης
Κιτσιου. Λεοβατς
Μυστακίδης
Μακ
Μάθετε μπαλιτσα Ταγαρια!![]()