mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.716
- Πόντοι
- 10.326
Ετοιμάσου σε Τσαρκα να Ξεροχυσουμε τον Azazel!Εννοειται
Ετοιμάσου σε Τσαρκα να Ξεροχυσουμε τον Azazel!Εννοειται
NAI.....Αν εισαι διμετρη,μπρατσαρου ,με τριγωνη πλατη , τετραγωνο σαγονι,εχεις 180κιλα παγκο ρεκορ και σε καλεσει ο μεηλ τσουλι για σεσιον....αυτή η Μπρόντμπι ωραίο όνομα για call-girl ακούγεται!
πιο μετα! Θα τον Ξεροχυσω για τα Κάλα! Δίνω όρκο ιερό προς ολά τα Αδερφια!κατι ελεγε χτες ο αζαζελ ...οτι θα εκανε μια επισκεψη εκτος εδρας κανα νεο εχουμε μπουξ;;;;;;;;;;;
γελα κακομοιρακο.....εχει στησει γλεντια ο πιτσιρικας περισυ και φετος(ουεφα) απιστευα.....αυτος με τον αλλο που πηραμε απο την ελτσε θα κανουν χαζους ολους τους μπακ της σουπα λιγδας!
Φινλανδος διαβαζω ο τερματας,σχεδον πουλημένος στη ΓΕΡΜΑΝΙΑ,Ο βασικος τους τερματας εφαγε κοκκινη καρτα στο 96...
Αλλα τον εχουν προς πωληση στην ΑΙΝΤΡΑΧΤ...
Δεν ξερω αν προλαβουν να παρουν αλλον...
Ενας ΤΣΕΧΟΣ ειναι...
Αντε ρε φελε πανε πουθενα αλλου να πεις τη μαλακια σου...Μόνο ΗΡΑΚΛΑΡΑ ρε! Τι παοκ? Όταν εμείς ήμασταν εδώ εσείς δεν υπήρχατε
Πανε αλλου να κανεις χαβαλέ,ανηψιε....Μίλα καλύτερα θείο.Χαβαλέ σε κάνω και πίσω απο το pc εσύ λες περί φελλών και τέτοια?
εισητηρια για να γεμισουμε το γηπεδο σας θα μας δωσετε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;α ρε καημμένε.Σε πάω επειδή είσαι παλιός και ξες απο call girls και μπουρδέλα αλλά στην ομάδα μου τα χαλάς.θέλω φέτος να έχουμε τα ντέρμπι στην πόλη και να γουστάρουμε.και κακά τα ψέμματα με τέτοια ομάδα δε σας βλέπω καλά
Χθες ειδαμε ΟΛΟ το ΟΜΟΝΟΙΑ-ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ μαζι με τον άλλο τον τενεκε,λογω στοιχιματος...
Τους εχουμε...
30.000 χιλιαδες θα εχει στην τουμπα αυγουστιατικα
Ετοιμάσου σε Τσαρκα να Ξεροχυσουμε τον Azazel!
Συμπαθεστατη ομαδα ο ηρακλης ...ομως η κουβεντα για την οπαδικη δυναμη του, ακουγεται σαν πρωταπριλιατικο αστειο...Φίλε μου.Κοίτα να σου πω.2008 που ήρθατε δε είχατε εισητήρια και μπήκατε έτσι.2008 ήταν.Μόλις είχε ιδρυθεί η Αυτόνομη ούτε μήνα δε έκλεινε.Απο τότε ποτέ ξανά.Πέρυσι στο κύπελλο λέγατε λόγια.Ούτε φανήκατε.Εδώ και 3 χρόνια πλέον μέσα στην πόλη οπαδικά όπως λες και εσύ είμαι πολύ μεγάλη δύναμη και πάντα οι κόντρες είναι με εσάς.Τα σκουλήκια δε υπάρχουν στο χάρτη ειδικά στο κέντρο οπότε η αντιπαλότητα είναι ανάμεσα μας.Και ξες πια είναι η διαφορά μας?Εγώ 4 χρόνια στα τοπικά δε έλειψα απο εντός ματς και γύρισα ότι χωριό μπορούσα.Εσείς ποιοι είστε?Είμαι σίγουρος ότι οι 9/10 εδώ μέσα λέτε παοκάρα και δε πατάτε γήπεδο να και γιατί είχες πέρυσι 1500-2000 άτομα όλη τη χρονιά και στα ντέρμπι είχες 25-28000 γιατί είστε πανηγυρτζίδες.Αυτή είναι η διαφορά μας.Φιλικά πάντα
Προφανως είναι νεαρος ο...γηραιος και δεν εχει ζησει η δεν του εχουν πει καταστασειςΣυμπαθεστατη ομαδα ο ηρακλης ...ομως η κουβεντα για την οπαδικη δυναμη του, ακουγεται σαν πρωταπριλιατικο αστειο...