Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τα πραγματα ειναι απλα....βρυζας αγγελος τον πουλο και φερνεις τον παυλαρα προπονητη ως το τελος της σεζον... :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:
Που την βρίσκεις τόσο ορεξη πρωι πρωι; :dancing:
Ακομη δεν μπορω να χωνεψω το νεο ντορτι και οτι ακουω ανθρωπους να λενε αφηστε τον να δουλεψει!!! ( αποκλεισμος απο δυο θεσμους , 2/3 της σεζον και πεφτουμε με σπασμενα φρενα)
Και οι δυο δεν ξερω αν πρεπει να φυγουν αλλα εστω ενας απο τους δυο πρεπει  να βγει να πει την αληθεια τουλαχιστον να μην μας δουλευουν .
Με βαση το ιστορικο τους θα επαιζα 1€ που λεει και ο ραγκατσης στο οτι το εξωαγωνιστικο προβλημα ειναι μαλλον  ο αγγελος ( αγωνιστικα δεν ξερω αν πρεπει να πηγαινουμε την ωρα του αγωνα στις συγκεντρωσεις στο Λευκο Πυργο)

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Λαγνε........  ποτε θα παρετε  πρωταθλημα ρε συ ?????????? 

:orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Που την βρίσκεις τόσο ορεξη πρωι πρωι; :dancing:
Ακομη δεν μπορω να χωνεψω το νεο ντορτι και οτι ακουω ανθρωπους να λενε αφηστε τον να δουλεψει!!! ( αποκλεισμος απο δυο θεσμους , 2/3 της σεζον και πεφτουμε με σπασμενα φρενα)
Και οι δυο δεν ξερω αν πρεπει να φυγουν αλλα εστω ενας απο τους δυο πρεπει  να βγει να πει την αληθεια τουλαχιστον να μην μας δουλευουν .
Με βαση το ιστορικο τους θα επαιζα 1€ που λεει και ο ραγκατσης στο οτι το εξωαγωνιστικο προβλημα ειναι μαλλον  ο αγγελος ( αγωνιστικα δεν ξερω αν πρεπει να πηγαινουμε την ωρα του αγωνα στις συγκεντρωσεις στο Λευκο Πυργο)
ξεκιναω σε κανα 10λεπτο να παω στην δουλεια και μαλακιζομαι :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
ΜΠΟΛΟΝΙ....ΑΧΡΗΣΤΟΣ
ΔΩΝΗΣ.... ΑΧΡΗΣΤΟΣ
ΣΤΕΦΕΝΣ....ΑΧΡΗΣΤΟΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ... ΑΧΡΗΣΤΟΣ...
ΙΒΑΝ.... ΑΧΡΗΣΤΟΣ...
ΒΡΥΖΑΣ...ΑΧΡΗΣΤΟΣ...
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ....ΑΧΡΗΣΤΟΣ..
ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ...ΑΧΡΗΣΤΟΣ...
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ...ΑΧΡΗΣΤΟΣ...ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ...ΑΧΡΗΣΤΟΣ..
ΠΑΙΚΤΕΣ..ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ...

ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ 3-4ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ..
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Η ΟΝΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ?
Η ΛΕΞΗ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ?
ΟΣΟ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΟΜΔΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟΝ 2ο 3ο ΧΡΟΝΟ,Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΘΑΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΤΕ. ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ''ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ''...
Τ-Ε-Λ-Ο-Σ

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Του χρόνου σας βλέπω στο τοπικό

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.732
Πόντοι
10.326
Φυγή Ρώσου,προσφυγές παικτών,χρέη,γκρίνια φιλάθλων,υποβιβασμός
ο Ρώσος δεν φεύγει στο λέω γιατί κάτι ξέρω στο χωρίο που ζούμε! Και να φευγε εγώ δεν θα πέσω ποτε! 2 είναι οι ομάδες που δεν θα πέσουν ποτε σε αυτήν την Χωρά ΠΑΟΚ και Οσφπ.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
-11 ρεεεεεεεεε μπουγατσοκιμαδες!!!
Ακομα ελπιζετε???χαχαχαχαχα,θελετε και πρωταθλημα τελεμεδες!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
-11 ρεεεεεεεεε μπουγατσοκιμαδες!!!
Ακομα ελπιζετε???χαχαχαχαχα,θελετε και πρωταθλημα τελεμεδες!
Δύσκολο και φέτος το πρωτάθλημα,τώρα πήρε αέρα και ο βάζελος ότι θα πάρει την κούπα με Νίνη Μαυρία Καρέλη και Λαγό

χαχαχαχα

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.732
Πόντοι
10.326
Γιατί δεν είναι μάγκικο ρε τύπε επειδή δεν το πήρες εσύ;
εγώ αν το παιρνα και φυσικά θα ηταν Μαγκικο! Έχω την Ε.Π.Ο? την ΚΕΔ? Και τα 30 του τσουλου και δεν το ξέρω! Χαλαλι σας
Εγώ το ξέρω το πράγμα φτιαχνεις ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ και στα αρχίδια μου το συστημα σας!
Στο λέω και παλι οι φετινοι Προδότες!
Γίνανε
[move][size=90pt]ΞΕΦΤΙΛΕΣ[/size][/move]

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τα 30 μύρια θα τα παίρνω μια ζωή οπότε συμβιβάσου με την τρίτη-τέταρτη θέση όπως πάντα.

Φέτος που μας βοήθησε η διαιτησία; Δεν μας έδωσε 4 πέναλτυ μαρς με Εργοτέλη μας δουλεύεις ρε τύπε; Στα μεταξύ μας παιχνίδια η διαιτησία ήταν 50-50 επίσης.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
χαρηκες ε ωραίο πρωτάθλημα πήρες ρε Μαγκικο! :jerking:
Mαγκικο επειδη εσεις ειστε αχρηστοι κ τρωτε 4 απο τον ατρομητο?Εμεις φταιμε για αυτο?
Και μονος σου να επαιες στο πρωταθλημα 2ος θα εβγαινες γιατι ειστε κομπλεξικοι κ δε μπορειτε να διαχειριστειτε την πρωτια.
Εγω κανω το οαιχνιδι μου και εσυ το δικο σου,αν εσυ φερνεις ασχημα αποτελεσματα δε φτιαω εγω.Να μιλας μονο για τα μεταξυ μας αποτελεσματα κ μονο.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.732
Πόντοι
10.326
Τα 30 μύρια θα τα παίρνω μια ζωή οπότε συμβιβάσου με την τρίτη-τέταρτη θέση όπως πάντα.

Φέτος που μας βοήθησε η διαιτησία; Δεν μας έδωσε 4 πέναλτυ μαρς με Εργοτέλη μας δουλεύεις ρε τύπε; Στα μεταξύ μας παιχνίδια η διαιτησία ήταν 50-50 επίσης.
:2funny: :2funny: :2funny: στα μεταξύ μας παιχνίδια( φιλικά) ηταν 50-50! Είσαι θεός λεμε :2funny: :2funny: :2funny:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
εγώ αν το παιρνα και φυσικά θα ηταν Μαγκικο! Έχω την Ε.Π.Ο? την ΚΕΔ? Και τα 30 του τσουλου και δεν το ξέρω! Χαλαλι σας
Εγώ το ξέρω το πράγμα φτιαχνεις ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ και στα αρχίδια μου το συστημα σας!
Γίνανε
τι μαγκικο ρε τελεμεδες κομπλεξικοι???
φανηκε η μαγκια σας με το τι αχρηστη ομαδα ειστε.Μια β εθνικη μονο σας αξιζει μπας κ παρετε εκει πρωταθλημα γιατι για τα μεγαλα σαλονια δεν κανετε.

Επισκέπτης
Γίνανε
Μ'αρεσει που τα γραφεις και σε μεγαλα γραμματα, μαγκια και καλα πουλας...  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom