Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
να φανε ολοι το λιλι του σαββιδη τωρα :cheesy: :grin: και εγω μαζι :) Για σου Προεδραρα  αλανι τεμετερων  :rockon:

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Eκει διπλα στη ΦΑΕ ειναι και ενα μπουρδελακι ...Κανας συναγωνιστης μηπως πηγε μετα την πληρωμη των χρεων απο κει να το γιορτασει?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
-Επιτελους τελος .....ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
και σε ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΑΝ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΧΡΗΜΑ [size=30pt]ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ[/size]....
  ..ΤΟ ιδιο εκανε και ο προεδρας λιγακι πιο σικ......"Ο Ιβάν Σαββίδης είχε κι ένα μήνυμα για την κυβέρνηση. «Δεν θα ήθελα να δώσω πολύ μεγάλη πολιτική διάσταση σε αυτό το θέμα. Είναι μια περίεργη αίσθηση. Μόλις ήπια ένα ποτήρι τσάι, το οποίο κόστισε 10.886.000 ευρώ. Πρέπει να μας πουν εμάς ευχαριστώ. Εμείς μπορούσαμε να μην πληρώσουμε, αλλά πληρώσαμε. Εγώ θέλω να καλέσω όλους όσοι χρωστούν σε αυτό το κράτος. Οι δικές σας οφειλές είναι οι πιο σημαντικές για την Ελλάδα. Αυτή η κίνηση του ΠΑΟΚ πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε πάντα τον προσωπικό πλουτισμό. Θέλω να πω ευχαριστώ στους φίλους του ΠΑΟΚ στην ελληνική Βουλή ή που δεν είναι σε αυτή. Αυτοί κι εμείς κάθε μέρα ασχολούμασταν με αυτά τα προβλήματα. Θέλω να πω ευχαριστώ στην ομάδα του κ. Τσίπρα και του κ. Καμμένου. Μου υποσχέθηκαν και το έκαναν. Αυτή είναι ενδεχομένως η κύρια διαφορά αυτών από τους προηγούμενους».
.......Κατι "κολλητοι" κεδικες ,ορφανοι και λοιπα λιπα ,με λιγα απλα λογια ....ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ...ΕΔΩ ΦΟΡΑΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Ο ρωσος προεδρας δεν μου γεμισε ποτε το ματι...εχει κανει πολλα λαθη....ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΑ ΕΥΡΩ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ....ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙ -ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ....[size=30pt]ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ[/size]....

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ο ρωσος προεδρας δεν μου γεμισε ποτε το ματι...εχει κανει πολλα λαθη....ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΑ ΕΥΡΩ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ....ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙ -ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ....[size=30pt]ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ[/size]....

:thumbsup:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Πίστη ανόδου από Καλαϊτζίδη

«Δεν θα σας κουράσω πολύ. Θέλω να ξέρετε ότι θα τα καταφέρουμε. Αν χρειαστεί θα γυρίσει… ανάποδα η γη και θα ανεβούμε», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: «Από εσάς θέλω συγκέντρωση σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας από εδώ και στο εξής. Νίκη και καλή εμφάνιση και στα τρία. Δεν ασχολούμαστε με το τι κάνουν οι άλλοι. Μην φοβάστε, αν κερδίσουμε εμείς όλα τα ματς θα τα καταφέρουμε…».

:wanker: :wanker: :wanker:

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ελπιζω οσοι πανηγυριζουν να περάσουν καμια βολτα και απο το γηπεδο να δείξουν και εμπρακτα την ευγνωμοσυνη στον ιβαν που πληρωσε τα μαμισιατικα τοσων ετων

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
μπραβο....βαζελες να τα βλεπετε και μετα να τιτιβιζετε....μπογιατζηδες

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
ελπιζω οσοι πανηγυριζουν να περάσουν καμια βολτα και απο το γηπεδο να δείξουν και εμπρακτα την ευγνωμοσυνη στον ιβαν που πληρωσε τα μαμισιατικα τοσων ετων
εδώ βολλεϋ πήγαμε δεν θα πάμε στην ΚΑΨΟΥΡΑ!!!
ΣΤΟ Σπίτι μας!  Ολοι [size=50pt]ΤΟΥΜΠΑ[/size] και να φωναξουμε πρωτη φόρα και σηκωμένα όλοι χεριά το όνομα του Ηγέτη μας! :rockon:
[size=80pt]Ιβάν Σαββίδης!![/size]

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ο καμορα ακομη δεν εβγαλε το νικολα να μιλησει για το κυριο αυτο το ρωσσο το κυριο, που θα εχουμε τερμοοο καλοκαιρι;
αλλα την εκανε και αυτος την κωλοτουμπα.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
ο καμορα ακομη δεν εβγαλε το νικολα να μιλησει για το κυριο αυτο το ρωσσο το κυριο, που θα εχουμε τερμοοο καλοκαιρι;
αλλα την εκανε και αυτος την κωλοτουμπα.
:2funny: ρε τρελε καμοροσκυλο! :grin: τον ακούω!
Θέλω να την ακούσω αυτήν την ρόμπα πάντως! :2funny: :2funny: :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
:2funny: ρε τρελε καμοροσκυλο! :grin: τον ακούω!
Θέλω να την ακούσω αυτήν την ρόμπα πάντως! :2funny: :2funny: :2funny:

πλακα εχει ο σταθμος ξαδερφε τα αθηναικα ραδιοφωνα εχουνε φλωρεψει και δεν τα ακουω χρονια....

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.705
Πόντοι
38.177
Ιστορική Μερά για τον Μεγαλυτερο Συλλογο της Β.Ελλάδος!!!
Εκεί που οι άλλοι χάθηκαν στην ανυπαρξία τους και οικογένειες που έχασαν τα δουλεμενα λεφτά τους για παντα! Αυτός ο Άνθρωπος Ιβάν Σαββίδης κανει πράξη Σημερα αυτό που είπε στο Παλατάκι." ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΕΗ"

ΙΒΑΝ είσαι πραγματικός [size=50pt]ΗΓΕΤΗΣ[/size] :rockon:
ΠΑΟΚ - [size=60pt]ΚΑΘΑΡΟΣ[/size] :rockon:

Χίλια Μπράβο και περηφάνεια!!! [size=30pt]ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ - ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ[/size]

Μπουξο ολο μαλακιες λες και μενα αμα μου χαριζαν το 1/3 των χρεων ο πρωτος μαγκας θα μουνα.Φτανει καταραμενα κοματοσκυλα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom