Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
A τωρα που να βρεις ποιοι και γιατι το ονομασαν καλαμακι αυτο για το φραπε. Αφου το ονομασαν το λεμε και αυτο καλαμακι. τι να κανουμε τωρα. απλα να πεις καλαμακι το σουβλακι δεν ειναι και τοσο λαθος. Καλαμακι ειναι και το λεπτο ξυλο.
η αιωνια μαχη....σουβλακι καλαμακι τυρι φετα με κασσερι...μπουγατσα με κρεμα η τυρι;;;;;;;;;; :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
η αιωνια μαχη....σουβλακι καλαμακι τυρι φετα με κασσερι...μπουγατσα με κρεμα η τυρι;;;;;;;;;; :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Eγω παντως εχω προσαρμοστει, σε καθε μερος εχω μαθει πως να τα λεω :grin: Απλα το παραπανω το πα για το φιλολογικο ενδιαφερον του πραγματος. Μπορει να κανω και λαθος βεβαια :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Eγω παντως εχω προσαρμοστει, σε καθε μερος εχω μαθει πως να τα λεω :grin: Απλα το παραπανω το πα για το φιλολογικο ενδιαφερον του πραγματος. Μπορει να κανω και λαθος βεβαια :grin:
ασχετο...αυριο την ομαδα σου να την παιξω ασσο και οβερ η να σκοραρουν και οι δυο;;;;;;;;;

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
αφου δεν σας δειρανε ευχαριστω να λετε..ντανυ123 να σου πω μια ιστορια μια φορα ειχα κατεβει και γω σενα γυραδικο στον πειραια και τους ειπα μια πιτα με σουβλακι και τι μου λενε απο θεσσαλονίκη είσαι??ναι λεω είμαι ΠΑΟΚτσης όχι Παοκτσίς...εδώ μου λένε μόνο θρύλος...νοοτροπία ολειμπυακόν από πάντα...

Πάντος στον Πειραιά, αν τον θεωρήσουμε άλλη πόλη, υπάρχει καθολικότητα όσον αφορά την υποστήριξη του Ολυμπιακού. Ειδικά τώρα που χάθηκε και ο Εθνικός η συντριπτική πλειοψηφία των Πειραιωτών είναι γαύροι. Ενώ στην Αθήνα υπάρχουν φίλαθλοι πολλών ομάδων. Όπως και στη Θεσσαλονίκη εκτός από Παοκτσίδες υπάρχουν και πολλοί Αρειανοί και Ηρακληδείς. Αυτά για την ιστορία.

o eksapodw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πάντος στον Πειραιά, αν τον θεωρήσουμε άλλη πόλη, υπάρχει καθολικότητα όσον αφορά την υποστήριξη του Ολυμπιακού. Ειδικά τώρα που χάθηκε και ο Εθνικός η συντριπτική πλειοψηφία των Πειραιωτών είναι γαύροι. Ενώ στην Αθήνα υπάρχουν φίλαθλοι πολλών ομάδων. Όπως και στη Θεσσαλονίκη εκτός από Παοκτσίδες υπάρχουν και πολλοί Αρειανοί και Ηρακληδείς. Αυτά για την ιστορία.

αυτη η τάση να τα γενικεύουμε όλα μου τη δίνει...κ δεν το λεω μόνο για σένα είναι πολλοι που το κάνουν..ο πειραιας ειναι ασπρομαυρος εχει και συνδεσμο αλλωστε...για Αθηνα και γυρω γυρω περιοχες ν ξερω...και ο εθνικος δεν χαθηκε απο μονος του καποιοι φροντισαν γιαυτο σωστα??γκουχ γκουχ..ετσι για την ιστορια...

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
αυτη η τάση να τα γενικεύουμε όλα μου τη δίνει...κ δεν το λεω μόνο για σένα είναι πολλοι που το κάνουν..ο πειραιας ειναι ασπρομαυρος εχει και συνδεσμο αλλωστε...για Αθηνα και γυρω γυρω περιοχες ν ξερω...και ο εθνικος δεν χαθηκε απο μονος του καποιοι φροντισαν γιαυτο σωστα??γκουχ γκουχ..ετσι για την ιστορια...

και όμως στον Πειραιά το 90% είναι Ολυμπιακοί.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Ή πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος περνάει αύριο τα σουβλάκια της Λειβαδιάς στον πάτο του Κομποτη! :rockon:

[size=60pt]Βιαστε τους!![/size]

Εγγρ.
8 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1
που εχεις συνδεσμο στο Πειραια ρε πουθενα?σε ονειρο το ειδες?

Επισκέπτης
Ή πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος περνάει αύριο τα σουβλάκια της Λειβαδιάς στον πάτο του Κομποτη! :rockon:

[size=60pt]Βιαστε τους!![/size]
φορμαρισμενη μεχρι να χασει παλι αυριο και θα φταιει ο ολυμπιακος ο μαριδακης ο κοντονης ο σαλπιγγιδης και ο μποροθρυλος

Εγγρ.
8 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1
φορμαρισμενη μεχρι να χασει παλι αυριο και θα φταιει ο ολυμπιακος ο μαριδακης ο κοντονης ο σαλπιγγιδης και ο μποροθρυλος
ετσι ..τι ειχες  γιαννη τι ειχα παντα.40 χρονια και να παρουνε πρωταθλημα και στα λογια είναι υπερπρωταθλητες.ο αρης εχει τα διπλασια από αυτους χαχαχαχαχ

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
ετσι ..τι ειχες  γιαννη τι ειχα παντα.40 χρονια και να παρουνε πρωταθλημα και στα λογια είναι υπερπρωταθλητες.ο αρης εχει τα διπλασια από αυτους χαχαχαχαχ
είναι να μην σηκωσω το πρώτο! :hi: Το γλέντι που θα επικρατήσει για τις επόμενες δεκαετίες δεν θα χει σταματημό! :rockon: :rockon:

Εγγρ.
8 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1
είναι να μην σηκωσω το πρώτο! :hi: Το γλέντι που θα επικρατήσει για τις επόμενες δεκαετίες δεν θα χει σταματημό! :rockon: :rockon:
προς το παρον σηκωνεις αλλα πραγματα χαχαχαχχ

Εγγρ.
8 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1
εχουμε συνδεσμαρα κιολας ρωτα μεγαλυτερους δικους σου..εσυ προφανως θα εισαι μικρουλης παιδι του κοκκαλη
ναι είμαι μικρουλης όπως τα λες.43 χρονων είμαι βλακακο και ενας από τους ιδρυτες του ΠΟΡΤΟ ΛΕΟΝΕ.οσο για τον συνδεσμο που λες για πες μας ρε ψεύτη που είναι?αορατος είναι?

Εγγρ.
8 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1
αν εχεις φεησμπουκ γραψε στα ελληνικα παοκ πειραιας ζουμε αναμεσα σας....... :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ναι στο φεισμπουκ το εχετε ..χαχαχ είναι ηλεκτρονικος σύνδεσμος χωρις κτιριο ...ασε μας ρε πουθενα...21 ατομα μελη σε μια σελιδα που λεει παοκ πειραιας χαχαχαχα..χωρις κτιριο χωρις τιποτα απλα ένα βλαμενο εκανε ένα λογαριασμο στο φου μπου...ρε βλαμενε τολμας και το ποσταρεις κιολας?βλητο?αλλα η στερηση σε εχει κανει ......

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ναι στο φεισμπουκ το εχετε ..χαχαχ είναι ηλεκτρονικος σύνδεσμος χωρις κτιριο ...ασε μας ρε πουθενα
πουθενα...γραψε στην αναζητηση παοκ συνδεσμος πειραια διευθηνση και μην μας ζαλιζεις τον ερωτα :S :S :S

Εγγρ.
8 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom