You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Μια ζωη γλυψιμο οι γριες.Κατηγορια τους ριξανε και αυτοι ακομα γλυφουν.Για τετοιο μεγεθος οπαδων μιλαμε,απλα ανυπαρκτοι...Φίλε μου.Κοίτα να σου πω.2008 που ήρθατε δε είχατε εισητήρια και μπήκατε έτσι.2008 ήταν.Μόλις είχε ιδρυθεί η Αυτόνομη ούτε μήνα δε έκλεινε.Απο τότε ποτέ ξανά.Πέρυσι στο κύπελλο λέγατε λόγια.Ούτε φανήκατε.Εδώ και 3 χρόνια πλέον μέσα στην πόλη οπαδικά όπως λες και εσύ είμαι πολύ μεγάλη δύναμη και πάντα οι κόντρες είναι με εσάς.Τα σκουλήκια δε υπάρχουν στο χάρτη ειδικά στο κέντρο οπότε η αντιπαλότητα είναι ανάμεσα μας.Και ξες πια είναι η διαφορά μας?Εγώ 4 χρόνια στα τοπικά δε έλειψα απο εντός ματς και γύρισα ότι χωριό μπορούσα.Εσείς ποιοι είστε?Είμαι σίγουρος ότι οι 9/10 εδώ μέσα λέτε παοκάρα και δε πατάτε γήπεδο να και γιατί είχες πέρυσι 1500-2000 άτομα όλη τη χρονιά και στα ντέρμπι είχες 25-28000 γιατί είστε πανηγυρτζίδες.Αυτή είναι η διαφορά μας.Φιλικά πάντα
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Ποσο καραγκιοζης παιζει να εισαι που ουτε καν καταλαβες τι υποστηριζω?Εισαι η απτη αποδειξη της βλακειας που σας διακρινει...Πόσο αστείος μπορεί να είσαι ρε καρναβάλι?Εσύ είσαι το γλυφτράκι και έκανες συμμαχίες με το βάζελο γελοίε.Βολτούλα Σαββίδης Αλαφούζος πηγαίνανε τα θυμάσαι.Όλη η Ελλάδα γελάει μαζί σας
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.552
- Πόντοι
- 34.538
Ελα ρε σταματήστε,μην απαντατε στο κακομοιρη,γραψτε τον σταρχιδια σας και θα φυγει από το θρεντ...Ποσο καραγκιοζης παιζει να εισαι που ουτε καν καταλαβες τι υποστηριζω?Εισαι η απτη αποδειξη της βλακειας που σας διακρινει...
Βρηκε νοημα η ζωη του ξαφνικα...
ΚΑι γιατί μπαίνεις στα μπαοκια να τα λες αυτά;Γιατί δεν ανοιγεις ενα δικο σου θεμα να τα γραφεις;Είμαι σιγουρος οτι θα υπάρχει και άλλος ενα Ηρακλειδής σε όλο το φόρουμ!!!Πόσο αστείος μπορεί να είσαι ρε καρναβάλι?Εσύ είσαι το γλυφτράκι και έκανες συμμαχίες με το βάζελο γελοίε.Βολτούλα Σαββίδης Αλαφούζος πηγαίνανε τα θυμάσαι.Όλη η Ελλάδα γελάει μαζί σας
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.552
- Πόντοι
- 34.538
Ελα ρε σταματήστε,μην απαντατε στο κακομοιρη,γραψτε τον σταρχιδια σας και θα φυγει από το θρεντ...ΚΑι γιατί μπαίνεις στα μπαοκια να τα λες αυτά;Γιατί δεν ανοιγεις ενα δικο σου θεμα να τα γραφεις;Είμαι σιγουρος οτι θα υπάρχει και άλλος ενα Ηρακλειδής σε όλο το φόρουμ!!!
Βρηκε νοημα η ζωη του ξαφνικα...
sos1908
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 268
- Πόντοι
- 1
ΚΑι γιατί μπαίνεις στα μπαοκια να τα λες αυτά;Γιατί δεν ανοιγεις ενα δικο σου θεμα να τα γραφεις;Είμαι σιγουρος οτι θα υπάρχει και άλλος ενα Ηρακλειδής σε όλο το φόρουμ!!!
Αγόρι μου εγώ μπήκα τελείως φιλικά να γράψω ούτε έβρισα ούτε τίποτα και ο θείος ο φακίρης και κάτι άλλοι σαν αυτόν μου μιλάνε για οπαδικά και βρίζουν.Τι να τους κάνω?
Δεν ξέρει καν πως είναι το γήπεδο του παοκ και μιλάει ο μπάρμπας
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
φιλικα παντα..απο το 1984 πηγαινω γηπεδο....ξερω πως ειναι χτισμενο το γηπεδο οπως και καθε πετρα...επειδη σε κοβω για πολυ νεοτερο γιατι εχω καβατζαρει τα 40 να σου θυμισω τελευταια φορα οταν ειχες προεδρο τον ρεμο και ηρθατε τουμπα τουμπα ποσο φοβισμενοι ησασταν και πως ηρθαμε εμεις το 2008;;;;;;;;;;;;;;;;;Φίλε μου.Κοίτα να σου πω.2008 που ήρθατε δε είχατε εισητήρια και μπήκατε έτσι.2008 ήταν.Μόλις είχε ιδρυθεί η Αυτόνομη ούτε μήνα δε έκλεινε.Απο τότε ποτέ ξανά.Πέρυσι στο κύπελλο λέγατε λόγια.Ούτε φανήκατε.Εδώ και 3 χρόνια πλέον μέσα στην πόλη οπαδικά όπως λες και εσύ είμαι πολύ μεγάλη δύναμη και πάντα οι κόντρες είναι με εσάς.Τα σκουλήκια δε υπάρχουν στο χάρτη ειδικά στο κέντρο οπότε η αντιπαλότητα είναι ανάμεσα μας.Και ξες πια είναι η διαφορά μας?Εγώ 4 χρόνια στα τοπικά δε έλειψα απο εντός ματς και γύρισα ότι χωριό μπορούσα.Εσείς ποιοι είστε?Είμαι σίγουρος ότι οι 9/10 εδώ μέσα λέτε παοκάρα και δε πατάτε γήπεδο να και γιατί είχες πέρυσι 1500-2000 άτομα όλη τη χρονιά και στα ντέρμπι είχες 25-28000 γιατί είστε πανηγυρτζίδες.Αυτή είναι η διαφορά μας.Φιλικά πάντα
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.716
- Πόντοι
- 10.326
τονπιο μετα! Θα τον Ξεροχυσω για τα Κάλα! Δίνω όρκο ιερό προς ολά τα Αδερφια!
[size=50pt]ΞΕΡΟΕΧΥΣΑ!!![/size]
Τελικά ρε azazel στα ζαριά υπάρχει το [size=60pt]6[/size]Άρι???
[size=50pt]ΤΡΙΜΠΑΛΟ[/size]
Και λίγο ηταν!
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Άλλοι Καμπιάσο και άλλοι.....Μαλεζά
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
και αλλοι τον εσσιεν
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Θα σας γλεντήσει η Μπρόντμπι κορόιδα
Ελμάντερ,Άγκερ,Πούκι αυτοί και εσείς με Πουγκουρά,Μαλεζά,Σκόνδρα,Σαβίδη,Κουλούρη,Κωνσταντινίδη,Πόζογλου,Κοροβέση,Μυστακίδη,Δεληγιαννίδη,Πέλκα,Χαρίση,Κίτσιου κλπ
ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ Η ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ
Ελμάντερ,Άγκερ,Πούκι αυτοί και εσείς με Πουγκουρά,Μαλεζά,Σκόνδρα,Σαβίδη,Κουλούρη,Κωνσταντινίδη,Πόζογλου,Κοροβέση,Μυστακίδη,Δεληγιαννίδη,Πέλκα,Χαρίση,Κίτσιου κλπ
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
εμαθες και την μπροντπι μεγαλε......κανονικα προφερεται μπρουντμπιΘα σας γλεντήσει η Μπρόντμπι κορόιδα
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Όταν έβλεπα μπάλα εσύ έπαιζες με τα στρατιωτάκια..εμαθες και την μπροντπι μεγαλε......κανονικα προφερεται μπρουντμπι
Τον Ελμάντερ και τον Άγκερ τους ξέρεις;
Aντιθέτως κανένας δεν γνωρίζει στο εξωτερικό ούτε καν στην Ελλάδα τους παίκτες της ομάδας σου...
Ποίος ξέρει τα ναυάγια που έχεις μαζέψει;
Πουγκουρά,Μαλεζά,Σκόνδρα,Σαβίδη,Κουλούρη,Κωνσταντινίδη,Πόζογλου,Κοροβέση,Μυστακίδη,Δεληγιαννίδη,Πέλκα,Χαρίση,Κίτσιου κλπ
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
εγω φιλαρακι επαιζα στοιχημα στον hill προτου ερθει το στοιχημα στην ελλαδα....ασε το τι ξερω το ξερω μονο εγω...
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Καθηστε φρονιμα, θα σας παραταξω την ομαδα/αρμαδα που θα στηθει για την επομενη σαιζον, την αρμαδα του Μπαμπη του Τεννε και θα πεσετε να παιρνετε καμψεις.....
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Παντως η Μπροντμπι εχει παιξει και champions league ...O ΠΑΟΚ ακομη σεντονι δεν εχει κουνησει
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 83K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K