travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
ευσεβεις ποθοιΟχι δεν τους ειδα,εγω πιστευω θα μεινεις Ελλαδα πριν ν'ανοιξει το Ts
ευσεβεις ποθοιΟχι δεν τους ειδα,εγω πιστευω θα μεινεις Ελλαδα πριν ν'ανοιξει το Ts
και στα πλευ-οφ με χωρίο θα παίξω!
Και στους ομίλους με Χωρια θα παίξω! Και ξέρεις γιατί
[size=60pt]ΕΙΜΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!![/size]
πιες ενα μπουκαλι βοτκα να πνιξεις τον πονο σου εγω διακριτικα την κοπαναω δουλευω αυριο
δανεζα???Πηγα προχθες στο Μακεδονια Τουρκπαλας,ηρθε και ο Γενικος Διευθυντης σας εκει με μια τσουβαλα(γυναικα του πρεπει να ηταν)τα ματια του Φακιρη αρχισαν να γυαλιζουν
γαμησες στο παλλας;;;;;;;;;;;;;;;;
δανεζα???
τα λεμε αυριο καληνυχτα ...και φρονιμαΝαι,το Φακιρη και το παλας...
τελικά ρε φιλέ δεν είχες δουλεια η' καθοσουν?Ξερω γω,δεν πιασαμε και την κουβεντα,αλλα τσουβαλα η μανταμ
τελικά ρε φιλέ δεν είχες δουλεια η' καθοσουν?
και στα πλευ-οφ με χωρίο θα παίξω!
Και στους ομίλους με Χωρια θα παίξω! Και ξέρεις γιατί
[size=60pt]ΕΙΜΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!![/size]
Και γιατι σε κυνηγαει και σε γαμαει ο πουσταρας ο Πλατινις ρε τυπε???
για να μην σηκώσει ο Τζιόλης την κούπα φίλε μέσα στον St Jakob της Βασιλείας
.....Μετα απο χτες ,φανταζομαι οσοι ειδατε το ματς να μην εχετε καμια αμφιβολια για την βρωμικη ουεφα και την σιχαμενη φιφα....Μιλαμε για συμμοριες που παιζουν με δις και ασκουν ξεκαθαρα -περα του ρολου τους -και ΠΟΛΙΤΙΚΗ....Ειναι φανερη η προσπαθεια τους να χτυπησουν οτιδηποτε εχει σχεση με ρωσια και ρωσικα οικονομικα συμφεροντα....στην περιπτωση του ΠΑΟΚ στοχος ειναι ο προεδρος!
...Η εισαι βλαμενος η τρολαρεις...διαλεξε...δεν τους ενδιαφερει ο ΠΑΟΚ....Οτιδηποτε ρωσικο τους καιει!....τι δεν καταλαβαινεις ρε μαλακα επιτελους? ΕΧΕΙ παρει το αυτι σου τι παιζει γενικα στην ευρωπη με τη ρωσια ?Και παιζουν με το μεγαλειο του Ευρωπαιου παοκ;;;;;; Ε διωξτε τον τοτε τον πουστη το ρωσοποντιο, κακο σας κανει.....