χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.615
- Πόντοι
- 606
να φανε ολοι το λιλι του σαββιδη τωρα και εγω μαζι Για σου Προεδραρα αλανι τεμετερων
Ο ρωσος προεδρας δεν μου γεμισε ποτε το ματι...εχει κανει πολλα λαθη....ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΑ ΕΥΡΩ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ....ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙ -ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ....[size=30pt]ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ[/size]....
σηκω πρωτα απο το καροτσακι...πουτανες γυρισα
εγω ο γαμιας σας ο γαμαικανος
τον αντιγρεγκορυ τι τον έκανες?πουτανες γυρισα
εγω ο γαμιας σας ο γαμαικανος
ελπιζω οσοι πανηγυριζουν να περάσουν καμια βολτα και απο το γηπεδο να δείξουν και εμπρακτα την ευγνωμοσυνη στον ιβαν που πληρωσε τα μαμισιατικα τοσων ετων
Ο ρωσος προεδρας δεν μου γεμισε ποτε το ματι...εχει κανει πολλα λαθη....ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΑ ΕΥΡΩ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ....ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙ -ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ....[size=30pt]ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ[/size]....
εδώ βολλεϋ πήγαμε δεν θα πάμε στην ΚΑΨΟΥΡΑ!!!ελπιζω οσοι πανηγυριζουν να περάσουν καμια βολτα και απο το γηπεδο να δείξουν και εμπρακτα την ευγνωμοσυνη στον ιβαν που πληρωσε τα μαμισιατικα τοσων ετων
ρε τρελε καμοροσκυλο! τον ακούω!ο καμορα ακομη δεν εβγαλε το νικολα να μιλησει για το κυριο αυτο το ρωσσο το κυριο, που θα εχουμε τερμοοο καλοκαιρι;
αλλα την εκανε και αυτος την κωλοτουμπα.
ρε τρελε καμοροσκυλο! τον ακούω!
Θέλω να την ακούσω αυτήν την ρόμπα πάντως!
Ιστορική Μερά για τον Μεγαλυτερο Συλλογο της Β.Ελλάδος!!!
Εκεί που οι άλλοι χάθηκαν στην ανυπαρξία τους και οικογένειες που έχασαν τα δουλεμενα λεφτά τους για παντα! Αυτός ο Άνθρωπος Ιβάν Σαββίδης κανει πράξη Σημερα αυτό που είπε στο Παλατάκι." ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΕΗ"
ΙΒΑΝ είσαι πραγματικός [size=50pt]ΗΓΕΤΗΣ[/size]
ΠΑΟΚ - [size=60pt]ΚΑΘΑΡΟΣ[/size]
Χίλια Μπράβο και περηφάνεια!!! [size=30pt]ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ - ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ[/size]