ετσι ειναι ο γιαλαντζι και ο προβατοποιημενος οπαδος σαν και σενα δηλαδη...ο οπαδος ο κανονικος ειναι αυτος που τρεχει μεσα εξω με βροχη και χιονια με ζεστη και κρυο...αυτος που τρεχει παντου...οχι αυτος που επιλεγει παιχνιδια οπως ειπες παραπανω τι να παω να δω τον μαντζουρακη???οχι ρε την ομαδα σου θα πας να δεις...αλλα ετσι ειστε εσεις οι γαυροι γεματοι υπεροψια και αλλαζονεια τοσα χρονια...με την αρσεναλ και την μπαγερν και η καρδιτσομαγουλα θα το γεμιζε το γηπεδο...αλλα εχετε μαθει να σας γλυφουν δεν σας αρεσει η αντιθετη αποψη γιαυτο μολις βλεπετε τα ζορια το γυρνατε στα ποσα πρωταθληματα και στα ποσα κυπελλα εχετε...παρτε αλλα 30 συνεχομενα ουτε που μας νοιαζει εχετε καταστρεψει τα παντα και χερεστε...
οταν κερδιζατε την αρσεναλ σε αδιαφορο παιχνιδι να μην θυμηθω πως κανατε αστο καλυτερα...καλως η κακως η ντορντμουντ ειναι μεγαλυτερο μεγεθος απο την αρσεναλ(την οποια εγω απεκλεισα πρωτος τη χρονια που πηρε πρωταθλημα μην το ξεχναμε) εχει και τσου λου αλλωστε...η ιστορια θα γραψει ντορντμουντ -ΠΑΟΚ 0-1 το οποιο ειναι μεγαλυτερο διπλο απο το 2-3 γιατι και τοτε η αρσεναλ αδιαφορη ηταν σου λεει σιγα μην παιξω θα παω τελευταια αγωνιστικη στο τηγανι θα ριξω ενα τριμπαλο και θα φυγω....
Αν αυτά που γράφεις σε ικανοποιούν εμένα δεν μου πέφτει λόγος. Η ιστορία γράφει 42 τεμάχια. Περισσότερα από όλων των άλλων.