raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.265
- Πόντοι
- 5.006
εεεεεεεεεεεεεεεοοοοοοοοοοοο περασαμε τον νιονιο...εεεεεεεεεεεεεεοοοοοοοοοοοοοομαδα για γελια και για κλαματα...κολληριο γρηγορα
εεεεεεεεεεεεεεεοοοοοοοοοοοο περασαμε τον νιονιο...εεεεεεεεεεεεεεοοοοοοοοοοοοοομαδα για γελια και για κλαματα...κολληριο γρηγορα
ρε τρελε αυτοί αποκλείστηκαν!ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΑΚΟΛΟΥΘΩΩΩΩΩ
ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟΟΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΟΟ
στην κληρωση αυριο θελω τον βαζελο και αν δεν γινει αυτο τον γαυρακο τον πελατακο μας στο κυπελλο...σε διπλα ματς τον θελω να τν γλεντησω οπως παλια....
Τον βαζελο τυπε θα τον πετυχεις μετα τους 4 σιγουρα.ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΑΚΟΛΟΥΘΩΩΩΩΩ
στην κληρωση αυριο θελω τον βαζελο και αν δεν γινει αυτο τον γαυρακο τον πελατακο μας στο κυπελλο...σε διπλα ματς τον θελω να τν γλεντησω οπως παλια....
Ετσι ειναι ο αυθεντικος παοκτσης...με μια κουβεντα τα 'πε ολα!ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΑΚΟΛΟΥΘΩΩΩΩΩ
ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΑΚΟΛΟΥΘΩΩΩΩΩ
ρε αδερφια ΠΑΟΚΙΑ απο τους αλλοθρησκους το περιμενα να μην το καταλαβουν αλλα και απο σας... ολους τρελα τους πουλαμεεεε!!!!
παιδια ο βαζελος αποκλειστηκε??απο ποιον ρε σεις??για ενημερωστε....
και ενημερωστε και για το κυπελλο γ εθνικης σε ποια φαση ειναι η διοργανωση ζευγαρια και τετοια....
ρε αδερφια ΠΑΟΚΙΑ απο τους αλλοθρησκους το περιμενα να μην το καταλαβουν αλλα και απο σας... ολους τρελα τους πουλαμεεεε!!!!
παιδια ο βαζελος αποκλειστηκε??απο ποιον ρε σεις??για ενημερωστε....
και ενημερωστε και για το κυπελλο γ εθνικης σε ποια φαση ειναι η διοργανωση ζευγαρια και τετοια....
Ρε ακριβοπληρωμένοι μαλακες είπαμε να απλωσετε τις φανελλες,αλλά ρε σεις μας σκασατε!
Λεξοτανιλ χρειάστηκαμε.....
καλά που τον έκοψε τον Τούντορα και έβαλε στο ημίχρονο τα 2 μηχανάκια στο κέντρο Κάτσε και Γκολασα ! 4 μέρες να παίζαμε γκολ δεν θα μπαινε!
Εσυ πως το ειδες,για πες μας.Το μπασκετακι πως το ειδες?Η μετα το ματς με τον Θεο σταματησατε να ασχολειστε?υπαρχει κανας γαυρος η αρειανος να μας πει πως ειδε το παιχνιδι με την κουλα;;;;;;;;;;;νεκρικη σιωπη απλωνεται πανω απο το θεμα του γαυρου
απλα να σου θυμισω σε πιο θεμα γραφεις.....εγω δεν ασχολουμαι με το μπασκετ....δεν μου λες με πια ομαδα παιζεται αυριο; δεν παρακολουθω το ρεπορταζ του αρη..... ασπρα χωματα; κοκκινα χωματα ;;;;;;;;η εχετε ντερμπυ μεν καμπανιακο;;;;;;;;;;;;Εσυ πως το ειδες,για πες μας.Το μπασκετακι πως το ειδες?Η μετα το ματς με τον Θεο σταματησατε να ασχολειστε?
Μ'αρεσεις!!!Ο επομενος...απλα να σου θυμισω σε πιο θεμα γραφεις.....εγω δεν ασχολουμαι με το μπασκετ....δεν μου λες με πια ομαδα παιζεται αυριο; δεν παρακολουθω το ρεπορταζ του αρη..... ασπρα χωματα; κοκκινα χωματα ;;;;;;;;η εχετε ντερμπυ μεν καμπανιακο;;;;;;;;;;;;