Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Συφωνώ στα παραπάνω , φταίει και με το παραπάνω.
Απλά αυτά τα λάθη του άγγελου αποτέλεσαν το κερασάκι στα πιο σημαντικά προβλήματα.
δωσε καμια ενδειξη, δεν θα βγουμε στα ραδιοφωνα να πουμε οτι ο house of fun τα ξεσκεπασε  :grin:
Μπας και γλυτωσουμε κανενα εγκεφαλικο.
Προσωπικα επειδη βλεπω ότι ο αγγελος λειτουργει εντελως εμμονικα ( πολυ χειροτερα απο ο,τι στο παρελθον) και λογω του ας πουμε  ηρωισμου του, οτι θελει να το παρει πανω του, χρεωνω το μεγαλυτερο μερος ολων των περιεργων αποφασεων σε αυτον.
Το καλοκαιρι το προφανες οτι δεν ειχαμε μπακ, που το βλεπαμε ολοι , γιατι βγηκε και ειπε ότι δεν εχουμε προβλημα;;;

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
δωσε καμια ενδειξη, δεν θα βγουμε στα ραδιοφωνα να πουμε οτι ο house of fun τα ξεσκεπασε  :grin:
Μπας και γλυτωσουμε κανενα εγκεφαλικο.
Προσωπικα επειδη βλεπω ότι ο αγγελος λειτουργει εντελως εμμονικα ( πολυ χειροτερα απο ο,τι στο παρελθον) και λογω του ας πουμε  ηρωισμου του, οτι θελει να το παρει πανω του, χρεωνω το μεγαλυτερο μερος ολων των περιεργων αποφασεων σε αυτον.
Το καλοκαιρι το προφανες οτι δεν ειχαμε μπακ, που το βλεπαμε ολοι , γιατι βγηκε και ειπε ότι δεν εχουμε προβλημα;;;
Εμμονικός δε το συζητάμε, είναι. Και δεν είναι ούτε Γκουαρντιόλα ούτε Μουρίνιο οκ.
Αλλά να βλέπω και άρθρα που λένε πως οι προπονήσεις του είναι σκάρυν μια ώρα και δεν κάνει τίποτα σ αυτές ε δε στέκει.
Για το πρώτο σου στέλνω πμ.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
λυστε μου μια περιεργεια...οταν μαζευονται οι νοματαιοι στο μακεδονια παλλας για να συτητησουν ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΛΕΝΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Γεωργιάδης προπονητής  :wanker:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
λυστε μου μια περιεργεια...οταν μαζευονται οι νοματαιοι στο μακεδονια παλλας για να συτητησουν ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΛΕΝΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Το πολύ πολυ να γαμάνε κανένα city tour ρε παίχτη , σιγά μη συζητάνε κιόλας.

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εμμονικός δε το συζητάμε, είναι. Και δεν είναι ούτε Γουαρντιόλα ούτε Μουρίνιο οκ.
Αλλά να βλέπω και άρθρα που λένε πως οι προπονήσεις του είναι σκάρυν μια ώρα και δεν κάνει τίποτα σ αυτές ε δε στέκει.
Για το πρώτο σου στέλνω πμ.
Δεν εχω δει πουθενα να κραζουν ευθέως τον τροπο των προπονησεων.
Εκτός απο τους δημοσιογραφους - οπαδους του υπάρχουν και οι δημοσιογραφοι -εχθροι του.
Ο πιο γνωστός απο αλλους που στο παρελθόν είχε σκοτωθεί μαζί του, οταν γραφει για την ομαδα σχολιάζει τα προφανεστατα πλεον λαθη στο στησιμο της  ομαδας και δεν τον εχω διαβάσει ποτέ ουτε αυτόν να λεει κατι για τον τροπο προπονησης.
Οταν η ομαδα παει σαν πρωτοπόρος στην ξανθη και τρώει 4 με τον τζιωλη σαν μπακ να παιζει κοντα στο κεντρο!!, στην τριπολη αφηνεις τον ρατς χωρίς βοηθεια να κυνηγαει στον κενο χώρο τον γιαννωτα ( και βρίσκεις την ευκολη λυση να καθαρισεις τον τζαβελα) , και πολλα πολλα αλλα οι ευθυνες ειναι κυρίως δικές του.
Για να μην βαλω τον αστειο αποκλεισμο στο κυπελο, με τραγικες επιλογές παλι δικες του.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εχω περιεργεια στον επομενο εντος εδρας αγωνα ποσο κοσμο θα εχει... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Δεν εχω δει πουθενα να κραζουν ευθέως τον τροπο των προπονησεων.
Εκτός απο τους δημοσιογραφους - οπαδους του υπάρχουν και οι δημοσιογραφοι -εχθροι του.
Ο πιο γνωστός απο αλλους που στο παρελθόν είχε σκοτωθεί μαζί του, οταν γραφει για την ομαδα σχολιάζει τα προφανεστατα πλεον λαθη στο στησιμο της  ομαδας και δεν τον εχω διαβάσει ποτέ ουτε αυτόν να λεει κατι για τον τροπο προπονησης.
Οταν η ομαδα παει σαν πρωτοπόρος στην ξανθη και τρώει 4 με τον τζιωλη σαν μπακ να παιζει κοντα στο κεντρο!!, στην τριπολη αφηνεις τον ρατς χωρίς βοηθεια να κυνηγαει στον κενο χώρο τον γιαννωτα ( και βρίσκεις την ευκολη λυση να καθαρισεις τον τζαβελα) , και πολλα πολλα αλλα οι ευθυνες ειναι κυρίως δικές του.
Για να μην βαλω τον αστειο αποκλεισμο στο κυπελο, με τραγικες επιλογές παλι δικες του.
Για το γιουρόπα δεν μίλησες.  :grin:

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Το πολύ πολυ να γαμάνε κανένα city tour ρε παίχτη , σιγά μη συζητάνε κιόλας.
ΜΙα τρανς απο αθηνα οταν εκανε το περασμα απο την πολη , το ξενοδοχείο   δήλωσε για τους εντός εδρας αγωνες.
δεν ξερω αν εφυγε νωρίτερα λόγω κακών αποτελεσμάτων ή επειδή ο ιδιοκτήτης του γηπέδου την έδιωξε

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ΜΙα τρανς απο αθηνα οταν εκανε το περασμα απο την πολη , το ξενοδοχείο   δήλωσε για τους εντός εδρας αγωνες.
δεν ξερω αν εφυγε νωρίτερα λόγω κακών αποτελεσμάτων ή επειδή ο ιδιοκτήτης του γηπέδου την έδιωξε
τρανουλα.....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
URL]]

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τι σχεση παλι αυτό;
Ο καποτε ποδοσφαιριστης ροναλντίνιο καπου στην αγκολα θελει να παιξει  :headbang: :headbang:

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μαλλον τετε - μακρης και ναζλιδης τελικα ο τριτος που ειχε ζητησει.
Ενας μετριος χαφ, ενας μετριος πρακτικα ελευθερος χαφ και ενας επισης μετριος ελευθερος μεσοεπιθετικος.
Και λεω εγω τωρα , υποτίθεται οτι ο αγγελος,  που έχει την απολυτη εμπιστοσυνη του ρωσου στα μεταγραφικα(ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟ ΑΛΟΓΟ), ζητάει αυτούς τους παικτες που ολοι μαζί ( συμβολαια και μια αποδεσμευση ) με το ζορι ξεπερναν το συμβόλαιο του 14.
Και δεν τους παιρνουμε.
Τι δεν παει καλα;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom