Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

o eksapodw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ναι είμαι μικρουλης όπως τα λες.43 χρονων είμαι βλακακο και ενας από τους ιδρυτες του ΠΟΡΤΟ ΛΕΟΝΕ.οσο για τον συνδεσμο που λες για πες μας ρε ψεύτη που είναι?αορατος είναι?

τοτε το παιρνω πισω το μικρουλης εισαι νεαρος..παιδι του σαλιαρελη και του κοσκωτα...μεγαλη μας τιμη που αφου εισαι και ιδρυτης του πορτο λεονε..βλεπω αυτο που ανεφερα για τον εθνικο και το πως χαθηκε το εκανες γαργαρα...

ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ!!!!

Εγγρ.
8 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1
τοτε το παιρνω πισω το μικρουλης εισαι νεαρος..παιδι του σαλιαρελη και του κοσκωτα...μεγαλη μας τιμη που αφου εισαι και ιδρυτης του πορτο λεονε..βλεπω αυτο που ανεφερα για τον εθνικο και το πως χαθηκε το εκανες γαργαρα...

ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ!!!!
ναι παντου μονο εσεις?στα τσιμπούκια και στα πισοκολητα...ο άλλος λεει συνδεσμο στον Πειραια και δεν υπαρχει τπτ..ρε βλαμενοι γυφτοι ακομα και τα σκουλήκια εχουν διπλασια πρωταθλήματα από εσας .1 εσεις 2 ο σκουληκας..και η ΑΕΛ  1 εχει.ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ!!!!

o eksapodw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
αν εχεις φεησμπουκ γραψε στα ελληνικα παοκ πειραιας ζουμε αναμεσα σας....... :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μην τους ανοιγεις τα ματια ρε συ αφησε τους εκει στον μικροκοσμο τους...ολοι ξερουμε τι γινεται εκτος απο αυτους...

ΜΙΣΟΣ ΜΙΣΟΣ αυτο εχουν καταφερει τοσα χρονια οι γαυροι να τους μισουν ολοι..αποδειξη τι εγινε την τεταρτη μετα το μπουκιτσι απο αρσεναλ...

Εγγρ.
8 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1
μην τους ανοιγεις τα ματια ρε συ αφησε τους εκει στον μικροκοσμο τους...ολοι ξερουμε τι γινεται εκτος απο αυτους...

ΜΙΣΟΣ ΜΙΣΟΣ αυτο εχουν καταφερει τοσα χρονια οι γαυροι να τους μισουν ολοι..αποδειξη τι εγινε την τεταρτη μετα το μπουκιτσι απο αρσεναλ...
ολοι τον πρωτο μισουν ρε τρυπιε τι θα μισουν τον τελευταιο?αντε τραχαναδες μπουγατσοκιμαδες που μιλατε και εσεις?ποτε πρωταθλημα δεν εχετε δει εκτος και αν ειστε πανω από 45 χρονων χαχαχα τιποτενιοι

o eksapodw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ναι παντου μονο εσεις?στα τσιμπούκια και στα πισοκολητα...ο άλλος λεει συνδεσμο στον Πειραια και δεν υπαρχει τπτ..ρε βλαμενοι γυφτοι ακομα και τα σκουλήκια εχουν διπλασια πρωταθλήματα από εσας .1 εσεις 2 ο σκουληκας..και η ΑΕΛ  1 εχει.ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ!!!!

καλα εμεις εδω μιλαμε για τη συνδεσμαρα μας και το γυρνας στα πρωταθληματα και στα κυπελλα..τοσο ζορικλας??ποτε θα μαθετε να κανετε μια σοβαρη συζητηση εσεισ οι γαυροι??ειστε και επιστημονες δεν ταιριαζει με το μορφωτικο σας επιπεδο

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ερωτηση κρισεως δηλωνεις συνδεσμιτης και δεν εισαι στον εντος εδρας αγωνα της ομαδας σου ;;;;;;;;;;;;;;;;;και δεν βλεπεις την ομαδα σου και ασχολεισαι με το bourdela.com;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΝΑ ΧΑΡΩ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΗ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

o eksapodw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ερωτηση κρισεως δηλωνεις συνδεσμιτης και δεν εισαι στον εντος εδρας αγωνα της ομαδας σου ;;;;;;;;;;;;;;;;;και δεν βλεπεις την ομαδα σου και ασχολεισαι με το bourdela.com;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΝΑ ΧΑΡΩ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΗ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αδειο ειναι το γηπεδο ρε συ ποιος θα παει??μεχρι και οι γαυροι εχουν βαρεθει και ξενερωσει απλως δεν θελουν να το παραδεχτουν...περιμενουν κανενα ευρωπαικο ματς για να πουν οτι εκαναν σολντ αουτ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τι να παει να δει;Να μην μπορει να βαλει γκολ ο ολυμπιακος και να αποβαλεται με το ετσι θελω ο τερματοφυλακας του αντιπαλου για να το βαλει;Εχουν σιχαθει και αυτοι οι ιδιοι,απλα ειναι  λιγοι αυτοι που εχουν τα αρχιδια να το παραδεχτουν.και δεν το λενε για να μην τους κραζουν οι υπολοιποι.

Επισκέπτης
παλι καλα το αεκακι παιζει μπαλαρα και βαζει πολλα γκολ πχ Ολυμπιακος-Αεκ 4-0

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.479
Πόντοι
34.538
Μπαογκ,η μοναδικη ομαδα που εκανε παρτυ αποκλεισμου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το παρτυ εγινε για κατι τζιτζιφιόγκους σαν και σενα που περιμενατε
5-6 γκολ και κατσατε στη πουτσα!!!!!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Τι να παει να δει;Να μην μπορει να βαλει γκολ ο ολυμπιακος και να αποβαλεται με το ετσι θελω ο τερματοφυλακας του αντιπαλου για να το βαλει;Εχουν σιχαθει και αυτοι οι ιδιοι,απλα ειναι  λιγοι αυτοι που εχουν τα αρχιδια να το παραδεχτουν.και δεν το λενε για να μην τους κραζουν οι υπολοιποι.

32.000 ήτανε την Τετάρτη. Δεν είμαστε και εφοπλιστές....
Εξάλλου τι να πας να δεις. Τον Ματζουράκη που το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να μην χάσει με πολλά γκολ η ομάδα του? Αυτό το σύστημα Και οι 11 πίσω από τη σέντρα. 1,5 ώρα είναι αυτή θα περάσει....... συνήθως αποφέρει 0 βαθμούς αλλά όχι συντριβές. Διαλέγεε και παίρνει ο προπονητής.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εξάλλου τι να πας να δεις. Τον Ματζουράκη που το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να μην χάσει με πολλά γκολ η ομάδα του? Αυτό το σύστημα Και οι 11 πίσω από τη σέντρα. 1,5 ώρα είναι αυτή θα περάσει....... συνήθως αποφέρει 0 βαθμούς αλλά όχι συντριβές. Διαλέγεε και παίρνει ο προπονητής.

Το Ματζουρακη... να πας να δεις δηλαδη την ομαδα σου δε παιζει ε?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αρα εχετε σιχαθει τοσο που οι περισσοτεροι πλεον πατε να δειτε τις μεγαλες ομαδες,και οχι την δικη σας.Με καλυψες. :rockon:

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Αρα εχετε σιχαθει τοσο που οι περισσοτεροι πλεον πατε να δειτε τις μεγαλες ομαδες,και οχι την δικη σας.Με καλυψες. :rockon:

Πάμε να δούμε μεγάλα παιγνίδια που εσύ έχεις να δεις κάτι χρόνια. Και το πρόβλημα είναι πότε θα δεις στο μέλλον......
Τώρα σε κάλυψα......

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Ο φιλαθλος ανταμοιβη το καθαρο και ομορφο ποδοσφαιρο! για αυτο και δεν παει στο καραισκακη. Σε τετοια ευρωπαικα ματς και η καρδιτσα να επαιζε γεματο θα ηταν το γηπεδο.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Ο φιλαθλος ανταμοιβη το καθαρο και ομορφο ποδοσφαιρο! για αυτο και δεν παει στο καραισκακη. Σε τετοια ευρωπαικα ματς και η καρδιτσα να επαιζε γεματο θα ηταν το γηπεδο.

Φίλε μου εγώ είμαι οπαδός. Αν μου πεις θέλεις η ομάδα σου να πάρει 10 σερί πρωταθλήματα με 15 βαθμούς διαφορά και μέτρια μπάλα ή τα 10 πρωταθλήματα να είναι συναρπαστικά με πολύ καλή μπάλα και να πάρεις τα 5 γιατί υπάρχει συναγωνισμός, ούτε θα σκεφτώ καθόλου. Τα 10 θέλω.
Προχτές ο ΠΑΟΚ πήγε στο Ντόρτμουντ σε αδιάφορο παιγνίδι (έχουμε κερδίσει 3 φορές την Άρσεναλ σε αδιάφορο παιγνίδι αλλά σε ενδιαφέρον χάσαμε 3-0 για να καταλάβεις τη διαφορά αδιάφορου από ενδιαφέροντος παιγνιδιού) με κατοχή 78% η Ντόρτμουντ, 18 τελικές με 3 δοκάρια έναντι μιάς που έγινε και γκολ, και οι Παοκτσίδες είναι ευχαριστημένοι. Έτσι είναι ο οπαδός.

o eksapodw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε μου εγώ είμαι οπαδός. Αν μου πεις θέλεις η ομάδα σου να πάρει 10 σερί πρωταθλήματα με 15 βαθμούς διαφορά και μέτρια μπάλα ή τα 10 πρωταθλήματα να είναι συναρπαστικά με πολύ καλή μπάλα και να πάρεις τα 5 γιατί υπάρχει συναγωνισμός, ούτε θα σκεφτώ καθόλου. Τα 10 θέλω.
Προχτές ο ΠΑΟΚ πήγε στο Ντόρτμουντ σε αδιάφορο παιγνίδι (έχουμε κερδίσει 3 φορές την Άρσεναλ σε αδιάφορο παιγνίδι αλλά σε ενδιαφέρον χάσαμε 3-0 για να καταλάβεις τη διαφορά αδιάφορου από ενδιαφέροντος παιγνιδιού) με κατοχή 78% η Ντόρτμουντ, 18 τελικές με 3 δοκάρια έναντι μιάς που έγινε και γκολ, και οι Παοκτσίδες είναι ευχαριστημένοι. Έτσι είναι ο οπαδός.

ετσι ειναι ο γιαλαντζι και ο προβατοποιημενος οπαδος σαν και σενα δηλαδη...ο οπαδος ο κανονικος ειναι αυτος που τρεχει μεσα εξω με βροχη και χιονια με ζεστη και κρυο...αυτος που τρεχει παντου...οχι αυτος που επιλεγει παιχνιδια οπως ειπες παραπανω τι να παω να δω τον μαντζουρακη???οχι ρε την ομαδα σου θα πας να δεις...αλλα ετσι ειστε εσεις οι γαυροι γεματοι υπεροψια και αλλαζονεια τοσα χρονια...με την αρσεναλ και την μπαγερν και η καρδιτσομαγουλα θα το γεμιζε το γηπεδο...αλλα εχετε μαθει να σας γλυφουν δεν σας αρεσει η αντιθετη αποψη γιαυτο μολις βλεπετε τα ζορια το γυρνατε στα ποσα πρωταθληματα και στα ποσα κυπελλα εχετε...παρτε αλλα 30 συνεχομενα ουτε που μας νοιαζει εχετε καταστρεψει τα παντα και χερεστε...

οταν κερδιζατε την αρσεναλ σε αδιαφορο παιχνιδι να μην θυμηθω πως κανατε αστο καλυτερα...καλως η κακως η ντορντμουντ ειναι μεγαλυτερο μεγεθος απο την αρσεναλ(την οποια εγω απεκλεισα πρωτος τη χρονια που πηρε πρωταθλημα μην το ξεχναμε) εχει και τσου λου αλλωστε...η ιστορια θα γραψει ντορντμουντ -ΠΑΟΚ 0-1 το οποιο ειναι μεγαλυτερο διπλο απο το 2-3 γιατι και τοτε η αρσεναλ αδιαφορη ηταν σου λεει σιγα μην παιξω θα παω τελευταια αγωνιστικη στο τηγανι θα ριξω ενα τριμπαλο και θα φυγω....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom