Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
πιες ενα μπουκαλι βοτκα να πνιξεις τον πονο σου εγω διακριτικα την κοπαναω δουλευω αυριο :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.786
Πόντοι
38.177
και στα πλευ-οφ με χωρίο θα παίξω!
Και στους ομίλους με Χωρια θα παίξω! Και ξέρεις γιατί
[size=60pt]ΕΙΜΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!![/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Μια μικρομεσαια ομαδουλα εισαι,το εργο Σαβιδη το εχουμε ξαναδει στη Ρωσσια...
Μη τρως παπα,με αυτη την ομαδα που εχεις φετος,αμα κανεις 6 διπλα εκτος εδρας θα μιλαμε για στημενα ματς  :idiot:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.786
Πόντοι
38.177
πιες ενα μπουκαλι βοτκα να πνιξεις τον πονο σου εγω διακριτικα την κοπαναω δουλευω αυριο :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

Πηγα προχθες στο Μακεδονια Τουρκπαλας,ηρθε και ο Γενικος Διευθυντης σας εκει με μια τσουβαλα(γυναικα του πρεπει να ηταν)τα ματια του Φακιρη αρχισαν να γυαλιζουν  :2funny:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.716
Πόντοι
10.326
Πηγα προχθες στο Μακεδονια Τουρκπαλας,ηρθε και ο Γενικος Διευθυντης σας εκει με μια τσουβαλα(γυναικα του πρεπει να ηταν)τα ματια του Φακιρη αρχισαν να γυαλιζουν  :2funny:
δανεζα??? :grin:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.786
Πόντοι
38.177
Καληνυχτα λαγνε,πρεπει να παω και γω για υπνο,εχω αυριο σοβαρο εκτος εδρας ματς με τον Μπουξο και πρεπει να ειμαι ξεκουραστος,για να τον ξεροχυσο παλι.
Ισως εχουμε και κρεμ παι αυριο  :grin:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
και στα πλευ-οφ με χωρίο θα παίξω!
Και στους ομίλους με Χωρια θα παίξω! Και ξέρεις γιατί
[size=60pt]ΕΙΜΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!![/size]

Και γιατι σε κυνηγαει και σε γαμαει ο πουσταρας ο Πλατινις ρε τυπε???

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
.....Μετα  απο χτες ,φανταζομαι οσοι ειδατε το ματς να μην εχετε καμια αμφιβολια για την βρωμικη ουεφα και την σιχαμενη φιφα....Μιλαμε για συμμοριες που παιζουν με δις και ασκουν ξεκαθαρα -περα του ρολου τους -και ΠΟΛΙΤΙΚΗ....Ειναι φανερη η προσπαθεια τους να χτυπησουν οτιδηποτε εχει σχεση με ρωσια και ρωσικα οικονομικα συμφεροντα....στην περιπτωση του ΠΑΟΚ στοχος ειναι ο προεδρος!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Πολύ γέλιο εχθές...ο ευρωπέος Πάοκ πανηγύριζε την πρόκριση με την ψυχή στο στόμα στα play ωχ του europa league με νίκη εχθές επί μιας μπυραρίας  :wanker:

ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Οι μεταγραφές που είναι; Xθες τυχαία είδα τα τελευταία 5 λέπτα και πόνεσαν τα μάτια μου από την αμπαλωσίνη σας με κάτι παίκτες από την Κ20  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
.....Μετα  απο χτες ,φανταζομαι οσοι ειδατε το ματς να μην εχετε καμια αμφιβολια για την βρωμικη ουεφα και την σιχαμενη φιφα....Μιλαμε για συμμοριες που παιζουν με δις και ασκουν ξεκαθαρα -περα του ρολου τους -και ΠΟΛΙΤΙΚΗ....Ειναι φανερη η προσπαθεια τους να χτυπησουν οτιδηποτε εχει σχεση με ρωσια και ρωσικα οικονομικα συμφεροντα....στην περιπτωση του ΠΑΟΚ στοχος ειναι ο προεδρος!

Και παιζουν με το μεγαλειο του Ευρωπαιου παοκ;;;;;; Ε διωξτε τον τοτε τον πουστη το ρωσοποντιο, κακο σας κανει.....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
Για τον αγωνα χτες λιγα σχολια....οι παικτες για αλλη μια φορα εδειξαν σαφως πιο συγκεντρωμενοι ως ομαδα και η ομαδα φανερωσε οτι εχει τουλαχιστον ενα πλανο στην αναπτυξη παιχνιδιου.....ΩΣ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ....Με τις πρωτες κλωτσιες και βλαχομαγκιες των δασκαλεμενων μουλων της σλοβακικης μπυραριας,οι παικτες αρχισαν να κανουν τα δικα τους και να χανουν τον ελεγχο...Κριτικη δεν χωραει καμια αλλη,ουτε τακτικης ,ουτε αξιας των δυο ομαδων.....εχτες επαιζε μια ποδοσφαιρικη ομαδα και ενας θιασος μεθυσμενων σλοβακων που εσπαγαν νευρα και αρχιδια....
ΥΓ....Γαμω το μυαλο σας ρε μαλακες σλοβακοι...ποσο ξυλο αρπαξατε οταν πηγατε να παρετε το πανο....δεν σας ειπε κανεις οτι θα φατε για 10 ζωες...
ΥΓ2....ρε ΜΑΛΑΚΑ ΜΑΚ....ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΓΚΟΛ ΜΕ ΠΛΑΣΕ ......?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
Και παιζουν με το μεγαλειο του Ευρωπαιου παοκ;;;;;; Ε διωξτε τον τοτε τον πουστη το ρωσοποντιο, κακο σας κανει.....
...Η εισαι βλαμενος η τρολαρεις...διαλεξε...δεν τους ενδιαφερει ο ΠΑΟΚ....Οτιδηποτε ρωσικο τους καιει!....τι δεν καταλαβαινεις ρε μαλακα επιτελους? ΕΧΕΙ παρει το αυτι σου τι παιζει γενικα στην ευρωπη με τη ρωσια ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom