Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
φιλε μου μπορεις να μου απαντησεις σε παρακαλω στην ερωτηση που σου εκανα???
εκτος αν ειναι τακτικη σου να απαντας επιλεκτικα σε οσους και οποτε θελεις εσυ....

αντε γιατι κανω υπομονη πολυ με σας του αριανους που ασχολειστε συνεχεια στο τοπικ του ΠΑΟΚ...καταλαβαινω οτι υπαρχει γνωριμια και φιλια με καποια ατομα εδω αλλα ολα εχουν κ καποια ορια...αν θελετε να το κανετε κλειστο κλαμπ γραψτε αλλου

περιμενω μια απαντηση ανν το ουιπεστ αρηθ 10-1 ειναι η μεγαλυτερη ηττα ελληνικης ομαδας στην ερυωπη

ευχαριστω
Κανε μυνηση μορτη,το παρακαναν!

o eksapodw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Οχι τυπε δεν γινονται αυτα εδω λαθος κανεις.Σιγουρα δεν ειμαστε εκκλησια αλλα μαλλον εισαι νεος στο σαιτ και δεν γνωριζεις οτι οι αθηναιοι και κυριος οι γαυροι οταν βριζουν εδω περα δεν τρεχει τιποτα και οταν πας στο δικο τους θεμα να πεις κατι (οχι απαραιτητα να τους βρισεις) το λιγοτερο το διαγραφουν το μνμ σου.Αυτο λεω αν με καταλαβες, τα ερπετα εκτος ειπαμε οτι μας τα κανουν τσουρεκια μερικες φορες δεν κανουν τους καμποσους με ξενα @@ οπως καποιοι αλλοι  ;)

φιλε μου μπορει να εχω λιγα μηνυματα αλλα νεος στο σαιτ δεν ειμαι πιστεψε με...καταλαβαινω την προσπαθεια σου να προστατεψεις τα φιλαρακια σου αλλα μην το κανεις αυτο...σας παρακολουθω καιρο και φαινεται ασχημο....
εγω μια ερωτηση εκανα στο μαξιμο555 και συ μου το γυρνας στους αθηναιους και οτι διαγραφουν το μηνυματα σου...δεν με νοιαζουν τι κανουν οι αλλοι

αν κ παντου ο καθενας θελει τον τροπο του αρκει να το καταλαβεις...

o eksapodw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Κανε μυνηση μορτη,το παρακαναν!

μηπως ξερεις εσυ αν το ουιπεστ αρηθ 10-1 ειναι η μεγαλυτερη ντροπη ελληνικης ομαδας???

γτ βλεπω απο ειρωνεια καλα παμε να απαντησουμε καμια ερωτηση μπααααα δεν παιζει εκει ζοριζομαστε

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
μηπως ξερεις εσυ αν το ουιπεστ αρηθ 10-1 ειναι η μεγαλυτερη ντροπη ελληνικης ομαδας???

γτ βλεπω απο ειρωνεια καλα παμε να απαντησουμε καμια ερωτηση μπααααα δεν παιζει εκει ζοριζομαστε
Εχεις καθολου σχεση με το αθλημα η απλα εισαι κι εσυ μπαουγκτσης ναουμ οπαδος της μαλαματινας?Τα χρονια που εχασα 9-1 (και οχι 10-1 ασχετε!) η λεξη "αμυνα"
             υπηρχε οσο κια η λεξη cybersex!!Και οι γριες χασανε με το ιδιο σκορ θα πρεπε να ξερεις,οπως κι εσεις χασατε 6-0 απο μια ανυπαρκτη ομαδα της αυστριας,η αεκ 7-2 απο μονακο κτλ.
             Ουιπεστ τοτε ασχετε ισοδυναμουσε με την σημερινη Ρεαλ η Μπαρτσελονα,ετσι να μαθαινεις μπας και σου φυγει το κομπλεξ.Και τωρα που σου απαντησα εσυ θα μου πεις ποσο βαρος εχει μια φανελλα
ομαδας με τεραστιο μπατζετ για τα ευρωπαικα (οχι μονο ελληνικα)δεδομενα που την γλενταει ο καθε πικραμενος μεσα εξω?

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
30.160
Πόντοι
34.538
Εχεις καθολου σχεση με το αθλημα η απλα εισαι κι εσυ μπαουγκτσης ναουμ οπαδος της μαλαματινας?Τα χρονια που εχασα 9-1 (και οχι 10-1 ασχετε!) η λεξη "αμυνα"
             υπηρχε οσο κια η λεξη cybersex!!Και οι γριες χασανε με το ιδιο σκορ θα πρεπε να ξερεις,οπως κι εσεις χασατε 6-0 απο μια ανυπαρκτη ομαδα της αυστριας,η αεκ 7-2 απο μονακο κτλ.
             Ουιπεστ τοτε ασχετε ισοδυναμουσε με την σημερινη Ρεαλ η Μπαρτσελονα,ετσι να μαθαινεις μπας και σου φυγει το κομπλεξ.Και τωρα που σου απαντησα εσυ θα μου πεις ποσο βαρος εχει μια φανελλα
ομαδας με τεραστιο μπατζετ για τα ευρωπαικα (οχι μονο ελληνικα)δεδομενα που την γλενταει ο καθε πικραμενος μεσα εξω?
Ωραιο ανεκδοτο αυτο με την ΟΥΙΠΕΣΤ...
Σαν τη σημερινη ΡΕΑΛ ητανε??
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θα εχει δηλαδη πολλα ευρωπαικα τροπαια!!!!
Ρε τι αλλο θα ακουσουμε απο τους τρακτερωτους?

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66

Το Ουγγρικο ποδοσφαιρο εκεινα τα χρονια απειχε ετη φωτος απο το ελληνικο,αμφιβαλλεις?

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Tο έτος 1969 σηματοδοτεί την χρυσή εποχή της ομάδας, καθώς κατακτά το πρωτάθλημα και φτάνει στον τελικό του Κυπέλλου Διεθνών Εκθέσεων όπου ηττάται με συνολικό σκορ 6-2 από την Newcastle United. Εκείνη η ομάδα της Ουίπεστ θα κατακτήσει 7 σερί πρωταθλήματα Ουγγαρίας (1969-1975) σκοράροντας ασταμάτητα και σημειώνοντας ακριβώς 500 τέρματα. Παράλληλα, φτάνει σχεδόν κάθε χρονιά στα προημιτελικά του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης, ενώ την σεζόν 1973/74 θα προκριθεί και στα ημιτελικά του θεσμού όπου αποκλείστηκε από την μετέπειτα κάτοχο του τίτλου Μπάγερν Μονάχου.
                Τελειως ασημη!Α ρε μπαογκια,μ αρεσει που θελετε να σας παιρνουν και στα σοβαρα...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.738
Πόντοι
3.870
Εχουμε και λεμε....εχουμε παιξει με μπαρτσα που την εχουμε κερδισει στην τουμπα....εχουμε παιξει με ναπολι με μαραντονα και καρεκα...εχουμε παιξει με την μπαγιερ που για να μας αποκλησει πηγαμε στα πεναλτυ και ενα πεναλτυ το χτυπησαν 3 φεορες....εχουμε κανει το λονδινο εξοχικο εχοντας αποκλησει αρσεναλ και τοτεναμ οπως και την κπρ...εχουμε αποκλησει την φενερ....εχουμε νικησει εκτος εδρας την ντορμουτ και παει λεγοντας...ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΙΑΝΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ....αντε γιατι περα της πλακας εχουμε μπερδεψει την βουρτσα με την πουτσα εδω μεσα...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Εχουμε και λεμε....εχουμε παιξει με μπαρτσα που την εχουμε κερδισει στην τουμπα....εχουμε παιξει με ναπολι με μαραντονα και καρεκα...εχουμε παιξει με την μπαγιερ που για να μας αποκλησει πηγαμε στα πεναλτυ και ενα πεναλτυ το χτυπησαν 3 φεορες....εχουμε κανει το λονδινο εξοχικο εχοντας αποκλησει αρσεναλ και τοτεναμ οπως και την κπρ...εχουμε αποκλησει την φενερ....εχουμε νικησει εκτος εδρας την ντορμουτ και παει λεγοντας...ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΙΑΝΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ....αντε γιατι περα της πλακας εχουμε μπερδεψει την βουρτσα με την πουτσα εδω μεσα...
Δεν εχει πει κανεις πως δεν ειχες επιτυχιες και μαλιστα μεγαλες,για μενα Αρσεναλ και Μπαγιερν ηταν επη.Οι επιτυχιες οι δικες μου ειναι γνωστες (Μπενφικα,Περουτζια,Σαραγοσα,Ατλετικο).Και αν ειχα λεφτα προεδρο θα εκανα και πολλες αλλες,σιγουρα και εγχωριες,οχι σαν κατι περιγελους της πολης :2funny: :2funny:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.738
Πόντοι
3.870
Δεν εχει πει κανεις πως δεν ειχες επιτυχιες και μαλιστα μεγαλες,για μενα Αρσεναλ και Μπαγιερν ηταν επη.Οι επιτυχιες οι δικες μου ειναι γνωστες (Μπενφικα,Περουτζια,Σαραγοσα,Ατλετικο).Και αν ειχα λεφτα προεδρο θα εκανα και πολλες αλλες,σιγουρα και εγχωριες,οχι σαν κατι περιγελους της πολης :2funny: :2funny:
λεπτομερεια...τις επιτυχιες αυτες ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΦΡΑΓΚΑΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ... ;) ;) ;) ;) ;) ;)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
λεπτομερεια...τις επιτυχιες αυτες ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΦΡΑΓΚΑΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ... ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Για αυτο και μιλησα για επη.Οπως κι εγω αλλωστε τις εκανα αφραγκος...Το θεμα ειναι τοσα χρονια με χοσαδα που εισαι και τι κανεις...

o eksapodw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1

ειδες που τελικα το ηξερες και τοση ωρα μου εκανες το δυσκολο για να απαντησεις???επιτηδες το εγραψα 10-1 να δω αν το ηξερες....

εγω δεν στεκομαι στο τι ηταν η ουιπεστ εκεινη την εποχη αν κ αυτα που γραφεις για σημερινη ρεαλ δειχνουν ποσο ασχετος εισαι...σου επιστεφω και τον χαρακτηρισμο κιολας...εγω απλα ρωτησα ειναι η ηττα του αρη η μεγαλυτερη ελληνικης ομαδας σην ευρωπη???ναι η οχι ειναι η απαντηση δεν χρειαζοταν να γραψεις ολα αυτα...

η ιστορια εχει γραψει ουιπεστ-αρηθ 9-1 και ο ΠΑΟΚ εχει τη μεγαλυτερη εκτος εδρα νικη στην ευρωπη....
εσεις ειστε η μοναδικη ομαδα που δεν εχετε χασει 40 χρονια στο γηπεδο σας αλλα εχετε αποκλειστει στα πεναλτι κιολας το 94...το θυμασαι η μηπως θες να στο θυμησω???δεν ξερω και την ηλικια σου

οσο για την ερωτηση που μου κανεις αν θες γινε πιο συγκεκριμενος γτ δεν την καταλαβα

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.973
Πόντοι
38.177

Ρε τσομπανο τι μιλάς εσυ;
Την ουίπεστ απο το στοίχημα την έμαθες,εδω παίζεις την Ξάνθη 1-2 και λήγει χ,μα τι ταγαρι εισαι ρε παιδί μου εσυ;

o eksapodw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Tο έτος 1969 σηματοδοτεί την χρυσή εποχή της ομάδας, καθώς κατακτά το πρωτάθλημα και φτάνει στον τελικό του Κυπέλλου Διεθνών Εκθέσεων όπου ηττάται με συνολικό σκορ 6-2 από την Newcastle United. Εκείνη η ομάδα της Ουίπεστ θα κατακτήσει 7 σερί πρωταθλήματα Ουγγαρίας (1969-1975) σκοράροντας ασταμάτητα και σημειώνοντας ακριβώς 500 τέρματα. Παράλληλα, φτάνει σχεδόν κάθε χρονιά στα προημιτελικά του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης, ενώ την σεζόν 1973/74 θα προκριθεί και στα ημιτελικά του θεσμού όπου αποκλείστηκε από την μετέπειτα κάτοχο του τίτλου Μπάγερν Μονάχου.
                 Τελειως ασημη!Α ρε μπαογκια,μ αρεσει που θελετε να σας παιρνουν και στα σοβαρα...

φιλε μου σορρυ κιολας αλλα ποσο χρονων εισαι και τα λες αυτα??απο τη μια μου λες η ουιπεστ ηταν η σημερινη ρεαλ κ μπαρστελονα που πανε καθε χρονο σχεδον τελικο τσου λου κ απο την αλλη μου βαζεις ενα κειμενο που βρηκες στο γουικιπιντια και λεει οτι εβαλε 500 τερματα στα χωρια της ουγγαριας...

εισαι μηπως απο εκεινους τους αριανους του ουγκα μπουγκα που οτι πει ο σουπα 3 και προσπαθεις να βρεις οτιδηποτε για να καλυψετε την ανυπαρξια σας???

αυτη ειναι η αληθεια αποδεχτειτε την...

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΤΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΥΙΠΕΣΤ-αρηθ 9-1
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ λομομοτιβ τιφλιδας-ΠΑΟΚ 0-7

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Το να πεις εναν μπαογκτση αμπαλο μαλλον ειναι τιμητικος χαρακτηρισμος...το χετε καψει εδω μεσα...

o eksapodw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
θα μου πεις ποσο βαρος εχει μια φανελλα

ε ναι οταν δεν μας συμφερουν αυτα που ακουμε η ευκολη λυση ειναι να πουμε τον αλλο κομπλεξικο ασχετο αμπαλο η οτι το εχει καψει...

περιμενω να μου εξηγησεις την ερωτηση που εκανες

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ε ναι οταν δεν μας συμφερουν αυτα που ακουμε η ευκολη λυση ειναι να πουμε τον αλλο κομπλεξικο ασχετο αμπαλο η οτι το εχει καψει...

περιμενω να μου εξηγησεις την ερωτηση που εκανες

Δε μου λες ρε μεγαλε, ξερωγωναουμε ξερωγω, τι μετραει η πιο μεγαλη ηττα ή η ΠΡΩΤΗ πιο μεγαλη ηττα???

o eksapodw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δε μου λες ρε μεγαλε, ξερωγωναουμε ξερωγω, τι μετραει η πιο μεγαλη ηττα ή η ΠΡΩΤΗ πιο μεγαλη ηττα???

ξερωγωναουμε ξερωγω το ενταξει ξεχασες...

η πιο μεγαλη ηττα μετραει...το ποτε εγινε δεν μετραει αν ηταν πρωτη η τελευταια
νομιζα οτι ειχες την μεγαλυτερη δεν το ηξερα για τη γρια...
κατι μαθαμε και σημερα εχει τα πρωτεια ο ΑΡΗΚΛΗΣ στην μεγαλυτερη ηττα....
ξεφτυλισμενοι ντροπη της θεσσαλονικης

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ξερωγωναουμε ξερωγω το ενταξει ξεχασες...

η πιο μεγαλη ηττα μετραει...το ποτε εγινε δεν μετραει αν ηταν πρωτη η τελευταια
νομιζα οτι ειχες την μεγαλυτερη δεν το ηξερα για τη γρια...
κατι μαθαμε και σημερα εχει τα πρωτεια ο ΑΡΗΚΛΗΣ στην μεγαλυτερη ηττα....
ξεφτυλισμενοι ντροπη της θεσσαλονικης
Ψιτ,μεγαλε,ριχτο στο ταβλι.Απο μπαλα δεν ξερεις την τυφλ(ιδ)α σου!! :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom