Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.717
Πόντοι
10.326
Μπουξο ολο μαλακιες λες και μενα αμα μου χαριζαν το 1/3 των χρεων ο πρωτος μαγκας θα μουνα.Φτανει καταραμενα κοματοσκυλα..
μιλάει και το άρθρο 44 ρε θα τρελαθουμε τελείως ρε! :jerking:
ΠΑΟΚ δεν θα γίνεις Ποτε! Θα σαι παντα η ομάδα της γειτονίας που στην ανυπαρξία της έπεσε στην Γ! :orchestra:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.792
Πόντοι
38.177
μιλάει και το άρθρο 44 ρε θα τρελαθουμε τελείως ρε! :jerking:
ΠΑΟΚ δεν θα γίνεις Ποτε! Θα σαι παντα η ομάδα της γειτονίας που στην ανυπαρξία της έπεσε στην Γ! :orchestra:

Εγω επεσα στη Γ' ρε μπουφο γιατι ποτε δεν εγλυψα κατουρημενες ποδιες υπουργων η βουλευτων,επεσα γιατι εχω ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ μια λεξη που δε θα τη μαθεις εσυ και ολα τα σιναφια σου μεχρι την τελευταια μερα της ζωης σας!!!

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.717
Πόντοι
10.326
[quote author=azazel link=topic=2761.msg6269275#5 date=1431473349]
Εγω επεσα στη Γ' ρε μπουφο γιατι ποτε δεν εγλυψα κατουρημενες ποδιες υπουργων η βουλευτων,επεσα γιατι εχω ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ μια λεξη που δε θα τη μαθεις εσυ και ολα τα σιναφια σου μεχρι την τελευταια μερα της ζωης σας!!!
[/quote]αν είχατε ρε Τσίπα !!! Δεν θα αφηνατε απληρωτες οικογένειες εδώ και χρόνια!
Εμείς έχουμε εξοφλημενο απο τον πρωτο μέχρι τον τελευταιο υπάλληλο απο το 1926! :hi:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.792
Πόντοι
38.177
αν είχατε ρε Τσίπα !!! Δεν θα αφηνατε απληρωτες οικογένειες εδώ και χρόνια!
Εμείς έχουμε εξοφλημενο απο τον πρωτο μέχρι τον τελευταιο υπάλληλο απο το 1926! :hi:

Πριν ποσα χρονια επρεπε να ειχες πεσει,πριν ποσα χρονια επρεπε να σου απαγορευσουν να κανεις μεταγραφες λογο χρεων,ποσα χρονια ηταν τα χρεη σου παγωμενα,τωρα τι θελεις να μας αποδειξεις οτι εισαι καλος πληρωτης?
Αυτα πες τα σε τιποτα παιδακια 15χρονα που δεν ξερουν τιποτα η στα μαστουρωμενα προβατα.
Να λες δοξα τον Αλαχ που βρεθηκε στο δρομο σου ο ρωσοποντιος και πανω στην κονομα του εδωσε και τα ρεστα για να ξεχρεωσεις.
Αυτη ειναι η πραγματικη αληθεια,σταματα να λες μπουρδες!!!

vre7876

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Ναι ναι. Τους φόρους σας βέβαια αποφεύγατε να πληρώσετε συστηματικά, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015

Ναι η αξιοπρέπειά σου σε έριξε στη Γ', όχι το γεγονός ότι δεν είχες και δεν έχεις ΛΑΟ να στηρίξει την ομάδα... Γιατί άραγε με το που ξέσπασε η κρίση Α.Ε.Κ., Άρης και Ηρακλής έπεσαν κατηγορίες, ενώ αντιθέτως Π.Α.Ο.Κ., Ο.Σ.Φ.Π. και Π.Α.Ο. διατήρησαν τουλάχιστον την (αγωνιστική, για να μην μπερδευόμαστε) αξιοπρέπειά τους; Με τον Π.Α.Ο.Κ. μάλιστα απ' το 2010 και μετά να εδραιώνεται στη 2η - 3η θέση του πρωταθλήματος σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια; Ποιο είναι άραγε το κοινό στοιχείο Α.Ε.Κ., Άρη και Ηρακλή που ήταν η αιτία να κατρακυλήσουν; Μήπως η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΛΑΟΥ;

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Πριν ποσα χρονια επρεπε να ειχες πεσει,πριν ποσα χρονια επρεπε να σου απαγορευσουν να κανεις μεταγραφες λογο χρεων,ποσα χρονια ηταν τα χρεη σου παγωμενα,τωρα τι θελεις να μας αποδειξεις οτι εισαι καλος πληρωτης?
Αυτα πες τα σε τιποτα παιδακια 15χρονα που δεν ξερουν τιποτα η στα μαστουρωμενα προβατα.
Να λες δοξα τον Αλαχ που βρεθηκε στο δρομο σου ο ρωσοποντιος και πανω στην κονομα του εδωσε και τα ρεστα για να ξεχρεωσεις.
Αυτη ειναι η πραγματικη αληθεια,σταματα να λες μπουρδες!!!

Εσύ μόνο κάρφωνες, ακόμα θυμάμαι στην σελίδα σας στον super3 πουλάκια κάθονται που είχατε την φόρμα ρουφιανιάς για τα χρέη του Π.Α.Ο.Κ με την λίστα αποδεκτών για να στείλετε email διαμαρτυρίας! :2funny:

Επισκέπτης
Τα λογια νομιζω σε αυτες τις περιπτωσης ειναι περιττα. Μονο μπραβο στον μεγαλομετοχο της παε ΠΑΟΚ ιβαν σαββιδη οτι ειχε πει το εκανε και πραξει. Ο κοσμος πλεον οσο μπορει ο καθενας εννοειται, πρεπει να στιριξει την ομαδα και πιστευω οτι απο ολο αυτο θα βγει κατι πολυ καλο τα επομενα χρονια.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ναι η αξιοπρέπειά σου σε έριξε στη Γ', όχι το γεγονός ότι δεν είχες και δεν έχεις ΛΑΟ να στηρίξει την ομάδα... Γιατί άραγε με το που ξέσπασε η κρίση Α.Ε.Κ., Άρης και Ηρακλής έπεσαν κατηγορίες, ενώ αντιθέτως Π.Α.Ο.Κ., Ο.Σ.Φ.Π. και Π.Α.Ο. διατήρησαν τουλάχιστον την (αγωνιστική, για να μην μπερδευόμαστε) αξιοπρέπειά τους; Με τον Π.Α.Ο.Κ. μάλιστα απ' το 2010 και μετά να εδραιώνεται στη 2η - 3η θέση του πρωταθλήματος σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια; Ποιο είναι άραγε το κοινό στοιχείο Α.Ε.Κ., Άρη και Ηρακλή που ήταν η αιτία να κατρακυλήσουν; Μήπως η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΛΑΟΥ;

οι αστειες διοικησεις μηπως?  :think:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.717
Πόντοι
10.326
οι αστειες διοικησεις μηπως?  :think:
για την ΑΕΚ ξαδερφε δεν το δέχομαι κι εγώ ο ίδιος οτι έχει ανύπαρκτο Λαο! :hi:
Αστείες διοίκησεις είχατε που δεν κατάλαβαν και δεν ενοιωσαν το Μεγαλείο του Λάου της ΑΕΚ!

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Αστείες διοίκησεις είχατε που δεν κατάλαβαν και δεν ενοιωσαν το Μεγαλείο του Λάου της ΑΕΚ!

:rockon: :rockon: :rockon:
ζηλευω τον Ιβαν ξαδερφε που εδωσε 10 μυρια για τα χρεη και ο δικος μας παιρνει φανελες απο τα lidl  :2funny: :2funny: :2funny:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.717
Πόντοι
10.326
:rockon: :rockon: :rockon:
ζηλευω τον Ιβαν ξαδερφε που εδωσε 10 μυρια για τα χρεη και ο δικος μας παιρνει φανελες απο τα lidl  :2funny: :2funny: :2funny:
δεν ξέρω ρε ξαδερφε που το παει ο δικο σας! Υπομονή πάντως κι αυτός πόντιος είναι! :grin:
Άλλα έκανε ενα τεράστιο λάθος να σας ρίξει και να σας πάρει τζάμπα! Όχι ρε πάλεψε το !!! μαύρες κηλίδες σε αυτά τα σωματεία δεν χωράνε! :rockon:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
δεν ξέρω ρε ξαδερφε που το παει ο δικο σας! Υπομονή πάντως κι αυτός πόντιος είναι! :grin:
Άλλα έκανε ενα τεράστιο λάθος να σας ρίξει και να σας πάρει τζάμπα! Όχι ρε πάλεψε το !!! μαύρες κηλίδες σε αυτά τα σωματεία δεν χωράνε! :rockon:

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Το οτι επι 10 χρονια πιστολιαζες το δημοσιο επαιξε κανενα ρολο??

NIKOS1986

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
98
Πόντοι
1
το δημοσιο ολοι το πιστολιαζανε,αλλα ο μονος που πληρωσε ντουκου ολα τα χρεη ειναι αυτος που συνεχιζει να πρεσβευει αυτα για τα οποια ιδρυθηκε.....

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
οι αστειες διοικησεις μηπως?  :think:

Και ο Π.Α.Ο.Κ. αστείες διοικήσεις είχε, άσ' το... Αλλά ανά πάσα στιγμή ήξεραν ότι υπήρχε κι ένας λαός που άμα έκαναν καμιά χοντράδα θα έβγαινε μπροστά και δε θα την έβγαζαν καθαρή, κάτι που έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν.

Με την Α.Ε.Κ. φίλε είναι λίγο περίεργα τα πράγματα και διευκρινίζω για να μην παρεξηγηθώ: Η Α.Ε.Κ. ΕΧΕΙ ΛΑΟ, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει λουφάξει ίσως επειδή έχει κουραστεί κι έχει αποδειχτεί κατώτερος των περιστάσεων, ειδικά μετά το γκρέμισμα του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας που έπρεπε να γίνει το σώσε δεν έκανε τίποτα ουσιαστικά... Επίσης υπάρχει και θεματάκι με την ORIGINAL με τις κινήσεις και τη στάση της οποίας έχει ξενερώσει πολύς κόσμος.

Το οτι επι 10 χρονια πιστολιαζες το δημοσιο επαιξε κανενα ρολο??

Πες μου ρε συ Μάξιμε μια ομάδα που δεν πιστόλιαζε το Δημόσιο τόσα χρόνια... Χωρίς ΦΥΣΙΚΑ να το επικροτώ σαν στάση.

Επισκέπτης
ενας απο τους λογους της κρισης!!!
:2funny: :2funny:
το δημοσιο ολοι το πιστολιαζανε,αλλα ο μονος που πληρωσε ντουκου ολα τα χρεη ειναι αυτος που συνεχιζει να πρεσβευει αυτα για τα οποια ιδρυθηκε.....
:rockon:

Για ποιο λαο της αεκ μιλατε ρε μαγκες, αυτοι που αφησαν να πεσει η ομαδα τους τοσο χαμηλα.
Ξεφτιλιστηκαν κανονικα, δεν ειναι τυχαιο που τους φωναζουν σκουληκια του νοτου δεν εχουν και πολλες διαφορες με τους χλιμιτζουρες της παπαναστασιου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom