travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
πιο απο τα 2 παραρτηματα να ριχναμε;;;;;;;;;;; η πλειοψηφια με οσους μιλησα πριν και μετα λεγανε ο λεβαδειακος
Στήσατε κώλο στον νιόνιο,μπράβο στα play ωχ θα σας ξεκωλιάσει ο Αστέραςπιο απο τα 2 παραρτηματα να ριχναμε;;;;;;;;;;; η πλειοψηφια με οσους μιλησα πριν και μετα λεγανε ο λεβαδειακος
βρε τον ρεντ...καψα που χει για τον ΠΑΟΚΣτήσατε κώλο στον νιόνιο,μπράβο στα play ωχ θα σας ξεκωλιάσει ο Αστέρας
ο πανιώνιος λόγω ιστορίας εχει και μια ελπίδα να βγει εκτός παραγκας, ας κάνει καμια κίνηση ο ιβάν προς τα εκείπιο απο τα 2 παραρτηματα να ριχναμε;;;;;;;;;;; η πλειοψηφια με οσους μιλησα πριν και μετα λεγανε ο λεβαδειακος
βρε τον ρεντ...καψα που χει για τον ΠΑΟΚ
Θα σε γλεντήσει
θα δουμεΘα σε γλεντήσει
παοκ και λιβερπουλ..και δεν ειμαι καλαο παοκ σημερα το ματς το επαιξε στα ισια και δεν ανοιξε τα ποδια οπως εκανε με τον πανθρακικο ...
ο διαιτητης του αγωνα εκανε τα παντα για να ριξει τον πανιωνιο στη β κατηγορια ...
Καλα κανω εγω και δηλωνω και λεω οτι ειμαι μονο Λιβερπουλ
Γελαγα με δηλωσεις γ.χ. που το 92 κερδιζε μουφα πεναλτυ και μας εριχνε β με σπανεα και σημερα ελεγε ποσο σημαντικο ειναι για το ελληνικο ποδοσφαιρο να ειναι ο πανιωνιος στην Α κατηγορια.Οτι και να λεει μια ζωη θα του ευχομαστε ψοφο του μουνιου αυτου
Ακόμα δεν έχει συνέλθει η σούφρα σας απ' το τέρμα που σημείωσε στον τελικό κυπέλλου το 2003 και βγάζετε τόση κακία;
KAI μουφα και βητα......αξια ανεκτιμητη....Γελαγα με δηλωσεις γ.χ. που το 92 κερδιζε μουφα πεναλτυ και μας εριχνε β με σπανεα και σημερα ελεγε ποσο σημαντικο ειναι για το ελληνικο ποδοσφαιρο να ειναι ο πανιωνιος στην Α κατηγορια.Οτι και να λεει μια ζωη θα του ευχομαστε ψοφο του μουνιου αυτου
Προφανως δεν καταλαβες τι ομαδα ειμαι....Ακόμα δεν έχει συνέλθει η σούφρα σας απ' το τέρμα που σημείωσε στον τελικό κυπέλλου το 2003 και βγάζετε τόση κακία;