χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.592
- Πόντοι
- 606
Mια πολη,μια ομαδα
Στον παοκ μονο πορνεςαδικεις το μπουρδελο εκει υπαρχει ιεραρχια πορνη τσατσα μπραβος..στον παοκ;
εσύ πες μου ρε Ταναπου χαρηκες εχθες???Στον παοκ μονο πορνες
θα χαρω αν παρω κυπελλο μαν.Χθες χαρηκα οσο χαιρομαι οταν νικαω ηρα,πανιωνιο,παοκ,αρη.εσύ πες μου ρε Ταναπου χαρηκες εχθες???
Και τι επρεπε να κανουν,να κλαινε;Κερδισα τον Ηρα με 5αρα και 4αρα με 10 παιχτες..Εσυ τι εκανες μαν με τον ηρα για πες μου.Ο χειροτερος γαυρος της δεκαετιας εσενα σε τελειωσε απο το πρωτο ημιχρονο και μετα εξυνε τα αρχιδια του.Η οχι;ξυσε τα αρχιδια σου και κατουρα λιγω...χθεσινο γατακι..τα ολε-ολε που κανανε οι παικτες σου που κερδισαν τον χειροτερο γαυρο απο το ξεκινημα του πρωταθληματος που επαιζε και με 9 παικτες.....κατουρα λιγο και μην γαμας πολυ...
Γιατι 3;Και περυσι επαιξα τον πουστη,και τον ρεζιλεψα.1 χρονο μονο δεν υπηρξαν ματς ΑΕΚ-πουστης.βρε εξυπνακια 3 χρονια περιμενες αυτο το παιχνιδι....υποτιμας την νουμοσυνη σου που το παιζεις υπερανω....για πεσμου ποι ηταν το περσινο αποτελεσμα αεκ-γαυρος;;;;;;;;;;;;;;;;;;; το προπερσινο μηπως γιατι δεν θυμαμαι....το παραπροπερσινο;;;μηπως τοτε εξυνες τα αρχιδια σου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
αδικεις το μπουρδελο εκει υπαρχει ιεραρχια πορνη τσατσα μπραβος..στον παοκ;Είμαστε
[size=70pt]ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ[/size]
ξυσε τα αρχιδια σου και κατουρα λιγω...χθεσινο γατακι..τα ολε-ολε που κανανε οι παικτες σου που κερδισαν τον χειροτερο γαυρο απο το ξεκινημα του πρωταθληματος που επαιζε και με 9 παικτες.....κατουρα λιγο και μην γαμας πολυ...θα χαρω αν παρω κυπελλο μαν.Χθες χαρηκα οσο χαιρομαι οταν νικαω ηρα,πανιωνιο,παοκ,αρη.
ξυσε τα αρχιδια σου και κατουρα λιγω...χθεσινο γατακι..τα ολε-ολε που κανανε οι παικτες σου που κερδισαν τον χειροτερο γαυρο απο το ξεκινημα του πρωταθληματος που επαιζε και με 9 παικτες.....κατουρα λιγο και μην γαμας πολυ...
βρε εξυπνακια 3 χρονια περιμενες αυτο το παιχνιδι....υποτιμας την νουμοσυνη σου που το παιζεις υπερανω....για πεσμου ποι ηταν το περσινο αποτελεσμα αεκ-γαυρος;;;;;;;;;;;;;;;;;;; το προπερσινο μηπως γιατι δεν θυμαμαι....το παραπροπερσινο;;;μηπως τοτε εξυνες τα αρχιδια σου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Και τι επρεπε να κανουν,να κλαινε;Κερδισα τον Ηρα με 5αρα και 4αρα με 10 παιχτες..Εσυ τι εκανες μαν με τον ηρα για πες μου.Ο χειροτερος γαυρος της δεκαετιας εσενα σε τελειωσε απο το πρωτο ημιχρονο και μετα εξυνε τα αρχιδια του.Η οχι;